Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kayınvalıden yakınmı ..o gelır belkı ..allah kabul ets haclarını ..ınş yetısırler sana ..turkıyedelermı onlar ...yada yakın arkadas yokmu benımde aılem uzak annem babam yok ablam samsunda her zaman gelemıyo abım almanyada yılda bı gelıyo.....kayınvalıdemler yakın sayılır ama yakın arkadaslarım cok daha ıyı oldu ıyı ılgılendıler ...hala bıle gelıyolar....onların yerı cook ayrı...sen moralını yuksek tut ..oranın sartları daha guzel bı yandan ....

kayinvalidem uzak gelir gider, arkadaslarimda gelirler sagolsunlar Allahtan tecrübeliyim, belki ilk aylar yardimcida verir sigorta, bilmiyorum yeterki saglikli sihatli gelsinler gerisi kolay, Annemlerde 12 ocak gibi gelecekler insallah, evimizide sattik simdi ev ariyoruz nisanin sonuna kadar bulmamiz lazim, araba degisecek hayatimiz degisecek insallah güzel degisiklikler olacak, hocam sana birsey sorayim sen bilirsin kolumda simdi serum var dr dus yapmama izin vermiyorda, vücudumu yikayip abdest alip yasin ve diger süreleri okusam olurmu ama damar yolunun etrafi bantli oldugu icin altina su giremeyecek abdestim kabul olurmu muaf sayilirmiyim, sadece 1 yasinim kaldi onuda dogum yapmadan okumak istiyorm, cevabinizi bekliyorum.

talıtan evet hayatımız degısıyoo gercektenn......canım abdest al serumun takılı oldugu yerı elınle mest yap cıkaramazsın onu .....ınşş oku yasını ve ne okuyacaksan ...sıkıntında gıder ınşş rahatlatrsın ezberdende oku bol bol ve dua et bızlerede..

Kızlar selam. Annem geldi cuma günü ama biz hala nefes alamıyoruz. Çok huysuz enes ve tuğçe sürekli bağırığ ağlıyorlar. İyice sinirler bende de had safhaya çıkıyo sakin olamıyorum. Nasıl olcak böyle bilmiyorum.
Arzucum geçmiş olsun canım. İnş. biran önce geçer.
talicim niyet önemli Allah kabul etsin. Sen muallimin dediği gibi abdest al oku. Allah kabul etsin bizleri de unutma dualarına ekle olur mu. Sağlıkla sorunsuz gelsinler bebişler inş.

elıtu gecmıs ols ya ....buunları hep acık tut sık sık serum damlat benımkılerde cok hafıf var bu guynlerde hatta seda kusuyuoo hep balgam sıksık burnunu acıyorum cok zor ya ve hep aglıyo sedada ıkısı daha ıyıu......emekleyıp oynuyıolar seda sıralıyo ayaga kalkıyo tutunup cok sınırlı ya...annen yınemı geldı kadın yazık yollarda gecıyo omru ama torunlar ıçın deger dımı...ıyı olsunlarda ınşş ya gecmezsde dra sor bıtkısel cayları dene........
herkese ıyı geceler

canım sağolasın. Burun tıkanıklığı için zaten damla sprey kullanıyorum da ben çocuklar nefes aldırmıyor anlamında dedim. hehe Annem mecburen geldi kadın sağolsun. Çocukların hastane işleri için geldi. Tahanın salı ultrasonu var göğüs için. Haftaya bera testi. Kimsem olmayınca istanbulda hastane işlerine ta ankaradan annemi getitiyom aslında o kıyamıyo bize geliyo. Yanlız da çok bunalıyom bana da iyi oluyo

ha maaşallah ablam yakında koşturcaklar inşallah. Allahım bize de güç kuvvet versin onların hızına başka türlü yetişemeyiz.

