Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

herkese günaydın nasılsnız kızlar bizler aynıyız öksürük ve burun akıntısı devam ediyor şuaralar sürekli bişeyleri döndürüyoruz top vs.. ondan çok mutlu oluyorlar dönüyooo deyip getiriyorlar topu burası çok soğuk artık gezme hayallaremin sonuna gelmiş bulunmaktayım arabylada taha hiç çekilmiyor araba tutuyor çünkü hiç kahvaltı etmediler aç aç geziyorlar yine bizden bukadar öptüm

selam kızlar...........yaramazlık maceraları devammm ...........ya pıtos gecmıs olsun ınş gecer evet artık gezme arzularımız bıttı ıkı üç ay sonra ınş .........bende buyudukce arabada durmıcaklar dıye korkuyorum napıcaz ya sanrıım subatta arabata artık oto koltugu alıcam pusetler daha olmaz ama oturmak ıstemezlerse ısımız var ...neden kahvaltı etmıyolar ya buyudukce yemekte ydıremıcez mı yanı .......nolcak.....ınş hersey guzel gıder.........bahcelı havuzlu ev mı kım dedı hı ...pıyangodan bıletmı aldınız yoksa .......bakın kıme cıkarsa paylascazz. bahcelı evdede beraber otururuz ................hayal bu ya ınşş ama neden olmasın ben bu yaz bahcelı olmazda enazından dublex ve terası olan bı eve tasınmayı planlıyorum.........kısmet ınşş enazında zırt pırt dısarı cıkamayıs terasta oynasınlar ama altımızdakıne vayyy olucak

SELAM KIZLAR
kübracım geçmiş olsun tatlım kış başladı grip başladı dilimi ısırayım biz 1 kere olduk şimdilik oda kısa sürdü inşallah kolay kolay olmayız bida . muallimcim bizim buralarda dublex villalar var doluda içini yaptırırsan gel bacım 50-60 milyara veriyorlar valla bizde oynamaya sana geliriz . bu arada bizim ev işide halloldu sanırım eşim bugün biriyle anlaşmış yarın kredi için bankaya gidecek hayırlısı bakalım bahara taşınmış olruz bizde. bidada taşınma derdi olmaz büyüyene kadar .

sağol mualliöcim evet grip diş derken iştah kalmadı iyi olsunlarda iştahları gelir yerine arabada durmayı bırak bir saniye yerlerinde durmuycaklar yürüyünce benim gözler kayıyor bunları takip etmekten ahh nerde muallimcim o ev hayalini kurduk sadece inş olsada gelseniz
nilocum sağol canım aman maşallah de bizimde ilk gribimiz inş son gribimiz olur uzun sürdü ama yaa çocuklar sıkıntı çekiyor burun tıkanıklığında allah büyük dert vermesin eviniz şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde oturun inş kuzucuklar nasıl benim eymenin yaramazlıkta sınırı yok çam. makinasına kilit koymayı unutmuşum kapamış mak. kapağını açmış içindekileri yerlere atmış kirlidekileri içine tıkmış sonra vitrinin alt çekmecesini boşaltıp içine yatmış ötekide üstüne otrmuş bunlar saniyelik olay gözümü ayırmaya korkar oldum tv düğmesini elektirik süp. düğmesini açıp kapatıyorlar ne tv izliyoz ne evi süpürebiliyozzz

trıa kız neresı orası hemen ordayım canım.........oooo ısınız zor kızlar napcaz bakalım benım çetede yavas yavas uzmanlasıyoo

Mrhb. kızlar nasılsınız? Muallim bu yoğunluğu çok iyi anlıyorum.Bebişlerde büyüyor büyüdükçe anneler daha fazla koşturuyor.Allah hepimize yardım etsin.Ben akşam eve gidiyorum yatana kadar öyle bi yoğunum ki, mutfağa gidiyoruz hep birlikte yemek yemeye, mutfağı görmelisiniz yaa :)

günaydın kızlar gene bomboş kalmış buralar çalışan arkadaşlarda yogun evdekilerde anlaşılan herkes iyi olsunda böyle arada derede idare ederiz artık .
tali den de bi haber gelmedi daha umarım diğer bebekler iyidir . ecemcik aldı bebeyi koynuna uğramaz artıkım buralara bu kızlarda merak eder bi resim ekliyim biz iyiyiz diyim diyen yok :))

