ohhh ne güzel sohbetler edilmiş,, kızlar arada girip okuyorum bende şunları şunları yazacam diyorum ama akşam olunca hiç halim kalmıyor :) bizim veletler uyku saatini iyiden uzattılar artık 9-10 a kadar oturuyorlar yatma vakti iyiden kuduruyorlar,, sizleri de okuyunca beni ilerde hiçde sakin günlerin beklemediğini de görüyorum..
kızlar bu 1. yaş aşısı dediğiniz bizim aşı kartında yazan aşıdan farklı mı? bize cerrahpaşa 1 yaşında randevu verdi aşı da olacaklar da merak ettim..
ecem mete bebeğe çok geçmiş olsun.. sana da kolaylıklar diliyorum canım,, sen bizleri de geçtin, zorun zorunu başarıyorsun
kızlar ya benim kız çok cadı oğlanları bir yakaladımı saçlarından aklatmadan bırakmıyor, birde bizim gözümüze bakıyor, yetişene kadar hallediyor zaten,, sizce bunu kıskandığından mı yapıyor, bende öyle durumda onu kucaklıyorum, öpüyorum yapmamasını söylüyorum, artık ne kadar etkili olursam , ama bazen gözü dönüyor cadının eli kaşınıyor sanki illa çekecek o saçları çok fena yaa :84:
bir de aklımdayken söyleyeyim gerçi biz hepinizden küçüğüz ama belki sonradan gelenlerin işine yarar, ben üzüm, mandalina gibi meyveleri mycey meyve emziğine koyuyorum, öyle hem güvenli oluyor, hemde kendileri yiyorlar..
bu arada 2 gündür çalışan bir yardımcımız var, komşumuz kendisi geç bir bayan, çocuklarına kayınvalidesi bakıyor, inşallah devam ederiz,, 3 çocuk ev işleri annemle beni bitirmişti, bir de benim annem çok tittizdir,, ikimizde çok yorulmuştuk,,, tek bakanlara çokkkkkkkkk çokkkkkkk kolaylık diliyorum,, bebişleriniz o kadar uslu olsunki sizi hiç yormasınlar...
son bir soru :44: bizimkiler 1 haftadır nezle, peditus ve aferin şuruplarından veriyordum,, ama oğlanlara içiremiyorum 2 gündür, mamalarına katıyorum almıyorlar, bugün katarin diye bir şurup aldım ondan da mideleri bulandı,, hala burunlar akıyor, tıkalı durumda ,, siz şurupları nasıl veriyorsunuz,, hangisi önerirsiniz..