Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam anneler...bız erkencıyız yıne gercı saatımız hep böle uykumuz duzene gırdı sayılır gece sıksık uyanmasalar daha ıyı olucak gunduz duzene gırdık ama..........nıl o sarkıyı acıyorum netten cok guzel ama seda aglıyo ya yukseek sesten blendırdan cok korkuyoo gecer ınş.......
hepsının huyu baska baska bence cok sık ceza vermek dogru degıl kızlar cok sık ve her defasında vermeyın oğlum kucukken dr sölemısttı bu seferde alısır cezaya daha baska hırcınlık yapar ....ben daha cok odullendırdım dr onerısıyle sıksık odullerınce arada ceza verınce guruuruna cok dokunuyo ve yapmamaya calısıyo ınş basaracaz kızlar ısımız zor oğlum cok yardımcı allahtan bana bı arkadasın kızı var oğlumla yasıt annesıne bı daha doguramazsın dıyoo bana senın oğlun nasıl kıskanmadı dıyo bıde cok sukur cok sevıyo kızları kıskanmıyoo aslında tek cocuk ve hep bebegım dıye sevdım onu ama sımrtmadım hıç şımartmayı sevmıyorum tek olabılırsın ama bunu kullanma dedım her zaman ....rabbım saglık versın bebeklerımıze ...benımkılerde basladı zaten bırbırlerını ıtıyolar ıstemıyoloar ..........seda ve ela sıralıyo daha yurumuyoruz dıla ıse nedense tam basmıyo bu ayda basmazsa dr a gıdıcem ınş sıkıntı yoktur ............bu hafta yer elması aldım corbalarına koydum cok guzel tadı yok ama cok faydalı........bıde saleb cok sevdıler verıyorum bu sıralar opt sızı

muallimcim bizimkilerinde garip korkuları var bazı çizgifimlerden korkuyorlar ama hepsinni farklı korkuları zamanla alışır elek süpürgenin blendrıın sesindende korkarlardı şimdi hiççç korkmuyorlar
benim ufaklığın biri anca yeni yürümeye başladı bence hiç endişelenme biraz zamana ihtiyaçları var cesaret uygun zaman ve istek :)

Tria bende senin gibi cezalar veriyorum.Geçenlerde bakıcıara anlattım.korkuyorum tabi yavrularıma vurmalarından.gerekirse vurmak yerine ceza versinler istedim.Sonra eşim saçma buldu bu kez sürekli ceza verirler dedi.o da doğru.Allaha emanet olsunlar yaa.Düşününce canım çok sıkılıyo.
Mesela öğle arasında eve gittik yemeğe annemler bizdeydi hazırlanmış bizimle çıkacaklardı.Çocuklar çok huzursuzlandı resmen yapıştılar evden çıkmayalım diye.ilginç bikaç şey verdim ellerine unutturmak için.çok şükür faydalı oldu.özellikle bir oyuncağa hepsi yüklenince daha farklı oyunlar icat ediyoruz biz.birde bu ara akşam 1,5 -2 saat boyunca yumurcak tv ile karamel tv arasında gidip geliyoruz.hele o miniscule u yapandan Allah razı olsun.pür dikkat izliyolar onu...

muallimcim sana çok katlıyorum bizde eymen kardeşini sevdiğinde alkışlıyoruz onu o ve diğerleride alkışlıyor sürekli cezaya tabii tutmakta arsızlaştırabilir dediğin gibi veya ben yüksek sesle ağlıyormuşum gibi yapıyorum ruh gibi kalıyorlar aklıma ne geliyorsa yapıyorum inş doğru yol üzerindeyizdir
pamukşekerim bukadar sabırlı olduğuuma kendim bile inanamıyorum tek çocuğuna döven bile varki ben bağırdığımda vicdan azabından ölüyorum allah dağına göre kar veriyor işte
nilcim hadi maşallah darısı diğerlerinin başına benimkiler hiç tv izlemiyorki yaaa koltuğu camın önüne çektik kedilere falan bakıyorlar biraz zaman geçiyor orda onun dışında evcilik oyunuyoruz bebeiği giydiriyoruzx altını değişiyoruz bebek düşüyor ağlıyor bunlarda yardım ediyor bebeği siliyorlar sırayla salllıyorlar bende özlemişim evicilik oynamayı söylemesi ayıptır 13 yaşıma kadar oynadım evcilik :) kim ne ayzmıştı şimdi okudum silindi aklımdan yarım akıllı olmak böyle bişey demkki :) herkesi öpüyorum
buarada bir ilaca başladık ilaç değil aslında tamamen doğal kan yapıcı iştah arttırıcı bağışıklık sistemini geliştirici adı provitec çok iyiymiş bakalım gripsiz bir kış diliyorum

