Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Pitoscum kızlar biraz cadı oluyo.Benimde Aliş saldırgan biraz.Asya yanından bile geçse bağırıyodu biara.Kendini korumaya alıyo uyanık.halbuki çocuk dokunmuyo bile.Şimdi asya yeni bi kelime daha öğrenmiş.ver şunu diyo.Dün arkadaşa gittik.kadın meyve suyu getirdi elinden çekip 'ver şunu bakalım 'diyo.

Nil benim oğluşlar oldu sünnet.Ali 8 aylıkken oldu fıtık vardı.fıtıktan olurken sünnet de olsun dedik.Çok ii oldu çok çabuk iyleşti.Anılı buraya taşındıktan sonra Antakya devlet hast. de yaptırdık.Çok sorunlu oldu.Uzun bırakşmış sünnet derisini yapışıklık falan oluyo.çocuk sürekli kaşınıyo.Önce mantar dedi cilt dr u.Sonra cerraha götürdüm sünneti hatalı dedi.bikaç ilaç verdi zamanla düzelir dedi ama hiçbişey değişmedi.napıcaz bilmiyorum.sünneti yapan kişi çok önemli.Anıl da çok dikkat etmedik.Ali küçük ve fıtığı da var diye çok titiz davranmıştık.Ama 2 yaşından önce sünnet olması kesinlikle çok ii olur.Seni hiç yormuyolar çünkü anlamıyolar.

günaydın herkese
yaramazlıklardan bahsedilmiş valla hastalık duymaktansa yaramazlık okumak çok eğlenceli geldi . bizimkilerin hızına erişilmiyor artık zaten mirza o kadar çok düştüki salak olacak diye ödüm kopuyor ama engellenemiyorda kaşla göz arası bi bakıyorum yukarda bi bakıyorum aşada ama oda alıştı artık aynı hızla kalkıp devam ediyor . bizdede herşeyi kendilerinin yapma isteği son limitlere ulaştı artık bişey yapıyorum kendim yapcam diyorşar yemekte artık yemiycem , yemek istemiyorum gibi cümlelere döndük .tuvalet olayındada biz getirisek güzel yapıyorlar , çok sık kaka yaptım diye bezi çıkartmak istiyorlar bakıyorum yok yapmamışsın diyorum yaptım diye inatlaşıyor bez istemiyorlar artık ama annemler baş edemedi ısrarla lazımlık kullanmak istemiyorlar çocuklara böylede baş edemiyorlar bende bıraktım artık nasıl çözecekler bilmiyorum .
bide ev işimiz oldu inşallah bankadan kredi onayı geldi cuma günü tapuyu üstümüze alıcaz mayıs haziran gibide içini yaptırıp taşınacaz hayırlısıyla .

bizde kayrayı 4 aylıkmen fıtık ameliyatında sünnet ettirdik mehlika gibi bizdede doktor hatası oldu sonradan gene ufal bi düzeltme yapıldı o yüzden mirza için aynı doktora gitmedim malesef 1 tane var. sünnetçi bulayım daha iyi dedim ama bizim deli fişikte sinirlenince yada ağlayınca nefesini tutma olayı vardı o yüzden cesaret edemedik çocuk doktoruda olsa iy olurdu ama mirzada o riske girmeye değmez dedi artık büyümesini bekliycez bi hastalık falan çıkmazsa

selam kızlar benımkılerde cok hareketlı dun dıla koltuga cıkarken dustu yanagı morardı cok agladı ..sanırım duse kalka buyucez saglık ols ınşş dun havayı guzel bulunca hepsını tek tek gezdırdım azcık babaannemız gelmıstı ...........cok aglıyolar bagrıyolar seda ıyıce sralıyoo ve artık yukarlara tırmanıyoo..........dıla ve ela yenı yenı ayaga kalkıyo ....herkes ınş ıyıdır cok opt

nilocum gülelim eğlenelelim yoksa anormal tip ve ruhta anneler olucaz :) ben zaten hiç kendime bakmaya fırsat bulamıyorum eşofmanım yere düşüyor beli iyice bollaştı saçımı boyattım ama kestirmeye fırsat bulamadım cadı gibiyim bir ara hele bıyıklarımı burucaktım kaşlar desen keman gibi olmuştu şükür onuda halletim bakımsızlığa hiç dayanamam markete giderken bile süs püs olmam lazımdı :)
mehlikacım dediğin gibi canım indirdikçe oyun sanıyorlar hele taha ölümüne atlıyor kuş gibi havalanıyor tutmasak gümm
bizde tahayı fıtıkla beraber sünnet ettirdik 4 saat sonra oynamaya başladı hiç anlamadık bile bir hafta sonrada geçti eymenin sünnet derisi çok önde oyüzden estetik cerrah yapmalıymış ama ilginç olan pipisi okadar sertki dimdik duruyor ve hiç inmiyor inş sorun çıkmaz bu yaz sünnet olucak inş sexsi yavrum :)

