Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam kızlar. Şöyle bi yazılanları okuyup çıkıyorum. pazartesi ameliyat değişen bişey yok başka. Hava çok soğuk dışarı çıkmak istiyolar huysuzlanıyolar. Hep kucaktalar yürüseler de bunlar kucaktan inmez diyorum. Sırtım kemiklerim ağrıyor resmen. Neyse öptüm herkesi. Uzun süreli kalamıyorum durmuyo yaramazlar.

pıtos cok gecmıs olsun canım ınşş bıseylerı yoktur ..elıtu sanada acıl sıfalar canım herkes ıyı olsun ınş evet hava ısınsada bızde atlasak dısarı ama az kaldı ya bı ay daha ınş bız ıyıyız cok sukur hala sıralıyoruz....optum sızı

iyi geceler kızlar,,

tria canım çok geçmiş olsun, inşallah bu önemlerle rahatlar kuzun,, bu arada tüm bebişlerine ve sana da maşallah dr.un dediği gibi bazen 4-5 yaşındaki çocukların kilosu 14 falan oluyor, seninler önden önden gidiyor :)

mehlika canım zaten bakıcı olayına takılmıyoruz artık, bu idare ettiği kadar gidecek kısmetse, çocuklara çoğunlukla annem ve ben bakıyoruz, o daha çok ev işleri ile ilgileniyor.. Bu arada arkadaşının yerinde olsam o bakmayıcı karıyı iyi bir döverdim, hoş ben pek kavga edememde ama annem çok güzel döverdi

nil hakkında hayırlısı olsun canım, ne kadar süre ile gidiyorsunuz belli mi? inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız,, belki bebişler içinde iyi olur.. benim eşimde bu sene sonunda uzmanlığını verecek, mecburi hizmeti var bakalım biz ne yapacağız ?

pitos eymene çok çok geçmiş olsun, inşallah önemli birşey değildir,, hastalık çocukları çok etkiliyor, belki sana kardeşlerinden farklı gelmesinin nedeni de o dur.. genelde kızlar erkeklere göre daha önde oluyor dr.un söylediğine göre,, biz hep önce kızımda görüyoruz sonra oğlanlara geliyor sıra..

bizimkilerde 6.hastalığı geçiriyorlar sırayla şimdi selimim kaldı, büyük ihtimal o da yakında geçirir.. tria canım sen söylemiştin galiba 6.hastalık diye sonra biraz araştırdık gerçekten ateşten sonra döküntü ile gidiyor,, Rabbim tüm bebişlere şifalar versin..

selam kızlar hasta olan herkese bol acıl sıfa.....benı uyku tutmadı .....kızlar uyuyo az kaldı vıyaklarlar...bı sabh bı aksam oluyo....subatta bıttı ya zaman cok hızlı gecıyo aslında ....havalar ısınsın beklıyorum......

günaydın kızlar
kübracım geçmiş olsun tatlım çabucak atlatır inşallah önemli bişey yoktur .
tubacım bugün ameliyat günü heralde inşallah sağlıkla atlatırsınız iyi haberlerini bekliyoruz .
etrafımdaki çocukların kiloları falan hep öyle oldugu için bana normal geliyordu ama fazla demekki şimdi artık ısrar etmiyorum yerlerse yiyorlar aklaımda hep aç kalıyorlar gibi ama bide böyle deniyim bakayım .
muallim yürümeleri için ilk arabamı falan denemişmiydin ben kayrayı öyle yürütmüştüm valla bende işe yaramıştı belki sendede yarar zaten kızların daha zamanı var bencede yaza peşlerinden koşmaktan yorulursun artık

günaydın. Arzucum bugün ameliyat olcak hayırlısıyla. Annem ve eşim gitti hastaneye. Benim de içim içimi yiyo ama evde kalmak zorunda oldum. Annem rahatsız oğlanlarla başedemez. Aklım onlarda. Ameliyathanenin önünde bekliyolar şu anda. Uyutmk için ağzına bi,şey sıkmışlar. Ben de üzülüyordum. Tuğçe kıyameti koparır annemi ameliyathaneye almazlar o da başkasına gitmez diye. Her an alabilirler. Ameliyat uzun sürcek galiba. Dua edin ne olur.