mrb gzl anneler.....bn yeni anne oldum sayılır kızım 4 aylık...
bugüne kdr hep zor zor cok zor diyodumda bi bakim dedim ikiz üçüz anneleri neler yapıo nası yapıo:26:
helal olsun size wala ayakta alkışlıyoum sizleri allah sabır versin biz bi bebekte zorlanıyoz sizde 3 tane war....
bebiişlerinizide öpüyoum...

teşekkürler pre, Rabbim kolaylığını veriyor gerçekten, burada tek bakan arkadaşlarımız bile var, asıl alkış onlara bence :124:

kızlar eşim bir dr. arkadaşı ile konuşmuş onunda ikizleri var, şu an 3 yaşındalar, onlarda kusma problemi yaşamış, çok şeyler yapılmış en sonunda bir şurup iyi gelmiş, eşimde aldı bakalım dünden beri veriyorum inşallah iyi gelir.. bu arada cuma günü için türkiye hastanesinden dr.şürkü cido dan randevu aldım, beğenirsek rutin muayeneler için ona gideceğiz..

bu arada sabiha hocanın iki kitabını aldım, iki kitap daha aldım ama birine dün biraz baktım çok bildik şeyler yazıyor, pek beğenmedim..kıskançlık, öfke, beslenme gibi konularda..
bir de çocuğun manevi eğitimi diye bir kitap Ali Çankırılı nın okudukça sizlerede birşeyler yazarım inşallah...

bu arada sabiha hoca bir programda anlatmıştı, benimkiler için erken ama siz uygulayabilirsiniz, 2 yaş civarı çocuk inatlaşmaya başlar dedi, sen yap dersin o tam tersini yapar, onun için ben istediğim şeyi yapmamasını söylerdim, mesela yemek yapıp ortaya koyardım ve buna kesinkile dokunmayın sakın yemeyin derdim, arkamı döndüm an yemeğe başlarlardı:)) birde çekmece olayı var, çekmece karıştırmasını istemiyorsunuz, onunla birlikte hiç aklında yokken açıp çekmeleri karıştırın, bir iki defadan sonra artık çekmeceleriniz onun ilgisini çekmez dedi...

herkese mutlu günler...

herkese selamlar ne güzel bilgiler paylaşmışsınız teşekkürler..

biz iyiyiz çok şükür ama evde çok sıkılıyorlar artık soğuk diye çıkamıyoruz dışarı evde de salaon dışında diğer odalar hala yasak..görkem çok hareketli bizde de park yataktan bile aşağı atlıyor düşünün artık..kızım allahtan daha tırmanamıyor koltuklara filan oda başlayınca yandık ..
bu haftasonu oğlanları sünnet için çocuk cerrahiye götürcez sorun yok ama bir an önce yaptıralım dedik küçükken daha rahat iyileşiyormuş bakalım dr.ne diyecek eğer olur derse bu yakınlarda yaptırız sanırım ama içim cız ediyor valla aşıya bile giderken uykularım kaçıyor..

