Yazılanları okudum da biz napcaz bakalım çiş v.s. olayını. Sünneti de biraz büyüsünler istiyorum. İlerde hatırlasınlar diye. .kübüşüm Aynı odada Enesi bi taraftan salıncakta sallıyorum. Bi taraftan turluyorum kucağımda Taha zıplıyarak yürüyorum. Her turda Enesi sallıyorum ve ee ee ee ee diye diye bi hal oluyorum. Şimdi Annem var o da gidip diğer odada Tuğçeyi yatakta sallıyor. O da kolay uyumaz yüz aşağı sallanır attırır kendini sırt üstü döner sallamanı engeller. Ayağa kalkıp dikilir. Uf zor iş. Ne zaman nasıl kendileri uyumaya alışacaklar napcam bilmiyorum. Neyse 14 subatta Tuğçe ameliyat olcak. randevusunu aldık.
Bir de yaşımıza biz de gircez hayırlısıyla. Az kaldı. Size bu bir yaş aşısını sorcam ne zaman yaptırdınız siz. Daha önce okumuştum ama, bir de çiçek aşısı ne zaman yapılmalı zorunlu mu? Yapılınca su çiçeği olmuycaklar mı ya da hafif mi atlatılıcak?
Arzucum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun inş. Darısı bize.
Muallim abla kızçeler sana enerji verirler merak etme. Bir de geçmiş olsun size de. Benimkiler de pat küt. Tuğçe şimdi kalorifer peteğinin kenar demirini sökmeye başladı. Çıkartıyo. Boyundan büyük. Oğlanların kafasına indircek. Dengesizce sallıyo falan. Mutfakta tencere tava ne varsa indiriyolar. Sonra tak tak yere vurarak yürüyolar yürüteçte. Alttakiler napıyolar bilmem. Sürekli kucak istiyolar yürümeye başlayınca da aynı olur bunlar diyorum.