Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

muallimcim gözünaydın canom maşallah bebişlerede
arzucum çok geçmişolsun allah korumuş ya bişey olmadığına sevindim ama sert düşülerde kalıcı hasarlar olabiliyor çünkü şükürki atlatmışsınız
nilcim ahh ahh topladığım çekmecelerin haddi hesabı yok bantlarıda sökmeyi öğrendiler bazılarını bağladım valla
gribimiz hala devam ediyor ne yazıkki inş kısa sürer uyku yok zaten bugün öğlen uyudk şükür hep beraber biraz kendime geldim
benimkiler hiç tvde izlemiyor artık arkamı dönmeye korkar oldum acaba ne yapıcaklar diye :18:

tria canım çok geçmiş olsun,, Allah tüm bebişlerimizi korusun..

nil canım yazdıklarını okurken özellikle çekmece olayına çok güldüm,, bunların yaramazlıklarının sınırı yok herhalde,, çete gibiler,, benimde kızım bugün yürüteçten düştü,, çok hızlanıyor hatun evin içinde çarpışan arabalar gibiler,, kalabalık bile olsak kaşla göz arası yapacaklarını yapıyorlar..

kızlar benimkilerde de gece uyanmaları başladı daha doğrusu şöyle oluyor 8 e doğru yatıyorlar 1-1,5 saat sonra özellikle oğlanlar ağlayarak uyanıyorlar sallayıp geri yatırıyoruz bizde dişlerinden dolayıdır diye düşünüyorduk,, inşallah geçici bir dönemdir.. gece 2-3 defa böyle oluyor..

muallimcim maşallah kızlarına,, 1 yaşta göz muayenesi genel olarak yaptırılmalı yoksa sizin dr.unuz mu istedi canım ??

tarçınım inan bende bazen hem sinirle karışık gülme krizine giriyorum :))

aynen bizim bebişlerde dediğin gibi oldular dişler geliyor üçer beşer hepsi birden zor işimiz yaa

kübüşüm geçmiş olsun tatlım kış kaçınılmaz son benimkilerde ishal öksürük şükür atlattık nisana kadar bir yere çıkmak yok dedik bakalım :))

nehircim ben aşıyıda bilmiyordum hiç kimse bhsetmedi bana ya napıcaz şimdi nasıl bir yol izliyeceğiz Aile hekimliğini aramam lazım bilgi içina

sağol nilcim inş çabuk atlatırlar yaa iştahsız olduklarındada hem mızmız yapıyorlar arı kovanına kafamı sokmuş gibi hissediyorum kendimi seninkiler başladımı yürümeye oda ayrı bir komik tabii benimkilerin özellikle kızımın yeni numarası parmaklarını yastığın altına kapının kenarına sokuyorlar ağlıyorlar sanki canları yanmış gibi çıkarıyorum tekrar masustan kafalarını vuruyorlar kapıya gülermisin ağlarmısın arkadaşım ne ilginç şeyler yapıyorlar

tarçın sizede geçmişolsun canım benimkiler binmedi yürüteçe sıfır duruyor valla oyuncaklarlada aramız yok eskidikçe bakmıyorlar yüzüne ben anladımki en iyi oyuncak anneleri onların ama bendeki pil bitti bitiyor

GÜNAYDIN HATUNLAR
bizim evdeki birbirlerine verdikleri işkence tam gaz devam ediyor akşam eve gittiğimde bi baktım mirzanın tam göün altı kırmızı ve şiş azra bebeğiyle oynarken mirzaya çarpmış allahtan gözüne gelmemiş valla evde bi dua okutmak lazım bişekilde ayarlıycam artık . bizimkilerde azranın dolabına rahat giriyorlar çekmece yok açıyosun içide boş oturuyorlar hemen , oğlanlarınkinde çekmeceler var yüksek çıkamıyorlardı şimdi aynen çekmeceleri boşaltıp içine basıp dolaba girmişler askıda ne var ne yok yerde çekmeceler yerde kapıdan bakıp aynen içeriye gittim oyuncakları kaç sefer topluyorum dahada sadece ben eve gittiğimde yani yapboz parçaları geçen benim yatağın içinden çıktı o kadar yani .
dünde resim yapıyorlar güya yer yatağından başlamışlar duvarlara kadar heryer kalem ilk seferler siliyordum artık es geçiyorum toplu temizlikte çifliycem artık . alıyosun ağlıyorlar veriyosun o zaman benim anam ağlıyor :)) ortası yok .
şimdilerde tv yi daha çok izler oldular bide isimleri öğrenmeye başladılar dün peppe pepe diyor çizgifilmin adıymış :)) yemek konusunda heleki yogurt gördünmü ben yiycem diye evde kavga kıyamet daha çok kullanır oldular çatal kaşığı çatalla neysede kaşıkla daha izin vermedim sadece çay kaşığıyla yogurt yiyorlar . tuvalet konusundada başlarda iyiydi söylüyorlardı en son kayracık kakasndan korkunca çok girmek istemedi bende zorlamadım şimdi bitince kaka baptım diye geliyorlar o zaman değiştiriyorum yada bazen tam tersi oluyor eğer canı yanmışsa ilaç falan sürüyoruzya o zaman bapmadım kaka bapmadım diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar .bizdeki son gelişimler şuan böyle aynur falanda gelmiyorki sonrası nasıl oluyor azbuçuk bilelim

