Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

meryem sagol canım senınkıler nasıl alıstın mı onlara....
pıtos ooo hayırlı ols ya ...cok guzel olmus evet artık stres yok bu senı bı yıl goturuur ınşşş ...herkese ıyı geceler .........bızımde bu ayın 21 dogum gunumuz ama sanırım subatta kutlarım ya hazırlılk yapmadım kayınvalıde kırdı hevesınıımı neyse hayırlısı ınşş arkadaslarla bı kucuk kutlama yaparuım subattada akrabalarla .....ıyı olsunlarda ınş bayramda gelıyoo yıne azcık gezerız hava ıyı olur ınsssssssss

pitos canım nice senelereee eşine de kocaman bir alkış gerçekten böyle süprizler evliliği ayakta tutuyor.. darısı bizlerin başına, benim eşim süpriz konusunda sınıfta kalır,,

slm kizlar eymenim yine kötülesmis sonra düzelmis, onun durumu iste sabit suan digerleri iyiye gidiyormus hergün canimdan can gidiyor benimde duydukca

muallimcim bende sana sorucam unutuyorum hep doğum gününde neler yapacaksın diye,, olayın ne olduğunu bilmiyorum ama sakın kimsenin moralini bozmasına izin verme,, özellikle bu kayınvalidense benimki de hamilelikle birlikte çok değişti, eskiden iyiydik, şimdi bayramda bile gitmek istemiyorum.. 12 sene torun hasreti çekmişler,, ablamın olmamış,, benimde ilk zamanlarda olmadı,, hep onlara gittiğimde kötü hissederdim benim yüzümden torun sevemeyecekler diye,, üstelik kendi kardeşinin torunlarına hatta daha uzaktan akrabalarının çocuklarına çok düşkündür,, derdim kim bilir kendi torunu olsa neler yapar ??

yaptı da çocuklarımı şu ana kadar 5 defa gördü,, o da eşimin zorlamaları ve organizasyonu ile,, bir defa bile özledim diye aramadı,, ev sahibim, geçen bayram annemlere gittip 3 gün sonra döndüğümüzde iki çocuğu birden kaptı çok özledik diye eve alıp sevdiler düşün yani .. kadının hiç umru değil ,, hiç anlamıyorum neden böyle yapıyor Allah hidayet versin hepsine

tali tan canım inşallah düzelecekler ama zamana ihtiyaçları var,, lütfen sen sakin olmaya çalış,, sürekli olumlu düşün,, bak gör o eymenin sana ilerde neler yapacak :)) benim en küçük doğan çocuğum şu an en afacan olanı, ve kilo olarak da onları yakaladı,,

tarcın haklsın canım .... napalım oluyoo bölee hayat ıste ....heves kırmakta bırıncıler ........dedıgım gıbı arkadaslarım cok ıyı onlar olmasa zor olurdu aılem zaten yok burda onların destegı hep yanımdaydı .....yapıcaz bız dedıler aramızda yaparoız ınşş ....
talıtan canım benımkıler ılk bır ay duzelme bıle olmadı her gıdısımde dr cok kotu dıyodu herseylerı dusuyodu kan tansıyon seker havale bıle gecırdıler enfeksıyon kaptılar zorlu gunlerdı her gece agladım aglayarak sagdım sutumu .. ve cok sasırırdım sutum kesılmedı bunca uzuntuye ragmen cok sukur sutumle yedı ay besledım bebklerımı ............ıyı olucaklar merak etme ....her gıdısımde hepsıne ayrı ayrı okudum dualrımı camdam yanınızdayız hep dıyerek umut verdım hem onlara hem kendıne mınıcıktıler hıcbısetye benzemıyolardı .........ve en can sıkıcısı dr hıç umut vermedı ..ve kım arıyosa sordukları seyler yasıyolarmı nasıllar ıyılermı bbebege benzzıyolarmı ...herseylerı tamam mı ...öle sacma seylerkı ne dıcemı sasırıp kalıyodum hala bıle bı ıkı kısı arıyoo ıyılermı normaller mı .............alıştım artık ya ınsanlar coıok garıp uçuz ve erken dogunca bölee sanırım.........cok sukurkı ıyıyız rabbım kımseyı zorda komasın ........dıllerıne dusurmesın..........tek gıtıuım geldım kuveze uç ay esım yoıokken cogu zaman yoktu ıcerı kımseyı almıyolardı ama destek olsun dıye gelelım dıyen yoktu kayınvalıdem ben dayanamam gormeye oyy gelemem dedı ve hıç gelmedı ..........rabbım bıze guç kuvvet vers sonra sevmesı kolay oluyoo ınsanlara sıkıntıya ancak anne dayanır...............rabbım anneden ayırmasın evladı..........

