tatlım yaseminin dediği gibi biraz saba biraz bebeklere kalmış aramızda tek bakanlar var şimdi giremeselerde aynur tuba ecem bunların arasında ama bence 40 dan sonra değilde mesela biberonu kendileri tutmaya falan başladıklarında daha rahat olur beslemen falan bide ayaga falan alıştırmaman lazım o zamanda işin zor mutlaka biri daha lazım olur yada iki anakucağı alıp hem elleri hem ayağı çalıştıracaksın :)) eğer çok sorunun yoksa 3-4 aya kadar bekle hem onlarda kendilerine gelir gece bizde kimse kalmıyordu eşimle ben idare ediyorduk ama annem salladığımız için 9 aya kadar gündüzleri geldi .Selamlar,
tecrübeli üçüz anneleri, diğer tarafta da yazdım ama asıl buraya sormak lazım , üçüzlerine (belli bir süreyi geçtikten sonra, mesela 40ını falan geçince) yardımcı olmadan bakan var mı aranızda? Böyle bişey mümkün müdür acep? Bunların telaşı sardı beni şimdiden yaşadıklarınızı paylaşın lütfen....
tatlım normalde doktorumun bana söylediği çoğul gebelikler 28 hafta itibariyle normal bebeklerin kilolarına ulaştıkları için vücut kendini doğuma hazırlar ama bu olacak anlamında değil bi müddet sonra çocuklar kendilerine tekrar yer açıp yukarı gelmeye başlayacaklardır ama genede karnın normal hamilelere göre hep ağaşıda ve bugün doğuruyormuşsun gibi durucak . ben dikişi erken haftalarda attırmıştım ama tehlikeli bi durum olsa doktorun seni bırakmazdı içini ferah tutkızlar dün kontrole gittik sorun yok herşey iyiydi
ama bugün karnım sanki öne doğru büyümüş ama biraz aşağı inmiş gibi, normal mi aşağı inmesi biraz korkmaya başladım, yardımcı olur musunuz. Bir sorun olsa dün belli olur muydu.
ferro sanal ben 1 şişede bıraktım tadı iğrenç ve dediğin gibi leke çıkmıyor .ben diğerini kullandım ama bazı çocuklarda dişlerde leke yapıyor meyve suyuyla falan veriyorlar benimkilerde yapmadı .şurupta bu diğerinin şurubu ben kullanmadım kardeşim kullandı tadı nasıl bilemiycem . valla ben damlalarıda şurubuda biberonun emziğine damlatıp veriyordum öyle hemen çekiyorlar mama sanıp ağza damlatmaya çalışmak mesele belki öyle deneyebilirsinbizde hastanedeyken bebelacın prematüre olanını kullanıyoduk
ama eve gelince direk 1numaraya başladk doktorda bişey demedi
şimdi devit ve ferro sanol damla kullanıyoruz
başka vitaminde vermedi doktorumuz sen ne için kullanmıştın adı neydi yazar mısın???
kilo almaları için falan mı??? ya o ferro sanol çok kötü bişey hiç sevmediler
üstlerine döküyolar hep izide çıkmıyo sinir oluyorum şurupu daha mı kolay içiyolar???
mercancım aklına kötü şey getirme bişey olmaz
yada sor druna için rahatlasın
lilacım biz aptamil kullanıyoruz
iyi gidiyor şu anda
arzucum mamaya anne sütü katarmıydınız yanlış olmaz dimi?
benim süt azalır gibi oldu bugün
bende süte taktım kafayı
yarın malt içeceği bakıcam
suyu artırdım süt azaldı sinir oldum
yorgunlukta var tabi
daha deliksiz uyku uyumadım
alışmaya çalışıyorum ama uykuya düşkünlüğüm çok ne olacak bilmiyorum
bugün biraz yürüdük eşimle dışarda iyi geldi
neyse herkese iyi geceler..
