kızlar beslenme konusundaki uyarılarınızı dikkate alacağım, oğlanlar pütürlü gıdalara geçemediler en ufak birşeyde kusuyorlar bende kaşığın ucu ile tattırıp bekliyorum,, beğenirlerse devam ediyor,, sadece yoğurdu seviyorlar neyse inşallah sizler gibi bir düzene sokabilirim..
bakıcı olayı benide bıktırdı
bugün bizimkinin yaptığını anlatayım.. bizim bayanın türkçesi çok az ilk gelişi türkiyeye yakın bir akrabası var burada evli, onun yardımı ile tanıştık neyse bugün annemlere geçelim dedik,, çocukları bebek arabalarına koyduk bir kaç sokak var ama biz yolu uzatıp geze geze gittik.. annem perdeleri makinaya attı,, evini daha önceden bir abla var o güzelce temizlemişti bayram temizliği yapmıştı bi perdeler kaldı,, neyse yemeği falanda dışardan söyledik tüm gün çocuklarlaydık,, akşam üstü annem kadına dediki perdelere hızlıdan bir ütü yap da eşim gelince asar, biz yaseminlere geçelim,, ütüleyeceği de 2 perde hanımefendi yarım türkçe ile bu benim işim değil falan demiş,, bi tepemiz attı,, biz aileden biri gibi davrandıkça şımardı,, akrabası yaşadıklarını anlatıyorda ağzım açık kalıyor,, bu kadın hala onlardan ders almıyor,, bir bakıcım vardı, gece çocukların yanında yatırmazdı beni illa kendi kalırdı,, ilk zamanları sık sık kalkalardı yine of demezdi,, gündüz aynı tempoda işini yapardı,, kayınvalidemlere gittik orada bile durmadı kadın habire bir yerlerini temizledi,, annemde de aynı şekilde yaptı ikiside parada hediyede verdi kadına,,, bu nankörde cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor..
şu çocuklarımız biraz büyüsede evimizde şöyle insanları bulundurmasak Allahımmm