Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Mehlikacım yaklaşık 1,5 saat sonra uyudular ama gündüz ayrı yatırıyorum önce gece alışsınlar sonra gündüz alırım ç.ünkü ben en geç 3,5 da uyandırıyorum

aynurcum mehlikacim hosbulduk evet benimde uc kizim var ve belcikada yasiyorum kizlara gunduz bakiciyla gecede annemle bakiyoruz cok huysuzlar
kizlari gunduz once ayakta salliyoruz sonra uyuduktan sonra yataklarina yatiriyoruz ikisini bu sekilde yatiriyoruz arada bir uyaniyolar sonra yanina gidince yeniden uyuyolar
ama birisi hep yanimizda kesintisiz uykusu yok 15-20dk bir uyaniyor
gecede 2si annemle 1 de benimle ayni odada yatiyor gece daha huzursuzlar yataga yatirsak iki de bir kalkiyoz daha yorucu oluyo
insallah bir an once duzelirler biraz daha rahatlasinlar bende yanliz uyumalari icin alistiricam
yaza turkiyeye gelicez o zamana alisirlar insallah
simdi bide dis cikariyolar ucude cok huysuzlar
rabbim yardimcimiz olsun

meryemcim,
Çok zor yaa biliyorum bizde geçtik o yollardan.Ama formülün aynı oda olsun.ben hep bunu söylüyorum ama gerçekten işini %90 kolaylaştırır.Bırak aynı odada yataklarına çık.Ağlaya ağlaya uyusunlar alışsınlar.Öğrenecekler hep aynı saatte yatıp kalkmayı sen de ohhhhhhhhh beeeeeee diceksin canım inşallah.ben çok ağlattım alıştırmak için ama değdi sonunda...

selam kızlar herkes iyidir umarım soguk bi güne başladık gene hafiften kar atıyor buralarda .
mehlikacım cumartesi günü çocukları kendi başlarına yatırmaya çalıştım ağlamalrla beraber yatırdım anlattım çıktım odadan arkamdan ağlayarak hepsi beraber geldiler tekrar yatırdım bu sefer tamam dedim bende odada kalayım size masal anlatayım yatın siz yok ağlamaya son sesle devam ettiler tek sustukları zaman anne del buraya yat oldu :)) hadi elini tatayım kızım uyu diyorum diğeri anne benimde elimi tut diyor 10 dakkada uyuyan çocuklar 1 saati geçmişti hala ağlıyorlardı . gene kendi sistemime döndüm aldım beraber yattık 10 dakkada uyudular. park yatakda kolaydı bunlarda normal yatakta ben baş edemiyorum sen nasıl ikna ediyosun arkandan kalkıp gelmiyorlarmı ben başaramadım valla .

triacım çocukların alıştıkları düzenden vazgeçmesi zor tabiki.Benimkiler hala park yataktalar.Eşim yatak alalım diyip duruyo ama işte bende seninkiler gibi arkamdan geleceklerini bildiğim için acele etmek istemiyorum.yataktan inebilseler benimkilerde uykusu olsa bile uyumazlar.neden erken vazgeçtin ki park yataktan. sağlıklı bulmasamda çok işe yarıyor:)

park yatakda benimkilerde öyle uyuyordu canım ama dediğin gibi işte normal yatağa geçince olay tamamen değişti . park yatak artık küçük gelmeye başladı rahat edemiyorlardı bide onun üstünden aşmayı deniyorlardı bikaç kere vukuat oldu öyle sonrada eşim aynı ısrar etti kendi odaları olsun diye mecbur aldım bende ama böylede rahat ya yatıyoruz aynı yerde hepimiz 10 dakkada uyuyorlar zaten hem zaten gündüzde göremeyeyince akşam yatmasını beraber yapıyoruz en azından hissediyorlar. şimdi bizde herkesin yeri var yatağın neresinde kim yatıyor belli bazen şımarıklık yapıp biri diğerinin yerine yatıyor öbürkü bağırıyor anne yerime yatmış diye biara koguş sistemi yatışın resmini ekliyim buraya :)))

oyyyy 1 değil 2 değil tam 3 tanee çok güzel yaa cıvıl cıvıl çok özendim valla şimdi. ama Allah bol sabır versin =))