meryemcim hoşgeldin ne güzel valla 3 ay buralarda kalmışsın yaramıştır sana herkes yanındatdı dimi . Kızçeler iyice şımarmışlardır sevgiden valla . Valla emekleme evresinde tatlım benim evde heryer battaniye yorgandı bide 1. Kattım ben tek boşluk bile yoktu nerdeyse evde serbestçe takılıyorlardı evdede kırılacak zarar verecek bişey olmayınca iyice saçılmışlardı .ev çok soguk değilse oralar nasıldır bilmiyorum sadece gözetle yeter daha koşacak çok zamanın var bi ayaklansınlar
aptamil benimkileri cırcır yaptı:)))
bizde bugün banyo yaptık ohhh rahatladı çocuklar valla ne güzel uyuyolar
arkalarından da ben girdim bende rahatladım
malt içeceğini bi internetten getirtmiştim sonradan burda buldum
onuda kasayla alıyodum çünkü eşimde çok sevmişti karşılıklı içiyoduk
ülkerin maltana diye var aynı miller bira varya onun şişesine benziyo
yorgunluktanda azalır sütün zaten eşin sırtına masaj yapsın:)))
kızlar selamlar
kimse gelmemiş
dün gece bir uyudum bir uyudum valla herkes seferber olmuş kaldırmamışlar beni
oh be dünya varmış
birazdan işitme testine gidicez hastaneye
herkese güzel günlerrrr
bugün migrosta bende gördüm maltanayı
vita malt marketlerde yok burda
maltana süt yapmış mıydı sende?
en içeriğine baktım da onun bugün,glikoz şurubu falan vardı bir sürü katkı maddesi anlıcan
ama çok süt yapıyorsa içeyim günde bir tane
kızlar bişey sorucam
şimdi bazen mamaları anne sütünü falan içmiyorlarya
hadi mama neyse de anne sütü ziyan olunca çok üzülüyorum
biberon başlığı değiştirip içirsem yada kalan sütleri birleştirsem çok mu pintilik yapmış olurum?
arzucum hiç lohusalık falan bilmedik
hala dikiş ağrısı,karın ağrısı sırt ağrısı,kanama ve yorgunluk devam ediyor
bebekleri de kimselere bırakamıyorum
annem babam da olsa hep devrede olmak istiyorum
dediğin gibi yarı kırkımı bekliyorum işte
kaldı bir hafta :)
nilcim sen de yaz hikayeni okuyalım
herkese iyi geceler
ayyyy kızlar kardeşim 2. bebişe hamileymiş haberi biraz önce geldi ben onlardan daha çok istiyordum valla. ilkinde 4 ay aramız var ne o benimkilerden bişey anladı nede ben yegenimden şimdi en azından sıpalar büyüdü rahatça yegen severim miniş miniş . tabi ben sevbinçten ağladım telefonda kardeşimdeki tepki şuu buda salakkkk anne yaaa hala çocuğa doymadı :))))
poliviti hastaneden çıkarken vermişti doktor 10 günlüktü 1 sene aralıksız verdim nerdeyse diğer ilaçlarla beraber .
esracım ben sana özelden benim adresi yazarım canım sen eklersin ama ismin falan başkaysa belirt tatlım yabancı diye geri çevirmeyim
birde sevgili üçüz anneleri..
bişi soracağım bebeklerinize ana kucağı taşıma çantası oto koltuğu hangilerini kullanıyorsunuz..
hangisini almak mantıklı uzun vadede kullanabileceğim....
evet ya sorduğun iyi oldu bende merak ediyodum bizde almadık çünkü daha
bende 1tane var doktora tek gittiğimde yanıma koyuyorum iyi oluyo aslında biraz tehlikeli ama napim
her zman yanımda birilerini bulmak mümkün olmuyo
evet ya sorduğun iyi oldu bende merak ediyodum bizde almadık çünkü daha
bende 1tane var doktora tek gittiğimde yanıma koyuyorum iyi oluyo aslında biraz tehlikeli ama napim
her zman yanımda birilerini bulmak mümkün olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?