Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

muallim abla geçmiş olsun. İnşallah hasta olmadan atlatırlar. Havalar da iyice soğudu artık. Bizim tuğçe bu ara sürekli çığlık çığlığa. Cırlayıp duruyo. Oğlanların elinden herşeyi alıyo. Kaçıyo sonra da atıyo. Amaç onlardan almak. Hoşuna gidiyo galiba. Evde çok sıkılıyolar. Uzun zamandır biyere de çıkamadık. Artık camdan bakıyoruz düdütler, kuşlar v.s. Bi de bu ara annem gelcek inş. Tuğçeye ameliyat için gün alıcaz. Yine hastane işleri var.
Erkek anneleri size de bişey sorcam. Bizim Enesin pipisi altını falan değiştirirken arada kalkık gibi oluyo. Ama Tahanınkini hiç o şekilde görmedim. Hep inik şekilde. Bi de ucu kapalı gibi. Ama çişini yapabiliyo galiba bi sorunu olmadı şükür. Bi sorun mu var acaba diye korkuyorum. Onu da bi dr.a götürmek istiyorum.

elitucum normaldir tatlım sanırım benim eymeninde öyle yani sünnet derisi önde sanırım sizinkide aynı bize dr mutlaka estetik cerahh yapıcak sünnetini dedi peki sen bezlerken aşağımı yukarımı bağlıyorsun yengem dediki yukarı kaldırıp bağlıycan şaşırdım valla

kızlar bu siteye ne oluyo böyle yaaaa....mehlika sen nerelerdsin kızzzzzzzzzzz aaaa valla kayboldunuz tuba da yok...darıldım ama sana madem buraya girdin senden özel mesaj falan beklerdim ben hep attım sana nerelerdesin diye nede olsa buradaki ilk üçüz anneleri bizleriz merak ettim sizleri hep

kübracım annem bana düzelt elinle yamuk olur demişti. Ben aşağı doğru bi de elimle düzeltip bağlıyorum. Yukarı doğru olmaz canım.

selam kızlar ....valla konu ılgıncmıss hehhe yamuk olayı .....elıtu ben oglumu asgı dogru tutup bezlerdım yukarı yada asıgı cok farketmıyoo ya merak etmeyın o seklını alıyoı zaten........bı kere oğlum uç yaslarındayken denıze gıttık tatıle mayo gıydırdım mayosunun ıpı nasıl olmussa sua ıyıce sıkısmıs dolasmıs pıpısınıe sarılmıs ...babası cıkarım duzeltım derken ıp daha cok sıkıstı cocuk cıyaka cıyak ıp acılmaz pıpı mosmor oldı sımsıyakh ....zorla actık ıkı hafta mormor gezdı canım agrı kremlerı ne varsa surduk .........tek ya cok kıymetlıydı ama basımızada cok seyler geldı ertesı sene yıne denıze gıttık esımın arkası top oynuyolar tam o esnada oğlum kosuyo tekme atarken topa oğlumun pıpısene bı guçlu temke saatlece agladı kıvrandı hıc unutmam cok fena ıkı ayda öle mosmor gezdı hersene bı macera ............bı sıkıntı omaz kızlar ama ıltıhap cok onemlı bende o sebeprten sunnet ettırmıstım .........
herkes nasıl hava bugun cok soguktu dondum dısarda........bı nsey sorucam ya kefır verıyomusunuz bugun cıleklı kefır aldım bebeklere bagısıklıga cok ıyıymıs yasları gecınce sıkıntı yok bılıyorum sız verdınızmı

elıtu sagıol canım bakalım pedısus verıyorum azcık daha ıyıler dısarıya cıkmak ıstıyolar ama cok soguk ..ınşş amelıyatınız ıyı gecer....sıkıntısız ınşş canım herkese ıyı aksamlar

