cnm seninki oto koltuğu mu ...tekini ona koyunca diğerlerini neye koyuyorsun..
esracım seni çok iyi anlıyoruz tatlım doğum haftaları yaklaştıkça her hareket acabalar getiriyor yanında ama mümkün mertebe sakin olmaya çalış ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur o sertleşmeler çocukların hareketlerindende olabilr en azından bende öyleydi çocuklar 20 haftaların başında nerdeyse tamamen aşağı düşmüştü 24. haftada başları rahim ağzından ellenebiliyordu yani tam doğum pozisyonuydı ama haftalar geçtikçe yukarı çıkmaya başladılar kendi yerlerini ayarladılar şimdi onlarda büyüdükçe karnında kendilerine yer açmaya çalışıyorlardı midende kasıklarında belinde kaburgalarda şu haftalarda baskı olması normal genede çok şiddetli olursa ki gene belirtiyorum ben hiç ağrı kasılma ve açılma yaşamadım nasıl olur bilmiyorum bi dpktora göster ama bence rahat ol
günaydınnnnnn
ben bebeklik hallerinde taşıma çantası kullandım genelde bir yere getirirken arabadada ayunı şekilde yanyana koydum birinide kucağımda tuttum yanlarına oturup .ana kucağı arabada iyi ama taşıma işi beni zorlamıştı ama bunu daha nce konuştuğumuzda muallim ana kucağı kullanmıştı o memnundu . oturmaya başladıklarında ben ana kucağı kullandım . ama bunların hiç birini satın almadım mümkün mertebe temin etmeye çalıştım şuan arabamızı sattık araba koltuğu kullanmadım ama 9-36 almayı düşünüyordum
bende diorum ki cnm acaba direk oto koltuğu mu alsam..2 tane...
çünkü hepsini almak maddi olarak sarsar biraz.. oto koltukları yatıo mu..
oto koltukları yatıyor canım evet ama bir bebeğin yatış şekli kadar değil oturur şekilde olur ancak bence çok sağlıklı olmaz .
kızlar selamlar
arzucum hayırlı olsun bebişiniz allah tamamına erdirir inşallah
ben iyice toparladım sayılır yarı kırkı dedikleri kadar varmış
inşallah kırkımızda daha iyi olacak herşey
bebeklerde iyi besleyip duruyoruz maşallah iyi gidiyoruz
çarşamba evimize geçicez inşallah bugün temizlik vardı ben bebeklerle annemde kaldım
dün gece 1-5 nöbeti bendeydi :)
sonra 8 de yine ben devraldım ondan beridir bende leyla gibi oldum valla
esracım o kaburga ağrısı doğumdan sonra bile olacak
içeriyi çok sıkıştırıyorlar yavrucaklar
kendilerine yer açıyorlar
yaw asıl ben bişey sorucam aklıma gelmişken
erkek bebişleri bezlerken sürekli çiş yapıp üstlerini batırmamaları için bir formülünüz var mı?
pipişlerini aşağıya doğru mu bezliyordunuz yoksa yukarı doğru mu?
birde sünnet için kırkı çıkmadan yapsak iyi olur mu?
arzucum sizin telefona da geçmiş olsun
al sana yeni bir masraf :)
bizde de 3 tane ana kucağı var ama daha içlerine girmelerine çook var sanırım
yeterince yatmıyor arabada falan kullanılmaz böyle
ama bizim arabamız da yok henüz unutmuşum :)
bi alamadık gitti ya hala annemlerin arabaya sulanıyoruz
lilacım sen sallıyor musun bebişleri?
ihtiyaç hissettin mi uyuturken falan?
kızlar selamlar
arzucum hayırlı olsun bebişiniz allah tamamına erdirir inşallah
ben iyice toparladım sayılır yarı kırkı dedikleri kadar varmış
inşallah kırkımızda daha iyi olacak herşey
bebeklerde iyi besleyip duruyoruz maşallah iyi gidiyoruz
çarşamba evimize geçicez inşallah bugün temizlik vardı ben bebeklerle annemde kaldım
dün gece 1-5 nöbeti bendeydi :)
sonra 8 de yine ben devraldım ondan beridir bende leyla gibi oldum valla
esracım o kaburga ağrısı doğumdan sonra bile olacak
içeriyi çok sıkıştırıyorlar yavrucaklar
kendilerine yer açıyorlar
yaw asıl ben bişey sorucam aklıma gelmişken
erkek bebişleri bezlerken sürekli çiş yapıp üstlerini batırmamaları için bir formülünüz var mı?