canım ya gelsın tabı hastane ıslerı zor ..nefes bızde o anlamda alamıyoıduk ama cok sukur bu sıralar sankı daha rahatım ama yurumeye baslarlarsa ılk anlar zor olucak seda cok mızımız cok hırslı ılla cıkıcxak yukarlara cıkamayınca bagrıyoo kımın elınde bı oyuncak gorsun gıdığppp alıyoo ela basıyoo cıglıgı dılada kızıyorum sızde ondan alın dıyorum napıım ya bazen bakıyorum ela cekıp almıs sedanın elınden sedanın cıglıgı daha beter ya cok mu cazgır olcek nee yandım ya benn ......bugun erkencıyız abımız okula gıderken uyandılar
herkese gunaydın ...............talıtan nasılsın bu sabahhh

kızlar günaydın .
mirzada şükür bişey çıkmadı pipisi sanırım pişikten kızarmış ilaçlarla düzeldi şimdi bende bu pişikten çektiğimi başka bişeyden çekmedim gerçi allahım başka dertler vermesinde .
sünnet demişsiniz kayrayı bende fıtık ameliyatı olduğında yaptırdım zaten anestezi alacak diye o aradan çıktı . mirzaya da cesaret edemedik lokal anestezide tarçının dediği gibi ağlamasıyla baş edemeyiz bide ilk zamanlarda bahsetmiştim ya çok sinirlenip ağlayınca nefessiz kalıyordu şükür şimdilerde yok ama ondan korkumuza bişey olursa diye yapamıyoruz narkoz alsa bünyesi zayıf bi önceki ameliyattada ayılma zamanı nefesini tutmuş aynı şeyi doğumdada yapmıştı burasıda küçük biyer öyle bişey olursa müdale edemezler korkusuna kaldı artık okula başlamadan yaptırıcam heralde yada bursaya falan gidersek oralarda olur .
bizde cumartesi günü hava güzel diye dışırlardaydık yarısı gün gene grip olarak uyandık .azra daha fena burnu tıkalı şimdilerde ne serum ne çektirme hiçbiri yaptırmıyor anca kendi akacak öyle açılıyor gecede sürekli mızıldandı nefes alamayınca yanıma yatırdım bişeyde yaptırmıyor artık gene sogan kesip koydum açıldı sabaha kadarda mızıldamadan uyudu işe yarıyor heralde .

kızlar Allah cümlemize kolaylık versin,,

elitu canım inşallah çarçabuk haledersiniz hastane işini,, anneler kıyamaz zaten kızlarına ama benim annem torunlarını görünce biraz bana kıymaya başladı,, çok hassas onlar hiç ağlamayacak,, hemen karınlarını doyacak,, sık sık altlarını değiştiriyor,, çocuklar kaka yaptıkları an mızırdanmaya başlıyorlar öyle alıştırdır,, hemen yıkıyoruz,, kendi hastalıktan bitkin düşse bile onlar mızırdandı an ayağa kalkıyor,, ben aldırmayıncada paparayı yiyorum açıkçası onun bu hassasiyetine güvenip biraz gevşek davranıyorum,, yoksa o olmadığında bakıcıya falan bırakamıyorum,, hep yanlarındayım..

muallim canım senin kızlar kaçta kalkıyor,, benim kız yeni saat sistemine alışamadı, akşam 6,30 gibi kendiğinden uyudu, sonra sabah uyandı, bende saat 6 falan zannediyorum, benim kız en geç 6 da ayakta olurda, ne yapsakda uyutamıyoruz ondan sonra neyse bir baktım saate 4,30 hanım efendi uykuyu almış oturuyor arkasına oğlanlar kalktı, biz bu sabah maaile 6 da olmadan güne başladık :)) annem diyor kız seni akşam uyutmayacağım yoksa sabah bağırtından oğlanlarda uyanıyor diye :))

tria canım geçmiş olsun,, dediğin gibiyse sünnet işini 6- 7 yaşlarına bırak, zaten dediğim gibi 1,5 yaştan sonra önermiyorlar..

aaa bu arada kızlar geçen diş doktorum söylemişti florür içeren bebe tableti veriyormuş o çocuklarına bende aldım,, zymaflorür diye bir hap çok küçük su eritip veriyorum..

kızlar bu arada sizler bebişler için alışverişi nereden yapıyorsunuz, ben bu zamana kadar havuzlu handan yaptım ,oldukça uygun geldi bana fiyatları,, ama bebişler büyütçe orası olmayacak çünkü genelde 1 yaşa kadar ürün satıyorlar.. ben birde wenice in internet sitesinden alışveriş yapıyorum özellikle geçen sezon ürünlerini çok uygun fiyata veriyor,, 5 lira çok güzel malları var tavsiye ederim,, ikitelli de wenice ve lwc nin mağazaları var ,oralarda gerçekten çok ucuz bizler bebişler olmadan önce oradan kendimize de alıyorduk sevenhill den eşime 5 liraya pantolon almıştık,, oldukça da kaliteli,, aklınızda olsun diye yazdım,, sizinde bildiğiniz böyle uygun yerler varsa yazın,, 3 bebişin masrafı gerçekten çok oluyor hep güzel giydirmek istiyorum ama en iyisi böyle mağazaların indirim zamanları yakalamak.. kendime birşey alırken kırk defa düşünürüm ama iş bebişler olunca çılgınca alasım geliyor

