Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

slm kızlar.İyi olmanıza sevindim.Üçüz annesi olup iyi olmak epeyce zor çünkü:) Çok şükür genede.Dün yorgunluktan elim ayağım titredi tansiyonum düştü.Bakıcılar geldiğinde evin halini görecektiniz.Hiçbişey yapamadım.Sabahta zor kalktım.Allah yardımcımız olsun.Hepinizi öpüyorum, kolaylıklar diliyorum.

herkese selam.........benımkıler azcık daha ıyıler ........evdeyız bızde ıyı bakın kendınıze.....mama masasına oturup yedırıyorum artık daha ıyı yıyolar masada ...ama hala puturlu yıyemıyoruz kusuyolar baya....ama ellerıne cubuk verıyorum ınş alısırlar yıyolar yavas yavas..aman hasta olmasınlar cok opt sızı ..tarcın evet ınş mınareyede gıdecemmm ınşş

selam arkadaşlar

iki tane çıkmış ben bu siteni eski halini istiyorummmmmmmmmm

Son düzenleme:
selam arkadaşlar

yorgunluklarımız kronikleşecek ömür boyu böyleyiiz sağlık olsun yeteri uyuyup uynınca yeniden doğmu gibi oluruz..

benim bebişlerde ikisi yürüyor şükür düşe kalka henuz çarpa çarpa birbirlerine ama birbirlerine bakarak yürüyorlar sanki

tv açıp kapatma olayı bizdede çok var pc açıyorlar kapıyorlar çekmeceler acılıyor içleri boşaltılıyor oturuyorlar dolaba giriyorlar bir tanesi geçen sürgülü dolabın kapağını kapatmış derinlerden ağlama sesi geliyor ana baktım bizim biri içerdee şookk oldum gözümün önündelerdi ben telle konuşuyordum o kadar yani kaş la göz arası dedikleri buymuş pesss kızsamda yapıorlar artık gözümün önünde dursunlar oynasınlar elbet bıkarlar diyorum
çok sıkıldım kızlar 1,5 aydır evden dışarı çıkamadım gelen gidende olmadı ailelerden yoğnlar bu ara yılbaşını bekliyom işte

bir taraftan diş çıkarma devam gece bağırarak uyanıyorlar demekki genel sorun bu

tarçın canım verdiğin tarifi yaptım hani şu incirli irmikli bizimkiler çok sevdi teyzesi her hafta yapıyorum artık inciride bahaneyle yedirmiş oluyorum çok faydalıymiş

birde bu aralar muz kivi armut karışımını çok sevdiler bazen içine içim smart atıyom öyle yediriyom

sebzede bol bu aralar kereviz ıspanak vs yiyorlar mutlu oluyorum ama blendrdan geçirerek yapıyorum pek bütürlü yemiyorlar daha yaaa

ama balık yedirmek için aç bıraktım geçenlerde öyle yediler

ahh yorgunluk demeyin bazen beynim uyuyor sanırım insanların konuştuklarını bile anlayamıyorum bizde bir yere giderken hep taksiyle gidiyoruz artık havalar iyice soğudu bebişlerde sıkılıyor evde bukez bana saldırıyorlar oyuncaklar rafa kalktı ya benle oynuyorlar yada çekmece kitap yırtma hımm birde alçak boyda kutuları var onların içine girip çıkmaca oynuyorlar tabi eymen efendi ters çevirip hoop çekyata çıkıyor kardeşlerini çok dövmeye başladı izahta etsem kızsamda takmıyor bekliyorum başlarında uyudukları zaman başım tuhaf oluyor sessizlikten buarada bayağı konuşmayada başladılar aç kapa top dönüyo gidiyo uzun kelimelerde var
nilcim maşallah bebişlere demek başladılar yürümeye incirli tarifi bulamadım ben
bizim iştah durumu gün gün değişiyor bende ısarar etmiyorum artık balığı çok seviyorlar ama mercimek yemeğini sevdiremedim protein çok var aslında şimdi pilav makarna delisi oldular

kolay gelsin herkese kızlar herkes yorgun tabi ben de bu hafta iyi değilim baş dönmesi şikayetim yürüyemeyecek kadar pozisyonel vertigo tanısı kondu uykusuzluk tetikliyormuş..allah güç versin hepimize bebişler iyi çok şükür..dün su çiçeği aşısını yaptırdım..ateşlenmediler şükür..yaramazlık biz de de devam ..öpüyorum hepinizi..

yaa kızlar bende büyüdükçe yükleri azalır diye umuyordum, bu yorgunluk hali ne zaman azalır peki
Allah hepimize güç kuvvet versin,, ben asıl büyüdükçe aralarındaki dengeyi nasıl sağlayacağım onu düşünüyorum,, ya yanlış bir davranışta bulunursam, ilerde onların karakterini etkileyecek şeyler yapmaktanda endişe ediyorum,, ister istemez kıskançlıkları olacak,, siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyız,, nasıl davranmalıyız?? bize yol gösterici bir kaynak bulsak keşke ..

