herkese merhabaaa
ay site değişmiş çok şaşırdım :)
inşallah güzel bir bayram geçirmişsinizdir.. benimkiler resmen kudurdu,, bayram boyunca her yeni kişi görüşlerinde üçü birden ağlayarak kucağıma geldiler,, üçünü de kucaklayamadığımdan perişan oldum,, kadına alışık oldukları halde illa bana yapıştılar,, sabah 4-4,30 ayaktaydık, bütün gün yapışık dördüzleri oynadık :))
geçici bir durummudur kızlar, bu kadar düşkün olmaları ??
muallim canım çok geçmiş olsun,, elitu maşallah canım sana tek başına herşeylerine yetişiyorsun, o kadar düşme olacak, kalabalık bile olsan kaşla göz arası düşüyorlar merak etme, onları melekler koruyor, kızında inşallah bir an önce düzelir, benim oğlanlarda kaşık mamasına bögg yapıyorlar, artık kaşığın ucu ile bir iki kaşık ne verebilirsek veriyoruz,, senin ki sanırım ilgi çekmek için yapıyor, bu minikler çok akıllı maşallah bizleri parmaklarında oynatacaklar gibi duruyor
tali tanı bende çok merak ediyorum, inşallah bebişleri ile eve geçmiştir de telaşından bize yazamıyordur..
pericem hayırlı doğumlar canım, inşallah kolay bir doğum olur,, haktan mete efendi sağlıklı ve imanlı bir evlat olsun..