Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

taliiiii canım benim nasıl duygulandım anlatamam çok tatlılar maşallah merak etme kızların dediği gibi iyi gözüküyorlar mor olmaları normal canım anca kendilerine 1 haftada gelirler oyyyy yerim onları acil şifalar diliyorum

:)))) güne güzel haberle başlamak çok güzel oldu talicim gözüy aydın tatlımmaşşalha yavru kuşlara çok iyi gözüküyorşar öyle olmaları normal canım inşallah çabucak toparlanıp yanına gelirler tatlım . sende iyisindir umarım kendine çok iyi bak çünkü çok kuvvete ihtiyacın olacak onar eve geldiğinde . ayy çok sevindimm yaaa yaşasın biraz daha kalabalık olduk şimdi
acaba ecem nerelerde oda doğum yapmışmıdır ki
ya şu tellerimizi versek ya birbirimize arayıp sorardık hiç olmazsa

slm kizlar
ben doguma girmeden önce serum yerim enfeksiyon kapmisti, bebeklerin ücündede suan enfeksiyon var cok korkuyorum, sizdede böyle problemler oldumu, benim sezeryan yerimdede enfeksiyon var, cocuk doktoru anne görmeye gelmesin demis, bebeklere antibiyotik baslamislar yavrumun birtanesinin gögsünün yan tarafindan delik acmislar gögsündeki havayi bosaltmak icin, dokunduklari zaman cocuklar rahatsiz oluyormus, lütfen dua edinde bebeklerim yasasinlar, bugün cuma, aglamamak icin kendimi zor tuttum ama yapamiyorum artik, Allah onlari bize bagislasin nolur rabbim.

talicim allah yardımcınız olsun canım inşallah sağlıkla çıkacaklar hastaneden sen merak etme doğumdan sonra bazı sıkıntılar yaşamaları normal sen moralini yüksek tut dualarımız seninle ve bebeklerle tatlım maşallahları vardı küçük adamların çabuk yanına gelirler inşallah

canım benim üzme kendini enfeksiyon kaptığı için eymende antibiyotik tedavisi görmüştü bu çok yaşanan birşey bir takım sıkıntılar olucaktır mutlaka bak eymen hem erken doğdu hemnde soluk borusunda bir sürü kist ve darlıkta vardı ama şimdi görsen tutamıyoruz bile hiç merak etme onlar güçlü bebekler bence şu sıra onları görmemem daha iyi zaten sen hem moral olarak hemde sağlık olarak düzelki bebklerin seni iyi hissetsinler dualarımız senin ve bebişlerinle

canim ama benim sabirsizlar 31+0 haftada geldikleri icin korkuyorum görsen elleri ayaklari mosmor ya nasil dayanayim onlari öyle görmeye, tansiyonum düsüyor.

talcim canım nasıl mutlu oldum gözün aydın. Allahım bebişleri size bağışlasın. Merak etme canım kiloları da kötü değil, çok daha erken doğan bak maaşallah muallimin bebişleri Allahım yeterki istesin, onlara yetişemezsin bile bi kaç ay sonra. Tüm sıkıntıları atlatacaklar inşallah dualarım sizinle. Bir an önce iyileşirler inşallah. Sen de moralini yüksek tut ve bol bol dinlenmeye çalış. Hastaneden çıkınca uykusuz günler seni bekliyor. Bol şifalar..

selam kızlar ben geldim herkes iyi mi biz iyiyiz yani sayılırız malum diş sorunları..sonra daha ayrıntılı yazıcam..öpüyorum..

taliiiiiiiiiii geçmiş olsunn en sonunda doğurdun he :) minikler çok iyi görünüyorlar maşallah Rabbim onlara uzun ömürler versin en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah geçmiş olsun arkadaşım

Son düzenleme:
benimkiler son 2 haftadır yemek seçmeye başladılar bi de gece sürekli ağlamalar filan ..dişten mi acaba 6 şar tane çıkardılar...2 ay yalnız baktım şimdi annem burda..1 ay sonra işe başlıyacam..bi de süt acayip ishal ve pişik yaptı..mecburen mamaya devam...

tesekkürler arkadaslar, insallah düzelirler, dün görememistim bugün gördüm sütümüde gönderdim, emin arman iyiler biraaz ama eymenimin tansiyon problemi var bir düsüyor bir cikiyormus dua edin kizlar Allah onlari bize bagislasin, doktorlar camasirimi istemislerdi, 3 atlet götürdüm 3 cevsen götürdüm kizimda 3 kücük oyuncagini verdi kardeslerine insallah annelerini hep yaninda hissedecekler, eminimi biraz oksadim yavrum zor gözünü aciyordu noluyor diye cok sükür dokunabildim.