nehir canım çok geçmiş olsun,,

nil canım oğlanların beğenmelerine sevindim,,

pitos tarifi kolay incirli muhallebi, ,3 inciri doğra, 2 su bardağı su ile kaynat, kaynar kaynamaz 1 yemek kaşığı irmik at, 15 dak. karıştırarak pişir,, muallim abla kuru kayısı da koyun demişti ben artık öyle yapıyorum,, hoş sadece kızım yiyor, oğlanlar bööö diyerek ağızlarını kapatıyor :)

nehir geçmişolsun tatlım vertigo uykusuzluğu sevmez ama bizde malum allah şifa versin
tarçıncım valla bizde kıskançlık hiç yok ama kavga çok var özellikle eymen çok hırpalıyor kardeşlereini ve ben herzaman aynı müsammayı gösteremiyorum çok canını yaktıklarında ufak bir cimickte atmıyorum değil doğruluğu tartışılır tabi ama sabırda bir yere kadar oluyor annemin dediği gibi eskiden çocukların psikolojisi yokmuydu biz bir bakıştan korkordık şimdikiler deveye hendek atan cinsten gözümün içine baka baka yapıyorlar valla her dönemin farklı zorluğu yorgunluğu var bence şimdi aypma etme vurma derken yoruluyorsun en çokta beyin yoruluyor gürültü desen hat safada bizde biri şarkı söylüyor biri ağlıyor biri boru ötürüyor vs... sende sirk izler gibi bakıyorsun :) tek çocuğa terbiye vermek güzel yetiştirmek çok kolayda bizim için çok zor inş düzgün evlatlar yetiştiririz

tarif kolay ve güzele benziyor ama biz buaralar iştahsızız kızım hariç oda diş çıkartmaya başlarsa kesilir iştahtan eymen 3 dişi kaldı bitiyor diş derdi perişan olduk aama az kaldı şükür

selam kızlar herkes nasıl..........bız ıyıyız cok sukur ..........benım kızlar pırınclı kabaklı muhallebı yapıyorum cok sevıyolar ......uç kasık pırınçle kare kare kestıgım balkabagını ıyıce haslıyorum sonra sutle pısırıyorum blendırdan gecırıyorum bal veya pekmez katıp verıyorum cok sevıyolar opt sızı uyku vaktımız geldı

Kızlar bence bize doping lazım.Hele hafta sonları ben kesin almalıyım.Cam sil kapı sil onu kaldır bunu çek eve yemek bebeklere yemek, bebeklerin banyosu offfffffff ölecem yaa.yaşlandığımı hissediyorum valla.Gözlerim çöktü yaa.Allahım bize yardım et güç ver ve minnoşlarımızı çok iyi yetiştirmeyi nasip et inşallah.Yakınmıyorum onlarsız bir hayat düşünemiyorum.

Kızlar ben bi çorba yapıyorum bebeklere çok seviyorlar.2 tane pırasa, 1 soğan, 1 domates, 1 patates, 2 havuç,1 tatlı kaşığı tereyağı,tuz ve 100-150 gr kadar yağsız kuzu eti.Kısık ateşte 1 saat pişiyo.pişince içine yarım kase pirinç atıyorum birazda öyle pişiyo.Sonra blendrla çekiyorum ama çok inceltmiyorum.bebişlerimin en sevdiği yemek.denemek isterseniz tavsiye ederim.

slm kızlar...
mehlikacım canım bende bir çare bulamadım ne yazıkki birbirlerine vuruyorlar sürekli yapma dedigini inatla yapıyorlar aynen görmezden gelmek yada kızmak çare olmuyor canım....aslında bir pedegoga gitmeyi çok istiyordum ama ne yazıkki burada yok bende nsl davranacagımı bilmiyorum işin kötüsü vuruyorum bağırıyorum çocuklarda asabi ve daha kavgacı oldu onları 1 dk.yanlız bırakamıyorum 5 aylıktan beri yanlız bakıyorum canım ben... ama çok zor oluyor aman büyüdükçe zor oluyor kızlar yaaa mehlikacım bu konuda bir uzmana gidersen mutlaka benimlede paylaş.... aslında bu konuda bir program yapsalar ne güzel olur üçüzlere nasıl bakmalı nasıl davranmalı

Aynurcum bence fazla abartmayalım.işyerinde bi arkadaşım var onunda ikizleri var.Annemiz bizi kitaplarlamı büyüttü diyo sırtında tarlaya götürürdü diyo.biz çok fazla abartıyoruz bence.en istemediğim şeyleri yaptıklarında ilgilerini başka şeylere çekmeye çalışıyorum.Bazan dayanamayıp ben de vuruyorum ama çıldırtıyorlar.Tabi çok hafifçe.hayırsa hayırımız net olmalıymış.neye izin vermicemizi kesin bilmeliymiş çocuk.Bizim davranışımız çok önemli gerçekten.
Canım yalnız bakmak çok zor yaa.ben de biara baktım yorgunluktan kırılıyordum.Şimdi bakıcıları var ama yine ben çok yoruluyorum.banyolrını, yemeklerini ben yapıyorum.fazla titizim bu konuda ama içime sinmiyo herşeylerini ben yapmak istiyorum.Bu da çok yorulmama neden oluyor.Bide biz herhafta halı siliyoruz.Çünkü yere ne düşürseler alıp yemeye devam ediyolar.

haa Aynurcum taksit taksit geliyo aklıma.bebişler hoşlanmadığın bişeyler yaptıklarında en etkili yol, sevginden mahrum bırakmakmış.Ben bunu hep yapıyorum gerçekten etkili bir yöntem.birbirlerine vurduklarında sizi hiç sevmiyorum gidin yanımdan diyorum.Göreceksin nasıl çırpınıyolar.Yanağımdan şapur şupur öpmeye başlıyolar.Bide evde 2 tane tekli koltuğu birleştirip üçgen bi cezaevi oluşturuyoruz.suç işleyen hapse giriyo:))bi süre akıllanıyolar:)))

nilcim verdiğin link açılmıyor tatlım
nehircim valla beynim daha göçmüş durumda hele sağolsun eymen bana tek başına yetiyor yapma etme vurma derken akşam oluyor birde çok ağlak sanki hiç büyümüycekler gibi hissetmeye başladım onun dışında birde ev sahibimiz anneme ve bana sürekli çocuklar çok ağlıyor diyor bukez daha çok geriliyorum bu sene sabır edicemde yazın çıkıcam inş bakalım ev alma niyetimiz var olursa çok rahat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…