Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kızlar bu bakıcılar bıktırdı beni yaaaa bu hatırlarsanız geçen hafta birisi kocasına:) kaçmıştı yeni birisini bulmuştuk bu seferde diğerinin kızı dün akşam birkutu ilaç içmiş durumu iyiymiş çok şükür ama tabiki bakıcımız birkaç gün gelemeyecek benimde bugün mecburdu işe gitmem izin alamadım çocuklar yeni bakıcıyla kaldı bende sürekli evle iş arasında gittim geldim bir gel yemek yedir bir gel uyut mahvoldum

nehircim aslında bende bayılıyorum onların saçlarına hatta bukle bukle hepsi ne biliyim değişik olsun dedim annemde nazar değiyor diye vazgeçittirdi beni benimde taha ateşlendi 38 ateşi bekliycem bakalım şükürki bizim dr antibiyotiğe çok karşı şimdiye kadar hiç antibiyotik önermedi hep grip ilaçları burun spreyi ve öksürük şurubu yazdı ne zamnaki ateş 38 .5 geçer ozman başla dedi bende hiç sevmiyorum antibiyotik kullanmayı
edikacım bune şansızlık canım ya mahvoldun tabi işe eve derken hayy allah ne yapıcaksın yeni birinimi bulucan yoksa bekliycenmi kızının iyileşmesini

edika allah sabır versin zor iş arkadaşlarımden biliyorum hep aynı sıkıntı malesef onlar hiçbir zaman profesyonel olamıyorlar sorun da burdan çıkıyor bence...

pitos size de geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır kuzular..insanın içi parçalanıyor..

öyle canım ama tahanın maşallahı var annemde anlamasa ateşi var demzesin kucağımda dursun uyusun yeter ahh birde eymende öyle olsa osursa ağlıyor çocuk

kızlar beslenme konusundaki uyarılarınızı dikkate alacağım, oğlanlar pütürlü gıdalara geçemediler en ufak birşeyde kusuyorlar bende kaşığın ucu ile tattırıp bekliyorum,, beğenirlerse devam ediyor,, sadece yoğurdu seviyorlar neyse inşallah sizler gibi bir düzene sokabilirim..

bakıcı olayı benide bıktırdı bugün bizimkinin yaptığını anlatayım.. bizim bayanın türkçesi çok az ilk gelişi türkiyeye yakın bir akrabası var burada evli, onun yardımı ile tanıştık neyse bugün annemlere geçelim dedik,, çocukları bebek arabalarına koyduk bir kaç sokak var ama biz yolu uzatıp geze geze gittik.. annem perdeleri makinaya attı,, evini daha önceden bir abla var o güzelce temizlemişti bayram temizliği yapmıştı bi perdeler kaldı,, neyse yemeği falanda dışardan söyledik tüm gün çocuklarlaydık,, akşam üstü annem kadına dediki perdelere hızlıdan bir ütü yap da eşim gelince asar, biz yaseminlere geçelim,, ütüleyeceği de 2 perde hanımefendi yarım türkçe ile bu benim işim değil falan demiş,, bi tepemiz attı,, biz aileden biri gibi davrandıkça şımardı,, akrabası yaşadıklarını anlatıyorda ağzım açık kalıyor,, bu kadın hala onlardan ders almıyor,, bir bakıcım vardı, gece çocukların yanında yatırmazdı beni illa kendi kalırdı,, ilk zamanları sık sık kalkalardı yine of demezdi,, gündüz aynı tempoda işini yapardı,, kayınvalidemlere gittik orada bile durmadı kadın habire bir yerlerini temizledi,, annemde de aynı şekilde yaptı ikiside parada hediyede verdi kadına,,, bu nankörde cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor..

şu çocuklarımız biraz büyüsede evimizde şöyle insanları bulundurmasak Allahımmm

pitos canım bencede öyle aletler kullanma ben kendime almıştım bir heves doğru dürüst kullanmadım bile,, saçları epey ısıtıyor ama çocuklar için bile olsa sakıncalıdır bence..

tarcın haklısın gercekten zor baska ınsanla anlasmak bazen bende yolladım benımkını zam ıstedı ve daha altı ay bıle olmamıstı ve ben gordumkı yapabılıyorum tek ......ıyı oldu ya sende ınş alısırsuın azcık daha buyusunler bende hıc sıkmadım ısı oldıumu evıne gıttı bankasına gıttı annesını aradı esını aradı hep benım telımle ama malesf bazen ıyı olmak ıyı olmuyoo........sen benı kaydettınmı face mı yazmıstım sana.........
herkese ıyı geceler seda uyandı ya bakalım ne zaman uyuyıcakkk........

günaydın arkadaşlarrrrr

pitos canım burada bakıcı bulmak çok zor birde çocukların tam alıştığı sevdiği bakıcı mecburren iyileşmesini beklicez.

nehir canım çok doğru söylüyorsun profesyonellik yok biz artık çocuklarla uğraşmayı bıraktık bakıcıların problemleriyle ailevi sorunlarıyla uğraşır olduk.

