Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

herkese selam,, bu saatlerde ancak zaman bulup resimleri bilgisayara yükleyebildim,, bir tane resimde buraya yükledim kızlar,, çok şükür doğumgünü telaşımız geçti,, ömerin ateşi dışında keyifli geçti..

tria, mehlika, muallim sağolun kızlar, bebişlerle daha nice seneler kutlayalım inşallah..

elitu canım çok geçmiş olsun, bende ameliyat olayından dolayı uğramıyorsun zannediyordum, iyileşsin de ameliyatı acil bir durum değildi sanırım..

nil bu kadar gergin olma ya bak bizimkiler 3 aylıkken oldu, hemde lokal anestezi ile, bacaklarını babası, kollarınıda ben tuttum, çok basit bir işlem gerçektenn..

gunaydın herkese....
elıtu canım hayırlısı ols ınşş daha ıyı olur kolay atlatırsınız ınş opt herkesı

kızlar tşk ederim moral oluyor güç alıyorum henuz gitmedik öğleden sonra gidicez emini basit bir işlemdir ama ben anestezi fobisini aşamıyorum da aşamıyorumm anasını satimm yaaaa

elitu canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun arkadaşım ...

tarçın canım bebişlerini benim için öppp kocaman kocaman nice uzun yıllara hep birlikte sağlkla yaşayın

kızlar herkese selamlar
elitu geçmiş olsun canım.3 bıcırla uğraşıp böyle sıkıntılar yaşamayan yok üzme kendini.Allah şifa versin.
Nilcim inan çok kolay geçecek hiç anlamicaksınız gerilme boşuna.benim oğluşlarım genel anesteziyle olmuştu.ayılırlarken ben çok ağlamıştım çocuğa bişey olduğundan değil ben çok paniğimdir eşimden hep fırça yiyorum bugibi durumlarda:))

günaydın hatunlar
nilcim hayırlı olsun tatlım oğluşlar erkek olacak kolay geçer tatlım panikleme hatta foto çektirmeye çalış dikkatine ona ver :)))
tubacıom geçmiş olsun tatlım inşallah çabuk atlatırda kolay ve basit bir emliyat sizi bekler . herşey yolunda gitsin inşallah .
bizde çok kötü bir hafta sonu geçirdik kzım ateşlendi öksürüğü hiç geçmiyor yarın ki test için ilaçta kullanamadık bakalım sonuçları ne çıkacak . evde herkes hasta olunca mızıldanmalarıda çok oluyor btün bir gün o benim annem senin değil diyerek dolaştılar buna ek olarakda beni kucağına al , elimi tut . hepside tepemdeydi 2 gündür .inşallah çabucak atlatırlar derken şimdide ben yakalandım ne zaman bitecek bu dertler yaw

Slm arkadaşlar

sünnet olayını iptal ettik çünki oğluşumun birinde testislerinde su varmış ve ameliyat yapılması gerekliymiş ( 1,5 saat sürecekmiş biz 15 dk anesteziden korkarken başımıza gelene bak çok üzgünüm 18 aylıkken gelin dedi

canım nıl ınş sıkıntı buyumeden atlatır mınıgın canım merak etme ıyı olsunda yeterkı.......herkesı optuk uyuduk bende cupp yatayım

Nil üzme kendini canım benim Alişimde 6 aylıkken ameliyat olmuştu hem fıtık hem sünnet.Ama küçükken daha kolay atlatıyorlar annesi.

