Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydın herkese benimkiler dün çok hırçınlaşmışlar ama en azından gece uyanmadılar anneye biraz anlayış gösterdiler zamanla alışacaklar umarım..
yeme problemi beni de öldürecek..bir gün iyi birgün kötü sinir oluyorum..kolayca yeseler insan bu kadar yorulmaz
bi de bizim hala 6 şar diş var normalmi...

nehircim merak etme tahanın 4 dişi var hala bir çıkarmaya başladılarmı üçer üçer çıkıyor ama bizim sıkıntımız tahanın bıngıldağı hala kapanmadı dr 1.5 yaşına kadar kapanmazsa film çekip takibe alıcam dedi ilk doğdu günki gibi hala çok kafam takılıyor

günaydın kızlar
nehircim bazen geç çıkabilir ama küzranın dediği gibi çiter çifter olur çabuk tamamlanır . kübracık benim bildiğimde 2 yaşına kadar demişti doktor ama bizimkiler kapandı devit mi kullanıyorduk kapanması için belki sayısını falanmı artırmalı acaba panikleme bişey çıkmaz inşallah bi bakarsın hemen düzelir
ecemdende ses seda çıkmadı doğum yaptımı acaba . talinin diğer bebekleri nasılki haber alan varmı

gunaydın kızlar..........bende merak edıyorum su bıngıldak ne zaman kapanır dıye devıt 3 kullanıyoruz bu bunun ıçın cok onemlı kullanıyomusun pıtos..........bence kapanır duzeltılmıse goore hesapla bence.........dısler normal bence ya bı sekılde cıkacaklar ınş cıkmayan varmı cıkacak enınde soıonunda benım dıla masallh usstte dorduncuyu cıkarıyo........gelıcekler yavas yavas mızmız ama hepsı bugun goız muayenemız var besıktasa gıdcez ınş bı sorun cıkmaz........ıyuı bakın kendınıze evet ya ecem naptı acana talı nasıl oldu bebeklerı nasıl........

elıtu senınkıler cok hızlı ya bu gıdısle evınız ne olur bılmıyom kız.........ama saka bı yana benımkılerde yavas yavas baslıyoo orayı burayı ıncelemeye ısımız zor ya.........saglıklı olsunlarda napalımmm ugrascaz amannnnnn odalarına dokunmasınlar ya

ben evleri karıştırmalarına kızmıyorum artık çekmeceleri olduğu gibi indiriyorlar sonra tek tek toplatıyorum onlara :))şuan kızdığım şey mirzacığın kardeşlerini itmesi halıda itiyorlar o ayrı bide şimdi kanepeden sandıktan neyin tepesindeyse ordan itiyor . sabahta şifonyere çıkmışlardı kayrayla ikisi oturuyorlar aşağı inmek istedi inemeyince kayrayı itiyor aşağı ordan yatağa geçecem diye . bide gözlwere takmış durumda sürekli elleriyle gözlerimize dokunuyor hatta oymaya çalışıyor sürekli anlatıyorum kızıyorum ama olmuyor ya çocuğun içinde var hırçınlık napcam bilemedim

günaydın güzeller...pitoscum ben de devit3 diye biliyorum kapanması için ama dr.ayarlıyordr dozu herhalde..
elitu muallim tria hepinize kolay gelsin..

bişey sorcam su çiçeği yaptırdınız mı 14 aylık olunca devlet karşılamıyormuş..enteresan..

tria seninkilerin gece uykusu nasıl benimkiler gece mamaya uynmamaya başladılar..ama her gece değişiyor tabi..anlamsız ağlamalr oluyor bazen özellikle kızımda ..sizinkilerin uyku saatleri nasıl acaba..benimkiler 9 da uyurlardı şimdi 11 i geçiyor...kendi kendilerine düzen değiştiriyorlar...