solun kızlar bir yaşımızı bitirdik hatta 13 aylık olduk..ama son bir aydır çok sıkıntlılar..özellikle görkem çok tatsız sanki hiç hali yok ki en enerjik o normalde hiperaktif denecek kadar ..arada ateşleniyor ama 38 e varmıyor..dişe bağlıyorum ama inşallah başka birşey yoktur..çok üzülüyorum..
bu arada üçü de yürüyor bayadır..

pitoscum yıldönümünüz kutlu olsun..çoluk çocuk nice yıllara

muallim kızların kocaman olmuş maşallah..doğan nasıl da çabuk büyüyor..daha dün gibi doğum beklediğimiz günler..talicim sen de seneye bu zamanlar anacaksın hastane günlerini..ben çok anlamamıştım beklerken..daha önce anne olmadığım için o duyguyu hissedememiştim..senin bir kızın varmış o yüzden daha yoğun yaşıyorsundur sanırım..ama sabırlı ol lütfen çok üzülme ağlama ki güzel günler geldiğinde enerjin bol olsun..

nilcim sen nasılsın triacım siz ??

tarçınım saol çalışmaya başlayınca annem bakacak evet..çok düşündüm bırakmayı ama yapamadım..devlet memurluğu kolay bırakılmıyor işte..ne öldürür ne güldürür..çok zor olacak ama bakalım herşeyin bir kolayı bulunur herhalde..

bu arada sizi özlemişim..hepinizin iyi olmasına sevindim

unuttum pitos istanbula gelirsen beklerim bizim ev zaten aldı başını gidiyor..hep birlikte kaldırırlar artık.
cevap unuttuğum varsa özür dilerim ....

nehır ıstanbulda nerdesın......ıs yerın yakınmı sana ısın agır degılse ıyı olur .....ben heer anlarında yanlarında olmak ısteduım ama dedıgın gıbı memur olunca bırakmak daha zor ama annen varmıs o bakıcaksa ne guzel........
herkese ıyı geceler...............

slm kizlar eymenim yine kötülesmis sonra düzelmis, onun durumu iste sabit suan digerleri iyiye gidiyormus hergün canimdan can gidiyor benimde duydukca

canım şimdi sana üzülme demek boşuna ama metanetli olmaya çalış allah herşeyin sabrını veriyor önünde uzun bir yol var ama merak etme bebeklerimiz inan bizden daha güçlü ve doktorlar hep en kötüsünü söylüyor . ben 29+6 da doğum yaptım benimde meteme daha iki günlükken göğsünden tüp takıldı hep kötü konuştu doktorlar ikisi 41 gün biri(mete) 58 gün kaldı yoğun bakımda ve bu günlerde o kadar çok şey atlattılarki tam bugün iyi diyorlardı ertesi gün tekrardan kötüleşip en başa dönüyorlardı benim yanımda kaç defa kötüleşip beni odadan çıkardılar hatta biz tam taburcu olmasını beklerken 40 günlükken mete için bir gün akşam bizi çağırıp bu geceyi atlatamaz biz elimizden geleni yapcaz bu hastalık %90 ölümle sonuçlanır dediler ama çok şükür atlattı benim küçük oğluşum daha bunlar neki 2 ay boyunca hep telefonun çalmasından korktum çünkü hergün muhakkak birisi kötüydü ama şimdi çok şükür üçüde gayet sağlıklı çok yaramazlar yaşama umudu verilmeyen metem şimdi en hareketli en yaramazım.bunları sana yazıp yazmamakta çok kararsızdım bunları seni üzmek için değil umudunu hiçbir zaman kaybetmemen için yazıyorum unutma doktorlar ne derse desin bilmiyorlarki bizim küçük meleklerimiz çok güçlü allah isterse herşeyi atlatırlar.eşimin ve benim dualarım sizinle

gunaydın kızlar...............haklısın edıka rabbım dılesın yetr cok guçlu bebekler gercekten.........nasıl yuruyunce cokmu yaramazoluyolar dahamı zor bakmak..........heryerı karıstırıyolar ya on gozumuz olmalı korkuyorum bazen

bence yürüyünce daha rahatlıyoruz evi onlara göre düzenleyince etrafta onlara zarar verecek olan şeyleri ortadan kaldırınca gerekli önlemleri alınca daha rahatlar ben ilk yürüdüklerinde sanki artık benden kopmaya başlıyorlar gibi gelmişti hatta biraz üzülmüştüm çok saçma ama. artık daha çok kendileri oynamaya başlıyorlar ben diğer odaya geçince üçününde arkamdan yavru ördekler gibi paytak paytak yürüdüklerini görmek çok zevkli hayatta hiçbirşey insanın çocuklarından aldığı mutlulukla boy ölçüşemezmiş bunu anladım bu mutluluğu inşallah tüm kalbimle diliyorum herkes yaşar.