18 aya kadar geçer diyorlar hidrosel i ama bence geçmez gibi bu zamana kadar geçerdi yoksa değilmi
yani ameliyat görünüyor

sağolun kızlar marol oluyorsunuz

nasılsınız kızlar.....uzulmeyın ya yeterkı caresı olan seyler ols ınş hepsı gecer.....benım oğlumda fıtık amelıyatı olmustu ondan once kalbıne gıden damarlardan bırınde mınık bı delık vardı kapanması gerekırken kapanmamıstı o kapatıldı farklı anjıyo yontemıyle cok sıkıntılı gunlerdı ama cok sukur caresı ols yeterkı ...bol dua edelım sıkıntısız gecsın hepsı ınşş anne yuregı dayanmıyo o ayrı tabı....opt sızı kızlar

sağolun kızlar. Ufak tefek aksilikler oluyo işte ama herşeyin hayırlısı.
nil inşallah sorun olacak bişey değildir. Ameliyat süresini de kafana takma. İçimiz bi türlü rahat olmuyor anne olarak ama elden bişey de gelmiyor. Bizim Tuğçenin dudak ameliyatı 2,5 saat sürmüştü. Damak daha da zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Rabbim dermansz dert vermesin yeterki haklsınız

elitu canım sende zor günler geçirdin çok bu ameliyat süreçleri insanı daha bir farklı duygulara götürüyor hani kaybetme endişesi işte bu zor bir durum Allah korusun tabiki hepsinii

selam kızlar ...valla saka bı yana buyutuyoruz ınş bebeklerımızı daha dun gıbı dımı beklıyoduk hepımız bebeklerımızı sohbetler daha bı baskaydı ay kımdı pıtos nıl sızmıydınız artık dayanamıcaz dıye aglama nobetlerı gecıren cok zzorlu bekleyıstı ama cok sukur hepımızın ıyı bebeklerı ınş saglıkla buyuturuz hayırlı evlat olurlar ınş.....amelıyatlarınız ınş cok kolay gecer ....uyudu benımkıler azcık gırım uyıcam bende sedayı tutamıyorum koltuk tepelerıne cıkıyoo tehlıkelı akrobasıler yapıyoo ya opt sızı

günaydınnnn
nilüfercim geçmiş olsun tatlım aklına kötü şeyler getirme şeker. çocuklar büyükler kadar ağır anestezi almıyorlar testleri falanda yapılıyor ha diyene kadar geçer benim 2 böcekde ameliyat oldu küçükken kapılarda beklemek onları çıktığında öyle görmek zor tabiki bunu kabullenmek lazım ama basit ameliyatlar bunlar daha kötüsü daha ağırları olmadığı için şükretmek lazım . ama ben ilk defa duydum böyle bişey nasıl anladıki evde sorunları varmıydı . ya neler duyucaz daha .
tubacım allah sana güç sabır versin mirzanın ameliyatıda hacettepede olmuştu hala kapıda teslim ederkenki halimiz gözümün önünde bekle bekle bitmek bilmeyen zamanlar ama sonuç allaha şükür çok iyiydi sağ salim çıktı herşey yolunda şuan tuğçecikde atlatacak inşallah bunları sen zaten bilincindesin zorlu bir süreç olacak ama inşallah herşey yoluna girecek . ben mirzanıon bi şimdiki halina bakıyorum bi eskisine hep şükrediyorum valla heleki hastanedeki çocukları görünce . allah hepimize çocuklarımıza sağlık sıhhat versin acıyla sınamasın bizleri
benimkilerinde gripleri aynen devam doktor alerji testi istedi demiştim ya bi başka doktordsa çok küçük daha alerji testi olmaz olsada bi anlamı yok yaptırma dedi .bu doktorların durumlarıda beni mahvedecek biri bişey der diğeri başka bişey . sonuç olarak yaptırmamaya karar verdim . ama gripleri için tekrar götürmem gerekecek bide hepatit a aşısı var 2 yaşında . mehlika aynur siz yaptırmışmıydınız

