Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

aptamil benimkileri cırcır yaptı:)))
bizde bugün banyo yaptık ohhh rahatladı çocuklar valla ne güzel uyuyolar
arkalarından da ben girdim bende rahatladım
malt içeceğini bi internetten getirtmiştim sonradan burda buldum
onuda kasayla alıyodum çünkü eşimde çok sevmişti karşılıklı içiyoduk
ülkerin maltana diye var aynı miller bira varya onun şişesine benziyo
yorgunluktanda azalır sütün zaten eşin sırtına masaj yapsın:)))

selamm,

biraz geçmişi okudum, öyle yorgunum ki ama yine de yazmadan çıkmak istemedim..

sondan başlayayım,, bizimkilerde 6 aya kadar aptamil sonrasında hero baby kullandılar,, figenay anne sütüne birşey karıştırma canım,,, lila ferro iğrenç ötesi benimkiler her kıyafeti batırdı o yüzden şurubu daha da iğrenç kusturuyor, vegaform var birde ferronun muadili,, bizim sağlık ocağı ilk zamanlar onu vermişti onu daha rahat tolere etmişlerdi, birde ferrum var istersen onları da dene..

mavi mercan stres yapma canım, vucudun bebeklerin durumuna göre şekil alıyor, ama kendini kötü hissetiğinde mutlaka dr.unla konuş, o seni yönlendirir zaten,, rahim ağzı bu dönemlerde önemlidir, bazı arkadaşlar dikiş attırmışlardı, gerçi dr.un gittiğinde kontrol ediyordur, etmiyorsa da sen sor,,

esra 18 bende istanbulda yaptım canım cerrahpaşa da .. muallim de yanlış hatırlamıyorsam medicana da yapmıştı,,

tek başına bakma olayını sormuş birisi şimdiden stres yapmayın herkesin durumu kendine özeldir, kimi hızlı, pratik, biridir, bebişleri de çok huysuz değildir, tek bakabilir, kimi mesela ben tembeldir, ev işini sevmez, uykuyu çok sever, bebişlerde uykusuz olur biraz zor tek bakar :))

herkese bol uykulu geceler,,

günaydın kızlar
tatlım yaseminin dediği gibi biraz saba biraz bebeklere kalmış aramızda tek bakanlar var şimdi giremeselerde aynur tuba ecem bunların arasında ama bence 40 dan sonra değilde mesela biberonu kendileri tutmaya falan başladıklarında daha rahat olur beslemen falan bide ayaga falan alıştırmaman lazım o zamanda işin zor mutlaka biri daha lazım olur yada iki anakucağı alıp hem elleri hem ayağı çalıştıracaksın :)) eğer çok sorunun yoksa 3-4 aya kadar bekle hem onlarda kendilerine gelir gece bizde kimse kalmıyordu eşimle ben idare ediyorduk ama annem salladığımız için 9 aya kadar gündüzleri geldi .
tatlım normalde doktorumun bana söylediği çoğul gebelikler 28 hafta itibariyle normal bebeklerin kilolarına ulaştıkları için vücut kendini doğuma hazırlar ama bu olacak anlamında değil bi müddet sonra çocuklar kendilerine tekrar yer açıp yukarı gelmeye başlayacaklardır ama genede karnın normal hamilelere göre hep ağaşıda ve bugün doğuruyormuşsun gibi durucak . ben dikişi erken haftalarda attırmıştım ama tehlikeli bi durum olsa doktorun seni bırakmazdı içini ferah tut
ferro sanal ben 1 şişede bıraktım tadı iğrenç ve dediğin gibi leke çıkmıyor .ben diğerini kullandım ama bazı çocuklarda dişlerde leke yapıyor meyve suyuyla falan veriyorlar benimkilerde yapmadı .şurupta bu diğerinin şurubu ben kullanmadım kardeşim kullandı tadı nasıl bilemiycem . valla ben damlalarıda şurubuda biberonun emziğine damlatıp veriyordum öyle hemen çekiyorlar mama sanıp ağza damlatmaya çalışmak mesele belki öyle deneyebilirsin

tatlım ben hiç karıştırmadım sende karıştırma bence . ben günü üçü arasında paylaştırıyordum daha zayıf olanı geceleri yataken sürekli emziriyordum diğerini öğlene doğru diğerini akşama doğru bu arada hem ben dinleniyordum hem sütüm geliyordu ama zaten günde 1-2 kere bile almaları kafi gibiydiz aten daha fazlasıda çıkmazdı . çünkü bizde lohusada yatağından kalkmadan bebekleri habire kucağımıza taşıyacak ortam yok ister istemez kalkmak çocuklarla ilgilenmek durumundasın sana bunu sağlasalar bile içimiz rahat etmiyor o yüzden çok fazla süte takılmayın emin olun diğer çocukları solayacaklar şimdi ıslak kedi gibi olmalarına bakmayın :))) tatlım uykuya gelince ben hiç birşey duymazdım geceleri falan eşim derdiki şurda sana bişey yapsam ruhun duymayacak bu nasıl uyku ama o düzene alışınca nefes alışları bile değişse hissediyorsun içgüdüsel bişey bu sende alışacaksın ama daha çok erken kendinize gelmeniz her açıdan biraz daha ister en azından yarı kırkını bekle herşey yoluna girer

