Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

sayfamız donuklaştı yine kimse yazmıyor valla ben bu yeni haline alışamadığım için yazmak istemiyorum biz iyiyiz şükür evde bir koşturmacadır gidiyor yarın misafirim var eşim erkeklerle ilgilenicek bende akşamdan hazırlık yapıcam şimdiden başlııyim hatta ancaaa

talicim çok üzgünüm ben de herkes gibi. eymen için meleğine bol dualarımızı gönderebiliriz.Rabbim sana ve diğer üç yavruna güç kuvvet versin. Onları sana bağışlasın inşallah. Allahım bol sabırlar versin.

Bizim günler çok yoğun geçiyor ama iyiyiz çok şükür. Mama yeme sorununu saymazsak tabi. Y:arın eşim yok yanlızım bakalım nasıl başedeceğim. ni sana da Allah kolaylık versin zor olacak çocuklar ve senin açından da. Ya ben mesajların tarihini saatini falan da göremiyorum. Ne zaman yazılmış bilemiyorum ben de alışamadım siteye.

selamlar
tarçınım çok teşekkür ederim çok güzel olmuş beğenmemek ne demek benim de iş telaşı başladı evde son rütuşları yapmaya çalışıyorum sanki kaç gün idare edecekse..stresliyim çok yeni tempo daha da zor olacak bebişleri şimdiden özledim valla..bi yandan da çalışmayı özledim evde sıkılımaya başlamıştım artık..bu ara gece ağlamalarımız çok nedense çözemedim bir türlü..benden bu kadar..

pitoscum sana da kolay gelsin hayatım..zor oluyor çocuklarla ama sevdiğin insanlarsa sana da iyi gelir umarım..

sağol nehircim evet çok sevdiğim bir arkadaşım yoruldum ama değicektir mutlaka bugün çocuklar 2 kez uyudu hala uyumamak için direniyorlar

gunaydın..........bugun pazar ama erkencıyız yıne uyumak yok.............pıtos geldımı arkadasın.........herkes nasıl......nehır baslıyosun demek işe hayırlı ols ........

evet canım çok güzel birgün geçirdik kızım benimleydi ama maşallah hiç yokmuş gibi üzmedi bizi benimde elim felaket yandı çaydanlıkla bebişlerin altını bile eşim değişti yanık kremi sürdüm acısı hafifledi inş yarına kadar geçer yürüme çalışmalarına başladılarmı muallimcim seninkiler şahsen daha var seninkiler için bizim taha bile yürüyebiliyorken genelde emeklemeyi tercih ediyor

günaydın kızlar bu sabah başladım işe burası da yoğun şansıma..fırsat buldukça uğrarım..
eve bir yardımcı aldım hem temizlik gerektiğinde bebişlerle ilgilensin..inşallah yolunda gider herşey..
pitoscum geçmiş olsun hayatım..

gunaydın kızlar.....nehır hadı kolay gelsın....ıyı olmus yardımcı bulmussun ne kadara anlastın..........ıyı bak kendıne oralarda hasta olma...
pıtos ya gecmıs ols.........benım seda ıyıce sıralıyo duzeltılmıs on ayları bıtecek ıkısı emeklıyoo hala bakalım beklıyorum.......opt herkesı

teşekkürler kızlar kremi sürünce eser kalmamış yanıktan bebişlerin burun akıntısı başladı ufak bir nezle ama inş gribe dönüşmez hemen önlem almam lazım
muallimcim maşallah birbakmışsın arkandan üç ördek yavrusu yürüyor çarpışmaların dışında sorun yok bizde ama heryere çok daha rahat uzanıp evi savaş alınan çeviyorlar bende kısıtlamıyorum çoğu şeyi annemde hiç kızmazdı evi dağıtık diye doyasıya oynardık bebişler uyuyorken evi toplamay devam ediyim yemeğimde pişme üzere yemek varsa işim tamam sanki ..)

