Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

NO|Kullanıcı adı|haftası |cinsiyeti|kilosu|
1|tri|36.hafta|2erkek 1 kız|2.600/2.450/2.190
2|tarcinim|37.hafta|2 erkek 1 kız|2.460/2.300/2.650
3|pitos25|33.hafta|2 erkek 1 kız|2.00/1.970/1.500
4|el-muallim|28.hafta|3 kız|1040/1120/970
5|elitu|35.hafta|2 erkek 1 kız|..../.../......
6|meryem42|33.hafta|3 kız|...../..../....

saol arkadaşım,doğru tabi.ben sizleride kendim gibi boş gezenin boş kalfası sanıyorum hala ben evde boş boş oturup sıkılırken siz kimbilir ne maceralar yaşıyorsunuz bebişlerinizle.Allahım bana da nasip eder inşallah o günleri.yazdıklarınızı okurken bazen gözlerim doluyor.hemen herşeye ağlamaya hazırım zaten.sinirlerim mi bozuk ne? doktor habire düşük tehlikesi dedikçe tadına varamıyorum ki hamileliğimin.neyse,şu 4 hafta da bir geçse rahatlarım sanırım ondan sonra.Allah kolaylık versin hepinize.

tablo çok güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım.genelde 33 ün üstünde doğum yapmışsınız helal size

:)))çok normal canım ilk öğrendiğimizde hepimiz aynı tepkileri verdik sağolsın bide doktorlar bu konuda moral bozmaya yemin etmiş gibiler daha listeyi tamamlayamadım ama öbür arkadaşlarımızda hemen hemen böyle sen bu listeyi al doktorunun gözüne bi sok . he kötü sonuçlanan şeyler yokmu elbette var içimizde bebeğini kaybedenlerde oldu çok zor şartlarda hastanelerde bekleyenlerde ama hepimiz bunu bilerek sürdürdük bu yolu hepimizinde gönlüne göre olmuş herşey yolunda gitmiş şimdi onların yaramazlıklarıyla cebelleşiyoruz . inşallah sende aramızda olursun sağlıkla .doğum hikayelerimiz var arka sayfalarda onlarada bakabilirsin . facede üçüzaileleriyiz gurubu var ordanda diğerlerini görebilirsin yalnız değilsin yanim merak etme :)))

inşallah arkadaşım saol baya moral oldunuz bana.ben daha burdan bi yere çıkmam tecrübelerinize kısmet olursa çok ihtiyacım olacak.öpüyorum hepinizi..

EvET Arzucum benimkiler olay çıkarttılarr koltukların tepelerindeler çok kınamışım çookkk salonda yemek masası kalktı ne kadar minder yastk yorgan varsa koltukların kenarlarında pokemon gibi uçuyorlar hani bi yerden de görmediler iç güdüsel sanırım bu duygu biz erken uçmaya başladık mutfak masasına çıkmaya oturmaya başladılar vs vs...

Topuklu ayakkabı çok sevindim harikasınn sen yaa maşallah size nazar değmesin çok geçmiş olsun hayırlı olsun uzun ömürlü olsun evlatların...

triacım o tabloya benide şettiriverin:)))

32+5 üç erkek 1800 / 1450 /1740 kg

kızlar sizin bu bebeler artismi olucak nee herkess bi soyunmaa hobisindee hahahaha ay gülmümm başıma gelirr:

figenay yeni hamişimiz sensin gözümüz sende olucak inş sende bu tabloda yerini alırsın sağlıkla

tria canım cetvel çok güzel olmuş ellerine sağlık.. şu facedeki üçüzaileleriz grubundan haberim yoktu, beni de katsana canım gruba ..

muallim benimkiler de çok tıkanıyor yaa havalardan mı acaba, hadi kızımdaki sürekliydi ama oğlanlar bir haftadır öyle, buhar makinesimi almak gerekir,, off burunlarına dondurmuyorlar bide, sprey sıkmak istiyorum kavga kıyamet..

figenay doktorların dediklerine kulak asma canım, ilk üç ay düşük tehlikesi tek bebekte de olur, benim 7.ve 13. haftalarda kanamam bile olmuştu, çok şükür geçti gitti, ben 6.ayıma kadar tüp bebek tedavisi gördüm dr. a muayene gidiyordum, sonrasında dr. aramaya başlamıştık, bi prof. a gittik adam dolaylı olarak neden aldırmadın bi tanesini dedi bana,, sonra yok 28. haftadan önce doğurursun, yok oğlanlar tek yumurta ikizi aralarında bir zar var birine birşey olursa diğeri sakat doğar, falan da filanda bi de beni çapa ya yönlendirdi, orasını hiç anlatmayayım, sinir olmuştum, kendisi alman hastanesinde de çalışıyormuş orada yaparsan 50.000 -60.000 tl yi gözden çıkartın demişti.. neyseki sonrasında adam gibi bir dr. bulduk, tek çocuğa edilen masraftan bile daha az ile doğum yaptım
sen istanbulda mısın canım ??