tarcınım ne kadar iyi davranırsan kendilerini o kadar bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar ama eşim diyorki patron biz değil onlar gerçektende çok doğru

canım kaydettim seni,, cevap bekliyorum :))

bizimkisi dünkü olaydan sonra hiç sesi çıkmadı hızlı hızlı işini yapıyor,, hiç yüz vermeye gelmiyor yaa,, cin olmadan adam çarpacaklar,, bende buna telimi veririm akrabasını arar,, haftada 12 saat olan izni bunda 24 e çıkartık,, yeterki alışsın sıkılmasın diye,, söylemesi bile gereksiz ama ne yediğimizden ayrı tutarız ne yediğina karışırız,, evde canın ne istiyorsa onu ye deriz,, sormana bile gerek yok, her akşam duşunu alır,, zannediyorki herkes böyle,, kuzeni eşi ile çalıştığı evin hanımının yazlığında kalmış bir süre kadın akşamları ekmekleri saklıyordu diyorlar yeminle,, akşam aç kalıyorduk,, oysaki zenginde bir aileymiş,, bende dedim anlat lütfen bunları kuzenine,,

benimkinin en sevdiğim yönü çocuklarla iyi oynuyor,, güldürebiliyor onları ama tek güvenirmisin dersen annem hariç kimseye güvenmiyorum,, oyunlar oynuyorlar bir bakıyorum kızın salyadan dolayı üstü su gibi söylemesen saatlerde değiştirmiyor,, farkında ama görmemezlikten geliyor,,

dediğin gibi biraz büyüsünlerde belki benimde biraz cesaretim gelir,, tek bakabilirim..

günaydın herkese..

ya kızımla birlikte uyduk dün gece ateşler içinde yandı yavrum..şimdi daha iyi uyuyorlar..ben de kahvaltı yapıcam öptüm hepinizi..

Günaydın kızlar
nehircim geçmiş olsun tatlım inşallah sadece dişle kalırda bugün normale döner
edika :))) valla diyecek bişey yok sorun bizde azya habire gelmeye devam ediyor allah kolaylık versin tatlım napcan sevdiğin biriyse bikaç gün idare edecen artık şimdi tamam bırak gel desen kötü olursun halbuki sende kendi çocuğunu düşünüyosun ama nafile
benim aldığım kızda ilk ay çok iyidi ev işinde falan bu hafta hep hasta annemde hastayım diye kaytarmayamı çalışıyo anlamadım dedi zaten benim tek derdim ev işi çocuklarla annem ilgileniyor ben hafta sonu beni rahatlatsın çocuklarla vakit geçirebiliyim istiyorum eğer öyle olmazsa bende bu ay son diycem eski düzene dönücem geri
tali ve ecemden haber yok inşallah hepside iyidir telleride yokki arayalım
kübracım sende benim gibi yap kestir saçları ne düzü kalıyor ne kıvırcığı hepsi bi model oldu çıktı üç oğlum var diye seviyorum şimdi :))))
bizimkilerinde öksürüğü geçmedi bugün ikisi gene doktora gidecek bende büyük bi hevesle bayram tatilini bekliyorum inşallah hava güzel olurda hora geçer öpüldünüz

Tarçıncım yemekle ilgili benimkilerde senkiler gibi yogurt çok seviyorlardı bende her yemeğe yogurt kattım o kadarki balığı bile yogurtla yedirdiğimi biliyorum zamanla yavaş yavaş azalttım sade vermeye başladım . Belki öyle yavaş yavaş alıştırabilirsin
su içinde kendiliğinden pipetli plastik bardaklar varya onları kullandım ilk eğlenceli geldi öyle öyle tutmasına falan alıştılar şimdi camda kendileri içip masaya bırakıyorlar belki işe yarar dene istersen canım

kızlar valla başkasıyla çalışmak çok zor heleki çocuklar varsa arada daha zor allah yardımcınız olsun inş düzene girer yakında
ayy arzu kıyamam kıss saçlarına tararken bile tek tel gidinicek diye ödüm kopuyor :) şahsen erkekler kesin ilerde kel olucak bizim tarafta eşim ve eşimin tarafıda yarı tarama özürlü :)
taliyi bende çok merak ediyoum haber vermeden yapmazdı inş bebişler eve dönmüştürde ondan uğrayamıyordur
meryem ve elitu nerdesinizzzz

nehircim geçmişolsun benim taha iyileşti tahmin ettiğim gibi diştenmiş acaba kızının başka birşeyimi var
birde kızlar doğal bişey yazmıştınız balgam söktürmek için neydi o

pıtos cok tatlı ya bu masallah ay yerım onu yakısıklı olcek bu ya...............
balgam sokucu cay yapıyrum ben azcık keten tohumu azcık nöbet şekerı ve ıhlamur cayı sıvcak suda demleyıp verıyorum ıyı oluyoo baya rahatlıyolar herkese ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…