nehircim bizdede düzen her misafir geldiğinde ve diş döneminde sekteye uğruyor hadiii bir daha baştan ama en sıkıntılı misafir gelince çocuklarım ne uyuyor nede yemek yemek istiyor mecburen ayakta sallıyorum alışık olmadıkları için ağlıyorlar resmen bir eziyet yani dediğin gibi tek kişi bakınca daha çok düzen oluyor ben annemle bakıyorum ama altlı üstlüyüz biz kızım gündüz bende gece oraya iniyor gece bende kalınca öksürsem uyanıyor çünkü çok fenaa yani
tarçınım valla biberon çok veriyorsun canım o yüzden öğünlerin eksik gibi geldi bana biliyorum bıraktırmak çok zor ama nehirinde dediği gibi akıllandıkça daha zor oluyor ben günde 3 kez veriyorum biri ayran yada komposto için bardakla yapamıyorlar çünkü daha rahat edicen devamlı acıktılar sıkıntısı olmuyor hemde daha iyi kilo alıyorlar öyle
kızlar günaydın herkese
yasemincim bende kübraya katılıyorum bu konuda çok fazla biberonla beslendiği için devam maması sonuçta süt çocujklar acıkmadığından dolayı yemek yemek istemiyor sonuçta ilk başlarda kusmaları ağızdan atmaları normal yavaş yavaş azalt tatlım kussa bile vermeye devam et öyle öyle alışacaklar
kayınvalide anne konusunda ben çok şanslıyım sanırım ikiside şuan dönüşümlü bakıyorlar özellikle kayınvalidem şükretmeden sevmez çocukları her sarıldığında şükürler olsun der hatta çocuklar onu daha az benimsediler buna ragmen hiç tavır yapmaz ısrarla bekler banada sarılacaklar diye tek bi laf dediğini duymadım hatta anneme bile derimsenden daha fazla seviyor diye . annem kızım falan sarılmasın ona hemen benim oğlanlarım var sen annene git ben sana sorarım falan der gücenir yani . ama şükür tabi ikiside yanımda ben biraz fazla kuralcıyımdır ters bişey yaparlarsa söylerim sagolun bakıyorsunuz ama ben anneleriyim bunu bişey değiştirmez bu böyle olmalı uygulayın diye kayınvalide hemen yapar kendi annem biraz su koyveriri ama oda yapar sonuçta .
mesela bizim mutfak dışı hiç yemek olayımız olmadı halada olmaz asla tv karşısında yemek yenmez izin vermem . en basitinden geçen annemle bişey yaşadık dedimki hergün yogurt yedirin anne bırakmayın ee sen söylemedinki yedirin diye diyor iyide anne dedim çukalata gofret falanda verin demiyorum ama maşallah hergün veriyosunuz bunu gelincemi benden bekliyosunuz hıı doğru söylüyosun dedi şimdi bakıyorum hergün yogurt çıkartılmış oluyor .
ay konu nerden nereye gitti koloni şeklinde olunca evler anlatacak ne çok şey oluyor
bide kızlar bişey dikkatimi çekti mesela anne haller varya burda okuyorum kızları ne komik şeyler yaşamışlar ben düşünüyorum düşünüyorum aklaıma çocukların bebeklikleriyle ilgili komik bişey gelmiyor acaba biz o dönemlerde hep boguşma süreci yaşadığımız için kaçırdıkmı yada hakkaten bizim bebekler üç çocuğa nazarn dahamı usluydu bilemedim sizde böyle şeyler yaşayanlar varmı
arzucum ne güzel anlatmışsınız sanki size oturmaya gelmişimde izliyormuşum gibi geldi :) şükür benim annem çok dikkatli ve tacrübeli dediklerini yaparak başarı sağladım hiç karışmaz oldukçada sabırlı valla arzucum ilk günler bende pek komik bişey hatırlamıyorum aa taha bir ara çok miyavlıyordu o çok komikti onun dışında dediğin gibi hep boğuşma vardı yani ayy şükür bu günlerimize
birde bişey sorucam benim bebişlerin saçları kıvırcık erkeklerin saçlarınıda uzatıyorum bayramda düz olsunlar istiyorum geçen görümcem bebkler için düzleştiriciler varmış dedi nette baktım bulamadım bilginiz varmı
inşallah oturmayada gel,irsin tatlım beklerim . valla ben hiç öyle bişey duymadım daha doğrusu öyle bişey düşünmedim hiç ben kzım dahil hepsinin saçını gene kestirdim zaten ama bakayım bi belki bulabilirim
bende beklerim canım oturmaya hatta kalmaya çoluk çocuk yuvarlanıp gideriz zaten yakın sayılırız da :) gelirken park yataklarını getirsen yeter olmadı yere yatak atar koğuş gibi uyuruz
ooooooooo trıa ıyı valla sen uyguluyosun kuralları bende az bucuk öleyım ama benım kayıunvalıde oğlumda ılk zamanlaqr cok karıstı bırak yesın seker koy bıraz daha fılan ben komasamda o koydu oğlum cok sekere aşıltı sımdıde az koy dıyıp kızıyo ılgınctır kendısı ama ılgılıdırde cok sever toryunları sımdı hıç karıstırmıyoru oğlumada bu son yıllarda ama zaten karakter oturdu artık..........ama zor bunlar surat asar gucenır en cok bana gelır kızına bıle ayda belkı gıder haftanın uç gunu bendedır bazen gına gelıyoo ....ınş bunlarda an azından dıyorum üç yaslarına dek cıkolatayı az sekerı ve sakızı hıç vermıcem oğluma sakız cıps almadım bellı yasa kadar işte dede babanne dayanayıp alırdı kızardım ama ben asla eve almadım simdı bazen maç ızlarken yalvarıyo cıps alım dıye alıyo arasıtra .........zor ama ınş basaruırız uç tane hem zor hem kolay..........
pıtos ne duzleştırmesı ya o aletlerı bılıyorum ıstıyoo sacı bence oğlun kuçuk sacına zarar verme bosver ya bölede guzeldır onlar .........evı supurcemm uyuyolar opt
saçları bonus gibi ısı ayarını kendin belirliyorsun jön olsunlar şimdiden zaten tahayı herkess ayy bu küçük behlül diye seviyor :) aman karakteri benzemesin
nehircim dişten dir yine canım ateş 38 geçmedikçe ve 2 günden az sürüyorsa diş diyor drlar benimkilerde çok iştahsız ne versem tükürüyorlar
ya pıtos cocuk alıssın sacına bence kız yoksa duz yaparsan hep öle ıstıcek bırak benımsesın bonus olsun napalım yakısır fıstıgımaaa hem ne karısıyoon belkım damadım olcek ben bonus ıstıyoom belkımmmmm ....neysem bayramda jon olabılırler..........yakısıklı gezsınler erkeklr kızlarda fıstık gıbı
doğru dedin tatlım rabbim yakıştırıp yaratmış ben niye düzeltiyim dimi amannn çok boş vaktim varya kendime eğlence arıyorum işte :)
bakalım bu kurbanda da yağmur yağıcakmı yağmazsa çok gezicez sanırım nasıl olucaksa
pitos kızımın ateşi 38 i geçti bütün gün baygın yattı ilaç verdim şimdi keyfi yerinde umarım diştir..dr.a götüemedim hemen antibiyotiği dayıyorlar oysa viralse anlamsız..
benim de utkum kıvırcık diğerleri hafif dalgalı ben bayılıyorum hayatım boyunca kıvırcık olmak istemişimdir..bence şanslı senin jön..