Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydın arkadaşlar bende devlette doğum yaptım memnundum çok şükür yenidoğan doktorları iyi ilgilendiler ama inşallah hiç gerek kalmaz herkes doğumdan sonra kucağına alır bebişlerini.bu arada bugün çooook mutluyum annem ablam ve kız kardeşim geliyor yalnız artık çok zorlanıyordum benim için iyi bir nefes alma olucak inşallah kız kardeşiminde bir kızı var evde 4 çocuk bakalım napıcaz:)

günaydınn kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
kolye atasayda satılan kolye faceden göremeyen merak edenler için :))) diğerinin satışı bitti ekleyemedim

tatlım gözünaydın beya kalabalık olacaksınız bizimkileri bile göndersek bakılır yani :))

valla okurken dedim maşallah ne güzel büyütmüşler diye.aferin size kızlar,darısı başıma,tabi doğurabilirsem onları sağlıklıca.ben 8 haftalık hamileyim üçüzlerime.allah hepimizinkine sağlık versin.ama sizden ricam var kızlar,kaç haftalıkken doğum yaptınız çok kısaca bi yazabilir misiniz?şimiden çok teşekkür ederim.

bende özelde yaptım ama devlet has. iyi diyorlar küvözler parasız zaten özeldede
nasılsnız kızlar baharın kokusunu duymaya başladık dün bebişleri ilkkez yürüterek markete götürdük hepsi birer çikolata aldı sonra dışarda kedilere falan baktılar çok mutlu oldular ama eşimle benim canımız çıktı her biri bir yere koştu :)
edikacım gözünaydın canım sanada iyi bir dinlence olur

herkese güzel haftalar,,

bizde bugün parka gittik, elif hanım koşturmak istedi, peşinden zor yetiştim..

handes arkadaşım öncelikle hayırlı olsun bebiş yada bebişler, cetvelinden tek olduğu anlaşılıyor, bilemedim yani,, ben cerrahpaşa hastanesinde doğum yaptım 380 ytl tek oda farkı ödedik o kadar, özelde arkadaşların dediği gibi ssk anlaşması olup olmadığını kontrol et, yenidoğan üniteleri yoksa çok pahalı yerler..

figenay canım sesini duyan var ama vakti olup buraya yazacak kimse yok :)) hayırlısı ile doğum yap ne demek istediğimi anlarsıan :)) bebişlerin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. canım ben 37. haftada doğum yaptım, bebişler küvöze girmediler,
sen sakin, mutlu, bol dinlenmeli bir gebelik geçirirsen inşallah sende güzel bir haftada doğum yaparsın, önemli olan bebişlerin sağlıklı olması tabi, onun için şimdiden bunları düşünüp stres yapma canım ... sormak istediklerin olursa bizler ara ara giriyoruz siteye ama mutlaka birimiz cevaplarız merak etme olur mu.. veee son olarak bugünlerinin tadını çıkar

ooo ne guzel tarcın hava guzel olunca gezdınız demek .....ınş bol bol gezıcez yaz gelsın.....valla tarcın masallh sana ...
ben 28 hafta dogum yaptım ...sana hayırlı ols canım ınş sennde tarcın gıbı ıyı bı haftaya gelırsın kafanı takma takdır neyse o olur...bolbol dınlen ıyı beslen ....ya kızlar topuklu ayakkabı adlı arkadasta uçuz beklıyodu gırmedı ya ne oldu oldumu bebeklerı merak edıyorum.........herkes nasıl pıtos nıl eıka elıtu trıa ecem nasılsınız ...cok opt

GÜNAYDIN KIZLAR
bizde parkın tadına varanlardanız ama geçen gün kayracık bana illahlah dedirtti bakkaldan bişey alacakmış ona ağladı bi şekilde ikna ettik derken gidiyoruz diye ağladı sonra kucağına al diye ağladı diğer ikisi tıpış tıpış yürüyor bua gitmeyelim beni kucağına al diye ağlıyor valla bütün mahalleye rezil olduk yani ama almadım kucağıma inatlaştık ağlaya ağlaya yürüdü . valla işte başına veriyor böyle yapacak bişey yok .
bende 36. haftada dogum yaptım canım güzel bi hamilelikti inşallah hayırlısıyla sende tamamlarsın ve bebeklerini kucağına alırsın . tarçının dediği gibi sen seslen birimiz mutlaka duyarız :)))

figenay hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kuıcağına al inşalllh 32+5 le doğum yaptım bebekler fazla kuvezde kalmadılar şükür bende özel hastanede doğum yaptım da yeni doğan servisi türkiyede sayılı en iyilerinden di çok memnundum ....

