Kızlar 3,5 saat sürdü ameliyat. Şimdi ilaçların da etkisiyle uyuyormuş yavrum. İnşallah uyandığında ağrısı olmaz. İlk gün zor geçer demişler. İnşallah bişey hissetmez. Bi de tuğçe çok hareketli. Ellerini ağzına sokmaması gerek. Dikişleri falan attırır ya da zarar verir diye. Allah yardımcısı olsun. Yanında olamamak da çok üzüyor beni. Aklım hep onda
herkeze iyi aksamlar elitu pitos cok gecmis olsun allah beterinden korusun ben epey bi ara verdim inanin su icmeye zamanim olmuyorum annem 1 ay oldu türkiyeye döneli ben yine bi basima kaldim dört cocukla mete 3 aylik oldu ücüzler cigrindan cikti tamamen dur durak bilmiyolar kavga gürültüüüüü kafayi yedim artik bende nasip olursa 10 martta türkiyede olucam annemler psikolog ayarlamislar tedaviye baslicam artik buraya kadarmis pilim bitti benimki isyan degil rabbimin zoruna gitmesin ama artik dayanamiyorum allah hepimize güc kuvvet versin isimiz cok zor dahada zorlasacak gibi gözüküyor ege kosup oynarken ece nin üstüne düstü dirsekten kizin kolunu kirdi 1 ay alcida kaldi 1 haftadir alcisi yok daha kötü oldu ege hic oynamayi bilmiyo ya cok üzülüyorum anca sumo gürescileri gibi cocuklarin üstüne atliyo kendiside tombik benziyoda onlara:))) tövbe tövbee deli edecek bu cocuklar bizi ya RABBIMDEN SUANDA HASTA OLAN BÜTÜN COCUKLARA TAAA KALBIMDEN ACIL SIFALAR DILIYORUM findik kurdu tugce de hic bisey analamadan atlatsin insallah tria ,muallim,pitos,mehlika,tarcinim arada unuttuklarim varsa affola herkezi öperek kaciyorum mete bey cigiriyo meme saatii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?