Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nehır gecmıs ols ya ınşlşşş gecer hasta olunca bebekler cok zor ...talıyede uzuldum ya rabbım yardım etsın ınşş kıloları cok ıyıdı ama hıçbısey bellı olmuyoo rabbım yardım ets ıkı bebegını kavustursun annesıne bu beklemeler cok zor...........pıtos bende yarın gıdıcem pazara ...pazarı daha cok sevıyorum bızım atasehır pazarı bıraz pahalı ama cok temıs ve guzel marketten mecbur olmadıkvc a almıyorum bolbol sebze corbası yapıyorum gecen hafta somıon balıgı almıstım koydum corbaları ınanın yedırırken burnımu tuttum ben balık pek sevmemm neyse zorla yedıler .....corbalarına ne bulurdsam atıuyorum brokolı kerevız fasulye maydanoz bazen donusumlu koyuyorum .....bayramda yaklastı ......herkes evındemı uzaklara gıdecek olan varmı...opt sızı ...talıyede bolbol dua edelım kızlar rabbım kolaylık versın

tali canım Allah sabırlar versin,, Rabbim iki oğluna bir an önce kavuşmayı nasip etsin.. çok üzüldüm,, dualarımız seninle canım.

nehir çok geçmiş olsun,, bebişlerin günü gününü tutmuyor, ne olduğunu da bilemeyince insan ne yapacağını şaşıyor,, inşallah en kısa zamada sağlıklarına kavuşurlar canım..

muallim canım bende çorba yapıyorum ama yemeyince hevesim kaçıyor, geçen brokoli koydum maydanoz, yeşil mercimek falan kızım bile zor soktu ağızına oğlanlar sürekli böğürüyorlar,, offf inşallah benim gibi olmazlar ben zamanında anneme çok çektirmiştim,, çok yemek seçerim,, hala kıyma yemem, sakatat sevmem.. benimkiler yesin diye uğraşıyorum ama bakalım ne olacak..

bu arada kızlar ben koyduğum resmi silemiyorum, nerden silebilirim acaba ??

ha unutmadan bayramda izmitteyiz,, eşimin memleketi, annem gelemeyecek, bakıcı kadın ve ben 3 afaccanlar uğraşacağız,, kayınvalidem iki tutar sıkılır bırakır,, iş başa düşecek yani :44:

pazar sabahtan gidip cuma günü döneceğiz,, yarın belki yazamayabilirim hazırlık yapacağım kadına bu akşamdan izin verdim yarın akşam gelecek,, şimdiden herkesin mübarek KURBAN BAYRAMINI KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM..

aaa tarçın izmittemi geliyorsun ne kadar yakın bana bayram olmasaydı görüşmek isterdim ama bizde kimbilir nerede olucaz

canım evet yakınız,, eşim istanbulu pek sevmiyor, şu an görevinden dolayı bekliyor, uzmanlığı bitip, mecburi hizmetini de tamamlayınca izmit e yerleşmek istiyor, ben istanbulu seviyorum, doğduğum yer sonuçta ama çocuklar için daha sakin, doğa ile başbaşa olabilecekleri yerlerde istiyorum, istanbul da öyle yerler bulmak zor var ama çok şehir dışı,, izmit bu konuda daha iyi gibi geliyor,, bakalım herşey kısmet işi,, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..

kızlar talitanın bebeği ölmüş ok üzüldüm ne zaman doğmuşlardı?allahım sabırlar versin...
kız pitos ne alemsin ne düzleştiricisi nereden duydun maşşallahın var:))
kızlar çorbalardanda bahsetmişsiniz size tavsiyem çorbalara ayvada koyun ok faydalı pişince eziliyor zaten

