Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

talicim sende haklısın canım zordur alıştığın düzen kızın var ama işte beklersen küvözde kalmamış olurlar böylelikle eski düzenine ve kızıdaha çabuk kavulursun birde bebkler sağlığına tabii aklıma geldikçe dua ediyorum sana ve bebişlerine başarıcan tatlım alıp onları eve getiricen bizde kutlama yapıcaz burda .)

benim dogum tarihim haftaya carsambaya alindi, cocuk doktoru geldi konusmak icin anlatti yalvardi lütfen dedi 32 haftayi bitir öyle alalim dedi acil birsey olursa zaten alacagiz dedi hemen dogum sancilarin var ama ilaclarla geciyor dedi, cok yalvardi bende bir bildigi vardir dedim 8 gün daha dayanacam kizlar, kadin doktorumlada konusmus zaten ondan sonra benimle konustu.

öyle diyorsunda canim kizimin huyunu babannesi degistiriyor sevmedigim hareketler yapiyor ben kizima kizincada babannesi yani piton biz böyleyiz diyor gelde cildirma, beni zaten birtürlü kabullenmiyorki kadin, Allaha havale ediyorum.

selam kızlar bugün tahayla tuğçeyi hastaneye götürdük. Çok şükür tahanın göğsündeki şişlik geçmiş. Tuğçenin de ortakulak iltihabı geçmiş mi diye kontrole gitti. Damak ameliyatı olmadan ilaç falan etki etmez dedi. Ameliyat sırasında kulağına da tüp takılır dedi. Kulağı havalandırmak içinmiş. Bakalım hayırlısı. TAha nefes alamıyo bikaç gündür burnu tıkalı. 2 gündür de hem iştahsız hem kusuyo.
talicim Allah yardımcın olsun canım. 1 hafta bekleyecek gücü hissediyorsan kendinde bekle derim. Ama insan sabırsızlanıyo bi taraftan da hemen gelsinler istiyo. ben de 34+3 de alın artık diye gittim aldılar.

elitu bebeklerin gögsüne süt toplanmiis derler öyle birsey hissedersen ovala gecer canim korkma ondan genelde banyodan sonra yaparlarki toplanmasin

talicim kayınvalidenmi bakıyor şuanda kızına biz böyleyiz derken anormalmiymiş yani hoş olmayan şeyler öğretiyor kızına valla bu karnımla zıplarım üstüne deeee

canım maşallah size çok güzel düzenini kurmuşsun, benim kız bu sabah 5 de kalkınca, ömerde 4 de kalkıp şarkılar söylemeye başlayınca akşam annemle hepsini 8 e kadar uyutmamaya çalıştık, bakalım yarın sabah kaçta kalkacaklar.

canım ben wenice den önümüzdeki yaz için birşeyler aldım,, dediğin gibi ama çok güzelleri kalmıyor, mesela bir eşofman takımı var 46 tl den 9 tl ye falan düşmüş hemen bitmiş,, fırsat bölümünü de baktın değil mi? bir de civilim.com

gerçekten canım sırf üçüz olmaları bile nazara gelmelerin sebep oluyor,, benimkilerde hemen ya düşüyorlar ya huysuzlukları tutuyor,, insanlar maşallah subhanallah demeyi bilmiyor

canım 8 gün dediğin nedir ki sayılı gün bunlar sen bebişlerini 31 hafta taşımışsın yani 217gün .. dile kolay şunun şurasında 8 günün kalmış,, bak söylüyorum bu günlerini mumla arayacaksın senin minikler seni uykusuz bıraktıkça .. kayınvalidene de Allah akıl fikir versin, ama merak etme bu yaşa kadar kızını sen yetiştirmiş 1-2 hafta da biraz kaymalar yaşar ama sen sonrasında güzellikle toparlarsın inşallah,, şu an bunları düşünüp stres yapma lütfen karnında durdukları 1 gün küvözde geçen 1 haftaya bedelmiş oğluşların için buna dayanacaksın inşallahh

canım çok geçmiş olsun inşallah tuğçecikte biran önce ameliyatını olurda o da sıkıntısını atar..

