Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

talicim sağlıkla gelirler inşallah sorunsuz problemsiz. Allah yardımcın olsun.
Arzucum senin bebişlerden birinde de mi dudak yarığı vardı. Dün yazdıklarını okudum ama yanımda çocuklar vardı bişey kaçırdım mı ??

evet tatlım bişey kaçırmamışsında biz bunu seninle konuştuk :)4 aylıkken ameliyat oldu

talitancım inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerin, kuvöz olayını dr.lar bile bilemiyor, çünkü doğduktan sonra karar veriyorlar, bazen tek bebek 40. haftasında doğsa bile kuvöze girebiliyor canım,, şu an sen onları düşünüp canını sıkma, inşallah fazla birşeye gerek kalmadan oğluşlarını kucağına alacaksın..

kızlar dün çok kötü bir gündü, oğullarımdan biri çok kötü düştü, eşim bile çok korktu, Allahım bir daha yaşatmasın, hemen hastaneye götürdük, çok şükür birşeyi çıkmadı,, ama bizlerin ömürlerinden ömür gitti,, çok hareketli oldular, Allahım cümlemiz şu zamanlarını kazasız belasız bir atlatsak.. aminn

Ayyyy Allah size bol bol bol sabırlar ihsan etsin, bi bakınayım dedim, okurken başım döndü benim, biz bir çocukla şikayet ediyoruz, bravo size, Allah kolaylığını veriyo demekki herşeyin, süper annelersiniz valla ne diyim :))

evet tatlım bişey kaçırmamışsında biz bunu seninle konuştuk :)4 aylıkken ameliyat oldu

canım kusura bakma ilk kez duymuş gibiyim. Hatırlayamadım yaşlanıyorum galiba. Ya da çocuklar sağolsun, kafa falan bırakmadılar bende.

tarcınım çok geçmiş olsun. Heran yüreğimiz ağzımızda zaten. Oraya eli kısılcak,buraya çarpcak. Asıl hareketlilik bundan sonra. Şimdiden talan ediyorlar evi. Topla topla bitiremiyom:))

sagol canim, gecmis olsun ilk bebeklerde korku cok oluyor ya birsey olursa diye, bebek 6 aydan kücükse mutlaka götürülmesi lazim alti aydan büyükse bebek düserse yemek yemisse o sirada kusabiliyor ama 2. bir kusma 24 saat icinde gelirse hemen götürülmesi lazim birde cocuk düstükten sonra 2 saat uyumasi engellenmeli, cocuk gözlenmeli benim kizim kacdefa kafa üstü düstü anlatamam artik bilgilendigim icin her düstügünde götürmüyordum,

Kızlar günaydın gene bi tatil günü ve gene ben işteyim. Dün kontrol için çocuklar doktordaydı 2 si iyileşmiş bu seferde mirzacık idrar yollarından enfeksiyon olmuş sanırım idrar tahlili alamadık malum bi türlü yapmadı ama kanda biraz çıkmış alabilirsek bugün götürücez

günaydın arkadaşlar
tria geçmiş olsun canım inat edinece idrarını yapmıyorlar dimi inşallah bugün veririsiniz benimkilerde dün su çiçeği aşısı oldu ondanmıdır nedir gece resmen çıldırdılar hiç uyumadılar ancak uyutabildik inşallah güzel uyurlar birde akşama misafirim gelecek daha çoook işim var

selam kızlar ancak gırebıldım ya herkes nasıl benımkıler bıuu gece hepsı bırden uyanıverdı ya nıye anlamadım uyumadılar agrı kesıcıdse verdım ama nafıle sonra uyumusuuz...abımde geldı gıttı ...dılanın ustte uç dışı bırden gelıypoo sanırım o ondan yappıyo huysuzluk ve kabız nedense ıshaldı hep sımdı kabız bı haftadır.....opt sızı ıyı bakın bebıslere

bacim normal ateslenebilirlerdide, doktor demedimi huzursuz olursa fitil ver diye, tecrübeliyim ya artik bu konularda.

