lilacım ne yaptın geldi mi bakıcın?
biz biraz işleri yola koymaya başladık galiba kadınla
moralim daha iyi
triaaaaaaa,mualiiiiiimm nerdesiniz yaw
tam akıl alacaz sizden kayboldunuz
inşallah herşey yolundadır
selam herkese ..vaktum yok ya ..yogunum herkes ıyı ama gırıp okuyorum cıkıyorum ....yenı bebeklerı beklıyorum ıns ....masallah herkes ıyı gıdıyo...bugun evlıılk yıldonumum kızlar 20 ye gırdım....saglıkla ıns ay ben cok yaslıyım sızın yanınızda ..neysem cok optum ben kacar
geldi canım pztsi 2gündür temizlik var evde uffff bayılazaim
bide regl oldum ama ne sen sor ben söyliim batırdım ortalığı resmen
ay bugünde boynum tutulmuş haşır haşır ses geliyo herlde üşüdüm biraz
ayyy bu oğlan çok fena en akıllıları diyodum
meğer içindeki canavarı saklıyomuş yeni çıkardı
durmuyo valla ayağımda sallıyorum şimdi
ben bi topik açtım 2011 prematüreleri diye arada uğra beklerim
:))) ayy figenn 5:30 diyo ya saat allah kolaylık versin valla ama göz açıp kapayana kadar büyüyorlar emin olun . bizimkiler şimdi ekstra bişey olmadıkça uyuyorlar şükür gerçi çok uyku sorunum olmamaıştı benim zaten inşallah sizinde olmazda hemen bi düzen tutarlar .bide tatlım daha küçük oldukları için biraz gözünüz korkuyyor bakıcı için aslında bu kadar şartlanmasanız daha kolay gelebilir size sonuçta kızlar tek bakıyor . benim annemler 1 yaşından beri tek bakıyor bi müddet sonra düzen oturacak zaten . hee bir ansan fazla olsa fenamı olur olmaz tabi ama çokda kasmayın emin olun altından kalkarsınız .
bizimkilerde hastalık modunda yine burunları tıkalı .soguklarda iyice bastırdı çok zorlanmadan atalatabilsek bari . geçen akşam ben bunları yatırdım yataga masal anlatacam işte soruyorum kim tavuk olmak ister kim tilki olucak falan diye uyduracam bişeyler neyse öyle konuştuk anlattık uyuduk . sabahta kardeşim geldi kayrada ben pilot olucam diye dolanıyor etrafta kardeşimde azraya sordu kızım sen ne olucaksın diye ben tavuk olucam diyor :)))) kayrada ben pilot olucam böyle uçucam diyor arkasından ama anne bizim paramız bitti dimi uçak alamayız o zaanda ben uçamam dimi diyor :))
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim kizlarla maratona devam
figencim lilacim allahim sizlere benden daha cok guc kuvvet versin cok kucukler bebisleriniz sizler daha da cok uykusuzsunuz benden
gerci bizim uyku duzenimiz daha pek iyi degil ama sizinkinden biraz daha iyidir benimkiler 1 yasini gecti ama daha hala gece uyaniyorlar hic kesintisiz bir uyku gormedik daha birde cok zor uyuyolar yarim saat salliyoruz uyumalari icin
figencim ah o annelerimizin hakkini asla odeyemeyiz benim annemde hep yanimda aksam ve gece gunduzde bakicimiz var benim annem
ve babam trafik kazasi gecirdi temmuzda annem kotuydu sukur rabbim onlari bize bagisladi annem ic kanamasi gecirdi kaburgalari kirik ve cigerine batti ama hasta haliyle hala beni yanliz birakmadi allahim anneme acil sifa versin insallah annelerimize hastalik vermesin insallah onlar olmazsa napardik bilemem herhalde oturur aglardim benim cadilarin arasinda
kizlar sizinkiler ne zaman kesintisiz gece uykusuna basladilar benimkiler hep boyle olacak ya korkuyom valla annemle hep diyorduk 1 yasina girsinler duzelirler simdide 2 yasini mi beklicez gozum korktu valla cok yorugunum belim dizlerim cok agriyo allahim guc kuvvet versin bizlere sevgileri olmazsa cadilarimin bu yorgunlukla kesin hastanelik olurdum ben
kendinize ve bebislere iyi bakin yine ugrarim vaktim olursa
doğumdan sonraki ilk reglin miydi lilacım? geçmiş olsun
dikkat etmk lazım bundan böyle yaa,hiç belli olmaz bu işler
periecem gibi olabiliriz,olmuyo diye bişey yok
demek oğlan huysuzlaştı,deme böyle yaw
işte büyüdükçe değişecekler,gazı mı varki,kolik mi başladı yoksa?
ama kolik olsa dha erken başlardı bence,ilgi istiyor belkide
ayakta sallıyon ha,hepimizin sonu aynı desene :)
bende üşütmüşüm,gece nöbetime anca kalkabildim
annem durdu bu saate dek,şimdide kız uyanabilir her an sütü sağmaya çalışıyorum bi yandanda
ya şu uyumak gerekmese keşke,hep enerjik olsam
uykuda bile özlüyorum ama çok da düşkünüm uykuya valla alışamadım ya
yatılı kadın da bulamadık,yani çok pahalanmış gürcüler,bin lirayı buluyor
zaten evdekinede 400 veriyorum,altından kalkamayız
ama hala diyorum,bir kişi daha şart,annemin hakkını nasıl ödücem mümkün değil
dün akşam misafirim vardı birde,farkında olmadan çok yorulmuşum
arzucum inşallah gidebilirsiniz tatile kocanla
insanın nasıl ihtiyacı oluyormuş daha iyi anladım
bırakın annenlere kayınvalidenlere gidin bir güzel
birde masaj yaptır kendine bir güzelll ohh
yeniden doğmuş gibi gel :)
herkese güzel günler
bana da iyi nöbetlerrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?