lilacım kendi kendine uyuma alıştırmaları için 3-4 ay uygun diyor uzmanlar,o kadar beklemene gerek yok
sen daha yaklaştın o zamanlara soğukkanlı olabilirsek hallederiz bu işi evelallah :)
periecemde doğurdu diye biliyorum ayrıca
senin kız baya uygunmuş,denk gelmedi bana öylesi
biz annemle artık çocuk paylaşıcaz geceleri
ben bir tanesini alıcam annem iki,bazen de ben iki annem bir bebek alıcak
3 bebeğe tek kişi bakamıyor yani eksik bırakıyor
karnını doyursa gazını çıkaramıyor,uykusuzlukta cabası
birde bunu deneyelim bakalım
kadın da gündüz ütüyü yemeği falan yapıyor,zaman da geçip gidiyor işte
3 ayları bitsin geceyi gündüzü bi öğrensinler daha iyi olur diye umut ediyorum
arzucum yani bir türlü aklım almıyor senin bebekleri :)
yeni doğan bir bebek 8 saat nasıl uyur?
bize drumuz 2 saatte bir besleyeceksin ki kilo alacak dedi
zaten bizde uyuyanı uyandırmıyoruz ama acıkıp uyanıyorlar zaten
bazen altını kirleten uyanıyor
bende gece alt açmayı düşünmüyordum,ama istemiyorlar cadılarım
bu pre mama mı doyurmuyor yoksa,habire acıkıyorlar
bu cumartesi kontrolumuz var,bari 1 numaraya geçse onda biraz nişasta varmış belki daha tok tutar
amaaaaaannnn
esracım sen oku güzelce yazılanları
okuda büyüt karnını güzelce kocaman olsun inşallah :)
arzucum geçmiş olsun o ne öyle ya herkes hastalanmış,Allah şifa versin herkese
hemşirelikte güzel genetik falanda ama boşver az okusunlar daha rahat ederler bu ülkede :)
lilacım bizim uykumuz 2 saatlik,bi 3 saate çıksın diye dua ediyorum
senin gece komple uyudukları oluyor mu?
vitamin olarak sadece dvitamini alıyoruz
mamada aptamil kullanıyoruz,biraz pahalı ama çok memnunum
bebelac çok uygun gibi ilerde ona geçeriz
gecelerimiz hala zor geçiyor
paylaştık annemle ama dün yine 5 tencsonrasını hatırlamıyorum
annemde sızmış kalmış başı ağrımış eşim kalkmış o yedirmiş çocukları
üstünede işe gitti
öğlen geldi ruh gibi yatırdım hemen uyu diye
bizde evde gündüz güzel vakit geçiyor sohbet,bebekler falan derken hiç uyuyamıyorum,gece de gözümü açamıyorum :)
bakalım zamanla rahatlarız elbet
merhaba kızlarr
ay allahım ben delirmek üzereyim. dişlerimiz çıkıyor ve hepsi her istediklerini ağlayarak anlatıyorlar.
ve benim beynimde sanki karıncalar yürüyor o anda.
tuna ve öykü yaramazlıkta rakip tanımıyorlar valla.. beşiklerinin altları hafiften yüksekti,sıkış tepiş altlarına girmeye çalışıyorlar.
naz uslu ama çok mızmız.. bir dişi çıktı,yanında ki de kabarmış.
gece zırt pırt uyanıyorlar..ya aslında uyanmak değilde,ağlayarak dönüyorlar mesela..
çooook işim var anlıycanız :)
selam,,
herkes uykusuzluktan müzdarip ama kolay değil güzel anneler çoğu kişi bir çocukla baş edemezken biz 3 taneyi aynı anda çıkarmaya çalışıyoruz :) Rabbim güç kuvvet versin en önemlisi de sabır, bekleyin biraz daha büyüyünce sabıra da çok ihtiyacınız olacak, ben burada bizden büyüklerin yaptıklarına gülerken bir bakıyorum benimkilerde aynısını yapmaya başlamış,, şimdi de sıra sizlerde,, biraz komik olaylardan bahsedeyimde içiniz açılsın bari, kızım alt kısmında hiçbirşey bırakmıyor mümkün değil çorabı biz giydiriyoruz o arkamızdan hemen çıkartıyor, ateşli hatun kilotlu çorabı bile çıkartıyor, arkasında güzelce bezini de atıyor değmeyin keyfine sonra bulduğu boş yatak yada koltuğun üzerine çıkıp üstüne çarşaf örtü ne varsa çekiyor sözde oynuyor ama ben hemen anlıyorum bir güzel göl yapıyor orayı :))) oğlanlarda bu aralar kitaplara sardı, ilk sözlüğüm kitabımız var orda her gördüklerini ıh ıh diye soruyorlar, birde konuşmaya başlasalar nasıl olur onu hiç bilmiyorum :)) ha birde üçü ellerini birleştirip kutu kutu pense oynuyor,,
meryemcim kızlar babalarının kokusunu arıyordur, eşim bir yerde okumuş 5 yaşına kadardı galiba anne yada babanın 48 saatten fazla uzaklaşması olumsuz etkiliyormuş bebişleri,,
lila, figenay maşallah iyi gidiyorsunuz kızlar,, millete aman iyi uyuyorlar falan demeyin, çok nazara geliniyor çünkü, dediğim gibi millet tek çocukla pestli çıkıyor, iyi niyetli de olsa nazar olayı çok oluyor malesef..
topuklu ayakkabı sen tek bakıyordun galiba canım, Allah kolaylık versin, gece olayı malesef bizleri bitiriyor, benimkiler birde akşam 7-8 gibi akşam uykunu geçer sabah 5 dedin mi günü başlatırlardı, tam uykunun en tatlı yerinde ,, çok zordu o dönemleri şükür şimdi geç yatıyorlar ama 7,30-8 e kadar uyuyorlar..
arzu, nil dışında bizim kızlardan ses veren yok,,, elitu, muallim, pitos.. nerelerdesiniz..
slm kizlar nasilsiniz biz bir uykusuz geceyi daha gecirdik insallah bu son olur
tarcincim bencede babalarini ozlediler cadilarim cok huysuzlar
lilacim bence tek bakma fikrini unut seninkilerin en iyi hali simdi bir ayaklansinlar dahada cok yorulcaksiniz peslerinden kosmaktan
allahim guc kuvvet sabir verin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?