Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

inşallah canım diğer kızlarda görsünde sileyim sonra ,,

üçüzlerimizin hepsi çok güzel maşallah sübhanallah

gunaydın
ay sabah sabah tarcın senın bebıslerle actım gunu cok tatlılar yaaa.........masallah ............kızın ayrı bı guzel .......rabbım cumlemızınkıne cok guzel omurler versın ..bazen bu hayat ınsanı korkutuyo bol bol dua edelım .............cok sekerler ya .....opt hepınızı kızlar bugun erkencı benımkıler kahvaltı yapıcaklar ve belkı gezmeye gıdıcezz öğleen

tarçınım süperler ya pitos senin kuzu hakkaten jön yerim ben onları ben hala başka üçüz görünce heyecanlanıyorum..

kızım biraz daha iyi ama tam düşmedi ateşi inat ettim dr.a gitmedim ama öğleden sonra geçmezse gidicem artık yanda bir hemşire var diştendir diyor..dr.lar dişte 38 üstü ateş olmaz deseler de benim çocuklarım da hep çok ateşlendi diyor..bakalım..

bu arada temizlik te başladı halıları verdim yıkamaya bizimkilerede gün doğdu..

bişey sorcam sizin çocuklar bütün odalarda serbest dolaşıyorlar mı ben izin vermiyorum salonu onlara göre ayarladım ama diğer odalara ayarlama yapamıyorum zaten yatakodası ardiye oldu sinirim bozuluyor balkon almaz oldu artk ayy ne çok eşya almışız atılmıyo da insan acıyor ya..bu durumda çocuklar arada koridora çıkyorlar çıldırıyorlar sevinçten yarı açık cezaevi..havalandırma saati filan ben de gardiyan herhalde ...

ayy yerim ben onları yaw hepside birbirinden güzel çocuklar valla . aynen nehirin dediği gibi bende çok heyecanlanıyorum seviniyorum diğerlerini görünce hepsinin hayırlı ömürleri olur inşallah .
kübracık oğluşun saçları harika çocuğu napcaktın öyle bırak dağınık kalsın çok yakışmış keretaya
nehircim benim evim serbest heryerde geziyorlar eskisi kadar çekmece falanda açmıyorlar artık şimdi aldıklarını giyme çabaları var çekmecelerden pant. falan alıyorlar oturup giymeye çalışıyorlar bende dokunmuyorum işleri bitince kaldırın bakalım diyorum hepsini toplayıp çekmeceye atıyorlar bende fırsat bulunca düzeltiyorum sonra
bizimde öksürük için doktora götürmüştük ya azra gripten dolayı öksürüyormuş zaten mukalitik e devam edicez kayranınki tamamen astımıyla alakalıymış artık çocuk buhar almaktan bıktı yaptırmıyor dedik başka bi makine varmış direk ağıza sıkıyosun ilacı ondan alın demiş dün onun siparişini verdik yarın gelecek . alerji testi yaptırmalıyız ama ankarayamı gitsek burdamı yaptırsak bilemöedik bişey tetiklemiş iyice inşallah ilerleyen yaşlarında geçer

tria geçmiş olsun canım allerji testi için 4-5 yaşı bekleyin diyorlar ama o zaman daha kesin belli olurmuş.

pitos tarçınım çok tatlılar maşallah kız pitos ne istedin çocuğun güzelim saçlarındanda düzleştirmeye kalktın çok tatlı yaaaa

nehir inan sanki bizim evi anlatıyorsun yatak odası demek garip geliyor artık bana bizimde sadece salon ve koridor serbest diğer odalar hep kapalı koridoruda akşamları ben varken açıyorum gündüz bakıcılar varken güvenemiyorum televizyona dalarlar çocuklara birşey olur diye

elmuallim maşallah canım ya iyi geziyorsunuz biz nedense hiç evden çıkamıyoruz sanki çıkınca hastalanacaklar gibi geliyor sadece bina içindeki arkadaşlara gidip geliyoruz burası soğuk memleket benimkilerde çok hassas olduğundan korkuyorum

tarçın Maşallah ilk defa gördüm bende çoook tatlılalar yaa kızlarınd dediği gibi üçüz bebek üüçüz hamile görünce bende heyecanlanıyorum :))

iyi yapmışsınız muallim bizde gezdik ama bebişler yolda artık yürümek istedikleri için durmadılar yani gezmekte zorlaşıcak anlaşıldı eymen geziyor zaten ama küçücük şey elinide tutturmuyor sırtından gizlice tutuyorum onuda anlıyor çok fena bilmiş bunlar bakalım yazın ne yapıcaz

Günaydın herkese
kübracım allah bağışlasın tatlım hepsi birbirinden tatlı bunların . Muallim valla en iyisini yapışsın havalarda iyiyken çık çıkabildiğin kadar bizde tam ters zaman arabamızı sattık ev işini hızlandıralım diye bayramda arabasız kaldık bakaloım nasıl yapıcaz gerçi eşim dayanamaz alır sanırım uygun bi araba ama alanak kadar eve mahkum kaldık

sagolun kızlar........gezelım napalım aralık aynda hava sogumaya baslar artık........kahvaltı yapıcak bebıler seda hanım oooo uyuyooo gece mıkır mıkır sabah sereserpe bu kız uykucu olucak dıla ıse cok erkencı....

herkese hayırlı cumalar
tali yine uğrmamaış ve ecemde inş bu günün hürmetine iyi haberlerle dönerler ikisinide çok merak ediyorum
bugün hava yine çok güzel bebişler uyuyor onlar uyurken yemeğimi yaptım dünde kadın gelmişti evim temiz uyanınca alışverişe çıkıcaz azcık meyve sebze alalım kuzulara

merhabalar biz geceyi acil de geçirdik kızımla tetkiklerde de bişey çıkmadı hala da yanıyor çocuk..bu arada utku da ateşlendi gece 3 ü de ağladı sabaha kadar hiç uyumadık.hiç böyle olmamışalrdı daha önce çok moralim bozuk..eşim de seyahatte neyse bugün gelcek inşallah...

kızlar selam moralim bozuldu malesef taiyi bir arkadaşına sordum eymeni kaybetmişler , birinin durumu iyiymiş diğeri de hala kötüymüş . inşallah diğerleri çabuk toparlanırda annelerini yanına gelirler .

selam kizlar kac gündür merak ediyordum talitan haber yoktu
ablam bugün aramis yavrum eymenimizi topraga vermisler bugün melek cennete geri dönmüs.
birinin de durumu kötüymüs.500 yasin topladik rabbim kabul etsin insallah daha da devam ediyor.rabbim sabir versin canim kardesime kalanlarina ömür versin insallah.kizlar
duamiza devam edelim insallahhh

Son düzenleme:
offff çokk üzüldüm yaa rabbim diğerlerine sağlık versin inş dua edicem içim çok kötü oldu

nehircim sizede çok geçmişolsun rabbim şifa versin

nehircim geçmiş olsun canım sizede belki 6. hastalık falan geçirmediyse geçiriyor olabilir 3 gün ateş yapıyor oda en fazla ama halsizlik falan yapmıyor sonrada döküntü oluyor aklında olsun genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…