Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bu esekler atlar ıkı yas ve uzeru bılıyorum ya .....oynuyolarmıkı ben salıncak alıcam ....ama sallanana ata bınerlerse alım bıkıyolar hemen yaaa

vallla muallimcim benim tepeme binip orda her şekli yapabildiklerine göre atada binerler diye düşünüyorum gittiğimde sorarım bakalım binemiyceklerse gerek yok oda yaza kalır salıncak vardı bende birbirlerini sallamaya çalışıyorlardı çok tehlike oluyordu verdim birine aynı anda inip aynı anda inmeleri gerek ve sonrada kaldırman gerek çok tehlike var onda

günaydınlar....
pitos bizde tahta at var bitane.23 nisanda geçen yıl almıştım.biraz pahalı olduğundan tek aldım ben ama çok sevdiler hala arada bir çıkartıyoruz oynuyorlar büyük ilgiyle.sırayla bineceksiniz diyolar hızını alamayan bizim sırtımıza biniyo napalım:)) oyuncakları ben aylarca saklıyorum canım yani sakladığım oyuncak 3-4 ay olmuyo ortalıkta o yüzden çıkardığımda tekrar ilgi duyuyorlar.

günaydın kızlar günaydın mehlika

valla kübracım almak istediğim çok şey oluyor uygun nerde ne var onları takip ediyorum salıncak bende aldım arada bir çıkartıyorum aynı hesap şimdide kaydırağa takmış durumdayım bi tane buldum ama oda küçük geldi bu tarz oyuncaklarda genelde 2. el bakıyorum ordada bi sitem var onu takip ediyorum arada bi şeyler yakalıyorum öyle ilk arabamıda öyle almıştım kullandıktan sonra bende sattım onu burdan birine böyleleikle hem çok para vermemiş hem sürekli değiştirmiş oluyorum .
benim kızımın da öksürüğü geçmemişti ve dün doktora götürmüştü eşim bu kadar ilaca geçmediyse alerjik durum vardır demiş. 2 yaşınada girdiler alerji testi yapalım ona göre karar verelim gerekirse ilaç başlayalım demiş haftaya salıya gün verdi . bakalım nolcak . kayradada var ilaç kuıllanıyoru zaten muhtemelen azradada olacak . sizin bilginiz varmı bu konuda normal devlet hastaneleri falanda yaparmıki .

mehlikacım sen bayağı uzun süre saklıyorsun ben hafta bir değişiyorum hımm dur bide onu yapalım bakalım tahta atla plates eşeği arasında kararsız kaldım aslında o atların plastik olanları daha ucuzdur sanırım arzucum gözüne çarpan değişik oyuncak olursa banada haber verirmisin benim takip etme imkanım yok sen birde nelerle çok oynuyorlar bilirsin ben böyle zararsız birbirlerine vuramayacakları şeyleri daha çok tercih ediyorum tabii uygun olmasıda iyi olur ::)

tamam tatlım haberleşiriz tahta atlar sallana diğer hayvanlar biraz pahalı gelmişti bana ikeada aynı işi gören bişey var aynı sallanıyor oda 20 liraydı ordan bakabilirsin bide ikisi arasında biri durduğu yerde sallanıyor öbürü üstüne biniyosun ayaklarıyla zıplıyor bütün evin içini geziyor arada onu besliyorlar falan bana daha kullanışlı geldi fırsatın varsa siyete gir bi bak . ama her çocuk aynı değil burda benle beraber bi kaç kişi daha aldı mesela birirninki odaya bile sokmamaış .

pitos tahta çok güzel benim plastik eşyalara gıcığım var biraz:)) 23 nisanda migrosdan almıştık normal fiyat 70 civarıydı 23 nisanda bayram indirimi olmuştu migrosta oyuncaklar %50 indirimdeydi ben de öyle almıştım.Ya bizimkiler ağlıyo ikisi birden biniyo bazan çok kaliteli dayandı bizim afacanlara.ama sürekli ortada değil onuda kaldırıp birkaç ay hiç çıkarmadığım oldu.
aynur burdasın biliyorum çık ortaya...