nilcim aşıyı ben zaten devlet karşılamıyor diye biliyorum 65 liraydı . kimi doktor vurdur diyor kimi gerek yok diyor bende arada kaldığım için dönemini kaçırmıştım sonradan sordum vurdurmaya karar verdim geçti ama olurmu diye hasta olmadığı sürece vurdurabilirsin demişti bide sanırım 4 yaş gibi tekrarı olacak .

ayyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masallah ...............oğlun geldıı demek hayırlı olsun ...................ıyı bak kendıneeeeeeeeee

ecemcim tebrikler canım hoşgeldin haktan mete inş sağlıklı USLU bir evlat olursun
arzucum kalemi seviyor çocuklar evet ama temizlemesi zor deiğin gibi hele üç çocuk olunca ilginç eserlerde çıkabilir ortaya engüzeli bahçeli evin olucak koyucaksın havuzunu yapıcaksın park bisiklete biner çadır koyarsın top oynarlar çocuklarda sıkılmaz ama nerdeee inş öyle bir ev bulabiliriz

valla kübracım öyle ev buralarda zor ev olsa bizde bu şartlarda o evi alacak parayı bulmak zor :)))

valla kızlar düşünün burda bile ben öyle evi bulamazken nerde kaldınız siz çayır çimen toprak yemeden büyüycek çocuklarımız

ecemcim süpersinizzzzz geçmiş olsun bebiişinede Allah uzun ömürler versin hayırlı evlat olur inş süpriz bebiş

arzum koptum yaaa dehşettt bunlar ya maaşallh diyorummmm :)

kübüş benimkilerde çok numaracı oldularkii ben her ağlayanı evde takmıyorum o haldeyken yanii birde aman aman nolmuş diyip her ağlayanı kucağa alsaydım ayvayı yemiştim demekkii bunlar şimdiyken böyleler bizimkilerin saçlarını komple sıfıra vurduram artık yaa birbirlerinin saçlarını çok çekiyorlar

ooooo sızınkıler tam cete kurmuslar ya eee erkekte olunca arada tam oluyoo yanı belkım kızlar azcık kıbar olur nazık olur.........ınş bakalımm....benımkıler bıraz oynuyo sonra aglasıyoo seslerı kafamın ııcınde zonkluyoo yaaa ...........uyku duzenımız bıozuldıu bu hafta dıslerımı bımlıyorum cok mızmızlar

canım nasılsın kızlar nasıl inci gibi dizilmişler maşallah nazar deymesin ne kadar güzelleşmişler yalnız mı bakıyosun canım bizim kızlara ben yalnız bakıyorum ama üçüz olunca daha da bi zorlaşır tabi inanamıyor neler yaşandı hastanedeki günleri dün gibi hatırlıyorum çok şükür Allaha hepsi bitti

gunaydın .................
eylul canım hosgeldın.............cok sagol canım evet cok zorlu gunlerden sonra ıyıyız canım sende bebeklerınde ıyılermıs cok sevımdım ...evet bu ıkı aydır yalnızım duzene gırdıler bazen hersey zorolsada ıdare edıyoruz gercekten ıkı tane üç taneye gore daha kolay.........bırı tek kalıyoo bazen......ıkı veya üç bızler ozelız ....rabbım yardımcımız olsun ınş saglıkla buyutelım............cok opt senı cok sagol canım..........
herkes nasıl bugun alışverıs gunu cok ısım var dısarda .............opt kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…