canım benimde sütüm yetmiyodu ama artık kafayı takmıyorum
annem sütlü kahve niyetine içiyolar diyo
yani sadece ilaç amaçlı asla ama asla doymuyolar
zaten artık bende sıkıldım emzirmekten onlarda çekince gelmeyince ağlıyolar
ya benimde çok ağrım olmuştu dikişlerimde bende şaşırmıştım millet doğum yapıyo 2gün sonra gezmeye gidiyo diye
saba tümere gülşah saraçoğlu çıktı kadın 4gün önce doğum yapmış valla hiç bi ağrı çeker gibi durmuyodu
ben resmen üstümden otobüs geçmiş gibiydim ama ben öyle duba gibide diildim valla anında aldığım kiloları verdim hatta
gram göbek kalmdı bende sen naptın bu arada aklında olsun doktor takma demesine rağmen korse taktım 4.gün
oturup kalkışım bile değişti valla çok rahat yürüyodum takmadan önce dik bile duramıyodum
ya o bel ağrısı bendede var napsak bilmiyorum ağrı kesicide içmek istemiyorum
bu defa vucüt bağışıklık kazanacak ağrı kesicide fayda etmicek
bide şu sırt ağrıları için krem var orjin mi öyle bişey işte o nasıl acaba???
herkese akıl sağlığı diliyorum
slm arkadaslar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla
cok oldu yazmayali turkiyeye gittik 3 ay kaldik yeni geldik evimize
kizlar cok yorgunum cadilar buyudkce isim zorlasiyor dahada ayaklanmaya calisiyolar emekliyolar teker teker topluyorum onlari her biri bir odaya gidiyor yetisemiyorum onlara
tek bakanlara gercekten hayranim asla tek bakamazdim herhalde
allahim guc kuvvet versin bizlere
kızlar dün kontrole gittik sorun yok herşey iyiydi
ama bugün karnım sanki öne doğru büyümüş ama biraz aşağı inmiş gibi, normal mi aşağı inmesi biraz korkmaya başladım, yardımcı olur musunuz. Bir sorun olsa dün belli olur muydu.
kaç aylık senin bebiş
Lilacım figencim valla buralarda bez süt mama konuşmayalı beya olmuştu iyi oldu yeniden neşe geldi hareketlilik geldi valla . Bizde mamayı bebelac kullanmıştık . Ilk pre sonra prematiür sonra 1 şeklinde gitmiştik . Bide bizim bursadaki doktorumuz bi vitamin şurup vermişti adını hatırlayamadım halada kullanıyorum bazı dönemlerde içinde bütün vitaminlerden vardı . Yakın zamanda d vitamini ve demir ilaçlarına başlarsınız onların şuruplarıda var aklınızda olsun doktora sorun bebeklerde o şurubu kullanabilirmi diye daha rahat olur .
kızlar dün kontrole gittik sorun yok herşey iyiydi
ama bugün karnım sanki öne doğru büyümüş ama biraz aşağı inmiş gibi, normal mi aşağı inmesi biraz korkmaya başladım, yardımcı olur musunuz. Bir sorun olsa dün belli olur muydu.
kızlar dün kontrole gittik sorun yok yerşey iyiydi
doğum yaklaşırken bebiş aşağıya iner yani karnında aşağıa iner raime yakınlaşır
işte benim korkum o ya, doğumun yakın olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?