günaydın hatunlar

nilommm sen gül gül ahanda benim oğluşlar cıbıldak kaldı dersen buralarda görürsün o zaman şekerim laftan falan anladıklatrı yok bide benimkiler şimdilerde güya soguk ya halının altına oturup halıyı üslerine çekiyorlar :))))
ya bu yaramazlıklar hep aynı şekilde gidiyor sanırım bizimkiler çok olduğu için güç birliği yapıp tek çocukların yapamadıklarına cesaret ediyorlar artık ben buna bağlıyorum .
bide bizim çocuklarda şimdilerde tekrar korkma huyu başladı trt çocukda bir kırmızı tilki varya eğer odada biz yoksak ve o başlamışsa üçüde hem çığlık hem ağlama şeklinde öyle bir bağırıyorlarki gerçekler ödleri patlıyor sanırsın en son dün yaşadık mutfakdaydık eşimle onların o seslerine elim ayağım buz kesti anladık hemen kesin tilki çıkmıştır diye baktık gerçekten o var anne kaat anne gitsin diye bi ağlayışları var normal zamanlarda korkmamasını gerektiğini anlatıyorum kırmızı köpek o bak nasıl havlayacak falan diyorum korkmuyoruz diyorlar ama çıkınca kıyamet kopuyor .
tarçınım senin bende facesin yok canım olan herkesi ekledim zaten özelden yazarsan senide eklerim

NO|Kullanıcı adı|haftası |cinsiyeti|kilosu|
1|tria|36.hafta|2erkek 1 kız|2.600/2.450/2.190
5|elitu|35.hafta|2 erkek 1 kız|..../.../......
6|meryem42|33.hafta|3 kız|...../..../....
7|xxnilxx|33.hafta|3 erkek|1800/1450/1740
8|aynuröz|.........|3 erkek|.......|........|........
9|edika|.........|2 erkek 1 kız|.......|.......|......
10|periecem|........|2 erkek 1 kız +1erkek|.......|.........|.......|......
11|nehir7680|........|2 erkek 1 kız|.........|......|........
12|mehlika10|.......|2 erkek 1 kız|.........|........|.........
13|topukluayakkabı|36.hafta|2 kız 1 erkek|........|........|........

Son düzenleme:
arzuuuuu ne alem kız seninkiler
nilooom gül sen güllll donlarını yüzüne attıklarındada gülücenmi bakalım :))))))))
bizimkiler coştular ne makina kaldı ne dolap herşey aşağıda itirazlarda varrr herşey onların dediği gibi olucak bugünde dışarı çıkıcaz inş şöyle sahilde çayır çimende otlasınlar kuzularrr mutfağım feci dağınık akşamm oynadık ettik derken kaldı şimdi bebişler uyuyunca iş başa düşüyor herkese kolay gelsin öptüm

:)))) ilahi kübra birden nilo geldi gözümün önüne ama mutlaka fotolamalı ve bizede göndermeli :))))
senin bebeler iyileştiler dimi senin o şansın var sahillerde dolaştırabiliyon bizde anca sokak arasında parklarda uğraşıyoruz taşınacağım eve yakın parkda yok napcaz bilmem

bende 29+6 da doğum yaptım 1.500 1.500 1.470 gram doğdular 2erkek 1 kız
fazla vaktim yok umarım herkes iyidir tüm yaramazları öptüümmmm

NO|Kullanıcı adı|haftası |cinsiyeti|kilosu
1|tri|36.hafta|2erkek 1 kız|2.600/2.450/2.190
5|xxnilxx|33.hafta|3 erkek|1800/1450/1740
6|edika|30.hafta|2 erkek 1 kız|1500/1500/1470
7|elitu|35.hafta|2 erkek 1 kız|..../.../......
8|meryem42|33.hafta|3 kız |...../..../....
9|aynuröz|.........|3 erkek|......./....../......
10|periecem|........|2 erkek 1 kız +1erkek|......./......./..../....
11|nehir7680|........|2 erkek 1 kız|........./....../........
12|mehlika10|........|2 erkek 1 kız|....../........./........
13|topukluayakkabı|36. Hafta|2 kız 1 erkek|......../......../........

Son düzenleme:
selam kızlar. Biz iyiyiz çok şükür. Siteye giremiyodum bi türlü. Tuğçe de iyiye gidiyor inş. 2. kontrolu olmadı henüz. yazılanları okumaya da fırsat bulamadım. Boğuşuyorum 3 canavarla: 15. aya girdik yürüyen de yok daha.Su çiçeği aşımızı olduk. Başka bi değişiklik yok. Tam gaz devam. Herkes iyidir inş. yazdırmıyolaer da onlarla boğuşuyom bi taraftan. Bilg ne zaman açmaya kalksam gelip düğmeden kapatıyolar. Aç kapa yorulup pes eden ben oluyorum: Öptüm herkesi

tubacım tuğçeciğin iyi olmasına sevindim canım inşallah kontrollerdede sorun çıkmaz başka bi amiliyat daha gereklimi gene .

tubacım tuğçeciğin iyi olmasına sevindim canım inşallah kontrollerdede sorun çıkmaz başka bi amiliyat daha gereklimi gene .

canım ilk kontrolu 1 hafta geçince yaptılar. Bu hafta tekrar gitcek. ikişler f<landuruyo daha. Bakamıyom da anca ağzını açtığında bi kısmını görebiliyorum. Çok dikkat gerekiyo. Bişey sokmaması gerekiyo. Kollamaya çalışıyom sürekli ama söz dinleyen kim. Bakalım inş. 2. bi ameliyat gerekmez. Daha belli olmaz demişlerdi.

elitu tuğçenin iyi olmasını çok sevindim, inşallah 2. ameliyata gerek kalmaz canım

bu arada tabloya bakınca çoğunlukla 2 erkek 1 kız şeklindeyiz :))

Alemsiniz :) o dönem benim yaza gelecek inş soyunsun yavrular :)))

bu cumartesi bizde dışarı çıkıcaz bakalım bu arada sesim kısık galiba artık fazla bağırıyommu nee :18: :26:

kızlar aklıma gelen üçüz annelerinden

umudayeşeren çiçekler var ?? kendisi nerelerde acaba :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…