herkese merhaba,,
pazar günü yardımcımız memleketine gitmek zorunda kaldı, yeni birinide bulamadık, annemle bakıyoruz, sağolsun babamda yardım ediyor,, annemde çok sağlıklı değil zaten kadıncağız zar zor idare ediyor,, bakalım yeni bir yardımcı bulmaya çalışıyoruz,, inşallah iyi birine denk geliriz..
pericem haktan mete ye kavuşmuşsun çok sevindim,, sağlıklı ve imanlı bir evlat olmasını dilerim..
geriye doğru okudumda yemek problemi genel herhalde benimde oğlanlar kaşığı ısrarla red ediyorlar,, bende açıkçası zorlamıyorum, günde 5-6 kaşık ne verirsem kardır diyorum,, devam sütü ile mutlu yaşıyorlar :)) üst dişleri patlamak üzere gece çok kalkıyorlar sallayarak geri zor yatırıyoruz,, inşallah bugünleride geçireceğiz,, çok şükür bu kadar oldular ya
elitu canım inşallah kızın çok kolay geçirir ameliyatını,, pipi olayında bizde enfeksiyon çıktı için 3,5 aylıkken sünnet oldular,, ama bizimkiler çiş yaparken ağlıyorlardı,, zorlanıyorlardı yani,, bağlama olayını sizden duydum biz hiç dikkat etmiyoruz açıkçası,, benim kızımda seninki gibi cadı,, oğlanların elinde ne varsa zorla alıyor oynamıyorda uzak bir yere atıyor :))
muallim abla kızları gelinlik kız gibi dizmişsin maşallah :))