nehircim benim bildiğim su çiçeğini özel yaptırıyosun zaten biz hala yaptırmadık dönemi geçti aslında ama 4 yaşa kadar geçirmezse yapılabiliyormuş bu aylarda yaptırıcam
benimkilerin çok uyku sorunu yok gece mirza genelde uyanıyor oda baba diye sesleniyor sağolsun :))eğer biri hırçınlaşırda ağlamazsa gece uyanmadan uyuyorlar ama ben 21:30 da sütle yatırıyorum bida gece mama yada süt vermiyorumve hala ikisi uyurken emzik alıyor biraz daha sürdürücem böyle

ben dvt3 kullanıyorum hatta yenidoğduklarında 5 ay kadar 5 damla kullandık sonra 3 e düştü bilmiyorum bakalım 2 yaşına kadar normal olduğunu biliyorum bende inş bişeye gerek kalmadan geçer
nehircim benimkiler günde birkez uyuyor uzun süre birdaha akşam tam 8 de yatış yapıyoruz hemen uyuyorlar ama bizimde bu aralar gece ağlamalarımız çok var diş yüzünden iki kez çok nadir uyuyorlar bu seferde 9 u buluyor yatmalrı

kızlar selam........herkes nasıl ....yenı geldık ...göz muayenemız cok sukur ıyı gectı bı sıkıntı yok....dr ıyı olmalarına sasırdı bıle.......bı yıl sonra gorucek bı daha...nehır benımkılerde aksam dokuz bazen on yatıyolar muhallebı yıyıp gece bu sıralar daha cok uyanıyolar duıslerınden sanırım gece bı kez bazen ıkı kez mama yıyolar emzıksız uyumuyolar...........sabah sekız ayaktayoız ..

günaydın

benim kuzular rahatladı birz akşam kolay uyudular gece de bir kez mamaya uyandılar şükür..allah bir kolayını veriyor..ben işe başlayınca çok zor olucağını düşünüyordum ama herşey yolunda çok şükür..yardımcım da çok iyi çıktı akşam gittiğimde ev pırıl pırıl..çok rahatım..

günaydın kızlar
muallim geçmiş olsun canım sorun çıkmamasına sevindim olsaydı bu muayenede çıkardı zaten
bizim evdede sabah sabah kaza olmuş ben işe giderken arkamdan camdan el sallıyorlar yetişmek için kalorifer borusuna basıp pervazdan tutunuyorlar anca gözleri yetişiyor öylede zaten kayra ben giderken gene koşmuş mutfaga basmış boruya öyle mirzada arkasından oda çıkmış ya asıldı yada dengelerini sağlayamadılar bilemiyorum ikiside kafa üstü geri düşmüş mirzada bişey yokda kayranın kafası kanamış doktora götürmüş eşim film falan çekmişler bişey çıkmamaış dikişlik bi olayda yokmuş allahtan kusmasını falan takip edin 2 saat falan uyutmayın demişler eşim diyor evde herkes ağlıyordu ben gittiğimde kayınvalidede çok korkmuş öyle görünce ilk kanlı kazamız gerçekleşti yani allah beterinden korusun

tria canım çok geçmiş olsun bende çok korkarım yaazık annenzde çok korkmuştur yaa neyseki ciddi birşey yokmuş ...
bende artık iyice korkmaya başladım bizimkiler yürümeye başlamadan koltuklara dolablara tırmanıyorlar geçenlerde çekmeceyi boşaltmışlar içine biri girmiş ikisi arkadan ittiriyor tabi ufaklık sıkıştıkça bağırıyor gün içinde maceralarımıız artıı yaramazlıklarımızda napıcam bilmiyorum şu günler kazasız bitse diyorum bu aralar çok stresliyim gece uyurken dişlerimi sıkıyorum galiba uyandıgımda hissediorum benim bebeler gece çok uyanmaya başladı bir ağlamak tutturdular hepsi birden başlıyorlarr buda bende dayanılmaz biir stres yapmaya başladı

ya ben bunu bilmiyordum

aaayy bayılacammmmmmm şimdiiiii canımmm

sagolun kızlar.....cok sukur halımıze...........canım ya dıkat edın nolur bunlar tatlı cadılar ....cok gecmıs ols trıa rabbık korusun kuzularımızı guzel bı gun ınşş

tria cım çok geçmiş olsun canım neyseki ucuz atlatılmış...

nil cim gece ağlamaları belli bir dönem oluyor demekki baksana herkes geçiriyor aynı dönemi benimkilerin geçti şükür dayan canım...

aaayy bayılacammmmmmm şimdiiiii canımmm

:)))) daha dur bakalım şeker kimbilir neler yaşıycaz benim mirzacık çok fena daha beklediğim yaramazlıklar var allah sonumuzu hayır etsin . allahtan deterjan olayımız yok dolaplara kilitalmıştım basıp çevirmedikçe açılmıyor . düşmeler el ayak sıkıştırmalar sıradan hale geldi bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…