Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

merhaba edikacım aslında giriyorum kimse bişey yazmayınca bende yazmıyorum bebişler iyi şükür tahanın biraz hırıltısı var zaten buaralar dr gidicez bıngıldağı için birde bacakları çok ayrık yürüyor oda kafama takıldı şimdi seninkler nasıl bişey sorucam birbirlerini kıskanıyorlarmı ya benimkiler kıskanmıyor yada ben anlayamıyorum

canım benim efe çok kıskanıyor istiyorki ben sadece onunla ilgileneyim oynayayım buda çok zor oluyor kucağıma diğerleri gelsin hemen itiyor onları bende dengeyi sağlamaya çalışıyorum ona anlatmaya çalışıyorum pekte anlamıyor ama galiba büyüdükçe dahada zor bu kısımlar

kıskanclık bızdede var gercekten ısımız zor ...saglık ols ınşş ya talı nasıl acaba haber alan yokmu bebeklerı ınş ıyıdır

Yazılanları okudum da biz napcaz bakalım çiş v.s. olayını. Sünneti de biraz büyüsünler istiyorum. İlerde hatırlasınlar diye. .kübüşüm Aynı odada Enesi bi taraftan salıncakta sallıyorum. Bi taraftan turluyorum kucağımda Taha zıplıyarak yürüyorum. Her turda Enesi sallıyorum ve ee ee ee ee diye diye bi hal oluyorum. Şimdi Annem var o da gidip diğer odada Tuğçeyi yatakta sallıyor. O da kolay uyumaz yüz aşağı sallanır attırır kendini sırt üstü döner sallamanı engeller. Ayağa kalkıp dikilir. Uf zor iş. Ne zaman nasıl kendileri uyumaya alışacaklar napcam bilmiyorum. Neyse 14 subatta Tuğçe ameliyat olcak. randevusunu aldık.
Bir de yaşımıza biz de gircez hayırlısıyla. Az kaldı. Size bu bir yaş aşısını sorcam ne zaman yaptırdınız siz. Daha önce okumuştum ama, bir de çiçek aşısı ne zaman yapılmalı zorunlu mu? Yapılınca su çiçeği olmuycaklar mı ya da hafif mi atlatılıcak?
Arzucum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun inş. Darısı bize.
Muallim abla kızçeler sana enerji verirler merak etme. Bir de geçmiş olsun size de. Benimkiler de pat küt. Tuğçe şimdi kalorifer peteğinin kenar demirini sökmeye başladı. Çıkartıyo. Boyundan büyük. Oğlanların kafasına indircek. Dengesizce sallıyo falan. Mutfakta tencere tava ne varsa indiriyolar. Sonra tak tak yere vurarak yürüyolar yürüteçte. Alttakiler napıyolar bilmem. Sürekli kucak istiyolar yürümeye başlayınca da aynı olur bunlar diyorum.

benim canavarlar yeni uyudu bende bir bakayım dedim taliyi bende çok merak ediyorum inşallah yavrularıyla ilgilenmekten fırsat bulamıyordur.elitu canım allah kolaylık versin tek bakmak gerçekten çok zor bende kendilerinin uyumasına bir türlü alıştıramadım üçüde ayakta sallanarak uyuyor birini eşim alıyor birini ben diğeride garibim birinin uyumasını bekliyor geride kalan efeyse gelip kardeşini ayağımdan atmaya çalışıyor itekliyor dur yapma derken uykular dağılıyor ama herşeye rağmen bence şimdi en zevkli zamanları bazen diyorum artık büyümeseler hep böyle kalsalar ama tabi kendileri uyusalar artıııııkkkkkkk.neyse bir bakayım dedim kaptırdım kendimi benimkiler gece mızırtılarına başlamadan ben yatayım biraz herkese hayırlı geceler

