Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

oyyyy maşallahh çok tatlılar, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin,, bundan sonrası daha da kolay geçsin inşallahh...

triacım sende çok güzelsin bu arada

tria çok gzl çıkmışsınız canım....kız oğlanları geçmiş maşşallah...nice yıllara kuzulara

Son düzenleme:
bende aynı odada yatırıyorum zamanla sese alışıyorlar zaten uyku saatlerimiz aynı öğlen ama akşam 8 yada 8 buççukta yatıyor benimkiler
hasta bebeişlere çok geçmiş olsun

selamlar kızlar!
Tria nice güzel yaşlar diliyorum tatlı bebişlerine maşallah.Bizimkilerinde doğum günü 18 şubat az kaldı yani.
pitos naber canım sizde de uyku prob. olmadığına sevindim.Üçüz bebek bakımı zaten çok zor bide uyku prob. olması çok çok yorucu olur.Allah kolaylık versin tüm üçüz annelerine...

oyyyy maşallahh çok tatlılar, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin,, bundan sonrası daha da kolay geçsin inşallahh...

triacım sende çok güzelsin bu arada
sagol canım o senin gönlünün güzelliği :)) teşekkürler
tria çok gzl çıkmışsınız canım....kız oğlanları geçmiş maşşallah...nice yıllara kuzulara
sagol tatlım evet geçti biraz daha boylu poslu olacak sanırım
teşekkür ederim canım seninde bişey kalmamaış inşallah daha nice yaşlarını kutlarız

heyyy maşallahhhhhhh sizeeee nice yaşlara Rabbim uzun ömür versin inş sizlere çok hoş görüntü ya :)

valla kızlar ben ikisini başladım aynı odada yatırmaya ama sadece akşamları ama 1 saat bağrışıyor ikisi uyumak bilmiyorlar gece önemli değilde gündüz yattıkları saat önemli çünkü belli bir saat sonra kalkmaları lazım üçünü alsam hiç uyumuycaklar herhalde ne dersiniz bu değişicekmi kızlar böyle olursa zor hele üçünü alınca birde gündüz nsl uyur bunlar öffffffffffffffff

üçünü bir arada yatırmak çok iyi olur mehlikacım ama benim kız ağlayarak uyanıyor, bu sefer oğlanlarda uyanıyor,, kızın beşiğini bizim odaya aldık, gündüzleri de ayrı yatırıyoruz, kızım yarım saat en fazla 45 dak. sonra uyanıyor, oğlanlar bazen 2 saat uyuyorlar,, kızımın burnu çok tıkanıyor, önceleri burun spreyi sıkıyordum, hepsi aynı oda da yatıyordu, ama şimdi hanımefendi kıyametleri kopartıyor, sesi de maşallah çok gür, gece gözü kapalı halde öyle bağırıyorki sanki biri aniden birşey yapmış gibi,, en son dr. şurup verdi, zorda kalında bir kaşık veriyorum o biraz rahatlatıyor, burada soğan demiştiniz onu da denedim ama bize fayda etmedi, büyüdükçe burundaki o tıkanıklık açılıyormuş, inşallah öyle olur..

elitu canım inşallah ameliyatınız çok kolay geçer, sevgililer günü hediyen olur..

eylül teşekkürler,, burada tek bakanda var, yardımcılı bakanda, ben annemle bakıyorum, gündüzde yardımcım geliyor, ama çocuklardan çok ev işlerini yapıyor,, Allah sana da kolaylık versin..

Aynurcum ben aynı odada yatırdığını sanıyordum bebişleri...

Tarçınım bizde önceleri Anılı odamızda yatırıyorduk.O senin kız gibi diğerlerini uyandırıyordu.Bizim odada da kapı gıcırtısına uyanıyordu çok sıkıntılı oluyordu.Sonra ben aynı odaya almaya karar verdim.İlk önceleri bağrışma çağrışma saatlerce uyumuyorlardı üçüde.Ama sonra düzene girdi.Çünkü birinin bile erken uyanması demek ötekilerinde erken kalkması demek. bu kez akşam üçünün aynı zamanda daha erken uykusu geliyo, böyle olunca da aynı saatte uyuyup aynı saatte uyanmaya alışıyorlar.Mesela bazan benim kızım erken uyanır sarhoş gibi dolaşır ortalıkta ama biz yine hepsini birden yatırırız.ama sizde sağlık sorunu da varmış nasıl rahatsanız öyle davranın siz her çocuğun durumu aynı olmayabiliyor tabi...

