Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

slm kizlar, biliyorum herkes beni merak ediyor asagida anlattim neler oldugunu yani arkadasima yazdigim yaziyi buraya kopyaladim, heryazdigimda ayni seyleri defalarca yasiyorum.

20 ekimde sancilarim basladi hastaneye kaldirdilar sancilarimi serumla ilaclarla kestiler 2 hafta yattim dogum dr 5 kasimda alacagiz biraz sabret dedi tamam dedim dogum sancilarimi serumu cogaltarak kestiler hep 2 kasimda cocuk dru geldi oda yalvardi nolur 10 kasima kadar bekle sabret dayan dedi onuda kabul ettim ama bu konusmanin gecesinde ve sabahinda sancilar yine basladi hemen dogumhaneye haber verin dedim sancilarim var ebe geldi nstye bagladi yine dogum sancilari baslamis dedi drumu aradilar serum yükseltildi ilaclar verildi sakinlestirici verildi bende esimi aradim gelsen iyi olur dedim oda geldi drda geldi serum bir süreligine sanciyi azaltti sonra yine basladi dr serumu arttirin dedi tabi carpinti yaptigi icin carpinti ilacida verdiler ama nafile sancilar kesilmiyor dr muayene etmem lazim dedi bakti acilma yok dedi kolumdaki serum yeride agriyordu hemsire cikardi baska serum yeri actilar ama enfeksiyonu kapmistim bile, sancilar cogalinca drumla konusmak istedim dr muayenesine gitti dediler 4,5 saat sanci cektim kahvalti bile yapmadim bagirinca ebe yine dru aradi drda dogumhaneye indirin dedi ben geliyorum dedi geldi tekrar muayene 2 cm acilma var dedi bebekler geliyor dedi ama 1 saat daha bekleyeceksin dedi ameliyathanede baska dogum var dedi bende büyük ameliyathanede olmasini istiyorum dedi onada tamam dedim 5,5 saat sanci cektim doguma hazirlandim bebekler 13,38 13:39 13:40 da dünyaya geldiler isimlerinide gece karar verdik esime dedim bebekler yarin dünyaya gelecekler dedim öyle hissediyorum dedim emin, eymen arman koyduk.#

bebekler dogduklarinda cok sagliklilar dedi kendileri nefes aliyorlar dedi ama aksam ücüde makinaya baglamislar, eymenimin cigeri sisip zar patlayinca iki delik acmislar yan taraflarindan havayi bosaltmak icin ertesi gün beyin kanamasi gecirmis tek tarafli 2-3 gün sonra yine beyin kanamasi gecirmis pazartesi esim geldi isden ise gitmeyecem dedi sonra esimi cagirdi cocuk dru ben noluyor dedim cocuk dru bizle konusmak istiyormus, hemsire geldi kücük bir hap uzatti bunu icmen lazim dedi bende bu sakinlestiri dedim noluyor ne dönüyor dedim drla konusmadan bu ilaci icmeyecem neden beni sakinlestirmek istiyorsunuz dedim ama kötü hber vereceklerdi biliyordum, eymenim öldümü yoksa dedim bana zorla ilaci verdiler hayir yasiyor dediler,
drlar geldi ama ben sakinlesemiyordum, drlar eymen tamamen felc oldu dediler kafayi yedim geceleyin kalbi durdu ama biz adranalinle geri getirdik dediler gitmek istiyor dediler nefes almayi makinaya ragmen birakiyor dediler, cok dua ettim Allahim nolur onu bize geri ver diye...
aksam dr geldi konusmadan eymenmi dedim esini aradik geliyor dedi dr konusuyor ama ben hicbirsey anlamiyor ve duymuyordum yukariya cikana kadar elimi sikica tuttu, ciktigimizda sandalye hazirlanmis isik hazirlanmisti anladim eymenimle vedalasmak icin ortam hazirdi, gitti dediler sadece nefes veriyorlardi kafayi yedim fenalastim, kucagima aldim bebegimi ama o gitmisti yalvardim kalk oglum annen geldi kalk dedim kokladim öptüm ama uyanmadi,

bebegimin dirisini alamadim kucagima ölüsünü verdiler vedalas dediler nolur verin bir gece koynumda yatirayim dedim nolur buzluga koymayin dedim üsür korkar dedim yok dediler veremeyiz dediler babasida geldi vedalastik sonra aldilar tekrar küveze koydular bütün kablolari cektiler bebegim gitmisti ya kafam basmiyordu hicbirseyi bakiyorum ama görmüyordum, o gece sakinlestiricilerle uyudum sabahda druma cikar beni hastaneden bir gece daha kalamam dedim cikarttilar, ertesi gün eminde beyin kanamasi gecirdi tama dedim Allah tek tek aliyor benden dedim, ama cok sükür emin atlatti ama beyin kanamasinin sorun verip vermeyecegini bilmiyorlar birseyde diyemiyorlar.

