Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

mehlikacım ama davranışlar çocukları çok etkiliyo kesinlikle çok dikkat etmek gerekiyor hemen herşeyi sünger gibi çekip alıyorlar beyinlerine....belki duymuşundur burç fm de bir program var çocuk deyip geçmeyin diye mutlaka dinlemelisin ben tekrarlarını dinliyorum hep çok gzl....adam diyorki şimdiki çocuklar eskisi çocuklar gibi değil diyor yani eskiden şöyleymiş böyleymiş dememek lazımmış gerçektende öyle bence bu çocuk büyütmek işi mçok zor vede çok zahmetli hemde çok titizlik istiyor...çok okumak sürekli araştırmak gerekiyo.....oğlanların fotoları facede var canım ben buraya 1 tane ekleyeyim sen ordan bakabilirsin bende seninkileri görürüm....kızlar benim face adım aynur özyeni mehlikacım senin varsa beni ekle canım....kızlar site değişti ekleyemedim fotoooo

Aynurcum sana katılmıyor değilim ancak bizim hem üçüz büyütüp hemde herşeyi çok mükemmel yapacak vaktimiz yok.ben de elimden geldiğince doğru davranmaya gayret ediyorum.Umarım iyii insanlar yetiştiririz.
Pitos nasıl sana şikayette bulunabiliyor evsahibin yaa.inanılır gibi değil.Bebek bu senin düzeltebilecen bişi değil ki.

sinir oldum hee çocuklar ağlaya ağlaya büyürmüş üç tane çocuk bi zahmet normal karşılasınlar ...

caım çok doğru diyorsunuz eşimlede konuştğtumuz zaman önce bunlar insan olmalı insanı değerleri öğrenmeleri yeterli gerisi nasılsa olur diyoruz ama ayarı tutturmak zor biz öğrenen kadar iş işten geçecek diye korkarım bende sakin olmaya çalışıyorum bugunler gecici diyerekten yeterli zarar gelmesin onlara ama üçlü olunca vurmalar kırmalar saç çekmeler ısırmalar da çok oluyor biz evden dışarı çıkamıyoruz maalesef bebişler dışarının ne demek oldugunu unuuttular çok üzülüyoruum gelişimlertini etkilermi çokkk :2:

nil canım bizimkilerde hep evde dışarıyı bilmiyorlar.dışarıda biraz yabani oluyorlar bu yüzden bende çok üzülüyorum aslında şimdiden diğer akranlarının yaşamından farklı yaşıyorlar ve tabikide bu gelişimlerini çok etkileyecek bana göre ama bu havalarda nasıl üç çocukla dışarıda baş edebilirizki özellikle bizim olduğumuz yer çok serin bir tepe noktasındayız rüzgarı beni uçuruyorbirde artık ağırlar ikisini eşim kucaklasa birini ben 4. kattan indirip çıkarmak bile bir zulum

evet edikcım çok üzülüyorum burasıda aynen soğuk dediğin gibi çok zor oluyor dışrı çıkmak bizdede kimse yok bu aralr iyice tek kaldım kendimde çıkamaz oldum

mehlikacım hapishane işine çok güldüm ve dediğine aynen katılıyorum yaklaşık 14 ayrı kitap okudum çocuk gelişimi üzerine ve inanırmısın çok nadir yapabildiğim şey var gerisini yapamıyorum çünkü birine dert anlatırken diğeri kardeşini dövüyor hadi yaptığım şey yarım kaldı ne çocuk anladı ne ben uygulayabildim bukez de insan yetersiz bir anne olduğu kanısına kapılıyor çok zor valla allah yardımcımız olsun
dediğiniz gibi ev sahibim tam bir uyuz kendi seslerinden benimkini nasıl duyuyorlarsa zor sabrediyorum ya
nehircim her hafta halı sileceğinize halı örtüleri çıktı ben onlardan kullanıyorum bebişler yatınca yıkıyorum sabaha kurumuş oluyor her hafta uğraşılmaz koltuklarada polar serdim onlarda hemen kuruyor

biz yaz boyunca hergün dışardaydık çocuklarda kapıya gidip ağlıyorlar şimdi dediğiniz gibi hangibirini zaptedip dutucaz zaten benimkiler yağmurluğuda istemiyor yaza kadar evdeyiz bugün ablamlar abimler geldi çocukları görünce deli oldular sevinçten

