Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

tria saol canım valla iyiki yaptırmamışım aşıyı o zaman.bizim dr hiç söylemedi.çocuklar hastalanınca öğrenmiştim.Allah hiçbir çocuğa yaşatmasın bu hastalığı çok zor günlerdi.buarada yeni ev hayırlı olsun canım.
ben bugün öğleden sonra çalışmicam.Anneanneye gidicez.yılbaşını orda geçiricez.2 aydır gitmedim çok özledim annemi.valla anne olunca anladım ben bebişlerimden ayrılamam hiç annelerimiz nasıl da ayrılabilmiş bizden dimi..
kızlar hepinizi öpüyorum.Mutlu yıllar diliyorum.umarım 2011 de bebişlerimiz daha uslu olurlar:)))

enı yıl guzelllıkler getırsın hepımıze ..bebıslerımızle saglıklı mutlu bır yıl ols ınşş.........evet ya anne olunca anlasılıyo dımı mehlıka ayrılmak zor ama hayat bu ucup gıdecekler ....amaben sımdıden sartlarımı yazdım bakalım hangı damat kabul edcek ...............kızlar dun umranıyeye gıttım venıce de ındırım vardı cok guzel bebıslerıme etek ve elbıse alddım fıyatlar cok ıyı ya ıyı olmus yolunuz duserse alın sızde cogu yer ındırım yapıyoo ......hıımm hadı sız dorduncuye de baslayın bakalım ama azcık bekleyın ya üç taneyle kafayı yemezsesın gıdersınız yada yolu acın gelsın kendılıgındenn ...........bı arkadasımın ıkızlerı olmustu sekız aylıklarken bı baktı hamıle üçüncıu geldı dıyokı azcuık buyuyunce ıkızler dıyomuskı sen bızden degılsın sonra geldın oynama bızle.............aralarına zor almıslar dıger kızı.........aman cok da gec kalmayın ..........opt sızı yenı yılda gorusmek dılegıyleee

yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve hayırlı kazançlar getirsin,, bebişlerimiz hiç hastalanmasın sağlıkla büyüsünler,, çok uslu akıllı çocuklar olsun..

yeni yiliniz kutlu olsun allahim bebislerimize saglik versin
huzurlu geceler versin insallah
sabaha kadar uyusunlar guzel guzel

günaydın kızlar
yeni yıl için söylenen bütün dileklere katılıyorum inşallah hepberaber nice nice yıllar görürüz . biz malersef yeni yıla hasta girdik oğlanlar biraz kırgın hafif öksürük var ama azracık direk komalık resmen öksürük grip süreki acıyor diye bi karnını gösteriyor bi ağzını anlamadık gitti dün gecede 2 kere kustu gece yarıları yatak yorgan üst baş hepsini değiştirdim bide korkuyor zaten kusarken bi yandan onu sakinleştir bi yandan diğerleri uyanmasın diye uğraş oldukça yorucu bi hafta sonuydu yani malum bende kaptım şifayı inşalla bütün bi yıl böyle sürünmeyiz herkesi öpüyorum

tria geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatırlar .allah bizlerede güç kuvvet versin hiç dinlenmeden yaşıyoruz resmen benimkiler iyide çok şükür gece uykuları bir türlü düzene girmedi kızım yine bu gece 2 de bir uyandı 4.30da zorla uyuttum arada efe uyandı onu uyuttum derken sabah oldu sabahta kalk işe gel tam uyunacak zaman. evdeki arkadaşlarda diyordur sanki evde olsan uyunuyormu diye doğru ben bazen işte dinleniyorum ev daha yorucu geliyor ama birazda uyumak istiyorum

tria geçmiş olsun canım.iyi bak bebişlere ve kendine.
Edika gece uyumamaları çok zor oluyo ama sana katılıyorum.ben de işte dinleniyorum.Bizim işimiz zor bunu en iyi biz anlarız.Allah yardımcımız olsun.

el muallim merabalar canım.ben de wenice nin e shop mağazasından alıcam bişeyler bugün inceledim çok hoşuma gitti.güzel indirim var.hayırlı olsun bebişlere....