Tüm üçüz annelerine rahat bir gün diliyorum...

mehlikacım ilk zamanlar bagırışma oynama vardı dediğine göre zamanla geçiyor yani.. inşallah o zaman bekliycez yani....ben ilk 3 ay kadar birlikte yatırdım sonra birini yanıma aldım gece rahat olsun diye sonra uyandırıyo diye bir diğerini ayrı odaya aldım derken üçü ayrı uyumaya başladılar ama böylede zor senin dediğin gibi yatak odasında yatanın yanında yatmak zor oluyo sağdan sola dönerken uyanıyo falan...o zaman bu eziyeti çekmişken üçünü aynı odaya almak lazım şimdi ikisi alışıcak üçüncü gelince o azdırır diğerlerini demi...ama gündüzleri ayrı yatırıyorum biraz alışsınlar gündüzleride alırım aynı odaya inşallah.....önceden yatırınca ses kesilir herkez uyumaya geçerdi şimdi 1-1.5 saat oynama bagırma faslından sonra uyuyorlar oda ben gidip gidip uyarınca:84:

aynurcum hiç önce ikisi sonra üçüncü falan gerek yok bence.sen üçünüde al bi odaya istedikleri zaman uyusunlar.tam uykuya dalmadan biz asla girmiyoruz odalarına.Mesela bazan biri uyuyo üstü açılıyo diğerleri uyanık oluyo, girip uyuyanın üzerini örtmüyoruz.eğer girersek çıldırıyo uyumamış olanlar.yani bi geçip odaya bırakıyoruz bide üçü uyuduktan sonra üzerlerini örtüyoruz.kapıları hep çok hafif aralıklı oluyor.Çocuklar öyle bir alışıyor ki birlikte uyumaya çok rahat ediyosun bu konuda.erken kalkan olursa gece uykusuna erken yatırmıyoruz onu sürekli üçünü bir yatırıyoruz. mesela dün asya çok az uyumuş öğlen, eve gittiğimde uykum var dedi bana ama yatırmadım oyun falan oynadık üçü bir yattı sonra.Ama asya çok komikti yürüyüşü bile yavaşlamıştı:)

selam kızlar
mehlikacım sen bu işi çözmüşsün valla çokda rahat olmuştur ben park yatakdayken öyle yapıyordum herkesi yatırıp çıkıyordum odadan kendileri dalıyordum ama şimdi yatakda olunca ona cesaret edemedim bide ben evdeyken anca alıştırabilirim annemlerin yapabileceğini sanmıyorum . bizimde uyku düzenimiz şöyle öğlenleri hepimiz aynı yatakda yatıyoruz yanlarından kalmıyoruz o arada evde kim bakıyorsa oda 2 saat falan uyumuş dinlenmiş oluyor . akşamlarıda gene hep bereber yatıyoruz ki bu hep ben oluyorum onlar uyuyunca kalkıyorum odalarına dağıtıyorum sonra . zaten birinin odası ayrı ikisi aynı yerde yatıyor .şimdilik bu sistemde gidiyoruz anca tatile çıktığımda bende kendi hallerine bırakıcam bakalım nasıl olacak

selam .....benımkıler ayrı odalarda uyuyo ya ...her oda dolu ...bazen gelenlerle mutfakta oturuyorum ...uyku saatlerımız duzene gırdı ama aynı odaya baslamak benım ıçınde ıyı olur aslında ınş yazın denıcem ...benımkıler cadı valla dıla bı bagrıyoo kı yanında yatsalar mutlaka uyanırlar ela bazen uykusu tam acılıyo zor uyutuyoruum seda zaten dort donuyo odayı uyurken ee nasıl olucak ınş azcık daha buyusunler yazın veya kısa dogru masal anlatırsanm belkı hepsıne uyurlar belkı ...bız halka hastayız bu kez zorladı bızı bende hastayım..elıtu amelıyat ınş sıkıntısız gecer ınş ..ela ve seda cok ıyı sıralıyo hala yuruyen yok ama dıla tam basmıyo ya bugun duzeltılmıs tam yasımıza gırdık ....ınş bı ay daha basmazsa dr a gıdıcem ınş basar ya basıyo ama bı ayagını kasıyoo parmak ucunda basıyo ve ayakta durmak ıstemıyo cok ıyı emeklıyo yurutecı goturuyo yıne parmak uclaruyla ama tam basmıyo ..masaj yapıyorum bakalım ınş ıyı gelır ..ben artık aptamıl vermeyı kesıp kecı veya ınek sutune geceyım dıyorum ama sevmedıler nasıl sevdırıcem ya .....

