Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Elitu sizin durumunuzu merak etmiştim canım çok büyük geçmiş olsun bence en zorunu atlatmışsınız inş herşey çok güzel olucak Allah yardımcınız olsun minik prensesine geçmiş olsun

ecem hg canım seni düşünüyorum da ne kadar zor işin keşke yakın olabilsek böyle birbirimize destek olabilsek (

tria canım y aa valla bu haberler çok olmaya başladıııı ayy bizedeeee olmasınnn buuu bak ecem olduuu ben korkuyom vallaa :))))))

kübüşümm geçmiş olsun geçen aradım senden bilgi almak için durumuzu öğrenmek için ama yoktunuz evde galiba dedim heralde hastnede (( akşamdı Allah yardımcınız olsun canım yaa bu araalr herkes zor birdönem geçiriyor ama bunlarda gececek inşş

sağol arzucum evet ya büyüdüklerindede okul derdi var asla ve asla aynı sınıfa vermyi düşünmüyorum arkadaşım ikizlerini aynı sınıfa verdi hocalarda ailseide perişan biri kötü not alınca diğeride o aldı bende alsam bişey olmaz mantığında sorumluluk duygfuları sıfırödevlerini bile sen al ben almam derken kalıyormuş öğretmenler çok uyarmışlar ama bizim akıllı dinlememiş bu sene ayırdılar çocukları çektikleride cabası
valla arzu bir ara korku girdi banada ya hamile kalırsam diye şahsen önlemini alıyorum ama yinede korkmuştum alllah olamayanlara versin
nilcim aradığın için sağol tatlım valla gürültüden telefonu bile duyamıyorum telefon zaten en son tv dolabının altındaydı :)başladımı üçüde yürümeye

gunaydın....ya bu okul olayı erken gercı ama bız ayrı ayrı üç sınıf olursa yanduk ya herbırının toplantısında annenın canı cıkar.....neyse hayırlısı valla kızlar ben olmaz nasılsa dıye onlemsız yasıyorum.......opt sızı kızlar

Herkese Günaydın!
Muallimcim valla biz her türlü yandık zaten:)) boşverrrrrrrr gitsin.Allah yeterki sağlık versin bebişlerimize

ıyı cevap valla....bosver dımı.....sız yıne dogurun yasınız daha genc...ama artık ben almım cok sukur bunlar yetr bana ....sabır cook gerek bıde .....buu sıralar sac cekme basladı ıyıce bızde ya ...

mehlıka ıstemısın .....ben artık evdeyım sıkılmaya bıle vaktım yok....ama özluyorum yınede sunlar byuuyuyyup yuvaya gıtsın

günaydın hatunlar
kübracım ve tubiş çocuklar nasıl oldular . tugçeçik eve gelmiştir sanırım inşallah herşey yolundadır

muallim işteyim canım.kayınvalidem geldi.10 gün kadar burda.cumartesi balıkesir edremite gidiyorum.eğitim kursu var.1 hafta ayrı kalıcam kuzularımdan.ilk kez ayrılıcam canım sıkkın biraz.

herkese merhaba moralim çoook bozuk kızlar dün eymenin bronkoskopisi yapıldı zaten o sırada bile ölüp ölüp dirildim ama sonuç daha can sıkıcı soluk borusunda 2 kist daha bulundu muhtemelen nefes darlığını o yapıyor soluk borusundaki darlığın geçip geçmediğine bakılamadı kistler zarar görmesin diye şimdi haftaya cumartesi istanbula acıbadem hastahanesindeki dr ile görüşücez eğer o sorun olarak görürse tekrar bir ameliyat olması gerekicek kuzumun allah beterinden saklasın buda bizim ve bebeiğimizin imtihanı ne yapalım

ay Allah şifa versin canım, inşallah çok kolay bir şekilde çözülür problemi, inşallah bu son ameliyatı olur, sana da sabırlar diliyorum, gerçekten imtihan dünyası, yoklukları ayrı bir imtihandı, varlıkları ayrı, ama herşeye rağmen çok şükür bugünümüze..

tuğçecik ne yaptı acaba, benimde aklım elitu da , inşallah iyileşmiştir bile,,

mehlıka saglık ols canım napcan iş için mecbur ..ama halkısın ozlemek cok zor olucak ....saglıkla gıt dön ınşş.
pıtos cok gecmıs ols ya ..problemı neydı varmıydı nasıl anladın..ınş sıkıntısız kolayca atlatır canım ınşş uzme kendını sen daıma onlara lazımsın

kübracım geçmiş olsun dediğin gibi zor döneme girdik şu dönemler geçsin bi sağlıkla hayırlısıyla hiç yaşanmamış gibi olucakta ameliyat sonrası artık çok rahat edeceğide kesin yavrunun tabi senin korkularını anlıyorum dua edeceğiz bol boll

elitu benden merak ettim inş iyidir yaa

mehlikacım çok üzüldüm ama allah başka türlü ayrılık vermesin be kuzum ben de düşünemiyorum ...

