Allah yardımcınız olsun kızlar, çalışan annelerin işi daha zor,, ama maşallah siz düzeninizi kurmuşsunuz,,
Bakıcı olayı gerçekten çok gıcık bir durum,, yabancısı da yerlisi de bir, hatta yabancılar iş bolluğundan daha havalı olmuşlar, çocuk bakmak falan istemiyorlar artık, aman siz siz olun ellerinizi üstlerinden çekmeyin bırakın söylensinler, ama sürekli kontrol edildiklerini de bilsinler, yoksa arkanızı döndüğünüz an hemen gevşiyorlar,, bende içimi dökeyim bari :)) evde yardımcı güzel ama bi de verdikleri zarar insanı çileden çıkartıyor,, benim özenerek aldığım çoğu eşyama zarar verdiler, neyse canınız sağolsun diyorum ama bir yandan da sinir oluyorum, kimisi öyle bir alet daha kullanmadığı için, kimisi sormadan birşeyler yaptığı için... şimdiki yardımcım komşu gelini, çocuklarına kayınvalidesi bakıyor, daha 26 yaşında ama tam bir leyla :)) bugün çocukları aşıya götürdük, hatunun kucağındaki çocuğun tek ayakkabısı yok takside düşürmüş,, gülermisin ağlarmısın :95:
neyse hastalara acil şifalar diliyorum,, tria, mehlika, nil doğumgünü tebrikleriniz içinde çok teşekkür ederim...