gunaydın kızlar ............edıka aynı haldeyız canım elıtu sagol canım benımkılerde hala ayakta sallıyorum bırı bazen kendı kendıne uyuyoo ..azcık laftan anlasalar yatagına atıp uyutsam dıyorum ınşş hepımız rahat eerız ....edıka evet aslında zor olsada en rahat gunler buyudukce sıkıntılarda farklı buyuyoo.........ama buyucekler tabı saglık ols ınşş ..........elıtu ınş oğluşlarını okula baslamadan sunnet ettır guzel bı hatıra olur hemde daha fazla buyuyunce zor oluyoo ama on yasında bıle yaptıranlar var ..........kızın aralarında gelın olur ınş o gunler gelsın saglıkla ınş amelıyatta guzel gecer ...........herkes nasuıl hava yagmurlu bu sabah...........yenı yıla az kaldı ...........rabbım hayırlı yenı bır yıl daha nasıp etsın..........bız evdeyız aynı yanı sızler napıyonuz yenı yılda .........gecen gun arkadaslarımla sultanın sırrrı fılmıne gıttım .........azcık kacamak ıyı oluyoo........bebekler yaramazlıklara devam edıyoo ellerıne cubuk kraker fılan verıyorum yıyolar alışsınlar artık ya..........emzık kavgası var hep kım kımın agzında bulursa calıyoo sonra aglaşmalar........ama kızlar azcık daha az yaramaz olur belkı bakalım ama seda ne bulursa yere vuruyooo tamırcı olucak galıbaaa...........hatta bazen ela ve dılanın kafasına ........opt sızı

selamlar

biz de iyiyiz işteyim hemen kaçıcam..yaramazlık aynen devam benimkiler de anneanneyi çok üzüyorlar bana hiç yükleri yok..annem telef oluyor akşama kadar yazık..şimdi teyzeler de biz de çok mutlular..kudururuyorlar sevinçten...öpüyorum herkesi..

herkese merhaba dünde bugünde gezdik bebişlerle sonra abimlere gittik yiğenlerimi görünce deliriyorlar sevinçten oynuycaz diye yemekte yemiyorlar eve gelince hepsi açlıktan ölmüş oluyor ayakta sallamak çok zor ben bazen hasta olduklarında sallıyorum ayaklarım kopuyor nasıl sallıyormuşum üçünü diyorum ama size tavsiyem büyüdükçe daha zor olur alışmaları birer birer alıştırmaya çalışın benim kızım alıştıysa herkes alışır diyorum yarın bebişlerin banyo günü erkekler sudan çıkınca ağlıyor kızım küveti bile görmek istemiyor yaza kadar alışır inş bu yaz villa kiralamayı düşünüyoruz bebişler bol bol oynasın sürebilirlerse bisiklet istiyorum sizce sürebilirlermiki ben kış gelmeden yazın hayalini kuruyorum evde durmak istemiyorlar çocuklar tabikii bende :97:

edikacım yaklaşık olarak kaç kelime söylüyorlar geçen eymen ilkkez kapa kapıyı diye cümle kurdu şimdi hep tekrarlıyor taha az kelime söylüyor anne baba dede mama meme altı hadi at attım abla bukadar diğerleri daha çok cümle söylüyor en son doğduğu için sanırm taha geriden geliyor :)

ya pıtos nasıl olucak alıstırmak tek olsa at yataga aglasın ama bırı dıgerını uyandırıyo cok zor ya ınşş ama haklısın .........benımkıler sadece mama dıyo baska bısey yok beklıyorum ne dıcem bu buyuk kucuk olayı nasıl sızce....bı dr son dogan buyuk olur dıyoo....bız once dogan buyuk olur bılıyoruz ama cogullarda son dogan buyukmus neden hala anlamadım bakalım bı anlatan olur belkı...opt hemen cuppp yatayım gece dıla cok uyanıyoooo

muallimcim yardımcın olsa daha rahat olur tabi yazın bence senin için fırsat oğlunda yardım eder inşş alışırlarda sende rahat edersin benimkilerde buaralar gece ağlamayı huy edindiler dün gece hiç uyumadık resmen eymen ağladı hep sabaha karşı ilaç verdim oda bende uyumuşuz sabahın köründede kalktılar uyurlarken evi topladım şimdi muhallebi yapıyim diyorum iştahsızlar içine meyve koyarım komposto yapmıştım içtiler
arzuuuuuu nerdein cadı nilllll ecemmmm herkes koşturuyor allah yardımcımız olsun

kızlar mucskk herkese sayfayı açtım ama saatlerdir okuyup cevap yazma fırsatına ulaşamdım:))

ya kelime olayını ben hiç takip etmedim ama mama baba babade garip şeyler luli diyorlar luli tv ilziyorlar yaa birisi attım ( aşkımmı ne bilmiyorum :) dediğini anlamıyom bay bay diyorlar bebek diyor ikisi :) anne diyor birisi diğerlerinde tıkyok demiyorlar artık :)

bende çikolatalı muhallebi yapıyorum hazır ollanlarından afiyetle :)

kızlar kolay gelsinn

selam kızlar.herkes iidir inşallah.Ben de evde değişiklikler yapalı çok oldu.mesela sandalyelerimizi kaldırdık.masa tek başına duruyo bi kenarda.masa örtüsüde kullanamıyoruz.örtüyü bi çekiyolar üstündekiler hoooooppp aşağı.tv sehpasının kulplarını söktü eşim kaldırdık açamasınlar diye.mutfakta da ilk çekmeceye yığdım kaşık, çatal vs. uzanamıyolar oraya.bi altada oyuncak doldurdum.Şimdi her mutfağa gelişte o gözü açıp oyuncakları döküyolar.başka bişeyi ellemiyolar.