mehlikacım ben zaten hepsini aynı satte yatırırım hep.. öğlen uyumayan olursada hakkını kaybeder asla önce yada arada uyuyamaz o zaman biz hiç dinlenemeyiz....bende odalarına asla girmem üstleri hep açık örtmem geri çünkü 2 dk. sonra tekrar açarlar yelekle yatırıyorum onlarda üstü açık uyumaya alıştılar hasta falan olmuyorlar benim merak ettigim bu durum değişicekmi yani hep oyunla oynayıp bağırıp 1 saat sonramı uyuycaklar canım

Tria bana çok zor geldi anlattıkların ama siz rahat ediyorsanız o şekilde devam edin tabi.

Aynurcum önceleriydi o 1-2 saat bağrışmalar.şimdi ses seda olmuyor çünkü alıştılar uyku saatlerine.20 dk içinde uyuyorlar genelde.her odada bir beşik vardı önce bizim.Anılın kaldığı oda çok dardı korkuyordu çocuk içindeki eşyalardan.her odada aynı konforuda sağlayamıyor insan.başlangıçta üçü aynı odada bende zorlandım ama 7 aydır böyle yatıyorlar.rahat böyle.bizim bakıcılar en az 2 saat uyuyorlar öğlen:))

muallim acele atme yürür bide seni peşinden koşturur daha uyku vakti diyince.Bizde mamayı 1.5 yaşa kadar kullandık.sonra süt verdik zaten mamadan çok bunalmışlardı zorla içiyorlardı aptamili o yüzden zor olmamıştı süte alıştırmak.

slm ucuz anneleri benimde ucuz kizlarim var 5.5 aylik oldular gercekten cok zor onlara bakmak
gunduz bakicimiz var gecede anemle bakiyoruz duzenli uykulari yok hala ne gece ne gunduz cok yorgunum kizlar
kizlar sizinkiler kac aylikta uykulari duzene girdi cok merak ediyorum ne kadar daha dayanabilecez bu uykusuzluga yorgunluga allahim hepimze guc kuvvet versin
3 gundur cokagir grip oldum okusuruk hersey var kizlarin ikiside oksuruyo insallah cogalmaz
allahim hepimize guc versin

evet mehlikacım aynen öyle her odada 1 yatak vardı bügün üçünüde bir odaya aldık ama bizde birde dördüncü yatak var hasta olan olursa falan ayrı odaya almak için ayırdık..... ama şu anda 1 saati geçti hala ses kesilmedi bakalım artık...benimkilerde öğlen 2-3 saat uyurlar itiraz etmezler hiç çünkü alışıklar ben o konuda çok prensipliyimdir zaten.. öğlen akşam aynı saatler arasında uyur uyanırlar yataklarına yatırıp çıkarım 2 aylılarken ayakta sallamıştık çok gazlılardı 1-2 ay salladık ama çok zordu allaha şükür 2 yıldır kendileri uyuyorlar......canım sende aramıza hoşgeldin demek seninde muallim gibi 3 kızın var allah bağışlasın senin bebişlerin nasıl uyuyorlar canım eger sen azimli ve sabırlı olursan uykularını düzene sokabilirsin ben 5 aylıkken başlamıştım o zamandan beri düzenli ve kendileri uyurlar....benimde 3 oğlum var ikibuçuk yaşındalar ...muallimcim bende 1,5 yaşlarına kadar mama verdim bencede biraz ver ama eşim anlattı arkadaşının çocugunda gelişim geriligi varmış dr.keçi sütü üiçirin anne sütüne en yakını o demiş...mamadan süte geçince ilk zamanlar sapsarı sıvı kaka yapıyorlar sakın korkma

Slm kızlar! herkese mutlu günler!
meryemcim hoşgeldin.Allah kolaylık versin sana canım.gündüz kaç kez uyutuyosun bebişleri?
Aynurcum haberdar et merak ediyorum naptılar uyudular mı aynı odada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…