herkese selam..

doğumgünümüz yaklaşıyor, kısmetse bu pazar kutlayacağız, onun hazırlıklarını yapıyoruz, aile içinde olacak, birkaç da tanıdık gelecek, inşallah bebişler uslu durur,,

şu kıyafet çıkarma olayına çok güldüm kızlar,, bu kadar gülmenin sonu iyi değil, başıma gelecek gibi duruyor :)) bizimkilerde altları açık gezmek istiyor bu aralar, üst değiştirmek bela oldu, kıyameti kopartıyorlar,, geçici bir durumdur inşallah,, ömer altını açar açmaz emekliyerek kaçıyor, 1-2 dak. içinde de ortalığa işemeye başlıyor, bi de eli ile oynuyor paşa, kayınvalidem bu ellerini yıkıyor resmen diyor,, kızım 3 gecedir ateşlendi, dr. peditus ve dolven verdi, şuan da kırmızı döküntü döküyor,,,

Tüm bebişlere sağlık diliyorum, güzel annelerinde sabır ve kolaylık,,,

3üz topıgını yenı gordum nasıl bakıyorsunuz onlaraa .. allah bagıslasınnn.... masallah yaaa..

günaydın millet
tarçıncım hayırlı olsun tatlım yaşınız uykularını aldıktan sonra yaparsan sıkıntı yapmazlar .6. hastalık geçiriyorsunuz o zaman sizde sanırım 3 gün ateşlenme süresi var ondada ateşi düşmezse panikleme gerçi döküntü moduna geçmişsiniz bile iyileşmiş sayılır .
benimde dün gece benimkilerle işim vardı . kayra ağlayarak uyandı arkasından azrayı uyandırdı allahım susmak bimezler hepsi yanımda yat diye ağlar sinirlendim inat ettim kendiniz yatacaksınız diye çıktım gittim odadan ağladılar gene baktılar olacak gibi değil kalkmışlar korkudan kapıdanda çıkamıyorlar eşikte durup bağırıyorlar anne diye gittim gene yatırdım inat ettim yani oturdum bak masal anlatacam falan diye belki 1,5 saat falan yok arkadaş banamısın demediler sabah iş var baktım sonu iyi değil sabrım tükeniyor aldım ikişsinide yanıma öyle uyudular yani herhalukarda ben gene yenilmiş oldum .uykusuzluğumda cabası
ecem nil hiç uğramaz oldu beya yogun geçiyor günler anlaşılan

tarçın slm canım 18 inde benim minnoşlarda 3 yaşına girecek inşallah.Yeni yaşlarımız güzellik getirir umarım.
tria canım kolay gelsin yoğunluğunu çok iyi anlıyorum hepiniz dualarımdasınız.Allah hepimize güç kuvvet versin.Kolaylık versin inşallah.

selam kızlar ...yorgunluktan ölüyorum ya ....sabah aksam bıu maraton bızımkısı.....hayırlı cumalar...

slm ucuz anneleri nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla ugrasiyom
artvinli saol canim amin rabbim senin oglusuna da uzun omur versin

selam kızlarr :97:
çok stresliyim çoookkkk yarın çocukları genel cerraha çıkartıcaz sünnet için salı günü bakalm duruma göree yazarım size oof off korkuyom

Kızlar biz 1 haftadır galiba şu keçi gribi denen şeyden olduk. 39 un altına düşmedi 3 gün ateşler. Öksürük kusma falan.Tuğçe pazartesi ameliyat olacaktı. Hasta olunca cumartesi hastaneye yatırdık 2 gün kaldı. Ama ameliyatı da iptal oldu. 1 haftadır ilaç kullanıyoruz. Bitince kontrole gitcez. Duruma göre tekrar yeni ameliyata gün alcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…