Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kimsecikler gelmemiş ben bişeyler yazayım baride gerilere düşmesin . havalar gene burda sogumaya başladı evin içi zaten buz gibi bidaha hastalanmadan şu kışıda bi atlatsak başka bişey istemiycem inanki . hafta sonu baharlık hava vardı cumartesi çarşıdaydım kardeşimle 12:30 da çıktık evden akşam 6 da girdik . dahada gezesimiz vardıda karabüksporun maçına kurban gittim :))) uzun zamandan beri ilk defa bu kadar boşluk yarattım kendimi yedik içtik gezdik eskisi gibi iki kardeş çok güzeldi valla .nilo kolyeyi soramadım ya bi türlü fırsat olmadı sen bakabildinmi

trıa ne ıyı etmıssın bazen gezmek gerek ıyı oluyo ..o kolyeden bende ıstıoom sorun ınş ınternette baktım yok opt herkesı aman usutmeyın kızlar ...sızler su cıcegı yaptırdınız mı

ohhh sefan olsun tria çok iyi yapmışsın,, bende bazen hayal kuruyorum, çıkıp amaçsızca gezmek istiyorum ama olmuyor işte,, şu bücürükler büyüse de biraz kendimize vakit ayırabilsek,,

su çiçeği aşısı paralı değil mi? bizim 15. ayda gözüküyor, tanesi 100 lira dediler,

günaydın kızlar

su çiçeği ben yaptırdım paralı evet 64 liraydı sanırım ithal vardı oda 67 diye biliyorum . sagolsun eczacı falan artık bizi taksite bağladı sorunsuz alıyoruz herşeyi :))) şimdi bide hepatita varoda 34 liraymış galiba .bizimde onu yaptırmöamız lazım artık

ya kızlar ben bu alt çıkarma işinden sıkıldım artık çocukllara napsam fayda etmiyor dışarda kar var benim çocuklar evde altları çıplak geziyor önceden sadece pijama çıkardı şimdi çoraplarda çıkyor . bide betona gidiyorlar bak soguk ayaklarım ayaklarım diye zıplıyorlar :))) gülermisin ağlarmısın ne yaptıysam vazgeçiremedim benim evde buz gibi eski ev aralar falan beton şu 2 ay bi geçsede azcık havalar ısınsa hiç giydirmiycem bunları

trıa cok zor ya..usutmesınler sakın canım ..benımkıler allahtan gıyınıyo ama seneye cıkarırlar bencede sımdı farkında degıller cok....kı benım evım sıcak ona ragmen gıyınıyolar aman dıkkat et canım yazı bende beklıyorum ınş kısa zamanda yururler de yazın gezerız daha rahat ......asıları bende yaptırıcam ama azcık toparlasın nısanda gıdıcem dr...ama hepatıt cok gereklımı bılmıyorum onuda konusayım dr la.....opt herkesı ınş herkes ıyıdır

slm kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız.... valla havalar ısısnsın diye beklerken dahada sogudu allahtan benim ev sıcak aynı sorun bizdede var hep altlarını çıkartıp geliyorlar....bu arada bu üçüz kolyeside ne nerden görebilirim merak ettim kızlar

aynurcum trendyoldaydı canım o kolye ama satışı bitti facede bi anne daha eklemiş altın onunki oda güzel atasaydan almış ordan bakabilirsin canım .
bide sen tuvalet eğitimine başladınmı . erkekler daha zor gibi gözüküyor sen başlada bende arkandan gelicem

kızlar size bi soru soracam,normal yolla mı üçüzlere sahip oldunuz,ben her ay çift yumurta üretiyomuşum,hipotroitten dolayı hamile kalmamışım,ilaç kullandm geçti çok şükür,ailemde,yeğenlerimde amca,teyze çocuklarında ikiz var,hepsi de çift yumurta ikizi,inş. benim de olur

selam kızlar bizde durumlar kötü ya eymen üç gündür ateşli perişan oldu çocuk kolladıkça grip oluyorlar dediğiniz gibi yaz gelsede rahatlasak eğer ateşi düşmezse yarın yine dr dayız kıyafet çıkartma bizdede başladı bezlerde dahil en iyisi slopet kullanmak bence onu açamazlar diye düşünüyorum açarlarsada evde üç sallanan popo görücez demektir :) ne kolyesi kızlar geçmişi okumaya fırsat bulmaıyorum eymen hep kucak istiyor haklı olarak tahada yakalandı yakalanıcak kızımda birşey yok annem erkeklerin yanına yaklaştırmıyor aşağıda yani inş ona geçmez