evet bazen yalandan konuşuyorlar sanki çok komik oluyor kızım ve eymen konuşma konusunda iyi mama baba dede alo attım at top kapı anne bebe hadi gel abla teyze kapı aç kapa dönüyo geliyo zuzu vınvın meme çiçek allah :) herşeyden var yani taham japonca konuşuyor genelde arada fıransızca da çıkıyor böğeeee falann :) suratıma eğilip anlatıyor birde çatlıyorum bende muahllebiyi yaptım muz koydum içine uyandıklarındada elm rendeliycem ay inş yerler yemedikleri zaman hepten mızmız oluyorlar balam gelicekmiş bugün çocuklarla vakit geçer en çabuk onlar söyleyince kelime öğreniyorlar çoğunu onlardan öğrendiler
mehlikacım seninkiler nekadarlık oldular şimdi kendilerimi yiyorlar benimkilerin çok hevesi var ama etraf batıyor hadi olsun diyorum ama başedilcek gibi değil doğru zaman nedir mama sandalyesi fobileri var resmen gören ağlıyor

nilcim nedir o yaptığım pudingmi yoksa başka birşeymi onlara değilde belki kendime yaparım sen kuruyemiş veriyormusun biz yeni yeni başladık fıstığa bayılıyorlar yetiştiremiyoruz bademi hiç sevmediler

kızlar benim evin bütün mobilyalarının kulpları yok çoktannnnnnnnnnn çıkardık...masa sandalye kalktı odadn.... mutfaga köşe takımı aldık çocuklarla yemek rahat oluyo sandalyeden düşen oluyordu....konuşmaya gelince baya ilerlettiler ama 3 kelimeli cümle çok az çıkıyor ağızlarından genelde 2 kelimeli oluyo....sürekli kavga ediyorlar akşama kadar artık çocuklara bağırmaktan bıktım sürekli bağırıyorum onlarda birbirlerine bagırıyor vuruyorlar...çereze benimkilerde bayılıyor doğduklarından beri 1 çuval ceviz yediler onur hariç tabi şimdi cevizden bademe döndüler fıstıgıda bayyılıyorlar....kızlar ben sabah kahvaltılarında ne yedirsem diye çok düşünüyorum çeşitolsun diye geçenlerde salamı rendeledim biraz pişirdim üzerinede kaşar rendeledim kaşarlar eriyince kapattım çok seviyorlar tavsiye ederim salam sosisi yedirmeyi hiç istemiyordum ama insan değişik birşeyler arıyor tek yesinler dedim yaptım.....bu arada mehlika sen sormuşsun ben daha tuvalet egitimine başlamadım canım valla bizim işimiz çok zor tek çocukla 15 dk. bir götürülmeli diyorlar 3 tane olunca helede yanlız baş edemem dedim o yüzden biraz daha büyüsünlerde iyice anlasınlar diye önümüzdeki yaza bıraktım daha emzigi bırakmadılar onur biberonla uyuyor onlar bıraktırılacak ne yapıcam bilmiyorumbu arada sizinkilerde varmı biberonla uyuyanlar............mehlika seninkiler ne kadarlık oldu cetvelde yok görünmüyo foto yükle sende başarabilirsen canım nasıl oldular merak ettim

kübüşüm dkotker in çikolatalı muhallebisi hazır yani ben dışarı çıkamadıgım dan bu aralar eşim bulmuş marketten almış dene birde onun elmalı uzumluleri çikolatalı vişneli si var bizimkiler de çok seviyor ...

akşamgezmeye giti k alt komşuya ne gezme 1 bardk çay içemedim vee ufak yaramazlardan biriside çaya elini soktu accık yandı amsa şükür hemen suya tuttum çayda sıcak değildi kaza geldimmm diyorr...

aynur canım benim birisi biberonla uyuyor emzikte almıyor emziği sırf onun için eve sokmuştuk o hariçç diğerleri aldı ve içi boş dolu farketmez emerek uyuyor rahat ettim çünki ozimiz uykuya dalma konusunda çok problemli ağlıor zırlıor ama asla yüz vermiorum yüz versem çok şımarcak çoookkk şükür diğerleri iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…