talitan canım ben bunları hayal bile edemezdim inan herşey çok güzel olcak allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin

arkadaşlar bu arada geçen hafta başında ben işteyim evden bir telefon bizim iki bakıcı vardı bakıcının biri bizim evden boşanmak üzere olduğu kocasına kaçmış böylede söyleyincede komik geliyor ama o zaman çok sinirlenmiştim birden ortada kaldık geçen hafta izin aldım artık burdada bakıcı bulmak problem ama allahtan bulduk birtane şanzımıza çok iyi bir kadın gibi bakalım zamanla belli olacak artık. ama yavrularınıza anneleri bakanlar inan çok şanslısınız bakıcıyla uğraşmak çok zormuş

kızlar günaydın
kübracım nice yıllara tatlım inşallah sağlıkla ailecek çok daha seneler kutlarsınız
vildancım hoşgeldin canım . beyadır sesin çıkmamıştı çocukların genel olarak iyi olmasınıa sevindim dişler malesef biraz zorluyor allah başka dert vermesin . memurlarluk özel işlere göre daha iyi tatlım en azından düzenli saatlerde tatillerde evde olabiliyosun maneviyatı önemli tabi ama işin birazda maddi kısmı var mecbur çalışmak zorunda kalıyoruz
talicim biraz metanet ve sabır istiyor tatlım maşşalha durumları çogu bebeğe göre iyi insan ilk başlarda altını açmaya bile korkuyor kedi yavrusu gibi küçücükler ama emin ol ilşerde bi canavara dönüşüyorlar :)))sen moralini yüksek tut hepimiz iyi kötü bişeyler yaşadık bunlar beklediğimiz şeylerde allahda yardımcımız oldu hepimiz bebeklerine kavuştu . senin kilerde sana gelecek annesi inşallah ama sen sakin olmaya çalış ne gelirse allahtan gelir bunu unutma bol bol dua et ve güç topla
edika kzı evdeki bakıcıyı kocayamı kaçırdın :))) buda iyiymiş valla bohçasıylamı geldiydiki . valla canım kısa zamanda yeni birini bulmana sevindim
muallim valla gezme diyince ahanda üçüz anneleri kadar gezen yok o kadar topiklere bakıyorum herkes ay nasıl çıkalım modunda bizim çocuklarda bize benzerse kızlar valla dediğin gibi evde kalır :)) aman zaten o kadar yük var bide nefes alamasak vay halimize

merhaba herkese
tarçınım hiç takma canım sana karışsa daha sinir olurdun bence neden böyle davrandığı konusundada bana kalırsa ondan yardım ve fikir istemediğin içindir saf olmanı he konuda çocuklarınla ilgili bişey sormanı bekledi sanırım olmayıncada bitlendi kaşınıyor anlıycağın
muallimcim kayınvalideni kafana takarak bebişlerin en mutlu gününü erteleme hem şimdi hemde ozmananyaparsın bebek senin bakımına nasıl yardım etmiyorlarsa konuşmayada çok hakları yok bence
nehircim annen tek başına bakabilicekmiki aslında benimde aklıma zaman zaman çalışmak geliyor aama annem asla yanlız bakamaz bakıcıda bulmak çok sorun burda yabancılar var hep bende istemiyorum aynı dinde olmadığım birnin çocuklarıma bakmasını

edikacım hiç gülesim yoktu yaaaa :) neyse allahtan birini bulmuşsunuz canım metehanın durumu nasıl eskisi gibi mama konusunda zorluyormu sizi
talicim canım benim bugün nasıl bebişlerin herşey iyi olucak canım hiç merak etme prematüre anneleri topiğinde okuduklarıma inanamıyordum bazen nasıl dayanıyorlar insan şaşıyor güçlü kahraman onlar seninkilerde başarıcak
arzucum senin bücürler nasıl yarmazlık yapıyorlarmı yine :)
valla nehircim bizim evde öyle kadın geliyor haftada birkez annemle beraberde topluyoruz ama bir saat sonra yine aynı kim bakarsa kusura gelip temizliycek artık dimiii

teşekkürler edikacım şükür bebişler uyudu sabahta koştur koştur iş yaptık annemle sizler nasılsnızx

edıka cok haklısın cok guzel bı mutluluk bu rabbım ayırmasın cumlemızı ..bende salonda cogu seyo balkona atttım cam sehpa ne varsa ama ev artık tıkıs tıkıs buyuk ev arıcam ınşşş yazın...bakıcı olayı gercekten zor ınş anlasırsın canım
trıa gercekten hıc zor gelmıuyo gıydırıp cıkmak sadece tek olunca zor yururlerse oğlumuda beklemıcıemmm zatee her gun dısardayım ınş akıllı uslu olurlarda rahat gezerız oğlum akıllıydı her yere lokantalatra rahat gıttık öle huysuzluk yapan yerlere yatan cocuklar vardır öle degıldı ınş bunlarda ıyı olurda yazın gezerız ....belkı bulıuşıurıuz bıle
pıtos benım evde öle topluyorum dagılıyoo sıkılırım dagınık olunca ben topluyoom heryer bı yerde napalım saglık olss dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…