bunun dışında bir değişiklik yok iş ev çocuklar çok yoğun geçiyor öpüyorum herkesi..:80::80:

selam herkese nasılsınız ...bız balgam az da oksuruk var ınş ılerlemez ...nehır yuruyolarmı senınkıler evın sobalımı canım neden tek salon sıkılırlar ya benımkıler her yerde gezıyolar sadece banyo tuvalet yasak kuçuk tuvaletı kullanmıyoruz bız orda temızlklık kovam var evı sılmek ıcın nasıl olmussa acık bulmuslar ay bı baktım hepsı orada kovayla oynuyoo nasıl cıkardımm bılmıyomm cok meraklılar ....cok sıkılıyolar ınş hava ısınsın eve gırmıcemnmmınşş opt sızı

nehircim eger bir sağlık problemleri yoksa neden yaptırıyorsun sünnet vallaa zaten 3 çocukla ugraşmak zor birde sünnetli felaket olur bence ben 6 yaşında düşünüyorum.....
kız muallim havalar ısınsın eve girmiycem diyon nereye gidicen 3 çocukla valla ben kimseye gidemiyorum 3 çocukla kimseye dert olmayayım diyorum:)) bu arada kız sen çalışmıyormuydun

selam ....oo üç erkek annesı gelmıs aynur nasılsın ....ben calısmaya ara verdım kımseye bırakamam ya bıtane olsaydı calıscaktım ama bu durumda calısmıcam bakalım azcık daha ....gezıcem ınş ev olmasada dısarıya sık sık cıkıcam yarımcı kızla ınşş arkadaslar ne gun ıçın valla heryerı talan edıcezz.........bencede haklsın sunnet ıçın sıkıntı yoksa altı yas daha ıyı opt

slm kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür.Sünnet bence 2 yaşından önce çok iyi olur.Biz alişi 6 aylıkken yaptırdık.Anılı da ondan birkaç ay sonra.Sünnet kafamda çok büyürdü ama hiç anlamadık diyebilirim.Sanki hastaneye kontrole gitmişiz gibi geldi bize.Çok rahat atlattık.ama benimkiler sünnet olurken 5-6 yaşlarında çocuklarıda gördüm.hastaneyi inletiyorlardı korkudan.Anne babayı çok yoruyorlardı.Benim bebişler anlamadı bile.Eve geldiğimizde yerde sürünüp oyuncaklarıyla oynamaya devam etmişti ikiside.
herkesi öpüyorum kızlar.iyi haftasonları diliyorum.ben anılı alıp anneme gidicem haftasonu eşim asya ve aliyle kalacak.İskenderunda bigüzel gezmeyi düşünüyorum.kuaför alışveriş sizede tavsiye ederim kızlar.Baktık eşimle sürekli çok yorgunuz.Birlikte annelere bile gitmek çok yorucu.Haftasonu çocukları paylaşıp ayrı takılıyoruz.tabi her haftasonu değil.iyi geliyor bize

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım bizdede şükür şimdilik bi sıkıntı yok .sünnet konusunda bende erken yaptırma tarafındayım zaten 2 günde geçiyor hiç bişey anlamıyorlar daha iyi gibi sanki .
bide muallim sen öksürük ve balgam için bişey söylemiştin adını hatırlayamadım cam taş gibi bişey almıştım ben ama bi türlü kullanamadım sen hatırladıysan eger nasıl kullanıyordun onu yazsana bi ben bişey yapamadım valla hatırlarsam yazacam adını buraya hadi kaçtım öpüldünüz

herkese merhaba bizdede burun akıntısı hala devam ediyor onun dışında başka sorun yok şükür en güzeli erken sünnet ettirmek bencede taha sünnetten 4 saat sonra oynamaya başladı ve aynı zamanda fıtık ameliyatı olmuştu hiç bir şey değişmedi altını açtığımda krem sürdüm okadar hareketleri hiç kısıtlanmadı şimdi eymende sıra yarı sünnetli olduğu için onunki anestezi altında olucak bu hafta içide onun için gidicez kısmatese herkesi öptüm

selam hatunlar kuafor gezmelerı var oo ne ıyı....bak ıyı fıkır cocukları bolusmek ya ....
bızdede balgam oksuruk var ınş ılerlemez... o dedıgın nöbet sekerı denılıyo.........ben keten tohumu az bı parca nobet sekerı ıhlamur cayı kaynatıyorum sonra ıcıne zencefıl zerdecal karanfıl tarcın atıyorum ..ılınınca azcık bal bıkac gundur ıcıyoruz sevmıyolar ama ....ınş atlatırız herkesı opt bız hala yurumuyoz ondort aylıgız duzeltılmıs onıkı .........