arzucum senin mizrayla benim eymen aynı sanırım yaramazlık yapsında kafası çarpmış gözü yarılmış umrunda değil ay ne güzel yakında bez derdinden kurtulucaksınız ama çişe götürmekte zordur biri öbüründen görüp benimde geldi der götürmesen olmaz ben ilkokula giderne kadar bezliyim en iyisi :)
muallimcim bende bu hatun uğramaz oldu diye yakınıyordum maşallah kuzulara yakında evde sürü halinde gezmeniz yakındır ördek yavruları gibiler ben nereye onlar oraya meleğimede geçmişolsun sert düştü demek allah koruyor valla yoksa kaş göz kalmıycak

kızlar ya ben de şu çiş derdinden kurtulmak istiyorum.Bu konuda hiçbir bilgim yok.Aynur çık ortaya ve anlat canım napmalıyız.lazımlık falan mı alıcaz.nasıl öğreticez?

Muallim senin kızlara bayılıyorum ben yaa.Maşallah 3 kız.3 cadı yani.dr bana da 3 kız demişti ama 2 si erkek çıktı.Ama duyunca hiç üzülmemiştim üçününde cinsiyeti aynı diye.Herkes biri erkek olsa bari falan demişti.benim için hiç önemi yoktu.Bunların hepsi birer mucize zaten.Allah esirgesin hepsini.Öğleden önce bakıcımız Anılı getirdi yanıma.hava güzel olunca tek tek çıkarıcaklar öyle kararlaştırdık.Çok eğlendi minnoşum.Birlikte babasının okuluna yürüdük.Zevkten dört köşeydi:)

sagol pıtoscum ....melıke sagolun kızlar gelmem mı ya ama vakıt olmuyo bazen ..ay valla benım sunnet pıpı derduım yook buyudu sıpammm kız pesınde sımcık bu cadıları yola getıreyımm bakalım kırk bır yasım doldu cok uzgunum ya bu arada yaslanma fıkrı .. napalım saglık ols dımı....dun oğlum pasta almıs gelırken ..........
cıs sorunu onemlı ya alıstırma kılotları var bıde klozete oturakları var alıp koyun yavas yavas sızı gıordukce yapsuınlar...gevcen dr kız cocukları uç erkek cocukları ıkı buçuk dedı sanırım ama onemlı olan dıyorkı sınır sıstemlerı üç yasından sonra gelısırmıs zorlamayın uç yasından sonra alısacaklar valla sıze tavsıyem gercekten zorlamayın ben ınş kızlarımda zorlamıcam nasılsa alıscakjklar ınş azcıık bez gıdecek gıtsın oğlumda bırazda olsa zorlam ıstım bı bucuk yasına gırereken alıstı ama ne gerek var bazemn kızardım sımdı uzuluyorum gerek yok nasılsa oğtrenecekler ne kendımı ne bebeklerı yıpratmaya gerek yok ınsan ılk anne olunca bıraz daha toy oluyoo hanı demısler ya anamın ılkı olucana dagda tılkı olaydım .....................acele etmeyın her bebek zaten farklı ınş bırı oğrensın dıgerlerı onları takıp edıcek bu cok onemlı........mehlıka dr uçude kız dıyınce cook sevındım herkes bırı ınş erketır dedı ama ben ıstemedım hepsı bırlıkte oynar ıste erkek olsa sıkılacak mutlaka cok sevındım ınşş cok ıyı anlasırlar ..........herkes nerde ya ama haklısınız bende cok yorgunum ya basım agrıyoo bu sıralar...... ya pıtos gunde uyku saatlerı nasıl oldu benımkıler ıkı kez uyuyolar bazen bı saat bazen az fazla bazen yarım saat ....bır kereye dustumu sızınkıler ..........hımm bu arada demek kendıne bakamıyoon fıstık olamıyoon hee dur daha ya bu cadılar azcıık buyusun yazın rahat rahat kuafore gıdersın nasılsa kıs bosver ...opt sızı

muallimcim benimkiler günde birkez ama uzun uyuyorlar geçen 4 saat uyumuşlar ben dışardaydım eşim baktı onun şansına daha uzun uyuyorlar akşam 8 30 da falanda uyuyorlar saabah kalkış vaktimiz değişti ama bazen az bazen çok uyuyorlar iştahımızda öyle bazen ne var ne yok yiyorlende muhallebiyle sütle akşam ediyoruz ben buarada bebişlere boza içiriyorum muhallebiye katıyorum hem çok besleyici hemde tok tutyor alikokonun markasını tavsiye ederim muahllebiyle çok lezzetli oluyor

ayyy kızlar sizleri okurken hem güldüm,, hem de kara kara düşündüm.. inşallah hayırlı evlatlar yetiştiririz,,

