Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Ha bu arada ben dr.a GDo lu mamaları falan sormuştum kafama takılıyodu. Milupa, Bebelac, SMA bunları rahatlıkla kullanabilirsin, Türkiyeye GDO nun girmesi yasak dedi ama ne kadar doğrudur bilmem. Yasak olan neler neler giriyo.

merhabalar...
talicim çok üzüldüm başın sağolsun..allah sabır versin..
benim kızın ateşi düştü yüzünde ve vücudunda viral döküntü oluştu yarın o da geçer herhalde görkem de böyle olmuştu 1 ay önce utku da çok hafif atlattı
dün temizlik vardı..ama bugün heryer toz yine..
herkese iyi bayramlar..iyi gezmeler..çoluk çocuk çok bayaramlara inşallah...canlarım...

herkes bayrama gitti heralde ne güzel malesef biz çok uzak olduğumuz için gidemiyoruz ramazandada evdeydik kurbandada inşallah bir aksilik olmazsa seneye evde durmuycam diyorum eşime

herkese iyi bayramlar nehircim inş yarına kadar iyleşir
elitucum çok zor kusan çocuk hele birde masus yapıyorsa daha zor daha neler görücez bakalım
edikacım inş seneye sende bayram ziyaretine gidrsin canım öpüyorum hepinizi

ben geldim kizlar benim canavarlar tamiri mümkün olmayacak derecede pc yi tekrar bozdular suan kardesimdeyim onun icin sizlerden ayri kaldim talitann allahim sabir versin basain sagolsun canim benim allah ömrünü kardeslerine versin

daha önca yazmismiydim bilmiyorum ama tekrar yazayim efe nin bütün biyopsi sonuclari temiz cikti ilaclarinidi kesti doktorlar bana gelince 36+2 günlük oldum ben normal dogum cok istiyordum fakat benim haktan mete 2 hafta önde gidiyomus gelisim olarak kilolu olabilir dedi doktor büyük bi ihtimla sezaryan olacak cuma geceside allah nasip ederse annemler burda olacaklar cok sancim oluyo artik dayanamiyorum

ben bidaha ne zaman girebilirim bilmiyorum ama hepinizin bayramini kutluyorum kücümenleri cok cokkkkkkkkkk öpüyorum rabbim hepimize yavrularimizla birlikte nice bayramlar gecirmeyi nasip etsinn 2 hafta sonra belki size haktan mete nin resimleriyle dönebilirim yinede hayirlisi olsun ama dayanamiyorummmmmmmm

ecemcim sağlıkla gelsin Haktan Mete. Sağ sağ sağlim kucağına alırsın inşallah. Kübracım seninkiler nasıllar? Büyüdükçe yani akılları erdikçe, yürümeye başlayınca biraz hafifliyor mu insan. Gerçi sen benden çok farklısın. Yani maaşallah sen en azından kendiliğinden uyumaya alıştırdın. Ben onu da yapamadım. Enes günde kaç kez düşüyor bilmiyorum artık. Sürekli peşlerindeyim. Elindeki oyuncak ya da ne varsa yere atıyor. Sonra sarkıp almaya çalışıyor derken kütt.

elitucum benimkiler iyi canım eymen 5 diş birden çıkarınca nevrimizi döndürmedi değil hani ama çocukta haklı bir anda hepsi peşpeşe perişan oldu taha hala diş derdine iştahsız neyseki güzel yemek yiyip yatırdım ama mutfakta aşağı inmeyen şey kalmadı kızım sürekli peşimde anne anne böyle işte canım aaa enes yrümeye başladımıki düşüyor diyorsun anlamadım
valla canım ilk zamanlar ayağımda salladığım günlere yanıyorum içeri girdimki uyumuşlar bende o sırada işlerimi yaptım alıştırsan sende çok rahat edersin yürüdükleri zaman kolay yönleride var zor yönleride şimdi bebk arabasında durmak istemiyorlar o çok kötü birde bir yere gidince sağa sola dağılıyorlar sende koşuyorsun peşlerinden ama beraber oyun oynamaya başladılar şimdi top çok ilgilerini çekiyor attum diye bağrışıyorlar biraz daha rahat o yönden

maaşallah canım Allah hepsine güzel huylar versin. Benimkiler yürütece erken başladım ya ben. Şimdi pır pır koşturuyolar. Bir orda bir burda . Heryeri talan ediyolar. Güç yetmiyo maaşallah. Ben yanlış olmasın 4. aya gelmeden koydum mecburen. Ayakları yere değmiyodu bile ama en azından yanlız olunca kucakta gibi duruyolardı. Asılıp birbirlerini bile düşürmeye çalışıyolar. Daha çok enes ve tuğçe yapıyor bunu.Akılları erince anca uyumaya alışırlar diye teselli ediyorum kendimi. Küçükken alıştıramadım. Şimdi daha zor. Bişey olunca yıkıyolar ortalığı, kendiliğinden akşama kadar ağlasalar susmak bilmiyolar. Alıştırmaya bağlı işte.
Bu arada herkese çoluk çocuk hayırlı bayramlar. Nice bayramlara sağlıkla sıhhatle mutlu şekilde inşallah

