Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Günaydın pitos.Sorunlu mu çıkartıyolar? Maşallah benimkiler hiç rahatsızlanmadı diş çıkartırken.Tek günlük sıkıntıları olurdu bide iştahsızlık...Nasıl koşturduğumuzu en iyi biz anlarız dimi.Sabah 6,30 da kalkıyorum.çocuklarla uğraşmaktan eve 5 dk. uzaklıktaki işyerime hergün geç kalıyorum:))

Hoşbulduk tria seninkilerde çok tatlılar.Anne olduğumdan beri sevimsiz bebek görmüyorum zaten...Gerçekten bütün bebekler çok güzel Allah özenmiş de yaratmış hepsini.İnşallah şansları ve gelecekleri de güzel olur...

el muallim kızlarına maşallah.3 kız annesi oldun haa! çok güzel Allah esirgesin.Kız çocuklarına çok düşkünüm ben.Önce bana da dr um 3 kız demişti ama 2 oğlum 1 kızım oldu.Nasıl nazlı görmelisin:)

Günaydın Nil yalnız mı bakıyosun bebişlere????Allah yardımcın olsun ben de bi ara tek baktım ama çok zordu yaa...Bu arada baktım resimlerine çok tatlı minik kuşların.Maşallah.

pıtos kolay gels......temızlık yap ıkı dakıka sonraaaa heryer yımne aynııı
mehlıka evet canım rabbım kaderkerını guzel eylesın hayat guzel ama bı okadarda zor ....kım bakıyo sen yokken bebeklere.......herkese gunaydın

bizm iki tane bakıcımız var.biri 50 yaşlarında bi teyze diğeri de onun yeğeni 20 yaşlarında bi kız.Buraya ilk geldiğimizde tek kişi baktı ama sonra bebekler yürümeye başlayınca çok zarar vermeye başladılar özellikle birbirlerine.saç çekmeler tırnak atmalar kavgalar çok yani...:)) bakıcıyla anlaşamadık zaten sonra iki kişiye karar verdik.Biri sürekli bebeklerin yanında hiç yalnız bırakmıyo.Diğeri yemeklerini yediriyo vs.

ıyı ya ne ıyı.....ben bu ay yalnızım gunduzlerı gelen yardımcım zam ısteyınce cıkardım bın lırayı beyenmedı beraber bakıyoduk ama yalnızda bakabılıyorum bunu anladım ışe ara verdım ben belkı ılerde buyuteyım hele gecelerı yalnızım yıne....yıuruyunce gercekte

seda tusa basınca yazı gıtmıs ya napcam bu kızla yanı zor olucak ama ınş ustesınden gelırım hepımıze kolay gelsın ve ben her anlarında yanlareında olmak ıstedım onları uç yaslarına kadar bırakmak ıstemıyorum ...........
iş yerın yakınmıs cok ıyı..........opt mınışlerı

ben evde ancak bebkler uyuyunca açabiliyorum bilgisayarı.Tv. zor izliyoruz valla... Sürekli kapatıyolar.onlar kapatıyo biz açıyoruz.Ama biliyomusun tek kişi baktığı zaman daha akıllı uslu oluyolar ve herşey daha düzenli oluyo.Ben çok pimpirikliyim çok üstüne vardım bu bakıcıların çok titizim düzenleri konusunda ama öğrendiler aynı benim baktığım gibi devam ediyolar.Yemeklerini akşamdan ben yapıyorum, kendi yemeğimizi de ben yapıyorum.Onlar sadece bakıyo ve uyuduklarında ev işi yapıyolar.

Günaydın kızlar mehlikacım sanada kolay gelsin canım yeni ve sıkıcı bi iş günü daha başladı işte . çocuklar artık sabahları huzursuz olmaya başladılar heleki kızım anladıkça gitme demeye başladı akşamları ben gelincede ağlama huyları çıktı anne annecim herkes bi yerden çekiyor dün akşam 1 saat yakalamaca oynamama ragmen bıraktıgımda sanki dövmüşüm gibi ağlıyorlardı bide babalarına şikayet ediyorlar eşimde dedi noldu düştülermi diye soruyor o kadar ağladılar yani . özlüyor artık çocuklarda elden bişey gelmiyor malesef

Nilcik seni es geçermiyim tatlum arada bi özlüyoz takıl diye dedim tek bakınca zor valla haftasonları iyi anlıyorum allah kolaylık versin ne diyelim bunlarda büyür

tria bizimkilerde önceleri öyleydi ama bakıcılara alışınca az mızırdanıyolar biz evden çıkarken.Ya bunlar olacak gayet normal ama asıl büyüdükçe zorlaşacak.O zaman bas bas bağırırlar herhalde...

ay canlarımmmmmmmmmmmm tüylerim diken diken oldu,, çok tatlılar maşallah talicim,, sen nasılsın kanaman falan çok oldu mu ?? bebişler kaç kilo doğdu? ayyy çok heyecanlandım :))

maşallahh çok iyi görünüyorlar ama çok da fazla birşeye bağlı değiller galiba çok anlamam ama bana çok durmazlar gibi geldi küvözde.. Rabbim tez zamanda oğluşlarına taburcu olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhh

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarimla
uykularimiz biraz daha iyi sukur allaha nazar deymesin
talitan allahim anali babali buyutsun insallah
en kisa zamanda ciksinlar insallah evlerine kavusunlar
benim kizlarda fazla birseye bagli degilerdi ama yine de 5 hafta kaldilar hastanede insallah cabuk cikarsiniz

kilolari 1410gr,1485,1495, 5,5 sancidan sonra geldiler
dün solunum cihazina bagli degillerdi ama bugün baglamislar
insallah iyilesirler elleri ayaklari mosmor sizinkilerdemi öyleydi, öyle görünce tansiyonum düstü.

talitan insallah iyi olacaklar canim dua ediyorum senin icin ve ogullarin icin allahim tez zamanda evinize gelmeyi nasip etsin

oooooooooo masallah talıtan.................cok guzeller.....ıyı olucaklar merak etme gayet ıyıler gozun aydınnnnnnnnnnnnn...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…