ya sinir oldum ben bu yeni foruma bulamadım ne zamandır yazıcağım yeri neyse muallim kefirle ilgili özel msj attım sana
amann çok geçmişolsun allah bir daha göstermesin öyle şeyler muallimcim nazar değmiş olşunun pipisine demek görmemişin oğlu olmuş tutmuş herkese gösterdiyseniz nazar olmuştur benimkiler şaşırdı hala uyumadılar gidip yatırıyim yoksa paratman ayağı kalkıcak

size bebişlere yaptığım pratik muhallebinin tarifini yazıyim bir kapta su ve unu krem şanti kıvamına gelinceye dek çırpın sütü kayatnın içine istediğiniz kadar şeker bir paket vanilyayı ekleyin unu yavaş yavaş koyun karıştırın çok katı olmamak şartı ile kaselere boşaltın isterseniz içine meyve püresi koyun afiyet olsun

herkese merhaba,,

pazar günü yardımcımız memleketine gitmek zorunda kaldı, yeni birinide bulamadık, annemle bakıyoruz, sağolsun babamda yardım ediyor,, annemde çok sağlıklı değil zaten kadıncağız zar zor idare ediyor,, bakalım yeni bir yardımcı bulmaya çalışıyoruz,, inşallah iyi birine denk geliriz..

pericem haktan mete ye kavuşmuşsun çok sevindim,, sağlıklı ve imanlı bir evlat olmasını dilerim..

geriye doğru okudumda yemek problemi genel herhalde benimde oğlanlar kaşığı ısrarla red ediyorlar,, bende açıkçası zorlamıyorum, günde 5-6 kaşık ne verirsem kardır diyorum,, devam sütü ile mutlu yaşıyorlar :)) üst dişleri patlamak üzere gece çok kalkıyorlar sallayarak geri zor yatırıyoruz,, inşallah bugünleride geçireceğiz,, çok şükür bu kadar oldular ya

elitu canım inşallah kızın çok kolay geçirir ameliyatını,, pipi olayında bizde enfeksiyon çıktı için 3,5 aylıkken sünnet oldular,, ama bizimkiler çiş yaparken ağlıyorlardı,, zorlanıyorlardı yani,, bağlama olayını sizden duydum biz hiç dikkat etmiyoruz açıkçası,, benim kızımda seninki gibi cadı,, oğlanların elinde ne varsa zorla alıyor oynamıyorda uzak bir yere atıyor :))

muallim abla kızları gelinlik kız gibi dizmişsin maşallah :))

ayyyyyyyyyyyy üçüz demeyin banaaaaaaaaaaaaa demeyinnnn ben beşiz üçüz falan çok isitiyorum yaaaaa ama özel olarak yapılması yasaklanmış sanırım bende istiyorummmmmmmm üç beş farketmezzz yeterki bi suru ufacık afacan olsun :))) emekli olunca beşiz yaptırcam diyordum ama yetişemedik yasaklandı

hepinizin bebeklerini allah bağışlasın maşallah kızlarr :81:

günaydın arkadaşlar epeydir giremiyordum geçmişide henüz okuyamadım umarım herkes iyidir bende yıllık izne çıktım 1 hafta oldu benimkiler iyi çok şükür geçen haftalarda efe kulak enfeksiyonu oldu birden topallamaya başaldı hemen doktora götürdük incinme var 1-2 güne geçer dedi ama 1 haftada geçmeyince başka bir doktora götürdük doktor hemen enfeksiyonlu bir hastalık geçirdimi diye sordu yeniden kan tahlil röntgen bakıldı hepsi iyi çıktı çok şükür kulak enfeksiyonundanmış meğersem .ben çok panikledim aklınızda olsun enfeksiyonlu bir hastalık geçirince geçici süreli olabiliyormuş hemen paniklemeyin .birde metenin diş etinde morarma var burdaki diş doktoru diş zor çıkıyor çıkamadığı için olabilir yapcak birşey yok diyor sizin başınıza geldimi böyle birşey.yemek problemimizden bahsetmiyorum artık rutin yememeye devam ediyorlar