teşekkürler kızlar zaman yaklaştıkça benimde içim daralıyor
tubişim inş herşey iyi olucak tuğçem için sıkıntısız atlatır umarım dualarımız sizinle
yazzz ahhh gelsin bir an önce artık çok bunaldık evde valla şöyle deniz havuz çayır çimen görsün bebişlerimiz hemen yazın havuz alıcam bebişlere cıbır cıbır yüzsüznler denizede götürmek istiyorum inşallah bol bol d vitamini nede olsa bir ay sonra ısınmaya başlar hava bu yaz bebek arabasında tutamayız bunlarıı ama yandık

tarçınım eymenin gelişimi önde canım geriden gelen tahaydı ama şu günlerde arayı hızlıca kapamaya başlıyor sanki bol bol ceviz yediriyoruz şimdi balık hapları varya onlardan alıcam çok zeki çocukla uğraşmakta zor valla eymen kendi buharı makinasını kendi ayarlıyor ilacını döküyor düğmesine basıyor oturup bekliyor bitmesini bizde ellletmiyor bitince kapatıp gidiyor :) kolay yönleride var tabiii

Kızlar 3,5 saat sürdü ameliyat. Şimdi ilaçların da etkisiyle uyuyormuş yavrum. İnşallah uyandığında ağrısı olmaz. İlk gün zor geçer demişler. İnşallah bişey hissetmez. Bi de tuğçe çok hareketli. Ellerini ağzına sokmaması gerek. Dikişleri falan attırır ya da zarar verir diye. Allah yardımcısı olsun. Yanında olamamak da çok üzüyor beni. Aklım hep onda

tubacım geçmiş olsun tatlım hayırlısıyla bitmiş ameliyat. yanında olamamak tabi zor olur senin için ama evdeki 2 yaramazı napcaksın yarın gün içinde gider görürsün inşallah .tatlım ameliyat sonrasında gerçi mirza küçüktü ama koluna sarmak için tahtadan yapılma bezler vardı omzuna kadar oynatamıyordu muhtemelen öyle bişeylerle desteklerler yorucu olacak ameliyatlar ama inşallah sonunda hayırlısıyla bitecek tuğçecikde sağlığına kavuşacak allah yardımcın olsun ve yardımcımız olsun

çok şükür elitucum sıkıntısız atlatmış ameliyatı merak etme ağrı kesicilerle falan rahatlatırlar kuzuyu arzunun dediği gibi bir önlem alırlar zaten rabbim başka dert sıkıntı vermesin çok çok geçmiş olsun canım

herkeze iyi aksamlar elitu pitos cok gecmis olsun allah beterinden korusun ben epey bi ara verdim inanin su icmeye zamanim olmuyorum annem 1 ay oldu türkiyeye döneli ben yine bi basima kaldim dört cocukla mete 3 aylik oldu ücüzler cigrindan cikti tamamen dur durak bilmiyolar kavga gürültüüüüü kafayi yedim artik bende nasip olursa 10 martta türkiyede olucam annemler psikolog ayarlamislar tedaviye baslicam artik buraya kadarmis pilim bitti benimki isyan degil rabbimin zoruna gitmesin ama artik dayanamiyorum allah hepimize güc kuvvet versin isimiz cok zor dahada zorlasacak gibi gözüküyor ege kosup oynarken ece nin üstüne düstü dirsekten kizin kolunu kirdi 1 ay alcida kaldi 1 haftadir alcisi yok daha kötü oldu ege hic oynamayi bilmiyo ya cok üzülüyorum anca sumo gürescileri gibi cocuklarin üstüne atliyo kendiside tombik benziyoda onlara:))) tövbe tövbee deli edecek bu cocuklar bizi ya RABBIMDEN SUANDA HASTA OLAN BÜTÜN COCUKLARA TAAA KALBIMDEN ACIL SIFALAR DILIYORUM findik kurdu tugce de hic bisey analamadan atlatsin insallah tria ,muallim,pitos,mehlika,tarcinim arada unuttuklarim varsa affola herkezi öperek kaciyorum mete bey cigiriyo meme saatii

elitu canım çok çok geçmiş olsun, inşallah istirahat döneminide çok rahat geçersiniz, kızlarında dediği gibi ellerini sürmemesi için mutlaka dr.lar pratik bir çözüm söylerler,, Allah yardımcın olsun canım, şöyle rahat nefes alacak zamanımız olsa inan sana yardıma gelirdik, insan böyle günlerde akraba, dost arıyor,, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

periecem kolay değil canım hem üçüzler hemde yenidoğan bir bebekle tek başına uğraşmak, orada devlet bu konuda yardımcı falan vermiyor mu ? inşallah türkiye ye geldiğinde terapi ile birlikte bu zor günleri kolayca unutursun..