elitucum geçmişolsun tuğçeyede acil şifalar diliyorum
günaydın muallimcim güzel birgün olur inş benimkiler sabah yaramazlığı peşindeler

slm kızlar ben geldim.Kızmayın sakın ara verdim ama çok yoruluyorum.Çalışıyorum artık evden işe işten eve çok zor oluyor.İşyerinde de herzaman vakit bulamıyorum ama artık işlerimiz azaldı.Hadi bana eski sayfaları okutmayın nasılsınız bebişler ne alemde? benimkiler 20 aylık oldular.Annelik ne güzel bir duygu bakmaya sevmeye doyamıyorum.Allah esirgesin hepsini.Resimde ekliyorum büyümüşler mi bakın:))

Günaydın kızlarrr
şekerim valla yatılı misafir çok zor helede senin görümce gibi habire bişeyler diyosa çocuklar ister istemez şaşırıyorlar maşallahhh diyelimde çabuk kendilerine gelsinler tatlım
kübracım valla sabah sabah güldürdün gene kız koca karnıyla kadının üstüne atlasa ıykk diye bi ses çıkar sadece :))
talicim dert etme canım tarçının dediği gibi şimdilerde birazcık şaşırır ama sonra gene toparlar ben bu büyüklerin biz böyle yapıyoruz böyle yaşıyoruz demesini anlamıyorum zaten iyide o baktığın benim çocuğum azcıkda bana kulak as demi hiö işte anlat anlatabilirsen . Ama sen biraz daha dayan tatlım az kaldı
tubacım geçmiş olsun canım inşallah tuğçede bian önce ameliyatı atlatacak dahada iyi olucak
mehlika hoşgeldin seninkilerle benimkiler aynı aydalar resimlere baktım çok tatlılar maşşallah .
Ecemmmmmmm valla doğurmuş döneceksin buralara nerelerdesin . Annelerin gelmiş olması lazım bizi iyice unuttun artık .
Nilüferi zaten es geçiyom yazdan berim iyice alıştı buraları asmaya . Ee gezmelerde bitti napıyosun evde bacım azcık enfes alda bak bakalım buralarada
muallim kızların düzeni iyce oturdu valla ne güzel benimkilerde alıştılar ama sabahları kaçgündür 7 de kalkıyorlar bizle beraber bide ben giderken çok ağlamaya başladılar hele kızım yapışıyr resmen gittikçe zorlaşıyor .

Tarçıncım sen aldın oralardan geldi dimi hani istediğinin aynısı olmaz kargo iade sorun olur ben hiç netten kıyafet almadım çünkü

tarcın evet yaramzlık baslıyo sabah kalkıncaa.....seda cok yaramaz erkek fatma valla.........mehlıka cok tatlı olmuslar masallah yaaa ....rabbım hepsını korusun ınşşş ....trıa evet asıyolar buraları yaa ..canım ya ayrılmak zor gelıyo bebegıne napsın annesı .....ıyı bakın bebıslere sımdı uyuyolar seda uyandı yıne mızındanıyoo

Canım hg seni burda görmek çok güzel

İnan vakit bulamıyorum yanlız bakıyorum güzelim herkes kaytarıyor anlıycan :) yoksa ilk fırsatta dalıyorum :) es geçme beni :) muck

Tarçıncım sen aldın oralardan geldi dimi hani istediğinin aynısı olmaz kargo iade sorun olur ben hiç netten kıyafet almadım çünkü

canım istediklerimin aynısı geldi, seçtiğin bedende yoksa zaten sipariş aşamasında uyarıyor seni, iki defa aldım sorun yaşamadım..

kızlar mehlika arkadaşımızın resimlerine nerden baktınız ben anlamadım

mehlikacım hg arada uğra maşallah kocaman olmuşlar çokta tatlılar
gnaydınnn kızlarrr dişş çıkarıyoruz ailece onlarla birlikte bende ıkarıyorum resmen temizlik yapılcak bugün öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…