haklısın elitucum yanlız olunca bazen mecbur kalınıyor bişylere bazen okadar darda kalıyorum ki anlatamam ama diyorumki milletinki sokaklarda ayağında çorabı yok koştur koştur büyüyorsa bizimkilerde büyürler inş en iyisini yapmak istiyorum hep ama pilim bitiyor bazen allah yardmcımız olsun ne diyelim

Canım öyle böyle bişekilde Allahın izniyle büyüyecekler. Bu arada bizi de büyütecekler ama Allahaın her gününe şükürler olsun. Tek sağlıklı olsunlar da Allahım bize de güç kuvvet versin de daha da koşturalım. Benimkiler durmuyo saç baş kalmadı bende:)) Ben kaçttım görüşürüz canım iyi bayramlar

gunaydın............ıyı bayramlar sıze..........bızde ıshal kusma basladı kızlar ıyı degılız hastaneye gıdıcez sanırım bu durumda..............

iyi bayramlar. çok geçmiş olsun ablam. İnş bişey çıkmaz, geçer bi an önce. Bugün rüyamda seni ve kızçeleri gördüm. Benim Taha senin tabağını kırmış. Sen çok kızdın bize. Ben de kırık tabağın parçasını aldım. Yenisini alırızı biz sana gidip diyorum. Nerden esti böyle bi rüya bilmem artık :))

sagol canım ....ay elıtu hayr olsun kız..........ama ruyada kızmak ıyıdır bılırım sen gel tum tabaklar feda ols tahacıma nolcak dunya malı.........ıyı bakın bebıslere talı nasıl oldu acaba ınş bebeklerı ıyıdır guzel haber alırıuz bayramda

herkese merhabaaa

ay site değişmiş çok şaşırdım :)

inşallah güzel bir bayram geçirmişsinizdir.. benimkiler resmen kudurdu,, bayram boyunca her yeni kişi görüşlerinde üçü birden ağlayarak kucağıma geldiler,, üçünü de kucaklayamadığımdan perişan oldum,, kadına alışık oldukları halde illa bana yapıştılar,, sabah 4-4,30 ayaktaydık, bütün gün yapışık dördüzleri oynadık :))

geçici bir durummudur kızlar, bu kadar düşkün olmaları ??

muallim canım çok geçmiş olsun,, elitu maşallah canım sana tek başına herşeylerine yetişiyorsun, o kadar düşme olacak, kalabalık bile olsan kaşla göz arası düşüyorlar merak etme, onları melekler koruyor, kızında inşallah bir an önce düzelir, benim oğlanlarda kaşık mamasına bögg yapıyorlar, artık kaşığın ucu ile bir iki kaşık ne verebilirsek veriyoruz,, senin ki sanırım ilgi çekmek için yapıyor, bu minikler çok akıllı maşallah bizleri parmaklarında oynatacaklar gibi duruyor

tali tanı bende çok merak ediyorum, inşallah bebişleri ile eve geçmiştir de telaşından bize yazamıyordur..

pericem hayırlı doğumlar canım, inşallah kolay bir doğum olur,, haktan mete efendi sağlıklı ve imanlı bir evlat olsun..

herkese merhaba tarıncım bizde bayram boyunca öyleydik yapışıp durdular bana aslında eve biri gelince yada bir yere gidince çok mutlu olan saz ekibim kimseyi istemediler :) yakında geçer bu durum diye tahmin ve ümit ediyorum bizde iyiyiz şükür dişler üçer beşer çıkıyor buarada benimkiler günde birkez ama uzun uyumaya başladılar yatış saatimizde sekize indi sabah taha çok erken kalkıyor yoksa ben eymenle fosurduycam ama zil yutmuş mübarek çocuk sesine kalkmamak ne mümkün bunun dışında bir değişiklik yok hımm birde benimkiler tam bir et oburlar senye deve kesicez bu gidişle bvizden bukadar inş herkes ve bebişleride iyi şekilde dönerler öpüyorum sizi

selam kızlar..............
bayram bıttı ınş nıce bayramlara saglıkla,,,,,,,,,,
bugun BIZIM DOGUM GUNUMUZ..............bı haftadır hastayız kusma ıshal..........hıçbısey yemedıler.........bugun azcık ıyıyız ........kendı aramızda mınık bı kutlama yapıcaz ınş...........opt sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…