Sanırım hepimizin ortak sorunu çocukları dışarı çıkartamamak.Benimkilerde bazan ayakkabıyı gösterip ağlıyorlar.haftasonları eşim ekmek almaya giderken her seferde birini dışarı çıkarıyo.Az da olsa dışarı çıkmış oluyorlar.İçim sızlıyo gerçekten evin içinde bütün gün.bide akıllı dursunlar diyoruz.haksızlık ediyoruz aslında.ben akşam eve gidince tüm kapıları açıyorum geziyolar bütün odaları.Sırf bebişler için kaloriferli bi daireye taşındım.en azından evin içinde rahat dolaşıyorlar.

Pitos 14 ayrı kitabı nasıl okudun kutluyorum seni:) Valla kitap falan okuyamıyorum.İçgüdüsel davranıyorum tamamen.Ama bazan bazı arkadaşlarla konuşuyoruz da kitaplarda yazılanlarda benim içgüdülerimle aynı gibi:))

Nilcim sen de mi tek bakıyorsun bebişlere? ya tek bakmak çok zor ama bisürü avantajıda ver.En önemlisi kendin yetiştiriyosun bebeklerini.Bizim bakıcıların şive çok değişik.Çocuklar onlar gibi konuşuyo.Dün asyaya yemek yiyelim gel dedim.Ben yemecim dedi mesela.Ben de bunlara takılıyorum ama yaşadığım yerde daha iyi bakıcı bulabileceğimi hiç sanmıyorum.her akşam tansiyonum düşüyo bebeklerle uğraşmaktan.gücüm tükenene kadar onlarla oynayıp konuşuyorum.Biraz anne baba terbiyesi tavrı görsünler istiyorum.

edika üzülme canım ben de kafaya takıyodum hiç dışarı çıkmıyolar diye.Sen evde tekmisin bilmiyorum.yanında birileri varken kısa yürüyüşlere çıkabilirsin.Bir gün birini diğer gün diğerini çıkarırsın.

ya kızlar asıl benim korkulu rüyam misafir.geçenlerde işyerinden arkadaşlar geldi.bakıcılara gitmeyin dedim.Bakıcılar çay faslında odalarına götürdü çocukları kıyameti kopardılar.yanımıza gelseler herşeye saldırıyolar.o gece çok uzun geldi bana.bugünde o arkadaşlardan biri bizi davet etti.gidecez ama nasıl bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.

selam kızlar. Ben de tüm gün boğusuyorum resmen çocuklarla. Haftasonu annem geldi. Ama ikisi 1 ay ayrı kaldılar unutmuşlar. Anneme gitmiyolardı yeni yeni alışıyolar. Daha doğrusu işlerine gelince gidiyolar. Sürekli kucak istiyolar. Sürekli ağlıyolar. Dişler zorluyo galiba. Akşam 10:30 da başlıyoz uyutmaya 12 de anca. Uyuyan 10-15 dakika arayla sürekli uyanıp çığrınmaya başlıyo. Tekrar başdan derken dinlenemiyorum hiç. Uyanan diğerini uyarıyo curcuna resmen. Ne zaman bi düzene girecekler bilmiyorum. Kendileri uyumuyolar o zaten hep böyleydi. Oyuncaklar alıyoruz yeni çok az süre kapışıp kavga ediyolar. Sonra hevesleri geçiyo. Bugün logo aldım. O renkli olunca ilgilerini çekti. Bir de bilgisayarı açamıyorum. İzin vermiyolar. Ağlamaya başlıyolar. Kendime ayıracak yarım saatim dahi olmuyor. Çok bunalıyorum. Stres oluyorum.