arkdaşlar bebeklerimin elişiminden endişe ediyorum eminim bebeklerininz 5 aylıkken ki dogum kilolarını htırlıyorsunuzdur..oglum 2kilo dogdu şimdi 6.5 kilo diger kızım da 6.5 1800 dogan kızım 5.5 kilo sizinkilerin kiloları neydi..lütfen hızlı cvb

oğunu adı eymen mi,ne güzel ben de ikiz istiyom olursa 2 erkek oursa eymen-ecmal,biri kız biri erkek olursa eymen-ecrin,2 si kız olursa ecrin,elvin koycam,Allah sağık sıhhat versin

canım gelişimleri ile ilgili dr. un ne söyledi de endişeniyorsun, sonuçta onlar seni bu konuda uyarır.. bence kiloları gayet güzel gidiyor, benimkiler yaklaşık 2,5 kilo doğdular 4. aydaki kiloları da 6 kilo civarındaymış, 5.ayda kontrolümüz yoktu, onun için kilolarını bilmiyorum ama seninkilerin ilerlemesi bence çok güzel, lütfen endişe etme...

gönlünden kaç tane geçiyorsa o kadar olsun canım,, benim bildiğim ben dahil buradaki arkadaşların hepsi tedavi ile üçüz sahibi oldu..

kübracım geçmiş olsun canım inşallah kızada bulaşmadan atlatırsınız . valla slopet falan hak getire benim çocukları hiçbirşey durduramıyor canım dün annem artık oturmuş ağlamış başedemedim hasta olacaklar bi türlü giymiyorlşar diye dedim ne üzülüyosun bırak giymezlerse dolansınlar öyle üşüyünce elbet isterler giyinmeyi bide artık darılmayı öğrendiler hele kızım kızdığım zaman başlıyor hemen anne ben seni sevmiyorum çünkü sana küstüm hemen yumuşasam ayrı dert uzatsam ayrı dert bende sana küstüm kızdım sen beni üzüyorsun diyorum.
fater valla ben net hatırlamıyorum ama benimkilerde yaklaşık o civardaydılar . banada normal geldi bende endişelendim diyince gelişimleriyle ilgili diye düşünmüştüm gayet güzel bence .

selam herkes nasıl bız ıyıyız dısarda kar ve bız evdeyız sıcacık olunca guzel valla....rabbım kolaylık versın.......
fater bencede normal canım bıde hepsı farklı oluyo mesela benım ela dıladan daha ıyıdı ama zamanla dıla onu soladı daha kılolu eladan yeme sekılerı onemlı....saglık ols onemlı olan bu bencede benımkıler bı koca kaseyı uçu yıyo oda zorla....kızlar dıla az az basıyo ama parmak ucuna ve kısa zaman sonra dızını bukuyo....opt herkesı

benimkiler o koca kasenin yarısını, üçü anca bitiyor, o da çoğunluğu kızım yiyor, erkeklerin ağzına 1-2 kaşık sokabilirsem ne mutlu bana, akşam üstü sinir geldi, verdim önlerine birer küçük kase yoğurt bir de mama kaşığı, ne kadar yerseniz yiyin dedim, ben yedirsemde üstünüz başınız batıyor, böyle de batıyor, üçü de yoğurda bulandı resmen oynuyorlar, eller yüzler bembeyaz, kızım arada kaşığı ağzına götürmeye çalışıyor :)) offf bir yandan üzülüyorum sadece süt içiyorlar, katı yemek istemiyorlar diye, bazende kendimi teskin ediyor,,,

pitos canım çok geçmiş olsun, hasta olunca haklı olarak anneyi istiyorlar,, sana da güç kuvvet versin Rabbim.. kolye ilgili benimde bilgim yok, tria atasaydan bakılabilir yazmış, dur bi bakayım..

slm arkadaşlar sizlere birşey danışacaktımda.şimdi üçüz gebelkte genelde bebekler küveze alınıyormuşya gelişimleri açısından bu konuda özel hastanelerde mi yoksa devlet hastanesindemi dogum yapmak iyi bide özelin maliyeti baya pahalıdır birde üç çocuk için ben genelde devlet hastanelerinin yeni dogan üniteleri daha iyi diye duydum ama sizede bi sorayım dedim sizler dogumunuzu özeldemi yaptınız yoksa özeldemi

selam kızlar ...evet tarcın gercekten yogunluk varbendede...
handes üçüz mü hamılesın....tek mı hyırlısıyla gelsın ınş....ben ozelde dogum yaptım bı arkadasım devlette bende memnun kaldım oda ...artık kuvez konusunda hatanelerın cogu cok ıyı masraf dersen benım ozel hastanenın ssk sı vardı bende ssk lı old ıçın yararlandım hıc ucret vrmedım cıkarken uç ay kaldı benım kızlarım....ınş senın tekse gerek kalmaz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…