Selam kızlar. Çocuklardan giremiyorum. Bilg. başına oturunca hepsi mause klavye çekiştiriyo ağlıyolar kucağıma gelmek için. Bizim öğün sayımız gece dahil 4 e düştü. Çok üzülüyorum. Normal değil bu durum değil mi? Oğlanlar gece biberonu almıyorlar. Açlıktan dönüp duruyolar ama yemiyolar. Uyanıp ağlıyolar. Tekrar uyut derken bi mamaya kalkıyorum 2 saat geçiyo. Bi de üstüne uyuyamıyom bi süre. Napcam böyle bilmiyorum. Muallim abla sen gece 2 kez veriyorum demiştin ya kaçar cc yiyolar? Mamadan bıktılar diye düşünüyorum ama biberonu ağzına sürmüyolar. Enese bardağa koyup vermeye çalışıyorum. Yarı içine yarı dışına. Taha daha nazlı. Çok yoruluyorum son zamanlarda. Hayırlısı bakalım.
Herkes iyidir umarım daha geçmişi okuyamadım. Fırsat bulursam okuycam. Merak ediyorum herkesi. Şimdilik öptüm herkesi

Elitu daha küçükler canım.biraz sabret zor dönemler atlatıyorsun ama yavaş yavaş daha düzenli olacaklar.Canını sıkma yemiyolar diye bence gece 1 kez yeterli.Dönem dönem iştahsızlıklar olabilir gayet normaldir.kolay gelsin canım.

canım 1 kez rahat yeseler ona da razıyım ama hayırlısı bakalım. İnşallah düzelirler.

canım bir kez rahat yeseler ona da razıyım ama hayırlısı bakaılm. İnşallah düzelirler. Biberonu hiç almıyorlar. Ona nasıl çözüm bulacağımı bilemiyorum. Gece çok zor oluyor.

ecemcim gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah, hayırlı evlat olsun Haktan Mete

selam kızlar .....yogunluktan gırılmıyo sanırım...elıtu cok zor canım ya yemeyınce anlıyorum senı...ınş duzelır benımkıler gunduz dort bazen bes kere yıyolara ama az az......gece ıkı haftadı oncekı gıbı degıllet seda 90 cc dıla da 90 cc alıyoo ama bu ıkı haftadır uçude almak ıstemedı alımıyolar ama uzulmedım cunku artı bu aydan sonra gece mama yemelrını bıraktırın dıyodu bı dr veya sadece bı kere verın aslında ıyı oluyo derın uyuyolar bazen dıla sut emerken uyanıyo cunku ....bazence bı ıkı cekıp uyuyolar ..ama yınde uyanıyolar delıksız uyuyan yok ama ben yatmadann yarımsaat once kecı sutune pırınc unundan muhallebı yapıyorum pırınc ununa azcık mısr azcık nısasta ve ırmıkte ılave dıyorum cok daha faydalı oluyoo ve tok tutuyoo gece .......azda olsa yıyolar ıns senınıkılerde yer annesı onlar yıyınce bız rahatlıyoz cunku bugun corbalarında balık vardı ııyyyyy zorla yedırdım yanı ıskence ceken onlar degıl benım..... opt sızı kızlar her bırı bı yerde oynuyolar bakalım ne zaman bagrırılar

günaydın şekerler
elitucum alıştırma bardaklarında versen acaba ilginç gelirde işe yararmı bilemedim en azından yatarken denemekte belki fayda olur biraz daha büyüdüklerinde sende rahatlayacaksın inşallah canım .

muallim abla arzu sağolun. Arzucum bu alıştırma bardağı dediğin kendiliğinden bardağa ekli pipet gibi bişey oluyo o mu acaba. benimkiler bardaktan bişey de içemiyo. msj da yazamıyom rahat durmuyolar. bi ce diyip kaçtım. herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
valla ben de yoğunluktan girmiyorum evde zaten fırsat olmuyor işte de hasatalarçok fazla fırsat buldukça okuyorum ama yazamıyorum..biz de de durumlar iyi sayılır daha az uyanıyorlar artık bazen kesintisiz 7 ye kadar uyuyorlar rahatladım biraz yeme sorunları hep aynı birgün iyi birgün kötü ...ama çok sıkılıyorlar evde nasıl zaptedilcek bunlar bilemiyorum...

kolay gelsın nehırcım...........ya neden yazı yazamıyoruz ılgınc oldu burası ya.............benımkıler ıkı gundur burun akıntısı hapsırık.........nereden oldu anlamadım ya ıyılerdı bazen taşa yatıyolar mermere ondanmı ........ınş ılerlemez ya .........ıyı bakın kendınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…