valla mehlikacım nasıl okumuşum bende şaşırdım şimdi :) bende uyku sorunu var sabah 5 tede kalksam gece yarırılarına kadar uyuyamıyorum dr gittim depresyon dedi ilaç verdi yine tık yok dozaj arttı yine tık yok adam şekker yazar gibi ilaç yazdı yok ki yok uyuyamamk çok sinirimi bozuyor bişey sorucam benim bücürler koltuklara çıkmaya başladı ve ben düşücekler diye korkudan ölüyorum ne yapıcam nasıl engelliycem eğer düşerlerse allah korusun bişey olur diye çok korkuyorum siz ne yaptınız nasıl başettiniz
zaten eymenle başım dertte sürekli ağlıyor kardeşlerini dövüyor artık kızmın yanından geçse bile çığlığı basıyor kızım ve susmuyor dakikalarca dikkatini başka yöne çekiyorum iki sn sonra ötekini dövüyor
mehlikacım şive konusunda haklısın canım tam kapma zamanları ben eşime diyorum hatta sakın bebekle konuşur gibi konuşma aynısını söylüyorlar çünkü

elitucum tuğçenin ameliyatına az kaldı sanırım inş herşey yolunda gider ayrı odalarda uyutmuyormusun peki şahsen oda ayrı zor birini sallarken diğeri içerden ağlar allah yardımcın olsun canım
bugün bebişleri dolaştırdım ben dünde kısa bir yürüyüş yaptık bugün hava çok güzeldi bebişleri sahile götürdüm kumlarla taşlarla oynadılar üst baş mahvoldu ama çok eğlendiler eymen azcıkta toprak yemiş kaşla göz arası şifa olsun kuzuma :) inş yarın hava güzel olur çıkarız dışarı yoksa evde zaman geçmiyor banada sağdan soldan yukardan aşağıdan geliyorlar :) gidip uyumaya çalışiyim sabah tahanın poh kokusuyla uyanıyorum kurulu sanki şeyi aynı saatte aynı edayla kaka yapıyor istersen uyanma fosileptik çukuruna düşmüş gibi oluyorum iyi ve deliksiz geceler

ilahii kübüşümmm sabah sabah öldürdün beni evdeki bazı yaşananlara tercümanlık yaptın:))) koptum yaaa sağoll :))) ALLAHta seni güldürsün bacımm:)

melhlika :)))) ya ailahii sanadaa şiveden de koptum kızlarr valla öldürdünüz beni :)))))

bu arada hiç düşünmedim acaba biizm komşular şikayetçimiki bizden :)) biz bide evde rap yapıyoz bebişlerle müzikle susuyorlar napayımm

kızlar bu şubatta bebişleri sünnet ettirelim diyoruz bunu yaptıran arkadaşlar eskiden bahsettiniz ama ben unuttum baştan alırmısınız nasıl oluyor genelmii anestezi yoksa lokalmi ? bu durum beni çok kasmaya başladı ya napsak diye ama erken yaptırın diyor herkess bizde 15 tatilde düşünüyoruz

pitoscum koltuklara çıkmanın çözümü yok.Onlar çıkacak sen indirecen:))Biz o süreci çok uzun yaşadık.bide bitürlü öğrenemediler düşmeyi.Kollarımız kopardı.oyun sanıyolar daha da hevesli çıkıyolar sen indirdikçe.dikkatlerini başka yöne çekmeye çalışıcan başka yolu yok bence.Benimkiler bi ara perdelere taktılar kafayı.hergün bi odanın kornişini indiriyolardı aşağı.artık tamircilerden bile utanır olmuştum.Allah tan kafalarına düşmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…