kızlar Allah cümlemize kolaylık versin,,
elitu canım inşallah çarçabuk haledersiniz hastane işini,, anneler kıyamaz zaten kızlarına ama benim annem torunlarını görünce biraz bana kıymaya başladı,, çok hassas onlar hiç ağlamayacak,, hemen karınlarını doyacak,, sık sık altlarını değiştiriyor,, çocuklar kaka yaptıkları an mızırdanmaya başlıyorlar öyle alıştırdır,, hemen yıkıyoruz,, kendi hastalıktan bitkin düşse bile onlar mızırdandı an ayağa kalkıyor,, ben aldırmayıncada paparayı yiyorum
açıkçası onun bu hassasiyetine güvenip biraz gevşek davranıyorum,, yoksa o olmadığında bakıcıya falan bırakamıyorum,, hep yanlarındayım..
muallim canım senin kızlar kaçta kalkıyor,, benim kız yeni saat sistemine alışamadı, akşam 6,30 gibi kendiğinden uyudu, sonra sabah uyandı, bende saat 6 falan zannediyorum, benim kız en geç 6 da ayakta olurda, ne yapsakda uyutamıyoruz ondan sonra neyse bir baktım saate 4,30 hanım efendi uykuyu almış oturuyor
arkasına oğlanlar kalktı, biz bu sabah maaile 6 da olmadan güne başladık :)) annem diyor kız seni akşam uyutmayacağım yoksa sabah bağırtından oğlanlarda uyanıyor diye :))
tria canım geçmiş olsun,, dediğin gibiyse sünnet işini 6- 7 yaşlarına bırak, zaten dediğim gibi 1,5 yaştan sonra önermiyorlar..
aaa bu arada kızlar geçen diş doktorum söylemişti florür içeren bebe tableti veriyormuş o çocuklarına bende aldım,, zymaflorür diye bir hap çok küçük su eritip veriyorum..