ıyı fıkır aynur denıcem...........ben corbaya degılde mesela tatlı kabagı cevız kuru uzum kuru ıncır ve kuru kayısıyı prişirıp blemdra vuruyorum cok sevıoyolar ona ayvada koyabılırım ıyı olur sagol nasılsın uya nerdesın gırmyosun .bebekler nasıl .opt sızı kızlar bugun dısarda cok ısım var cıkıcam uyusunlar.........

talinin bebeğine çok üzüldüm. Allahım sabır versin. Diğerlerine acil şifalar versin,annesine bağışlasın inşallah.

kızlar epeydir giremiyorum şimdi biraz okudum geçmişi yasemin senin bebişler de, kübra Tahan da çok tatlılar maaşallah. Tüm bebişler ayrı güzeller Allaha şükür.
1 haftadan fazla süre oldu bizimkiler grip oldular. Tahanın boğazı göğsü dolmuş, idrar yollarında enf. var dedi dr. 2 antibiyotik birden verdi. 3 öğün zor içirdim. Kusuyordu içemiyor farklı bi dandik saydığım hastaneye götürdüm bu çocukta gribal enf.kaynaklanan kızarıklık var boğazında dedi.Tahlillere baktı normal sayılacak bi değer dedi idrar tahlili için de. İyiki içmemiş ve başka dr. götürmüşüm. 2 ant. birden vermenizi gerektiren bişey yok dedi. Nasıl sinirlendim. Bir dr.a gittik sadece taha muayene ilaç tahlil 300 lira verdim. Canı sağolsun para gözümde değil ama bir de iyi hastane iyi dr. diye gidiyoz bari bişeylere değse. En pahalı ilaçları yazıyo artık ilaç firmalarıyla bi anlaşması mı var nedir. Herkes art niyetli olmuş. Neyse demiri düşük çıktı, kansızlık da var.
Ben de baş ağrılarım için gittim. Kan tahlili falan yaptırdım. Bayramdan sonra da emar çekilcek. Çocuklara tek bakmak çok zor oluyor. Kollarım falan tutmuyor sanki. Enes sürekli herşeyi çığrınarak istiyor. Diğerlerinden sürekli bişeyler almaya çalışıyor. Kendisinde de aynı oyuncak oluyo ama o kaç tane olursa hepsi de benim olsun istiyo. Tuğçeyle sürekli didişiyolar. Taha elindekileri hep kaptırıyo. O pek beceremiyo almayı. Uyutmak çok zor uyku saatleri gelince birini alıp diğer odaya geçemiyorum. Diğer ikisi bağırmaya başlıyo. Sırayla uyutana kadar canım çıkıyo. Artık bişeyleri kırıp dökmeye de başladık.Yürüteçle mutfağa odalara bi dalıyolar. Her yer heryere giriyo. Maşallah yürüseler nasıl olcak acaba

aynur ayva hiç aklıma gelmemişti sağol
elitucum bende bu kız nerelerde diyordum çok geçmişolsun canım bazı drlara bende çok kızıyorum nerde pahalı ilaç var onu yazıyorlar gerçekten birde hemen antibiyotik veriyorlar sanki bunlar deneme tahtası dr yönünden şanslıyım ben iyi biri çıktı çok gerekmedikçe göttürmüyorum ama bizdede herşeyi taha kapar diğerleri bakıp kalır ama artık onlarda sinirlendimi tepki vermeye başladı tahanın hiç umrunda değil onun elinden bişey alınsa ağlamaz ya başka şey alır yada inatla alır onu sarı kedim benim

tarçı ben izmit aşığıyım her fırsatta gidiyoruz küçüklüğümde orda geçti çok elit bir yer bence gelin valla hem sapancayada yakın kafa dinler bebişlerle bol bol temiz hava alırsınız

bebişler uyudu, bende biraz eşya toparladım, sabahta alacaklarımızı alıp çıkacağız, bizde minibüs var Hyundai Starex ama sığmıyoruz kızlar :)) yürüteçleri, mama sandalyesi, giyecekleri falan derken araba ağzına kadar doluyor..