eminle arman cok sükür iyiler serumlar cikarttildi kendi baslarina nefes alabiliyorlar ama ben hala kendime gelemedim 8 kasimda eymeni kaybettik 12 kasimda topraga verdim yavrumu kücük bedenini tabuta koymuslardi talyada kardesine hastaneye oyuncak götürmüstü babasida cevren almisti birde baska oyuncak koymuslardi tabuta onlarla yavrum, tabutla gömüldü ama ben hala kabul edemiyorum öldügünü anlamiyorum hicbirseyi cok agir oldu benim icin insallah digerleri saglikli sihatli olur.

canım yaa bu durumda ne dedir nasıl konuşulması gerekir inanki bilmiyorum.yazını okudukça gözyaşlarımı tutamadım.aallhım kimseye evlat acısı göstermesin.inşallah diğer bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın.eymenimizde meleğimiz artık.allahtan sabır diliyorum

selam ...bız daha ıyıız ıshal kusma kesıldı sonunda baya zayıfladık bı arada........ınş toprlarız hep aglıyolar.seda arytık ıyıce sıralıyoo ıkısı tembel hala emeklıyoo............cok sukur ya yasımıza gırdık her nekadar duzeltılmıs on aylık olsakta..........bu gunlerı hayal bıle edmezdım cok sukur.........
talı canım ınş ıkı oğlun gelır sana saglıkla ınşş.
talı canım

talicim allahtan senin için sabır diğer bebklerinede sağlık ve uzun ömür diliyorum evet anlatması yaşaması zordur mutlaka ama sana ihtiyacı olan üç çocuğun daha var sen güçlü ve mükemmel bir annesin rabbim yardımcınolsun tatlım dualarımız sen ve bebeklerinle

tali çok üzgünüm çok yazdıklarınla iyice pekişti bu üzüntümüz Allah sabır versin inş diğer iki yavrunu sağlıkla laırısn niş kucağına(

talicim tekrar başın sağolsun canım . allahım sana ve diğer bebeklerine sağlık sıhhat versin . hepimizi senin için duacıyız canım inşallah sağlıkla 2 yakışıklı oğlun ve güz<el kızınla evinize dönersiniz . eymen senin ve kardeşlerini şefaatçisin olsun inşallah .

talicim allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten acını yüreğimde hissettim...biraz da kendime kızdım moral olsun diye fazla mı ümitlendirdim acaba diye..inan söylenenlerin hepsi iyi dileklerdi..çok üzgünüm çok...

bi de kızlar bana yeni çizelge yapabilirmisiniz biriniz..ay gözükmüyor ya burdan mağlum ben beceremiyorum bir türlü...

nehır ısemı baslıcan ya hadı hayırlısı ınşşşşşşş...........herkes nasıl yenı uyandık mızmız hepsı...

evet muallim pzt.başlıyorum..nasıl olcak bakalım içim biraz buruldu..ama memurluk ta bırakılmıyor işte hayırlısı olsun inşallah..

tali canım ben okurken çok kötü oldum, Rabbim sana sabırlar versin,, arkadaşların dediği gibi güçlü olmalısın üç tane evladın var, onlar için ayakta olmalısın canım,, Eymen bir melekti, Rabbim sizi ebedi aleminde buluşturacak..

canımmm başın sağolsun..okurken çok ağladım,çok üzüldüm..ben üçüzlerimi taşımayamadım maalesef ve redüksiyon yapılmıştı.üçüz annelerini okumak,hamilelerin yol aldığını görmek beni çok mutlu ediyordu.ama senini haberin beni mahvetti..meleğin geldiği yere cennete döndü Allah kalan yavrularına sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…