selam kızlar.............nehır masallah ya .......dısler cok etkılıyoo ıshal ve pısık bızde oldıuk cok fena trosıt adllı krem ıyı gelıyo ama zor gectı .....ışe basloıcan demek kolay gelsın sana ya cok zor olucak annen hep kalıcakmı..........
talıtan merak etme ıyı olucaklar benımkıler daha mınıktı cok sukur ıyı oldular bıraz beklıcen bı hafta sonra bak daha ıyı olucaklar sen sutunu sag sakla hepsı toparlıcak ınşş kızınada masallah ıyı yapmıs oyuncak yollamıs moral cok onemlı cok zor bu gunler ama gececek ınş
herkesı opt bugun halamıza kahvaltıya gıttık yenı geldık eve trafık felakettı e 5 tte off neyse gelebıldık yatıcaklar az sonra aglasıyolar

nehir merhaba, bebişlerinin 1 yaşları kutlu olsun, nice senelere inşallah,, işe başlayınca annen mi bakacak canım,,

talitan canım dua ediyoruz merak etme, inşallah en kısa zamanda kollarına alacaksın oğluşlarını, ama sende bu arada kendine dikkat et, güçlü olmalısın, sağlıklı olmalısın,, onlar o aletlerden kurtultukları an sana daha da çok ihtiyaçları olacak..

muallimcim maşallah havaları güzel görünce atmışsınız kendinizi,, bizimkilerde artık dışarı gideni fark ediyorlar,, annem üstünü giymeye başladı an beni al beni al diye mızırlanmalar başlıyor, birde zil çalınca, kapıyı açtık mı hemen bir heyecan yürüteçler kapıya doğru hızla ilerliyor muallimcim yolda seninkiler iyi duruyorlar maşallah, benimkiler oto koltuğunu pek sevmiyor, bazen ikisini alıp çıkıyoruz eşimle onda bile baş edemiyorum,, illa kucak istiyorlar özellikle kızım tutturdumu alana kadar ağlıyor,

tarcın cok sukur ya yolda aglamıyolar bazen seda aglıyo donmek ıstıyo pusette .......ama genelde uyuyolar ve arabayı sevıyolar ..bazen yalnız bıle gıdıyorum yakın yerklere ...........evde sıkılıyolar dısarıyı sevıyolar gezgıncı kız olcaklar sanırım evde kalır bunlar yaaa

.
gunaydın kızlar..........
talıtan oğluşlarını hergun gorebılıyomusun.....ben uç ay bekledım gerceklten cok zorlu gunlerdı ama senınkıler daha ıyı daha kısa zamanda gelıcekler ınş............kıloları masallah........benım dıla 970
ıdı.........rabbım kolaylık versın sana bu gunlerde bol dua canım.........
herkese gunaydın perıcecm nasıl acaba bebegı oldumu................nıl pıtos trıa kızlar gelmıyonuz yaaa elıtu bebekler nasıl ...........ıyı bakın bebeklere opt

talicim hiç merak etme canım dışarı ortama ayak uydurmaya başladıklarında sıkıntılarıda azalıcaktır senin kokunu duyduklarında daha iyi gelicek onlara sen sters yapmaki bol bol süt verebilesin onlara yakında daha fazla cc de süt tüketicekler kalbimiz sizinle
nehrcim yeni yaşınız kutlu olsun büyük ihtimalle diştir bizdede durum maalesefki aynı hele eymen saniye bir ağlıyor azılar çok sıkıntı yaptı kuzuma yürümeye başladılarmı seninkiler benim üçüde başladı diyebilirim eymen koşuyorda kızımla taha yeni başladılar ev uçucak yakında .)

maşallah kızlarına muallimcim benim tahayı araba tutuyor sanırım yüzünü saklayıp ağlıyor bazende çıkarıyor acaba bir çaresi varmı ki bayramda istanbula gitmyi düşünüyorum aslında pek gözümde yemiyorya bakalım
tarçınım nasıl biliyorlar dimi gezmeyi çok fenalar yaa kapı çalınca hepsi teyze diye koşuyor yada baba :)
dün akşam çok güzel geçti kızlar eşim yıldönümümüz için süpriz hazılamış bana ablam ve annem çocuklara baktı bizde eşimle dışarda yemek yedik tam yemek sırasında kocaman bir emet çiçek getirdiler ve eşim çok istediğim cep telefonunu hediye etti bu doping bir süe beni götürür artık .)

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarimla ugrasip duruyoruz
allahim bizlere kolaylik versin guc versin insallah
talitan allahim sifa versin guc versin bebeklerine hepimiz bu yollardan gectik canim hic merak etme rabbim dularimizikabul etsin insallah
muallim masallah kizlarina cok tatlilar
pitos yildonumunuz kutluolsun nice senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…