mehlikacım sen bayağı uzun süre saklıyorsun ben hafta bir değişiyorum hımm dur bide onu yapalım bakalım tahta atla plates eşeği arasında kararsız kaldım aslında o atların plastik olanları daha ucuzdur sanırım arzucum gözüne çarpan değişik oyuncak olursa banada haber verirmisin benim takip etme imkanım yok sen birde nelerle çok oynuyorlar bilirsin ben böyle zararsız birbirlerine vuramayacakları şeyleri daha çok tercih ediyorum tabii uygun olmasıda iyi olur ::)
herkese selam..
doğumgünümüz yaklaşıyor, kısmetse bu pazar kutlayacağız, onun hazırlıklarını yapıyoruz, aile içinde olacak, birkaç da tanıdık gelecek, inşallah bebişler uslu durur,,
şu kıyafet çıkarma olayına çok güldüm kızlar,, bu kadar gülmenin sonu iyi değil, başıma gelecek gibi duruyor :)) bizimkilerde altları açık gezmek istiyor bu aralar, üst değiştirmek bela oldu, kıyameti kopartıyorlar,, geçici bir durumdur inşallah,, ömer altını açar açmaz emekliyerek kaçıyor, 1-2 dak. içinde de ortalığa işemeye başlıyor, bi de eli ile oynuyor paşa, kayınvalidem bu ellerini yıkıyor resmen diyor,, kızım 3 gecedir ateşlendi, dr. peditus ve dolven verdi, şuan da kırmızı döküntü döküyor,,,
Tüm bebişlere sağlık diliyorum, güzel annelerinde sabır ve kolaylık,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?