Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

soğuk buharlı alıcam zaten onda karar verdim kalorifer çok fena ben bile çekiyorum burun tıkanıklığını sabah bi kalkıyorum hepsinin burnu tıkalı mama bile içemiyolar alıyorum elime cımbızı ancak öyle geliyo kuru sümükler yada burn aspiratörüyle çekiyorum serum fizyolojik damlatıyorum günde 2defa

figen bu zorluklar bitmicek heralde hiç bi zman bende okula gidecekleri zaman bi tane daha yaparım diyodum annemde bu defa sana daha çok işleri düşecek hep beraber oturup ödev yaparsınız bebek sefil olur dedi doğru yani ilkokulda ödevlerini tek başlarına yapamıyolar çünkü bide ödevler o kadar zorki bizimkilere gelene kadar daha nolur bilmiyorum

ek gıdayı bekliyorum şimdi ama yemeleri dahada zorlaşıyomuş sonra emekleme derdimiz var arkalarından daha çok koşucaz sonra yürüme ve diş offf sürekli ağlamayla bişeyleri elde etmenin huzursuzluğu sonra kavgalar başlıyo ohoooo daha en güzel halleri dedikleri kadar var okuldaykende rahatlar ama gelip gitmeleri bi dert ödevleri bi dert yemek beğenmeme kıyafet seçme offf ömür geçiyo ancak 35imde bi tane yaparım heralde yani ısrarla bi tane istiyorum tek çocuğu merak ediyorum onlar 12 yaşında olduklarında ben 35 olurum belki yardım bile ederler:)))

canım serum fizyolojik damlatması zor olur onun yerine daha etkili tonimer baby spreyleri var ben hala kullanıyorum 2 yaş olmalarına rağmen ..

birde ek gıda zamanı geliyor öylemi desene işin zor kısmıda burası ben ilk önce havuç suyu elma suyuyla başladım 1 er tatlı kaşığı cam rendede rendeleyip suyunu sıkıp ilk zamanlar öyle yaptım birde yoğurt günlük mayalarsanız küçük cam kavanozlara iyi oluyor püreye geçiş döneminde bizim doktorumuz alerji riskinden dolayı ilk haftalar hazır olanlardan kullanın dedi şu cam da satılıyor minik kavonozlardaki özellikle ananaslı püreyi bizimkiler bayılırlardı ayrıca hazır gıda zararlı diyip endişelenmeyin organik ürünler özelliklede hipp ve bebelac almıştık aklıma gelenler bunlar ilk 1 ay sonra ben normal kendim püre yaptım hazır almadım

mama konusu aklıma geldi aptamil ile bebelac aynı firma değerlerine baktık aynı aptamil daha pahallı gerçi biz yine mama konusunda hipp den vazgeçememiştik organik odlugu için bazne karışık kullanıyorduk ek gıdaya 4 aydamı başlıyacaksınız ?

mama konusu aklıma geldi aptamil ile bebelac aynı firma değerlerine baktık aynı aptamil daha pahallı gerçi biz yine mama konusunda hipp den vazgeçememiştik organik odlugu için bazne karışık kullanıyorduk ek gıdaya 4 aydamı başlıyacaksınız ?

aklıma gelmişken bebek çayları veriyormusunuz milupanın gece çayı ve rezene çayı vardı şu granüllü olanlardan ben günde 100 cc verirdim rahatlatıyor bebişlerii

Son düzenleme:

nilcim hipp aptamilden pahalı mı?
aptamil falan organik değil mi yani?
bize dr rezeneyi 5 damla verin yeter dedi sen ne zaman 100 cc verdin?

vavvv anne tam istediğim gibi bayılırım :))) kayranın şu sıralar favori sözü ne yapsam böyle söylüyor . bide maşallahı öğrenmişler azrayla dün akşam habire onu söylediler göbüşe bak maşallah , popoya bak maşşallah :))) ağlamıyorlarmı valla kendimden geçirecek adar hemde ama muhabbetlerinede doyum olmuyor napalım bizde öyle böyle büyütcez . bende tomografi için gitmiştim doktora temiz çıktı üçüz olduklarını söylemiştim bebeklerin mutluluk hapı vermiş çok sıkılırsa yutsun diye :))))dedim kendi yutsun ben zaten mutluyum

figenay hakkikaten nasil becermisler tek cocukla bunalima girmeyi
evet canim cok yoruluyorum ama onlarin bir gulusleri gozume bakmalari hele birde simdi bizim dediklerimizi tekrarlama basladilar herseyi unutturuyor bana
muzik ciktiginda tvde popolarini sallamalari olduruyor beni birde saclarimiz uzadi artik onden iki arkadan iki tane bagliyoruz cok tatli oluyorlar cadilarim allahima sukurler olsun ki uc tane verdi bize onlarsiz napardim bilmiyordum allahim hepimizin evlatlarini bagislasin uzun omur versin

