Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

pitos maşallah canım yeterki yesinler insan deve bile keser dimi keşke benimkilerde yese ama nerdeeeeeee benimkiler bu konuda hala problemliler alıştık artık.bu arada bizimkilerin uykularıda değişmeye başladı bazen günde bire düşürüyorlar anlamadım bende bazende eski düzen uyuyorlar.

elmuallim canım kuzucukların doğumgünü kutlu olsun çok güzel bir duygu dimi insan kendini önemli birşeyleri başarmış gibi hissediyor.bizim doğumgünümüzdede üçüde çok hastaydı tümgün hastanedeydik akşamda doğumgünü kulamaya çalışmıştık çok huysuzdular

muallimcim burdanda doğum günlerini kutluyorum canım nice mutlu senlere inşş
edikacım valla ben çok rahatım bu sıralar yemiyorlarsa üzülmüyorum çünkü iştahları olunca güzel yiyorlar sağlıklı olsunlarda ne yapalım artık .benimkiler giyinirken alt değşşirken çok kaıyor ve ağlıyorlar valla gidiceğim yere bile 2 saat önceden hırlanmya başladım sizinkilerde öylemi

pitos canım benimkilerde aynı alt değiştirmek ve giydirmek zulum oluyor birde benim oğlanlara altları açıkken değişik geliyor heralde alt açar açmaz eller oraya gidiyor bende elletmiyorum aslında bunu araştırmam gerek ne yapmak gerek.......

yorgun bir bayram gezisinin ardından yine pişmanları oynamaktayız ....

gittiğimiz yer sadece 4 saatlik yol ama bayramda bizimkilerde aynıydı kişi seçiyorlar ağlıyorlar 2, gün rahat alıştılar gezmeyi çok seviyorlar ama biz yine hasta olduk ya ne kadar hassasız kusma ishal ateş öksürük var bizde ( tam oalrak neden kaynaklı bilmiyorum bugun öğleden sonra götrcez birini doktora gece geldik yoldydık gece hepsi iyice raahtsızlandı normal öksürükleri hiç birşeymiş biberon bile almıyorlardı neyse bugun biraz içtiler

Muallimmm canım ablam kızlarının doğum gününü kutlarım Allah onlara uzun ömürler versin senide başından eksik etmesin ( amin)

kübüşüm edikcm bizde aynı durumdayız şu an beni en çok yoran alt almak kıyafet değiştirmek hele metem çok yoruyor onu hiç oyalayamıyorumm ömrümden öömür gidiyor açıkcası bu zamana kadar en zor gelen kısım şu an :)

nil canım senindemi mete benimde en yaramazı o onu genelde akşamları eşime değiştirtiyorum altını bende mümkün değil durmuyor eşim ellerini bacaklarıyla tutturuyor kendisi acayip:) bir stil geliştirdi alt almak için

selam.........sagolun kızlar ..........sanırım rota vırusuydu .........ıshal kusma ates allahtan cok yukselmedı hep bıberon ıçtıler azda olsa....ve su........ıyıyız sımdı azda olsa bı hafta mahvoldum heryer camasır doldu........kendı aramızda mını bı kutlama yaptık saglık ols ınş daha guzelıne nasıp olurlar ...sızler nasılsınız talı gelmedı ya nasıl oğulları ınş ıyıdırler opt sızı

GÜNAYDIN KIZLAR
geçmiş bayramınız kutlu olsun . hasta olanlar geçmiş olsun genelde bayram iyi geçmiş sanırım benimkilerde bana yapışık gezdiler ama malum çocuklar evde görmeyince görmemişe döndüler arabamızı sattığımızdan çok gezemedik ama bayram azranan 1 -2 kere kusması haricinde sıokıntısız geçti .
muallimcim yeni yaşları kutlu olsun canım inşallah hep beraber nice mutlu yıllar yaşarsınız .
taliden haber çıkmamış inşallah diğer bebekler iyidir .
ecemcim iyi olmanıza sevindim canım inşalla sağlıklı doğum haberlerini bekliyoruz tatlım

