slm kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız.... valla havalar ısısnsın diye beklerken dahada sogudu allahtan benim ev sıcak aynı sorun bizdede var hep altlarını çıkartıp geliyorlar....bu arada bu üçüz kolyeside ne nerden görebilirim merak ettim kızlar
selam kızlar bizde durumlar kötü ya eymen üç gündür ateşli perişan oldu çocuk kolladıkça grip oluyorlar dediğiniz gibi yaz gelsede rahatlasak eğer ateşi düşmezse yarın yine dr dayız kıyafet çıkartma bizdede başladı bezlerde dahil en iyisi slopet kullanmak bence onu açamazlar diye düşünüyorum açarlarsada evde üç sallanan popo görücez demektir :) ne kolyesi kızlar geçmişi okumaya fırsat bulmaıyorum eymen hep kucak istiyor haklı olarak tahada yakalandı yakalanıcak kızımda birşey yok annem erkeklerin yanına yaklaştırmıyor aşağıda yani inş ona geçmez
arkdaşlar bebeklerimin elişiminden endişe ediyorum eminim bebeklerininz 5 aylıkken ki dogum kilolarını htırlıyorsunuzdur..oglum 2kilo dogdu şimdi 6.5 kilo diger kızım da 6.5 1800 dogan kızım 5.5 kilo sizinkilerin kiloları neydi..lütfen hızlı cvb
kızlar size bi soru soracam,normal yolla mı üçüzlere sahip oldunuz,ben her ay çift yumurta üretiyomuşum,hipotroitten dolayı hamile kalmamışım,ilaç kullandm geçti çok şükür,ailemde,yeğenlerimde amca,teyze çocuklarında ikiz var,hepsi de çift yumurta ikizi,inş. benim de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?