talicim sende haklısın canım zordur alıştığın düzen kızın var ama işte beklersen küvözde kalmamış olurlar böylelikle eski düzenine ve kızıdaha çabuk kavulursun birde bebkler sağlığına tabii aklıma geldikçe dua ediyorum sana ve bebişlerine başarıcan tatlım alıp onları eve getiricen bizde kutlama yapıcaz burda .)
tarcın benımkıler sabah yedıbucuk gıbı uyanıyoo sonra kahvaltı sontrra onbır gıbı uyuyolar yogurt yıyıp.........saat ıkı uç gıbı uyuyolar sonra corba aksam bı daha kısa uyuyolar gece on gıbı muhallebı yıyıp yatıyolar aslında gunduz ıkı kez uyumalaruı gerek ama bazen uç bazen dort uyuyolar kısa kısa
yenı saat bızıde zorladı ya ınş alısırlar........
selam kızlar
valla tarçıncım wenice nin internet olayını bilmiyordum senden duydum burda baktım beya güzel şeyler var ama benden bulamadım sürekli takip etmek lazım sanırım bende lcw wenice den alıyorum genelde . burda lcw nın fabrika satış mağazasıda var ama dışarla aynı nerdeyse çok fark yok . bide ankaraya gittiğimde saman pazarından alıyorum toptancı bi abla var orda bebekkende ordan almıştım hep , bide keçiörende osmanlı pazarı var kapalı gittiğimde orayada bakıyorum ordada bi bayan çalışıyor oda üçüz annesi sağolsun orda tanışmıştık bizede beya yardımcı olmuştu . kışlık tulumlarını ve altları ordan almıştım benettonun 20 ye aldım tulumlarını beyada kalın burda 35-40 civarıydı alttları falanda 3,5 5 arası alıyorum
arzucum aslında yatılı misafirim geldi çocuklarımın benim düzenim mahvoldu birde gelen kişinin çocuğu yani görümcem olur kenisi hiç yemek yemeyen biri benimkilerine bakıp ay bunlar ne çok yiyor ay bunlar herşeyi yiyor dedi ne düzenli uyuyorlar vs.. valla kendi çocuklarımı tanıyamaz oldum ne yemek yiyorlar ne uyuyorlar devamlı ağlıyorlar okuduk üfledik yok ne yapıcağımı şaşırdım yemekler havada uçuyor nazara çok inanaırdım birkez daha tamam dedim nazar işte buuu
benim dogum tarihim haftaya carsambaya alindi, cocuk doktoru geldi konusmak icin anlatti yalvardi lütfen dedi 32 haftayi bitir öyle alalim dedi acil birsey olursa zaten alacagiz dedi hemen dogum sancilarin var ama ilaclarla geciyor dedi, cok yalvardi bende bir bildigi vardir dedim 8 gün daha dayanacam kizlar, kadin doktorumlada konusmus zaten ondan sonra benimle konustu.
selam kızlar bugün tahayla tuğçeyi hastaneye götürdük. Çok şükür tahanın göğsündeki şişlik geçmiş. Tuğçenin de ortakulak iltihabı geçmiş mi diye kontrole gitti. Damak ameliyatı olmadan ilaç falan etki etmez dedi. Ameliyat sırasında kulağına da tüp takılır dedi. Kulağı havalandırmak içinmiş. Bakalım hayırlısı. TAha nefes alamıyo bikaç gündür burnu tıkalı. 2 gündür de hem iştahsız hem kusuyo.
talicim Allah yardımcın olsun canım. 1 hafta bekleyecek gücü hissediyorsan kendinde bekle derim. Ama insan sabırsızlanıyo bi taraftan da hemen gelsinler istiyo. ben de 34+3 de alın artık diye gittim aldılar.
slm kızlar ben geldim.Kızmayın sakın ara verdim ama çok yoruluyorum.Çalışıyorum artık evden işe işten eve çok zor oluyor.İşyerinde de herzaman vakit bulamıyorum ama artık işlerimiz azaldı.Hadi bana eski sayfaları okutmayın nasılsınız bebişler ne alemde? benimkiler 20 aylık oldular.Annelik ne güzel bir duygu bakmaya sevmeye doyamıyorum.Allah esirgesin hepsini.Resimde ekliyorum büyümüşler mi bakın:))
Günaydın kızlarrr
şekerim valla yatılı misafir çok zor helede senin görümce gibi habire bişeyler diyosa çocuklar ister istemez şaşırıyorlar maşallahhh diyelimde çabuk kendilerine gelsinler tatlım
kübracım valla sabah sabah güldürdün gene kız koca karnıyla kadının üstüne atlasa ıykk diye bi ses çıkar sadece :))
talicim dert etme canım tarçının dediği gibi şimdilerde birazcık şaşırır ama sonra gene toparlar ben bu büyüklerin biz böyle yapıyoruz böyle yaşıyoruz demesini anlamıyorum zaten iyide o baktığın benim çocuğum azcıkda bana kulak as demi hiö işte anlat anlatabilirsen . Ama sen biraz daha dayan tatlım az kaldı
tubacım geçmiş olsun canım inşallah tuğçede bian önce ameliyatı atlatacak dahada iyi olucak
mehlika hoşgeldin seninkilerle benimkiler aynı aydalar resimlere baktım çok tatlılar maşşallah .
Ecemmmmmmm valla doğurmuş döneceksin buralara nerelerdesin . Annelerin gelmiş olması lazım bizi iyice unuttun artık .
Nilüferi zaten es geçiyom yazdan berim iyice alıştı buraları asmaya . Ee gezmelerde bitti napıyosun evde bacım azcık enfes alda bak bakalım buralarada
muallim kızların düzeni iyce oturdu valla ne güzel benimkilerde alıştılar ama sabahları kaçgündür 7 de kalkıyorlar bizle beraber bide ben giderken çok ağlamaya başladılar hele kızım yapışıyr resmen gittikçe zorlaşıyor .
Tarçıncım sen aldın oralardan geldi dimi hani istediğinin aynısı olmaz kargo iade sorun olur ben hiç netten kıyafet almadım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?