günaydın arkadaşlar uzuuun zamandır fırsat bulamıyordum bizde gripten hastalıktan kurtulamıyoruz bu aralar ama napalım allah çaresi olan dert versin tek çekicez hepsini.
tria canım bende 4-5 yaşından önce allerji testleri doğru sonuç vermiyormuş diye biliyorum ama dediğin gibi her doktordan başka bir ses çıkıyor bizim doktorumuzda yaz gelmeden mutlaka sünnet diyordu bizde martta yaptırmaya karar vermiştik geçen hafta bizim doktor çok doluymuş mecburen başka bir çocuk doktoruna götürdük götürmüşken birde ona sorayım dedim oda demesinmi bu çocuklarda hiçbirşey yok acele etmeyin bir aY önceki dr yapışıklık var sünnet demişti buda herşey normal diyor kafam iyice karıştı bende aldım çocukları ürolaji uzmanına götürdüm uzman baktı maşallah hiçbirşeyleri yok herşey normal sünnet için erken şimdi boşu boşuna anestezi versek yazık vermesek zaten çocuklar çok çekmiş bugüne kadar psikolojik olarak kötü olurlar hiç acele etmeyin 6-7 yaşlarına geldiğinde yaptırırsınız dedi sünnet derisiylede kesinlikle oynanmaması gerekiyormuş bende üzülüyordum bugüne kadar yapmadım diye

sizlere içimi dökmeyi özlemişim yaaa aslında burası terapi gibi bizlere dimi çünkü kimse anlamıyor bizi millet tek çocukla bizden dertli benim etrafımdaki arkadaşların birer çocukları var inanın benden dertliler yorgunlar onları dinlemekten bana baygınlık geliyor valla.pitos nil muallim tria mehlika nasılsınız özlemişim sizi benim kuzuların konuşması çok geri kaldı sadece anne diyorlar oda canları istediğinde en geri biziz heralde havalar ısınsın pedagog bi görsün istiyorum bizim burdada yok ankaraya götürücem sizce çok önemli birşey varmıdır yazın ben işe başlamadan önce çok güzel anne baba aç at dede mama diyorlardı işe başladıktan sonra tamamen kestiler şimdi yeni yeni başlıyorlar acaba diyorum bakıcılara bırakmamın cezasınımı veriyorlar

muallim ablcgım evet sorunlar değişti artkk zamanla zamanla farklılaşıyor hamilelikte bende ağlama krizlerine girmiştim pitoşta bunalmıştı neyseki atlattık ama ...

arzucum canım tşkler biz nasıl anladık doğdugu zaman biz öroloğa götürdük testislerini kontrol için o zamanlarda anlaşıldı doktor demişti 1 yaşına kadar geçer geçmezse operasyon dedi fakat geçmişti bize göre şişlik inmişti ama çokaz miktarda kalmış sabah uyandığında şişlik yok ama akşama doğru hafif şişme oluyor artık daha dikktliyim olayn bilincindeyim daha önce sordm eşime oda bilgi sahibi olmadgı için oğlumuzun mallar büyük galiba diye espri yapmıştk
şimdi daha dikkatli baktgımdan sabah normal gibi ama akşama doğru hafif şişlik oluyor kapanması gereken o kanal kapanmamş 18 ay beklicez işte

edika geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
selam kızlar ..saglıklı bı gun ols ınşş...kahvaltı yapmaya ugrasıyorum herbıurı bı yerıume yapışmıs ....ya edıka yurumeye basladılarmı senınkıler benımkılerde hıc tık yok konusma desen cınce dıla elıne telefonu alıp alo alouuu dıye bagıryoo o kadar tabı bız ılerı prematureyız sanırım beklıcem az daha opt herkesı ....
ya sunnet ıçın anestezıye gerek yokkı dr nıye öle dedı anlamadım artık sunnet cok kolay..herkese gecmıs ols ya ...alerjı olayı genetık bırazda benım annemde bende var oglaumda bı yasından berı tedavıde ama on yasından sonra gerılıyoo ...bu kızlarada yaptırıcam azcık buyusunler cunku ıstahının herseyı etkılıyo bu olay

el muallim canım benimkiler yürüyeli çok oldu düzeltilmiş yaşlarında üçüde yürüyordu ama bu çocuktan çocuğa değişiyor benim bir arkadaşımın kızı normal doğduğu halde 18 aylıkken yürümeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…