herkese güzel haftalar,,
bizde bugün parka gittik, elif hanım koşturmak istedi, peşinden zor yetiştim..
handes arkadaşım öncelikle hayırlı olsun bebiş yada bebişler, cetvelinden tek olduğu anlaşılıyor, bilemedim yani,, ben cerrahpaşa hastanesinde doğum yaptım 380 ytl tek oda farkı ödedik o kadar, özelde arkadaşların dediği gibi ssk anlaşması olup olmadığını kontrol et, yenidoğan üniteleri yoksa çok pahalı yerler..
figenay canım sesini duyan var ama vakti olup buraya yazacak kimse yok :)) hayırlısı ile doğum yap ne demek istediğimi anlarsıan :)) bebişlerin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. canım ben 37. haftada doğum yaptım, bebişler küvöze girmediler,
sen sakin, mutlu, bol dinlenmeli bir gebelik geçirirsen inşallah sende güzel bir haftada doğum yaparsın, önemli olan bebişlerin sağlıklı olması tabi, onun için şimdiden bunları düşünüp stres yapma canım ... sormak istediklerin olursa bizler ara ara giriyoruz siteye ama mutlaka birimiz cevaplarız merak etme olur mu.. veee son olarak bugünlerinin tadını çıkar
NO|Kullanıcı adı|haftası |cinsiyeti|kilosu|
1|tri|36.hafta|2erkek 1 kız|2.600/2.450/2.190
2|tarcinim|37.hafta|2 erkek 1 kız|2.460/2.300/2.650
3|pitos25|33.hafta|2 erkek 1 kız|2.00/1.970/1.500
4|el-muallim|28.hafta|3 kız|1040/1120/970
5|elitu|35.hafta|2 erkek 1 kız|..../.../......
6|meryem42|33.hafta|3 kız|...../..../....
saol arkadaşım,doğru tabi.ben sizleride kendim gibi boş gezenin boş kalfası sanıyorum halaben evde boş boş oturup sıkılırken siz kimbilir ne maceralar yaşıyorsunuz bebişlerinizle.Allahım bana da nasip eder inşallah o günleri.yazdıklarınızı okurken bazen gözlerim doluyor.hemen herşeye ağlamaya hazırım zaten.sinirlerim mi bozuk ne? doktor habire düşük tehlikesi dedikçe tadına varamıyorum ki hamileliğimin.neyse,şu 4 hafta da bir geçse rahatlarım sanırım ondan sonra.Allah kolaylık versin hepinize.
:)))çok normal canım ilk öğrendiğimizde hepimiz aynı tepkileri verdik sağolsın bide doktorlar bu konuda moral bozmaya yemin etmiş gibiler daha listeyi tamamlayamadım ama öbür arkadaşlarımızda hemen hemen böyle sen bu listeyi al doktorunun gözüne bi sok . he kötü sonuçlanan şeyler yokmu elbette var içimizde bebeğini kaybedenlerde oldu çok zor şartlarda hastanelerde bekleyenlerde ama hepimiz bunu bilerek sürdürdük bu yolu hepimizinde gönlüne göre olmuş herşey yolunda gitmiş şimdi onların yaramazlıklarıyla cebelleşiyoruz . inşallah sende aramızda olursun sağlıkla .doğum hikayelerimiz var arka sayfalarda onlarada bakabilirsin . facede üçüzaileleriyiz gurubu var ordanda diğerlerini görebilirsin yalnız değilsin yanim merak etme :)))
selam kızlar. Biz iyiyiz çok şükür. Siteye giremiyodum bi türlü. Tuğçe de iyiye gidiyor inş. 2. kontrolu olmadı henüz. yazılanları okumaya da fırsat bulamadım. Boğuşuyorum 3 canavarla: 15. aya girdik yürüyen de yok daha.Su çiçeği aşımızı olduk. Başka bi değişiklik yok. Tam gaz devam. Herkes iyidir inş. yazdırmıyolaer da onlarla boğuşuyom bi taraftan. Bilg ne zaman açmaya kalksam gelip düğmeden kapatıyolar. Aç kapa yorulup pes eden ben oluyorum: Öptüm herkesi
tubacım tuğçeciğin iyi olmasına sevindim canım inşallah kontrollerdede sorun çıkmaz başka bi amiliyat daha gereklimi gene .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?