vitamin şurubuda polivit . hala kullanıyorum ara ara şimdiki doktorumda aç karna verirsen biraz iştah açar demişti ona niyet evde 1 şişe var

hosbulduk canim evet canim esimin ailesi hep yanimdaydi ama inan daha cok yoruldum kizlar hep beni istiyorlardi orda birde kalabaliga aliskin degiler onun icin hep gozleri bendeydi birde cok hastalandilar turkiye havasi yaramadi kizlara hep hastalikla ugrastik cok yoruldum canim zaten zor kizlarim var birde hasta olunca dahada zor oldular
insallah seneye yaza gidicez yine o zaman daha guzel olur hersey

Geçmişi okudum biraz bende yazayım dedim..mama konusu vitamin konusu

arkadaşlar biz ilk 25 gün zaten hastanedeydik 25 gün sonra taburcu olduk o süre içinde anne sürü ve prematil içtiler 10 cc 20 cc civarındaydı eve geçtiğimiz zaman aptamil PDF kullanmaya başladık yaklaşık bir 3 ay kullandık onu sonra aptamil 1 e geçtik biz ama 40 dan sonra bebeklerde acayip kabızlık oldu onun için ilaç içmek zorunda kaldılar vitamin de multitabs 1 ml veriyorduk günde bir defa demir ilacıda ferrum damla kullandık ferro snl iğrençtii içemediler ve leke yapıyo dişlerde...akalıma gelenler bunlar doğum hikayemi yazamadım yaşadıklarımı unutucam yaa :)

bugün migrosta bende gördüm maltanayı
vita malt marketlerde yok burda
maltana süt yapmış mıydı sende?
en içeriğine baktım da onun bugün,glikoz şurubu falan vardı bir sürü katkı maddesi anlıcan
ama çok süt yapıyorsa içeyim günde bir tane

kızlar bişey sorucam
şimdi bazen mamaları anne sütünü falan içmiyorlarya
hadi mama neyse de anne sütü ziyan olunca çok üzülüyorum
biberon başlığı değiştirip içirsem yada kalan sütleri birleştirsem çok mu pintilik yapmış olurum?

arzucum hiç lohusalık falan bilmedik
hala dikiş ağrısı,karın ağrısı sırt ağrısı,kanama ve yorgunluk devam ediyor
bebekleri de kimselere bırakamıyorum
annem babam da olsa hep devrede olmak istiyorum
dediğin gibi yarı kırkımı bekliyorum işte
kaldı bir hafta :)

nilcim sen de yaz hikayeni okuyalım
herkese iyi geceler

ayyy geçmişi oku oku gözlerim şişti..
ama çok eğlendim..
hamilelerin topiği daha sessiz burda takılabilir miyim bende..
lütfen lütfen lütfen..
19 haftalık olduk..
şimdilik 2 böcek bi çiçek var elimizde..
ama her kontrolde birinin cinsiyeti değişiyor..
bi kız bi oğlan garantide..üçüncü allah kerim artık.....
tecrübelerinizden faydalanmak benim için zevk olacak not bile almaya başladımm
figenay canım senin çizelgeni merak ediyorum.
hepinizi öpüyorum.. iyi geceler canlar..
birde facede grup var mı?

kızlar selamlar
kimse gelmemiş
dün gece bir uyudum bir uyudum valla herkes seferber olmuş kaldırmamışlar beni
oh be dünya varmış
birazdan işitme testine gidicez hastaneye
herkese güzel günlerrrr

nilocuk üşünme tatlım döktürüver nasıl doğurduğunu şurda valla ben benim gibileri görünce ne kadar sevinmiştim bizden sonrakilerde cesaret alır bence anlat sen bi ara :))

figencim artık pintiliğin ilahı almak zorundayız tatlım sen birleştir bişey olmaz yazık günah zaten zorla zorla anca geliyor

meryemcim sen tatile eve dönünce başladın anlaşılan beya bi zorlamış o zaman ben anneler var diye hatırladım demekki o ecemdi . şimdi kendi ortamına döndün onlarda rutin düzenlerine girerler inşallah

esracım gel tatlım :))) seninde sonun inşallah burası olacak zaten . facede bir grup var ama aktif değil pek kapalı grup ama seni bizden birnin eklemsi gerekiyor tatlım . mesaj at bana ben eklerim seni face .sana en yakın figen onu takip et biz biraz biraz unuttuk tabi emin ol burda duydukların ilerde çok işine yarayacak .