e. a canım cok sagol...
nerdesınız ya ....hanı yoklama alıcak kısı nrde hımmm .....kısmeler gelmıyo ceza vermek gerek ya olmaz böölee.......benımkıler gece sık sık aglıyo aynıu yerde yatsalar hepsı ayakta olur yazın bakalım nasıl olur toparlasınlar ınş denıcem..bugun ayse bendeydı hanı bı ara hamıleyken mıde bulantısı dıye baslık acmıstı ama gırmıyoo artık uç kızı var onunda bugun bana geldı altı kız olduk....cok sekerler onlarda onlar yuruyo masallah benım tenbel kedıler sıralıyo ancak...cok opt sızı kızlar ..gelmeyene ceza yasası cıksın aynur ....

Kızlar ara ara yazdıkalrınız takip ediyorum.
Maşallah hepinizeVe tabi kuzularada
İlk takip ettiğim zamanlar aynurun oğluşları küçüktü şimdi çizelgeye baktım 2 yaşı geçmişler.
MERYEM42 Senide hatırlıyorum canım.Allah kızlarına sağlıklı ömürler versin.
MUALLİM ablam senin kızlarda kocaman oldu ya
Zman nasılda geçiyor,doğum yaptığını öğrendiğim gün,dün gibi daha.

selam kızlar uğrayamadım bayağıdır tahacım ateşlendi 3. gün antibiyotik başladık mecburen ama kuzum sağda solda ayakta otururken devamlı uyudu ve uyku hali hala geçmedi bu akşamda otururken bile uyudu sizce vücudu dirençsiz diyemi öyle endişeleniyorum arada
mehlikacım aynı oda fikrinde sana çok katılıyorum sanırım zamanla seslere alışıyorlar mesela taha uyandığında okadar çığlık atarki sağır sultan uyanır benimkiler uyur maşallah alıştılar artık
haftasonu eşim erkekleri alıp kayınvalidemde kaldı annemde kızımı aldı bende ablamla keyif yaptım öyle uyumuşumki olduğum gibi uyanmışım çok çabuk yorulmaya başladım ben yaşlanıyormuyum ne bir an önce yaz gelsin istiyorum gerginliğim hat safhada benimkilerde hiç oyuncakla oynama yok akşama kadar tepemdeler sizinkiler oynuyormu yaaa
bu arada çarşamba yada perşembe eymeni götürücez dr sünnet için bilgi alıcaz
kandiliniz mübarek olsun bu akşamın hürmetine rabbim sağlıklı uslu çok uyuyan laf dinleyen gece uyanmayan hayırlı evlatlar versin bize

aklıma gelmişken eymen park yatağın içinden atlamaya başladı yatağa geçmek zorunda kalırsam tüm düzenim bozulucak yaaa bu park yatakların derinlikleri hep aynımı acaba

artvınlı hosgeldın canım sagol canım buyuyoruz yavas yavas senoın yakısıklı nasıl bız yogunuz bak kısmeler yok herkes bebıslerle ...sızın topık ıyı valla sohbet guzel ....opt senı

pıtos gecmıs ols canım ..bırak uyusun vucut yorgun dusmıustur endıse etme canım toparlar kısa zamanda .....yorgunluk stres bendede aynı valla yaz gelsın gezelım azcık ..benımkılerde oynamıyoo ya kucak ıstıyolar bu sıralar bı cay ıcemedım ınan aksam aglayıp duruyolar tepemde ....sabır ama azalıyo sankım yaslılıkmıs kızım ben on sıradayım sıze daha var ......ama bunlar on yas atlatır ınsana opt senı

günaydın millet
kübracım geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır canım benim azracıkda hala öksürüyor belki 1 ay oldu ilaçlar fayda etmiyor bugün tekrar getiricez sanırım alerjik çıkacak sonucu inşallah öyle olmaz .
benimkiler oyuncaklarla oynuyor aslında daha çok lego tahta yapbozlar var onlarla bide bebeklerle altnı falan değiştiriyorlar. bide ben onlara plates eşeği almıştım zıplamaları için en çokda onla oynuyorlar biri motora biniyor , biri eşeğe , birinede sallanan bişey almıştım ikeadan onada o düşüyor at diye ona biniyor .öyle vakit geçiriyorlar. oyuncaklar haricinde en çok yakalamaca oynuyorlar birbirlerini kovalamak keyifli geliyor onlara .