pitos canım eşimde beni izmite aşık etmeye çalışıyor, bebişlerden önce pek ilgimi çekmiyordu ama şimdi bebişler için gerekli diye düşünüyorum,,

elitu canım bende annesi geldi bizi unuttu herhalde dedim :) çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer,, dr. a kızmaktada çok haklısın bende hamilelikte çok çektim,, ilaçta da dediğin gibi genelde bağlantısı olduğu firmaları yazıyorlar, sözde yasaklandı, ama aldıran kim.. tek bakmak kolay olur mu canım,, benimkiler kucak delisi, ben kendimi tek düşünemiyorum,, bazen 1 saatliğine kalıyor da hangisini alacağımı şaşırıyorum, dediğin gibi uyutmak için başka odaya kaçmak gerekiyor, yoksa benimkiler uyumuyor,, yürüteçte 10*-15 dak. oyalıyor sonrasında yine mızırdanıyorlar, bizde yürüselerde rahat etsek diyoruz annemle bakalım o zaman ne sorunlar yaşayacağız..

kızlar incirli muhallebi tarifi buldum benim kız sevdi, oğlanlar için fazla pütürlü onlar pek ilgilenmedi,, sizlerde bebişlere yapabilirsiniz,, 2 su bardağı suyun için 3 tane inciri atıp kaynatın, (ben incirleri küçük parçalara bölerek attım ) kaynar kaynamaz 1 yemek kaşığı irmik koyup kısık ateşte 15 dak. karıştırarak pişirin, sonra blendırdan geçirin. ceviz yada fındık ekleyebilirsiniz.. afiyet olsun bebişlere

Tali çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabrını versin size diğer iki yavrunu inş alırısn kucğına bol obl dua edelim onlar için Başın sağolsun

tarçın tşk tarif için...

geçmiş olsun kızlar yaz geldimi daha rahatız bu kadar hastalanmıyorlar bizimkilerde eylülden bu yana öksürük geçmiyor tamamen :S

Hepinize iyi Bayramlar

gunaydın kızlar...........tarcın ne dıyosun canım ya koca mınıbus almıyomu sızı eeee napalım hersey üç...........ınlşş bende yuruseler azcık daha ıyı olurlar dıyorum gorucez mızldanmalrından bıktımm bende.........o tarıfı yapıyorum bende cok guzel oluyo kuru kayısıda katıyoruyum kabız olunca ıse yarıyo ırmık cok faydalı zaten .........herkese guzel bı gun ..tatıle gıdenlere ıyı yolculuklar aman ha dıkkat edın nolur................opt sızı

irmik çok faydalı ama Hep yurt dışından ithal GDO hepsii varmı böyle iyi bildiğiniz bir marka !

yasemincim annem 2 hafta kaldı bayram öncesi olduğu için ilk kez bu kadar az kaldı. irmiğin ithal olduğunu duyunca evdekine baktım. Yerli bi marka üretim yeri Gaziantep dio. Bi yanlışlık olmasın. Kızlar benim cadı kızım kusmayı oyun haline getirdi. Zaten sadece devam maması yiyo. Onu da yedikten sonra önce her kaşıktan sonra nefesini tutup kızarıyo hehe hehe diye gülüyodu. Kızdım olmadı. Şimdi farketmemezlikten geliyorum. Kendini zorla kusturuyo. Sabah yine yedirdim. Sonra genirmeye çalıştı 1-2 derken ilgisini başka yere çekmeye falan çalıştım olmadı. Nerden öğreniyolar bilmem. Foşş yine kustu. Ardından mama istiyo üst baş halılar her sefer değiştir-sil aynı. Açlıktan değil yanlız, yine yiyip kuscak. İşimiz zor valla.
Dün eşim bi taraftan ben bi taraftan camlar falan temizlik vardı.heryer tertemiz oldu. Şimdi bi bakıyom da heryer döküntü olmuş. Topla topla aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…