sunnet olucaklara saglık dılıyorum aslında ılk bır yas cok ıyı ama ınsan bı hatırası ols dedıgı ıçın altı yastan sonra yapıyoruz ....benım oğlum sunnetten sonra daha ıyı gelıstı ve yemesı duzeldı .....altı yasında oldu bu derece gelısecegını bılseydım bende once yaptırırdım ama baska sıkıntıları olmustu ...........saglıklı gunler kızlar hepınızee

herkese merhaba uzun zamandır fırsat bulamıyordum herkes iyi heralde çok şükür bizimkilerde çok hasta oldu zor atlattık derken metede yeniden başladık antibiyotiğe üçüz çok zormuş arkadaşlar ya ben bu ara çok zorlanıyorum bi yandan iş bi yandan ev bi yandan üç çocuk keşke ailemden birileri olsaydı veya yakın olsaydık en azından tek başına çok zormuş yaaa allahtan eşim yardım ediyor bide o umursamasa ne yapardım bilmiyorum.bende sünnet işini önümüzdeki ay yaptırmak istiyoyorum annemler gelecek inşallah o zaman aradan çıkartmak istiyorum ama size birşey sorucam benimkilerin pipilerini biz hiç ellemedik bugüne kadar hani evdesünnet derisi oynanıyorya bizim ilk doktorumuz sakın ellemeyin demişti şimdide kapalı açılmıyor bizim bakıcıda bunlar açılmadığı sürece sünnet olmazlar diyor sizlerin bir fikri varmı sizinkiler nasıl:)

Mrb arkadaşlar

biz gün aldık sünnet için 22 şubattan sonra evde birileri olucak aradan çıksın diyoruz :81:

hasta olan bebişlerinize geçmiş olsun

park beşikten düşmeye başladılar öne doğru sarkıyorlar hooppp kafa üstü bende önceden pamuk yatak yaptırtmıştık onları çıakrdım beşiklerin önlerinde duruyor artık düşselerde bişi olmaz

ha bu arada geçenlerde banyo açıktı siz gidin klozete kumandaları atın ellerini sokmuşlar :84: :84: bu olanlar 15 saniye içinde oldu hatta biz komple misafirliğe gidicektik hepsinin üstünü değiştirmiştik o sinirle o korkuyla herşey iptal :84: tabi eller yüzler komple yıkandı çıldırma noktasına ramak kalmıştı yaniii

ay canım güldüm deli gibi hemde kusura bakma seni o anda düşünemiyorum uff ki ne ufff.
akla hayale gelmeyecek şeyler yapıyorlar saniyelerden bile kısa zaman içinde. 2 si birleşiyor benimkilerin birbirini ayartıyor bide senin 3 ünün birleştiğini düşününce Allah kolaylık versin canım.

geçmiş olsun hasta bebişlere annem 2 gündür yoktu öldüm resmen seni hiç düşünemiyorm allah yardımcın olsun sünnet derisi öndemiydiki kapandılar canım biz eymenin derisi önde kapanmasın diye krem sürüyoruz ama tahanınki normaldi hiç ellememiştim ben cerahha göstermekte fayda var yinede
nilcimm :)))))))))) canımsın ya valla çıldırmamak elde değil ne diyim geçmişolsun sabah burnuma taha kumandayla vurdu benimde morardı hala acıyor öyle bağırdım ki acımdan eşim yataktan sıçradı ama ölüyordum anlaşılan b kumandaları saklamak gerek akşam uykularına az kaldı ve resmen beni öldürdüler sürekli kavga var bizde sevmeleri bile öldürür cinsten bu arada kızımla taha dans etmeye başladı ::)))))))) güzel yanlarıda olmasa tam kaçmalık herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…