gunaydın...............edıka masallah canım ıyı olun ...benımkılerde burun tıkanık azcık oksuruk var bakalım ınş gecer bı kıs gecsın ınş yazın gezerız bol bol..........herkes nasıl .......dun aksam oğlumla sınemaya gıttık av mevsımı ne ....guzeldı ıyı oldu valla babaannelerı baktı uç saat ..............opt herkesı

arkadaşlar merhaba
26.haftamıza kadar gayet güzel geldik çok şükür..ancak 1 haftadır karnımda sertleşmeler oluyordu..dünkü kontrolümde doktoruma söledim ve nidilat verdi,günde 4 tane kullan dedi.eğer sertleşmeler çok olursa 4 den de fazla kullanabilirsin dedi..bir de ultrasonla baktığında bebekler rahim dikişlerini zorluyorlar ama dikişlerde herhangi bir açılma yok dedi..1-1,5 ay daha dayanmaları lazım dedi..ve ben çok korktum..bütün gece uyuyamadım..idrarımda enfeksiyon çıktı..antibiyotik ve toz verdi..iltihapta erken doğuma sebep olurmuş..bir de eğer dikişler olmasaydı şimdiye dayanmaz,doğarlarmış dedi.. çok korkuyorum..sizce karnımdaki sertleşmeler erken mi başladı?
yani sizin bu sertleşmeler başladıktan ne kadar süre sonra geldi melekleriniz? korkuyorum,lütfen bilgi verin bana

topuklu ayakkabı masallah canım az kalmıs.........sertleşmeler oluyoo onemlı olan sık sık olmasın cok dıkkat et ılacını dıkkatlı kullan.........yat dınlen...........ben 29 haftanın ıçınde acılen doguma alındım...........ınş zamanında gelır senınkıler
kızlar talıtandan haber varmı ya ınş ıyıdır bebeklerı

Aynur kızma canım yaa.Çok yoğunum bende sizleri aklımdan çıkarmıyorum hiç ama inanki senin yoğunluğun neyse benimki iki katı.evde hiç açmıyorum bilg. çalıştığım için çocuklarla vakit geçirmeye çalışıyorum.Zaten izinde vermiyorlar.Bigün sonranın yemeğinide yapmakla uğraşıyorum, uzun bir yorgunluktan sonra kendimi yatağa zor atıyorum.İki tane bakıcı var ama ufak defek işleri yaptırıyorum yeterki çocuklarım mutlu olsun diye fazla şey istemiyorum.
Özeldeki mesajlarını hiç görmedim.incelicenm şimdi.Açıkçası çok da anlamıyorum o kısımlardan farketmemiş olabilirim.
Senin bebişler bayaa büyümüşler maşallah.Yine bi annen bi kayınvaliden mi geliyo? Allah kolaylık versin canım.Bana bazı konularda pratik bilg,iler verirsen çok memnun olurum.Bazı konularda nasıl davranıcamı bilmiyorum.Mesela sürekli gidip tv. kapatıyolar.Kızsam da aynı görmemezlikten gelsem de aynı.Napsam olmuyo... Bide çok kıskanıyolar birbirlerini çok vuruyolar(

günaydın kızlar gene herkes yogun anlaşılan iyice uğramaz olmuşsunuz . bebişlerde sizlerde iyisinizdir umarım bizde şimdilik herşey yolunda şükür .

herkese benden de merhabaaa

bizde bakıcısız annemle devam ediyoruz ama epey yorucu geçiyor,, ömerin üst dişi çok zorluyor, gece uyanıp ağlıyor,, bugün dr. a götürdüm, jel ve ağrı kesici verdi,,

herkes iyidir umarım, bebişleri ve sizleri çok öpüyorum..

muallim abla bende newyork da 5 minareye gitmiştim, annemden izin alarak tabi :)) tavsiye ederim ben beğendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…