yaa arkadaşlar bizde geçen havalar bozmadan çıkarttık çocukları öyle böyle değil ne sağlarını biliyor lar ne sollarını öylece gidiveriyorlar

Kızlar bide bişey diycem hani yeni anneler geliyorlar ve genelde doğum haftalarını kilolarını soruyorlar ya şu ön sayfaya silinmeyen şekilde bi bilgi yazsak bazı topiklerde görüyorum ama yapmayı bilmiyorum böyle bişey yapabilen varmı

çok şükür artık bende üçüz annesiyim burda hep sizleri okudum..sizler sayesinde,sizlerin doğum hikayeleri sayesinde güçlendim,umutlandım.. 22.02.2011 de 36+0 da üçüzlerimiz ailemize katıldı.. henüz alışmaya çalışıyoruz düzenimize.. bir kızım ve bir oğlum,doğum esnasında üşüdüğü için 2 gün küvezde kaldılar.. fırsat buldukça gelip sizlerden yine tavsiyeler isteyeceğim..

topuklu ayakkabı hayırlı olsun canım tebrk ediyorum eşibni ve seni rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin maratona sende katıldın
kızlar bizimkiler baharı hissetti sanırım camdan bakıp hadi ablaaa atta falan diyorlar yarın hava güzel olursa dışarda gezicez perşembe hava bozucakmış çünkü soyunma derdindeyiz bizde özellikle taha anadan doğma geziyor acil kaçıyorum öptüm

Topuklu ayakkabı hayırlı olsun arkadaşım, sana ve bebişlerine maşallah, Rabbim sağlıklı ve imanlı evlat olmalarını nasip etsin..

pitos yaa benimkilerde kesinlikle giyinmek istemiyorlar, özellikle bez bağlarken neler neler yapılıyoruz, kendilerini öyle bir atıyorlar ki bi taraflarına birşey olacak diye korkuyorum, bi de kendi kendilerine soyunmayı öğrenseler yandım

tria canım ben nasıl yapıldığını bilmiyorum, diğer konuları da takip etmediğimden görmedim, örnek bir konu söylesene bi bakayım,

bi de figenay canım söylemeyi unuttum, bizim doğum hikayelerimizin olduğu bir konu var onu okursan daha iyi olur..

birşey daha ekleyeyim, cold mix diye bir damla var yeni öğrendim, benim kızın burnu çok tıkanıyor, özellikle geceleri nefes alamadığı için sık sık uyanır, bu damla bitkisel birşey giysisine 2 damla damlatıyorsunuz çok rahatlatıyor, tavsiye ederim. 9,8 tl

Son düzenleme:
selam herkese.....evet hava guzel olucakmıs yarın ..gezen gezsın bakalım ohh ne ıyı....sakın hasta olmayın ama..
topuklu ayakkabı merak etmıstım tamda sormustum senı bugun ıy kı haber verdın ne guzel masallah ......rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınş....
tarcın o damladan bende aldım ama ben memnun kalmadım hala duruyo ....burunları cok tıkanıyo ne yapsam ...hava nemlendırıcı ıyı gelıyoo bıraz.....ıyı bakın kendınıze ..

tatlım hayırlı olsun sende hayırlısıyla aramıza katıldın haftanda çok iyi buda aynı senin gibi diğer takipeden arkadaşlarada moral olur . fırsat buldukça gel tabi resimlerinide eklemeyi unutma .:)))

ya valla genelde diyet listelerinde yapıyorlar ilk sayfalarda oluyor fırsat bulursam karıştırırım şimdi bi topikleri bakarım

Ya bir toblu yapımı var ama düzneleyemiyorum ben soru cevap kısmında var ama

Son düzenleme:
NO|Kullanıcı adı|haftası |cinsiyetiI
1|tri|36.hafta|2erkek 1 kız
2|def|130|15
3|ghi|140|35
4|jkl|130|4
5|mno|120|12

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…