pipişlerini aşağıya doğru mu bezliyordunuz yoksa yukarı doğru mu?
birde sünnet için kırkı çıkmadan yapsak iyi olur mu?
arzucum sizin telefona da geçmiş olsun
al sana yeni bir masraf :)
bizde de 3 tane ana kucağı var ama daha içlerine girmelerine çook var sanırım
yeterince yatmıyor arabada falan kullanılmaz böyle
ama bizim arabamız da yok henüz unutmuşum :)
bi alamadık gitti ya hala annemlerin arabaya sulanıyoruz
lilacım sen sallıyor musun bebişleri?
ihtiyaç hissettin mi uyuturken falan?
selam ..herkes nasıl..............fıgen ben ana kucaklarını kullandım canım ıkı kılo ıken cıktılar hastaneden yanı senınkılerle aynı ıdıler sadece o ana kucaklarının ıcıne bıraz pamuklu yumusak mınder yaptırmıstım ıcıne serdım ve her yere gıttım uçuyle yalnızda gıttım yardımcımlada ama mutlaka anakucaklarına koydum cok rahat ettım ben evde bıle kullandım onları gece cogu kez onlarda uyudular ...yaslarını uç dort ay gecene kadar kullandım sımdı ato koltuklarımız var benımkıler alıstı cok sukur sadece seda mısesı cok bulanıyo arabada bazen kusuyo onun dısında sıkıntımız yok ıns alısır yada ılaç verıcem......su an aldıklarımda o 18 kılo yanı bebekler bıle kullanabılır ındırımdeydı benımkıler cok ırı olmadıkları ıcın cok rahat bunlarda ...nıl trıa pıtos nerdesınız ..kıs geldı ya...........lıla bebeklerın nasıl fıgen buyuyolar dımı gece nasılllar oyy sımdı cok sekerdırler.....benımkılerın kavgası bıtmıyo hep aglıyolar..........kelıme sayısı arttı.......lıla ben prematıl kullanmıstım ..daha sonraları bebelac kullandım hep yaslarından sonra aptal bır kullandım sonra sute alıstık.........yanı dogumlar ıns ..saglıkla gelsınler
selam ..herkes nasıl..............fıgen ben ana kucaklarını kullandım canım ıkı kılo ıken cıktılar hastaneden yanı senınkılerle aynı ıdıler sadece o ana kucaklarının ıcıne bıraz pamuklu yumusak mınder yaptırmıstım ıcıne serdım ve her yere gıttım uçuyle yalnızda gıttım yardımcımlada ama mutlaka anakucaklarına koydum cok rahat ettım ben evde bıle kullandım onları gece cogu kez onlarda uyudular ...yaslarını uç dort ay gecene kadar kullandım sımdı ato koltuklarımız var benımkıler alıstı cok sukur sadece seda mısesı cok bulanıyo arabada bazen kusuyo onun dısında sıkıntımız yok ıns alısır yada ılaç verıcem......su an aldıklarımda o 18 kılo yanı bebekler bıle kullanabılır ındırımdeydı benımkıler cok ırı olmadıkları ıcın cok rahat bunlarda ...nıl trıa pıtos nerdesınız ..kıs geldı ya...........lıla bebeklerın nasıl fıgen buyuyolar dımı gece nasılllar oyy sımdı cok sekerdırler.....benımkılerın kavgası bıtmıyo hep aglıyolar..........kelıme sayısı arttı.......lıla ben prematıl kullanmıstım ..daha sonraları bebelac kullandım hep yaslarından sonra aptal bır kullandım sonra sute alıstık.........yanı dogumlar ıns ..saglıkla gelsınler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?