bebişler uyudu, bende biraz eşya toparladım, sabahta alacaklarımızı alıp çıkacağız, bizde minibüs var Hyundai Starex ama sığmıyoruz kızlar :)) yürüteçleri, mama sandalyesi, giyecekleri falan derken araba ağzına kadar doluyor..
pitos canım eşimde beni izmite aşık etmeye çalışıyor, bebişlerden önce pek ilgimi çekmiyordu ama şimdi bebişler için gerekli diye düşünüyorum,,
elitu canım bende annesi geldi bizi unuttu herhalde dedim :) çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer,, dr. a kızmaktada çok haklısın bende hamilelikte çok çektim,, ilaçta da dediğin gibi genelde bağlantısı olduğu firmaları yazıyorlar, sözde yasaklandı, ama aldıran kim.. tek bakmak kolay olur mu canım,, benimkiler kucak delisi, ben kendimi tek düşünemiyorum,, bazen 1 saatliğine kalıyor da hangisini alacağımı şaşırıyorum, dediğin gibi uyutmak için başka odaya kaçmak gerekiyor, yoksa benimkiler uyumuyor,, yürüteçte 10*-15 dak. oyalıyor sonrasında yine mızırdanıyorlar, bizde yürüselerde rahat etsek diyoruz annemle bakalım o zaman ne sorunlar yaşayacağız..
kızlar incirli muhallebi tarifi buldum benim kız sevdi, oğlanlar için fazla pütürlü onlar pek ilgilenmedi,, sizlerde bebişlere yapabilirsiniz,, 2 su bardağı suyun için 3 tane inciri atıp kaynatın, (ben incirleri küçük parçalara bölerek attım ) kaynar kaynamaz 1 yemek kaşığı irmik koyup kısık ateşte 15 dak. karıştırarak pişirin, sonra blendırdan geçirin. ceviz yada fındık ekleyebilirsiniz.. afiyet olsun bebişlere