bizimkilerden haberlerde hepsi iyi çok şükür ama aşamadığımız bi çiş sorunumuz var canları isterse söylüyorlar istemzse yer beğenip yapıyorlar bi türlü aşamadık ceza ödül kar etmiyor keyifleri biliyor . geçen mirzacık bizim dolabın içine girmiş eşimle babanne çocuk arıyorlar evde sesleniyorlarmış sesde yok güzel dolaba yerleşmiş sinmiş bide çişini yapmış öyle bekliyormuş sonradan bulmuşlar ama bunda hiç istif bozma yok . ben çiş yaptım buraya temizle modunda

dün öğlende eşimin cebini masanın üstünden almışlar bardağın içine atmışlar oda görünce kızmış karya hemen baba niye kızdın anlamadım yıkadık biz telefonu diyomuş bu bize eşiminde seçim katkısıyla tabi 600 kağıda mal oldu . ben bütün mahalleyi yıkasam bu kadar tutmazdı :))))

kızlar selamlar
kimse gelmemiş
dün gece bir uyudum bir uyudum valla herkes seferber olmuş kaldırmamışlar beni
oh be dünya varmış
birazdan işitme testine gidicez hastaneye
herkese güzel günlerrrr

:)))) o uykunun bedeli 3 gün ben sana diyim . inşallah testde sorunsız geçer canım öpüldünüz

iç canım iç şifa niyetine:)))
ben günde 2tane bile içiyodum epey faydası oldu hala arada içerim hatta
dediğim gibi kasayla alınca dah bi sürü var evde koladan daha iyi en azından
canım ben dün tekrar saydım 490ccye çıkmışız çok şükür mama kutusunda 600 750 yazıyo hala az yani((

poliviti doğduktan itibaren mi verdim canım bende ferrum alim o zman bundan sonra
tadını hiç sevmiyolar kusuyolar hemen zaten bide mamayla vermek doğru mu olur acaba
çünkü sütle demir birbirini yok edermiş hamileykende içiyodum ya 2saat öncesinden meyve suyu yada süt içme demişti doktor
belki çocuklarınki farklıdır çünkü 2saate 1 mama içiyolar

tria cım saol cnm burdan notlar alıyorum zaten sürekli
seninkilerin maceraları beni öldürüyor gülmekten..
ben topiğe yeni başladığğım için mesaj sayım mesaf atmaya yetmıo..
face deki gruba da dahil olmak isterim..veya hepinizle faceden tek tek arkadaş olamk isterim.
çünkü tek hamilelerle aynı duyguda değilim onlar kesmiyo beni..
az gelıolar biraz..
figenay senin nasıl gidiyo cnm minik kuşlarla..

ayyyy kızlar kardeşim 2. bebişe hamileymiş haberi biraz önce geldi ben onlardan daha çok istiyordum valla. ilkinde 4 ay aramız var ne o benimkilerden bişey anladı nede ben yegenimden şimdi en azından sıpalar büyüdü rahatça yegen severim miniş miniş . tabi ben sevbinçten ağladım telefonda kardeşimdeki tepki şuu buda salakkkk anne yaaa hala çocuğa doymadı :))))

poliviti hastaneden çıkarken vermişti doktor 10 günlüktü 1 sene aralıksız verdim nerdeyse diğer ilaçlarla beraber .

esracım ben sana özelden benim adresi yazarım canım sen eklersin ama ismin falan başkaysa belirt tatlım yabancı diye geri çevirmeyim

triacım çok teşekkür ettim geri çevirmediğin için ismim ordada esra arkadaşlık gönderdim ben sana
kardeşinin hamilelik haberini okudum hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş.

birde sevgili üçüz anneleri..
bişi soracağım bebeklerinize ana kucağı taşıma çantası oto koltuğu hangilerini kullanıyorsunuz..
hangisini almak mantıklı uzun vadede kullanabileceğim....

birde sevgili üçüz anneleri..
bişi soracağım bebeklerinize ana kucağı taşıma çantası oto koltuğu hangilerini kullanıyorsunuz..
hangisini almak mantıklı uzun vadede kullanabileceğim....

evet ya sorduğun iyi oldu bende merak ediyodum bizde almadık çünkü daha
bende 1tane var doktora tek gittiğimde yanıma koyuyorum iyi oluyo aslında biraz tehlikeli ama napim
her zman yanımda birilerini bulmak mümkün olmuyo

cnm seninki oto koltuğu mu ...tekini ona koyunca diğerlerini neye koyuyorsun..

cnm seninki oto koltuğu mu ...tekini ona koyunca diğerlerini neye koyuyorsun..

deneyimli anneler size bişi soracağım benim sağ tarafımdan tam kaburgamın altından ara sıra felaket sıkıştırıo sanki oraya taş koymuş gibi..sizdede oluyo muydu ..normal mi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…