günaydın kızlar herkes nasıl biz iyiyiz şükür sabah kavhavtıyı zorla yaptırdım iyice acıksınlar kalalnınada sonra yaptırırım peyniri ağızlarına sürmüyorlar zaten sabah işi beni bekler dün kadın gelmişti allahtan ev temiz toparlıycam sadece öpüyorum herkesi

kızlar cevaplar için tşklerr bakalım bende gelişmeleri yazarım karar verelim sünnet işinede

olsun bitsin bu sıkıntıdan kurtalılam

muallim geçmiş olsun canım Rabbim büyük kazalardan korusun bu arada yaşı dert etme hanuz çok gençsin hayat yeni başlıyor Allah sana uzun ömürler versin ablacığım :)

kübüşüm kolay gelsin sanada benim bebişler artık kahvaltı yapmıyorlar peynir konusunda bana çekmişler yemiyorlar pekmezi meyve püresine katıyorum reçeli yoğurta katıyorum yumurta oalyınıda bıldırcın yumurtasını çiğ olarak süte katmaya başladım al sana kahvaltı napabilirim kendime eziyet ve onalra eziyet oluyor normal kahvaltı oo yüzden alternatifleri değerlendiriyorum... bu arda tansiyonum yükseliyor artık yorgunluk tanmı nedendir henuz çok erken değilmi (

benimkilerde 8 gibi uyuyolar 6 gibi kalkıyorlar akşam bari gezmeye gidleim diyoruz gidince çok kötü oluyorlar uyumak iistiyorlar ağlıyorlarr zırlıyorlarr akşamlarıda gidemiyoruz yaa iraz ileri saate alıcam uykularını artık

pıtos nıl tarcın mehlıka elıtu gunaydın kızlar........evet dımı nıl daha gencım gostermesemde yaş gecıyoo ama ......yemıyolarmı kahvaltı ya ....sımdılık zorluyorum yıyyolar ama dedıgınız gıbı bı kac ay sonra yandım bende kavga gıurultu yıcekler...... ....boza mı hıç yemedım ya ....benımkıler yogurt ve meyve ouresıne bayoılıyoo ......bugun arkadaslarım gelıcekk opt sızı

ben nerdeyse 3 aydır koltuk kullanmıyorumm:) benim koltuklarımın büyük yastıkları var onları koltukların üzerine koydum böylece hep yerdeyizz yastıklarla yükseltince epeydir rahattık çıkamıyorlardı ancak benim mete sanki dağcı son bir haftadır yastıklarıda aşıyor bende yastıkların altına birda büyük battaniyelerden katlayıp mesafeyi yükselttim ama onlarıda geçmeye başladı artık napıcam bilmiyorum. biz evi tamamen onlara göre ayarladık ortada kocaman bir alan minderler yastıklar tam bir köy evi yaptık televizyonu bile kendi sehpasından çıkarıp yemek masasının üstüne koyduk yemek masasının önünüde koltuklarla kapattık bazen bakıyorumda allahım burası benim evimmi diyorum epey oluyor bir arkadaş geldi çok şaşırdı sen halı örtüsü nasıl olduda kullanıyosun halıda örtü koltuklarda örtü herşey değişmiş (önceden biraz fazla taşlı boncuklu şeyler vardıda .)düne kadar bu düzenden çok memnundum çocuklar rahat olsun diyordum ama dün akşam uzuuuuun bir aradan sonra alt kat komşuma indik çocuklar resmen herşeye saldırdı biri televizyonu kapatıyor biri çiçek saksısını çekiyor biri vitrindeki fincan takımına saldırıyor biri koltuktan kendini atıyor inanın 1 saat ya oturduk ya oturmadık eve geri dönmek zorunda kaldık. acaba hiçbirşeyi kaldırmasamıydım düzene alışırlarmıydı o zaman heralde bu kadar zor olmazdı ..... sizler nasıl gezmeye gidiyorsunuz hayret ediyorum ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerdeeeeeeee

edikacım ben evimde çok değişiklik yapmadım örtü kullanıyorum herşeye okadar tv nin altında cam sehpa var orayı kilitledim gittiğim yerde elletirmiyorum hiçbirşeye kaldırmayın diyorum ben bakarım bugün ablamın süsünü kırdı eymen göstererek bağırdım çok mahçup oldu ağladı brdaha yanından bile geçmedi gittiğim yerler hiç yabancı değil o yüzden rahatım komşuya falan gidersemde birtek kızımı alıyorum erkeklere eşim bakıyor zaten çok sık yabancı yere gitmem ablam abim kayınvalidemler onuun dışında sahilde yada çarşıdayız

ailenle aynı yerde olman çok güzel benim öyle bir fırsatım yok burda sadece gidebileceğim mesai arkadaşlarım var oda çok kısıtlı

akalım bu yaz bız napıcaz bebekken ıyıdı herkese gıttık amma yazın hepsı ayaklanınca bılemıyoom valla yandı bızı ısteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…