ınş nehır .........pıtos bakalım ya ıkı uç ayımöız var sanırım bu ıkı uç ay aman dusu dusuyoo dıye gececk saglık ols sımdı bıle mutfakta heryrı acıyolar dolapların bı kısmın bantladım........ısım zor abılerının odasına bayılıyolar ama o oda tehlıkleı abımız ne varsa her yere atıyo cunku ....dıla mutfak yerını yalıyo sınır edıyo benı pıs kız bu yaaa

selam kızlar
nehircim işe dönmüşsün allah kolaylık versin sende benim kervana eklendin desene böyle hem kolay hem daha zor inşallah bakıcın iyi olurda işe yarar canım gözün arkada kalmaz
kübracım geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın valla
muallim ben hala yalanan betonlardan şu sıralar azaldı ama ağza atılan şeylerden yenen kitaplardan bıktım baş edemez oldum valla yolunu bulan varsa banada anlatsın

trıa yok kurtuluş dımı ınş buyudukce azalır cısssss dıyınce bakıyorum vazgecuıyoo dıla ama sonra yıne .....

benimkilerde yok öyleee şey şükür bunlar genelde çekmece boşaltmayı seviyorlar buaralar birbirlerine sarılıp seviyorlar ama kızımın pek tahammülü yok bu tarz şeylere :) birde babalarına aşıklar resmen o gelince gözleri hiç bişey görmüyor bizim koca bebkte hopluyor yuvarlanıyor onlarla evde gürültünün haddi hesabı yok ama bu müthiş tabloyu izlerken bile tüm yorgunluğum stersim geçiyor

kübracım geçmiş olsun canım. nehir inşallah bakıcın iyidir bir sorun yaşamazsınız. Bizimkilerde koşturuyolar yürüteçle. Her tarafı talan ediyolar. Çekmece dolap v.s. Yere düşürdükleri şeyi almak için eğiliyolar arada da düşüyolar yetişemiyorum. Allah koruyo çok şükür. Akşam eşim gelince yüküm hafifliyo. Enes ve taha geceleri biberonu almıyolar. Direnmekten uyanıyorlar. Ağlıyolar. Enes önce enazından gece içiyodu mama. Şimdi biberon korkusuna gece 12 den sabah 9 a kadar uyanmadı. Ben arada mama verdik almadı yine. Hiç bişey yedirmesem işlerine geliyo.Bu iştah sorunu ne zaman bitecek bilmiyorum. En azından yeseler yorgunluğu umursamıycam.

elitucum sağol canım aman inş kazasız belasız büyütürüz kuzuları iştah konusunda rahatla canım diş döneminde oluyor geçen bizim mağzaya bebeğine kıyafet almaya biri gelmiş bebek 1 yaşında ve sadece 5 kiloymuş eşim şaşırmış erken doğdu demiş çok şükür ettim zamanla düzene giricek inş canım

günaydın kızlar
nehircim sana iyi bir iş günü diliyorum , diğer güzel annelerede bebeklerle kolay bir gün . dün akşamda bizim böceklerin vukuat günüydü gene bu seferde tv dolabının kalın camını kırmışlar. hatta kırmıkla beraber sökmüşler valla daracık alan girdinnmi kaldım burda diye ağlıyorlar çünkü çıkamıyorlar 3 de girip menteşesine kadar nasıl söktüler nasıl kırdılar valla hala anlamış değiliz eşim yapmaya kalksa yapamaz heralde allahtan kalın camda dağılmamış kesik bi yer olmamış , geçende yeni yaptırdığım dolabı kırdılar tam köşe yerlerinde zıplaya zıplaya adamı aradılar abi nasıl yaptınız allah aşkına diyor ee bizde üç canavar var biz yapmıycazda kim yapcak :))

arzu biri uslu olsada yaramaza uyup hepsi yapıcağını yapıyor dimi üzerlerine bişey falan devirmesinlerde artık ne yapalım onlar kırıp dökücek biz tamir ettiricez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…