günaydın kıslarrrrr! kolay bir gün diliyorum herkese....
Pitos sende benim taktiği uyguladın demek.en iyisi ayrı takılmak.biz önceleri eşimle gidiyorduk heryere çol çocuk valla iyi idare ediyomuşum.şimdi bırak biryerlere gitmeyi evin merdivenlerinden bile çocuklarla inmek çok yorucu kaldıramıyorum valla.gerçekten yaşlandığımı bende hissediyorum.çocuklatr yatar yatmaz koltukta yaşlı nineler gibi uyuyakalıyorum.
oyuncakları saklıyorum ben kızlar çok oyuncakda almıyorum zaten.hep ortakta 5-6 parça b,işeyler oluyo diğerlerini saklıyorum.sıkıldıkları zaman diğerlerini çıkartıp oynadıklarını saklıyorum.yeni oyuncak alınmış gibi karşılıyorlar bu durumu.o zaman size değil yeni çıkardığınızoyuncaklara saldırıyorlar.
triacım geçmiş olsun o öksürük bizdede var geçmiyor birtürlü. Ya Asya yla baş edemiyorum ben.her sabah kalkıyoruz pijama çıkartılıp atılmış beşikten aşağı napsam vazgeçiremiyorum.bi de Ali ye öğretti o da akşamları oynarken bi anda çıkartıveriyor altını.ben kızıncada öyle bi keyifleni,yolar ki....

Muallimcim o çay konusunda bizde dertliyiz ya 1 bardak çay içmek için 40 takla atıyoz valla akşamları.en iyisi hiç içmemek:)biz yemek olayını da bıraktık akşamları zaten yedirmiyolar sırayla gidiyoruz mutfağa.çok aç değilsek bebişler yatınca yeriz diyoruz ama onlar yatınca da uyku açlığı yeniyo...

sağolun kızlar ateşimiz yok şükür paso uyuyor ama
mehlikacım o taktiği denedim ben bizimkiler yemedi valla
arzucum yapboz aldım kafalarına vurdular ışıklı oyuncaklar falan vardı hepsi kırıldı zaten hacı yatmaz bir ısırıkla hacı yatar oldu ben bu dönemin çok zor olduğunu düşünbüyorum valla birbirlerine yada oyuncaklara zarar vermeden oynamayı öğrenmeleri gerek buda biraz zaman alıcak bisiklet alsam sürerlermi şu zıplama eşeği nasıl biey canım belki hoşlarına gider
muallimcim yürümüyorlar diye sıkıntı etme ama aklımda kalmasın diyorsan götür dr bişey olduğunu sanmasamda belki d vitamini eksiliği vardır buda yürümeyi geciktiriyor biliyprsun
mehlikacım bizim eymende soyunmaya başladı yaa senin kız öğretti kesin :) aaa içeri bir giriyorum herşeyi çıkarmış allahtan beze ellemiyor tabi yakında çıkartmayacağı malum
son olarak muallimcim siz çok şanslısınız sapancaya doğalgaz yeni geldi ve ben sobalı evde oturuyorum düşün tek odanın içinde yiyorlar beni bu yaz taşıncaz şahsende yaza kadar gelicekler sanki bana

kübracım ben plates eşeğini yakaladın yakaladından almıştım ordan bakabilirsin canım .aynısını çarşıda çok begenmiştim 40 lira demişlerdi ordan çok uyguna geldi .
bu soyunma işi dönemsel sanırım benimkilerde aynı modda önceleri sadece pantalonlar çıkıyordu şimdi çoraplara geçtiler . sadece bezle kalıp kendim giycem diyip giymeye çalışıyorlar bide bende baş edemedim naptımsa fayda etmedi bi müddet sonra bırakırlar sanırım

arzucum sen nettenmi aldın yakaladım yakaladım neresi kısss :) sendede herşey var maşallah şu tahta atlardan bende istiyorum bakalım eşim izinliyken sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…