günaydın
kübracım geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla geçen bi ameliyat olur tabi karar verilirse ve bidahada yaşanmaz . o kapılarda beklemek zor ama allah yokluklarını göstermesin napalım bunlarda bizim bebeklerin hayatta kalma cilveleri bunlarada şükür .
mehlika allah kavuştursun şekerim ilk günler biraz boşluğa düşmüş olursun ama alışırsan zaten bir hafta maden gidiyon kafanı dinle :)) kötünün iyisi buda

günaydın kızlar!
bugün öğleden sonra izin aldım anneme gidecem.1 gün orda kalıp ordan edremite gidicem.asya kokoşunu da anneme bırakıcam.ben yokken orda kalıcak.
Muallim çok sağol canım sağlık dileklerin için.
Nilcim ben çok hassasım bu kursu istememin bir nedeni de kendimi bazı durumlara alıştırmak istemem.
Triacım vallasenin gibi de düşünüyorum.Bi de şans aynı kursa başka bi memleketten en yakın arkadaşım da gidiyormuş.onunla güzel vakit geçiririm diye düşünüyorum.belki değişiklik olur.
Bilgisayar götüren olur mu bilmiyorum ben götürmicem.fırsat bulursam girerim.hepinizi çok öpüyorum.Allah hep yardımcınız olsun.Kolay gelsin süper anneler

mehlikacım yolun açık olsun canım bebeişlerinle ilk ve son ayrılığın olur inşallah sende azcık tadını çıkar sessizliğin :)
çok sağolun kızlar hastalığın dışında düzenimiz tamamen bozulmuş durumda 15 aydır düzenli uyku yemek derken bir ayda herşey berbat oldu ne gece ne gündüz uyur oldular yemek saatlerimiz karıştı huysuzluk hat safhada okadar yorgun ve çaresizim anlatamam ne oldu bilemiyorum bir an önce yaz gelsin sanki bu kış bizi böyle yaptııı bunaldık hepimiz özelliklede benn gerilmiş yorgun bir durumdayım
tuğçe nasıl oldu acaba

pıtos canım haklısın cok zor hep evdeler bıde .....ınş hersey yoluna gırer cok germe kendını onlara lazımsın ....sızın bebısler gunduz yıne ıkı kez mı uyuyo benı kıler ıkı kez uyuyo ama bıre ındırmek dahamı ıyı olur bır kereden ıkı saat uyuyosalar onaltı ayımızdayız...yemek zor yedırıyorum artık ya kavagaları bıtmıyoo ....elıtu nasılsınız canım kızn nasıl oldu rabbım sıfa versın ..hayırlı cumalar sıze

mehlikacım yolun açık olsun canım bebeişlerinle ilk ve son ayrılığın olur inşallah sende azcık tadını çıkar sessizliğin :)
çok sağolun kızlar hastalığın dışında düzenimiz tamamen bozulmuş durumda 15 aydır düzenli uyku yemek derken bir ayda herşey berbat oldu ne gece ne gündüz uyur oldular yemek saatlerimiz karıştı huysuzluk hat safhada okadar yorgun ve çaresizim anlatamam ne oldu bilemiyorum bir an önce yaz gelsin sanki bu kış bizi böyle yaptııı bunaldık hepimiz özelliklede benn gerilmiş yorgun bir durumdayım
tuğçe nasıl oldu acaba

mehlikacım güle güle git güle güle gel canım,, senin içinde iyi olacak bence, biraz dinlenme gibi olur..

pitos bebişlerin ki geçici birşeydir bence, yine düzene girerler, sonuçta onlarda çok sıkılıyor, evin içinde olmaktan, benimkiler daha ufak ama kapı açıldımı fırlama modundalar, zil çalınca kim geldi, biz de aradan kaçabilirmiyiz diye kolluyorlar şöyle köylerde yetiştirme imkanımız olsa şu çocukları anlamayız bile 3 tane mi çocuk var, yoksa daha az mı ?? benim halamın 6 tane arka arkaya çocuğu vardı, yazları köye gittiğimizde bir bakardık, halam yine doğurmuş :))) sabahtan kahvaltılarını yaptırırdı, o işine koyulurdu, çocuklar bağ-bahçe-dere dolaşırlardı, öğlen karınları açıkınca gelirlerdi, akşamda yemekten sonra hepsi bir köşede uyuya kalırlardı,, halamın hiç öyle mama saati, uyku saati, derdi falan da yoktu :))

herkese bol uykulu geceler..

cok haklısın tarcın sehırde malesef cok zor hele üç tane bırden daha zor opt herkesı cok yorgunumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…