tarcın benımkıler sabah yedıbucuk gıbı uyanıyoo sonra kahvaltı sontrra onbır gıbı uyuyolar yogurt yıyıp.........saat ıkı uç gıbı uyuyolar sonra corba aksam bı daha kısa uyuyolar gece on gıbı muhallebı yıyıp yatıyolar aslında gunduz ıkı kez uyumalaruı gerek ama bazen uç bazen dort uyuyolar kısa kısa
yenı saat bızıde zorladı ya ınş alısırlar........

merhaba canlarım nasılsnız bayağıdır girmedim sizi ve bebişleride çok merak ettim inş herkes iyidir geçmişi okuyamadım çünkü tali doğum yapmışmı diye baktım maşallah dayanıyor hala hepinizi öpüyorum çok çok bizler iyiyiz şükür eymen evin içinde koşuyor artık kızım başladı adım atmaya yakında oda yürür artık tahada hiç ümit yok daha çok korkuyor ben kaçtım

selam kızlar
valla tarçıncım wenice nin internet olayını bilmiyordum senden duydum burda baktım beya güzel şeyler var ama benden bulamadım sürekli takip etmek lazım sanırım bende lcw wenice den alıyorum genelde . burda lcw nın fabrika satış mağazasıda var ama dışarla aynı nerdeyse çok fark yok . bide ankaraya gittiğimde saman pazarından alıyorum toptancı bi abla var orda bebekkende ordan almıştım hep , bide keçiörende osmanlı pazarı var kapalı gittiğimde orayada bakıyorum ordada bi bayan çalışıyor oda üçüz annesi sağolsun orda tanışmıştık bizede beya yardımcı olmuştu . kışlık tulumlarını ve altları ordan almıştım benettonun 20 ye aldım tulumlarını beyada kalın burda 35-40 civarıydı alttları falanda 3,5 5 arası alıyorum

kübracım hayırdır tatlım sen niye uğrayamıyorsun çocuklar ayaklanınca senin yogunluk dahada arttı sanırım . tahayı sen öyle zannet annesi bi açılacak diğerlerini falan geçecek hep

kizlar ya daha demin cocuk doktoru gelmisti aramis doktorumla konusmus cuma günü alinacaklardi 31+2 günlük olacakti, cocuk doktoruda 32 yi bitirsinler demis ama karar annenin demis ben 1 hafta daha beklemek istemiyorum sezeryandanda 1 hafta daha yatiracaklar af Allahim af ya ben ne yapacam.

talicim bekle tabiki hayatım geçirdiğin her saat çocuklar için çok önemli ne kadar çok kalırlarsa senin yanına o kadar çabuk gelirler küvezle falan uğraşmazsıon işte bekleyebildiğin kadar bekle sıkılma geç netin başına hasta ziyaretine git orda olmuyormu öyle :))) biz hastanede kızlarla balkonda çekirdek çıtlatıyorduk öyle böyle vakit geçireceksin canımaz daha sabret

yok canim burda öyle birsey sabahtan aksama kadar odadayim 5 dk esimle yürürsem yürüyorum psikolojim bozuldu ne lazimsa hemsireler getiyorlar, sabak aksam nstye bagliyorlar. Almanlarin yemeklerinide yiyemiyorum sadece öglen yemek var sabak aksamda kahvalti geliyor, 24 saat serum takili daha ne diyeyim psikolojim bozuluyor giderek kafayi yiyecem.

arzucum aslında yatılı misafirim geldi çocuklarımın benim düzenim mahvoldu birde gelen kişinin çocuğu yani görümcem olur kenisi hiç yemek yemeyen biri benimkilerine bakıp ay bunlar ne çok yiyor ay bunlar herşeyi yiyor dedi ne düzenli uyuyorlar vs.. valla kendi çocuklarımı tanıyamaz oldum ne yemek yiyorlar ne uyuyorlar devamlı ağlıyorlar okuduk üfledik yok ne yapıcağımı şaşırdım yemekler havada uçuyor nazara çok inanaırdım birkez daha tamam dedim nazar işte buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…