ben gelene kadar kimse gelmemiş kaldığım yerden devam edeyim bari, bu arada akşam annemin zoru ile kuaföre gittim, en son hamilelik öncesinde saçımı kestirmiştim, çok uzadı, çocuklar acayip çekince kestireyim dedim, beyazlarda vardı, saç rengimden gölge olsun dedim, ama kuaför kız beni sarışın yaptı
( hoş sarışın gibi değil ama benim gibi esmer biri için epey farklı bence neyse eşim, annem beğendiler, bende alışmaya çalışırım artık :)
beraber yatırmayı bizde beceremiyoruz, oğlanlar uyurken daha sakin, ama kızım soluna dönerken bile bağırıyor, yada ses çıkartıyor, mecburen ayırıyoruz.. şöyle kesintisiz bir 6-7 saat ne zaman uyuyacağız çok merak ediyorum tecrübeli anneler cevap verin :44:
elitu canım zeytinyağ ile yapacaksın geriye çekmeyi, tabi sünnet olmadıkları için epey uğraştırıyor, ilk denemede bende çok korkmuştum, kadınlara gösteriyordum yeterli mi diye, çiş yaptıları deliği görene kadar yavaş yavaş çekmek gerekiyor.. bir de çok ağladıklarında altlarını açıp bakıyormusun, bizimkiler kıyameti kopartıyordu, bizde ne olduğunu anlamıyorduk, altlarını bir açtık çişlerini yaptılar ama az az ve sızdırarak, sonra rahatladılar, dr. a söyledik, attırarak çiş yapmaları gerekir dedi, öylelikle sünnet olayına kadar iş uzadı..
bizden bu kadar,, herkese bol uykulu geceler..