kızlar çok geçmişolsun dr bize aralığın sonuna kadar havada mikroplar asılı duruyor demişti suya yere konuyorlar tabii hoppp ellerle vücuda kar yağsada mikroplar geberse :) edikacım dediğin gibi hemen lleri oraya birde taha bezine saldırıyor hemen ellerini tutamıyorum bile her seferinde eller yıkanıyor sanki dövmüşüz gibi ağlıyorlar birde çok yorucu valla benimkiler uyurken bizküvi pastası yapıcam tatlı aşeriyorum belki çocuklarda yer ucundan bunun dışında benimkiler meğer erişte hastasıymış dün eşime yaptım bayıldılar ne değişik şeyler seviyorlar neyse kaçtım kızlar öptüm

muallim abla yaşınız hayırlı uğurlu olsun. sağlıkklamutlu huzurlu nice yılllaar iniş. Hasta olanlara da geçmiş olsun. bizimkiler de alt değiştirtmiyor ağlıyorlar her sefer. bi de saçımı çok çekiyolar. Resmen acıdan gözümden yaş geliyo. Özellikle taha. Kızsam ağlıyo. Bugün başörtü taktım garip gaqrip bakıyolar. Ona rağmen her sefer avuç dolusu saçım gidiyo. Saçlar küsüp gelmiycek sonunda

aynen canım bazen uzanıyim diyorum yolunmadık saçım oyulmadık gözüm kalmıyor içerisi savaş alanı gibi olmuş birde mısır yediler heryer battı gidip süpürge açıcam yakında süpürge patlıycak zaten hiçbişey yemeden akşam ettiler diyebilirim meyve mısır çubuk azcıkta kıymalı yumurta şu dişler bitsede şapur şupur yeseler hergün yemek derdi valla

Kızlarr okudukça gözüm korkuyor :))) en arkadan gelenleriniz olarak ilerki günlerimi yazıyorsunuz galiba

muallim ablacığım güzel kızlarının doğum günü kutlu olsun,, nice seneleri hep birlikte sağlıkla mutlulukla geçirin,, gelinlikleri ile görmeyi de nasip etsin Allah,, sanada sağlık ve sabır versin inşallahh

herkese çok geçmiş olsun, bizimkilerde nezleye tutuldu inşallah daha ilerlemez, bayram boyunca bir sürü insanla tanıştılar, bir de soğuk sıcak ortamlar hemen hasta ediyor..

saç çekme bizde de var elitu canım,, bugün dedim gitip kısacak kestireceğim.. veletlerin saç gördümü gözleri parlıyor :))

bugün 9.ay kontrolümüz vardı,, dr. kızımın gelişimini biraz yavaş buldu, halbuki ek gıdayı o daha çok yiyor anlamadık ya,, boyu 69cm kilo da 8300 çıktı,

tarçıncım kolay yönleride var ama iyi yönünden bak tatlım. ben kızının gelişimini çok iyi buldum erkekler ne kadar canım maşallah
nehircim yazmadan kaçmışsın sanda kolay gelsin

selam çocuklardan okusam yazamıyorum. bu sitenin yeni halini de inceleme fırsatım olmadı. Mesajları bulana kadar canım çıkıyo

tarçıncım kolay yönleride var ama iyi yönünden bak tatlım. ben kızının gelişimini çok iyi buldum erkekler ne kadar canım maşallah
nehircim yazmadan kaçmışsın sanda kolay gelsin

canım erkekler 8400 gr ve 74 cm çıktılar,, boyları güzel dedi onlarında kiloları biraz az geldi ama boy uzun olduğu için çok önemli değil dedi.. bakalım yarın tahlil sonuçları çıkacak, kan almışlardı,, demir oranlarına falan bakalım dedi dr. ona göre damlalarını ayarlayacak.. biz cerrahpaşa ya gidiyoruz kontrollere,, orada 6 ay iki bebek vardı, ikiside 8 kg çıkmış anneleri eh fena değil dediler,, ama onlar tek bebekti sonuçta doğum kiloları fazla,, dr. benimkileride onlarla karşılaştırıyor herhalde :))

kızlar benimkiler1 yaş geçtiler ama hala kan tahlili yaptırtmadık .....

ben bu sitenin bu halini sevmedim yaa

bende siteyi hiç beğenmedim ya ok karışık
tarçınım maşallah canım çok iyi benimkilerde uzun oyüzden kilomuz az gözüküyor taha 10 aylıkken 77 cm di inş kansızlık çıkmaz canım
nilcim nasıl bebişler iyileştilermi yanlızmısın yine bugün banyo zamanı bizimde gidip şunları keseliyim azcık .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…