bebişlere çok çok geçmiş olsun kızlar,, Allah şifalar versin, inşallah hemen iyileşirler,,

bence işte evde zor yaa,, işte olsanız ayrı bir dert evde olsanız ayrı,, Allah hepimizin yardımcısı olsun, bizi bizden başka anlayacak yoktur,,

gece uyanmaları çok zor yaa bizim oğlanlar 2-3 haftadır öyle birini uyutuyoruz diğeri uyanıyor, arada kızım bağırarak uyanıyor hepsini sallayarak uyutuyoruz dizlerim çok ağrıyor,, annem iyiden zorlanıyor,, gündüzleri yeni bayana da tam alışamadılar illa beni istiyorlar uyumak için,, ama ilerki zamanlarını düşününce içim bir tuhaf oluyor,, onlarla tatile gideceğiz, alışveriş yapacağımız, arkadaşlarımıza gideceğimiz günleri,, başkalarına ihtiyaç olmadan sadece çekirdek aile olarak

Bu yeni yıl hepimize önce sabır sağlık herşeye fazla sinirlenmeden çok fazla ciddi hastalıklarımız olmadan bebişlere söz geçirebileceğimiz bebişlerim çok iştahlı onlara yemek yetiştiremiyom diyebilceğimiz ... ayy çok uslular her yere gidebiliyorum hiç döküp saçmıyorlar bebişlerim diyerek her yerde gezebileceğimiz :) alışverişe çıkabileceğimiz kuaföre gidebileceğimiz oje sürebileceğimiz eşimize vakit ayırabileceğimiz aynada kendimize bakıp henuz çok gencim önümde uzun bir ömür var üçüz doğurdum ama hala güzelim fitim diyebilceğimiz eski bedenimize geri dönebileceğimiz :):84: :84: eski kıyafetlerimi artık giyebiliyorum diyebileceğimiz depresyon giremeyeceğimiz bir yıl diliyorum prens ve prenseslerinizi öpüyorum sizleride kucaklıyorum iyiki varsınız birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiin oleyy oleyy oleyyyy :)

selam kızlar ay nıl ne dılekler bunlar.........ınşş yaaaaaaaaaaaaa............ındırımler var evet ....alalım ınş bebıslere.............bıde zeylanda bakayım bana dogum gunlerınde bırır resım albumu verdıler....................seda ıyıce ısı ılerlettı yukarlara tırmanıyooo dıla ve lada ayaga kalkıyo artık dede baba dıyo dıla ıkı gundur ve elanın adını söluyo........üç gecedır daha ıyıyız ksam yatrken verdıgım pırınc unu muhallebısını kestım kasık maması verıyorum muhallebıyı oğlen verıyorum sanırım o gaz yapıyodu daha ıyı uykuları oldu......pazar gunu hava guzeldı gezmeye gıttık arkadasıma ...ıyı oldu.....ama artık arabada zor duruyolar napcam ya oto koltugunda durmasalar ısım zor

nilcim ne güzel dilekler bunlar böyle hepsine aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum.....ya kızlar cetvellerinizi yeniden yapın bakıyorum zamanı dolmıuş aaaaaaaaaaaa..

ayyy ne güzel dilekler bunlar hepsine aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynur nasıl yanı benım cetvelındemı dolmus ....aaaa nasıl yaaa..........yınemı yapıcaz oo ben unuttum gıttı..........denerım yınde...........nasıl oğluşların daha zor dımı yaa buyuyuncee...........uç tabne olunca gercekten zor ........benımkkıler seda yukarlara tırmanıyoo .........ıkısı yenı yenı tutunup ayaga kalkıyo gerıde sedanan ..........sanırım seda yasında yurur ...duzeltılmıs yasında yanı ..ama ıkısı daha gec..........saglık ols ınşş....arabada nasıl yapıyosunuz sımdılık ıyıler ama oto koltugu olunca napıcam uslu durmazlar kı sımdıden kıpır kpırlar oğlum bazen mudahale edıyoo surerken ılgılenmek zor napıyosunuz alıstılarmı sızınkıler ınş alısırlar .........

uyumak istiyoruuuummmmm arkadaşlarrrrr bu geceyle 3 gecedir ayaktayız sabaha kadar metem boğaz enfeksiyonu geçiriyor acayip öksürüyor ateşi yüksek çok ağır geçiriyor garibim sizlerin öksürük ve balgam için turpmu soğanmı birşeyler yapıyordunuz heralde bilen varsa anlatabilirmi yapayım şimdi işte resmen ayakta uyuyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…