tiracım çok geçmiş olsun,, bende oğluşlarla idrar yolu enfeksiyonundan epey uğraştım,, çok şükür sünnetten sonra rahatladılar..

edika canım aşı sonrası huysuzluk bizimkilerdede oluyor hep,,, tiranın dediği gibi ağrı kesici tarzı birşey vermek rahatlatıyor, gerçi sizinler daha büyük sen bizden tecrübelisin ama yine de söyleyeyim dedim

el- muallim canım inşallah dila hatun hemencecik çıkartır o dişleri Allah kolaylık versin.. bu arada geçen gün dişçime gittik kendim için, o arada sordum bebişlerin dişleri çıkınca diş macununa , fırçalamaya yavaş yavaş alıştırın diyorlar diye, o da oyun gibi başlayabilirsin dedi, bi de kendi çocuklarına beybi florür diye asprin kadar küçük haplar vardı, mamalarına katıp veriyordum dedi,, günde bir yada yarım verebilirsin dedi..

sağolun arkadaşlar ağrı kesici vermiştim zaten ama arada böyle geceler oluyor
tarcinim sen sünneti ne zaman yaptırdın çocuklar çok zorlandılarmı benimkilerinde olması gerek ama yanımızda kimse yok ancak annemin gelebileceği zaman düşünüyorum oda bu ara pek mümkün değil

canım ben 3 aylık yaptırdım. dr.lar ilk 15 de yaptırsaydınız hiç acı hissetmelerdi dedi,, ama bizim bebişlerin ne zaman geleceğini sağlıklı olup olmayacaklarını bilmediğimiz için hiç sünneti düşünmemiştik,, neyse idrar yolu enfeksiyonu çıkınca kocam çok düşünmeden yaptıralım dedi,, lokal yaptırdık biz, benim bildiğim 1,5 yaşına kadar yaptırın olmadı 5 yaşından sonra yaptırın diyor dr.lar, yoksa çocuk çok etkilenirmiş.. bizimkilerden selim çok ağladı operasyon sırasında ama dr.u yeminler ediyor valla birşey hissetmiyor, siz sıkı sıkı tuttuğunuz için ağlıyor diyor,, gerçekten öyleydi, işlem bitti biz tutmayı bıraktık, hemen sustu, ömer ise dr. a çok pis baktı sürekli iki defa da üstüne işedi işlem sırasında onun ki biraz şamatalı geçti :)) hastane dönüşü anestezinin etkisi geçince yaklaşık 2 saat susturamadık, o gece bez bağlamadım, sürekli işediler ben alt örtülerini değiştirdim,, 2-3 gün daha sıkıntısı oldu sonra yavaş yavaş pipiler düzeldi çok şükür, iki hafta sonrada kontrole götürdük canım.. biz bahçelievlerdeki hospitalium hastanesinde yaptırdık, medicananın hemen yanında..

geçmiş olsun tarçın bizde düşünüyoruz hepsi aynı anda olmaz değilmi birer hafta arayla olsun diyorum bende zor iş bu ya çok tedirginim bizde lokal düşünüyoruz

kızlar geçmiş olsun bu dişler inş çabuk çıkar aynı sorun bizdede var

tarcinim gecmis olsun olduda bitti masallah,
günaydin kizlar
benim dogum sancilarim var ama almiyorlar beni sezeryana ilaclarla kesiyorlar güya 5 kasimda alacaklarmis, 31+2 günlük olacaklar bir problem olmaz demi, kim o haftada yapmisti oda belli degil daha sanirim 5 gün kaldi insallah dayanirim hsataneden sikildim ya.

selam kızlar......sunnetın aslında kucukken olmnası en ıyısı ya
talıtan cok zor ya ınş dayanırsın canıom ....saglıkla gelsınler ınşşş rabbım yardımcın olss zor anlar bu anlar ...yakınların gelmedımı yaaa ıyı olurdu
opt sızı kızlar hepsıu ayaktaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…