selam herkese cok sukur atlattın elıtu canım ınşş daha ıyı olur rabbım bı kolaylık verır ınş merak etme sakın olur kızın ...ecem zor valla haklısın psıkolog kesın ....bebek var bıde zaten hepsı bebek cok zor duana gonulden amın canım amın....rabbım kolaylk versın cumlemıze sıkıntısız gecırelım su gunlerı herkese ıyı geceler uyusak azcık

ecem geçmiş olsun tatlım benimde en korktuğum o birbirlerine zarar vermeleri zizdede kayra öyle ya üstlerine atlıyor yada birbirlerini sırtlarına biniyorlşar atçılık oynuyorlar ay o seni çekermi oğlum napıyosun diye koşuyorum tabide anlamayacakları belli zaten .şimdilerde iyice çığrından çıkmış durumdalar ters çevirdiğim sandalyelere bnile çıkıp vitrinlerden bişeyler alıyorlar bu genelde eşimin çantası oluyor bütün paraları kağıtları çıkartıp sıralıyorlar olmadı yırtıyorlar dur durak yok yani

elitu geçmiş olsun canım.zoru geçti çok şükür.sağlıklı ve kolay günler canım.
Periecem Allah sana hepimizden daha çok yardım etsin canım.Ben de yurtdışında devletin ücretsiz bakıcı görevlendirdiğini duymuştum.yanlış mı biliyorum.Canım imkanın varsa 2 bakıcı tut.Senin sağlığın çok önemli.sen iyi olacaksın ki onlarda iyi olacak annesi.
kızlar hepinizi öpüyorum.Allah yardımcımız olsun.

yarın bizde dokuz buçukta hastahanede olucaz sabah beşten sonra bişey yemiycek nasıl dayanıcak bilmem en sevdiği şey kahvaltı çünkü eymenin inş sıkıntısız atlatırız bizde
eceeeeeeeeemmmmm kıyamam sana yaaa yolla kargoyla meteyi azcık azcık bakarız bizde psikologluk olmasan ayıp olurdu zaten :) benimde ilaçlar bitti barut gibiyim allah yardımcımız olsun valla en çokta senin kızınada çok geçmişolsun tatlım
benimkilerde saç çekme var ısırma vardı bıraktılar şükür şimdi taha cazgırlaştı herpsini dövüyor kızım hiç şiddet yanlısı değil ama daha birine vurduğu görülmedi ben vurduyorum ozaman bile ağlıyor aynı bennnn :)

kübracım inşallah sizde sağlıkla atlatırsınız canım valla bizden büyükleri görünce bende bi hevese geliyorum 5-6 yaşlarına bi gelseler şöyle en azından kendi başlarını kurtaracak kadar gerçi burda benim arkadaşım var iş yerinden 3 kızı var 7 yaşında bu seferde okul dertleri başladı . ders çalıştırmalar aynı sınıftalar tabi şikayetler arkadaş şeçmeler hepsi ayrı bi dert diğerleri kendi arkadaşlarını buluyormuş öbürü beni hep yalnız bırakıyorlar diye ağlıyormuş hepsi ayrı bi dert . şimdi bizimkilerdede çok sıkça benim annem kavgası başladı bacağıma sarılıyorlar benim annem senin değil diye kavga kıyamet kopuyor .büyüdükçe herşeyleri daha bi ayrılacak ama en azından bağımlılık halleri kalmayacak . bide kızlar şimdi kıyafet takıntısına geçmişler bunu giymem pazardan aldınız modundalar allah hepimize yardımcı olsun . valla ben bu yaz tam gaz dikiş öğrenmek istiyorum bakalım yapabilecekmiyim

:))) ay şimdi bi haber aldım bartındaki üçüz annesi arkadaşım tekrar hamileymiş kendiliğinden sanırım kız olacakmış bu sefer üç oğlu vardı benimkilerle yaşıt . vallahi olmuyor falan demiycen tedbiri elden bırakmıycan bunu anlamış olduk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…