triacim tabi ki mutluyuz canim allahim herkese nasip etmez üçüz annesi olamayi

allahim kolaylik versin hepimize insallah

ya lilacım senin bebekler eve geldiğinde hemen hemen benimkiler kadardı dimi
biz doğumdan beri her gece ayaktayız
huysuzluktan yada gazdan değil ama acıktıkları için uyanıyorlar
gece iyide yiyorlar ama sürekli acıkıyorlar
gündüz daha iyi uyuyorlar,az yiyorlar
tersine dönse şu iş keşke
ama seninkiler acıkmıyorlar mı da uyanmıyorlar maşallah diyim

figencim gece cc leri biraz daha yükseltsene belki daha az kalkarlar yani illa şukadar bu kadar olacak diye bişey yok 100 veriyosan 150 yap mesela bi bak bakalım belki itiraz etmeden içerler

Allah iyiliğini versin emii hiç güleceğim yoktu yaa :))) öyle bi hap varmıymış :))) ben alt kat komşuma veremmmm uçsun hatunn :))

anaaaam tatlılığa bak hele
yerim onları yaa
valla dillenince nasıl da tatlı olurlar
hah ya şöyle şeyler yazın da içimiz açılsın :)

arzucum 100 cc falan bizim için hayal şu anda
ilk bir 60 lık yiyorlar sonra 10 dakka geçiyo bi 40 daha istiyorlar sonra bi yarımsaat sonra bi 50 daha
yani dura dura yiyorlar
150 yi bikerede versem başında 1 saat bekliyorsun
gereçi bu şekilde de bekliyoruz ama dediğin gibi bi kerede vermeye çalışmakta fayda var
90lık yapayım bari artık mamaları

şimdi bişey sorcam
mesela mamayı yaptık yemedi
onu bekletip biraz mesela 1 saat 2 saat sonra falan ısıtıp veriyor musunuz tekrar?
yoksa anında döküp bi yarım saat için bile olsa yenisini mi yapıyorsunuz?

birazdan kırkımızı çıkarıcaz teyzeleri :)
hayırlı olsun diyin

figencim bencede mamayı biraz artır sürekli istemeleri bunu gösteriyor zaten en fazla içemezlerse dökersin böyleleikle ne kadarını içebildiklerinide belirlemiş olursun . ben mamayı artırmadım genelde ama üstünde 2 saat içinde tüketin yazıyordu o zaman özlem tam bir kandırmacaymış ben oda ısısında tutup veriyorum diyordu ama ben yapmadım hiç.
kırkınızda hayırlı olsun tatlım inşallah nice yaşlarınıda görürsünüz

nilomm valla al tatlım hatta günde 2-3 tane verde leyla gibi gezsin ortalarda sesi çıkmasın :)))

hayırlı olsun fatosyy,darısı başımıza inşallah,hep okuyorum ,ne zor günler geçiriyorsunuz....kırkı çıktıktan sonra biraz da olsa rahatlarsın umarım..gerçi bir tane olsa öyle olur dicem ama ,inşallah üçüde bir bebek gibi olur..Allahım kolaylıklar versin..inşallah birinci yaşlarınıda kutlarsın..tekrar hayırlı olsun..

ek gıdaya düzeltilmiş 4. ayda başlicaz galiba canım tonimer duymuştum ama doktor onu verdi bitmek üzere zaten bende aldım bebelacın kavanozda satılan pürelerinden şimdiden 12tane tam hatırlamıyorum ama bi tanesi ananaslıydı galiba bide elmalıydı biz mama olarakta bebelac kullanıyoruz hipp denemedim hiç aptamilde ishal yaptı

yok canım daha küçüklerdi en büyüğü 1700 en küçüğü 1500dü ama ilk hafta böyleydi tabi sonradan düzene bindi şimdi acıktıkça uyanıyolar dün oğlan gece çok uyandı en son saat 7buçukta uyandı ve şimdiye kadar uyumadı bugün oğluml gezmeye gitcez teyzesi bizimkilerde gece daha güzel yiyolar sanki uykularının arasında gündüzde sadece 1defa çok güzel uyuylar 4saat kadar
nilcim 100cc içerlerse mama içmezler o zman daha şimdi 90 yiyolar arada 120 yedikleride oluyo ancak 30verirsem iyi olur heralde ama bende rezene var onu yapıyorum emzirirken çok içiyodum bi sürü alımışım hala kullanıyoruz çok seviyolar zaten epey içiyolar

Figen canım oh maşallahkırkınızda çıkmış hayırlı olsun inşallah...buraya pek yazmasamda yazdıklarınızı dikkatle okuyorum inanın bana burda okuduğum şeyler çok yol gösterici olacak...hayırlısıyla sizin zamanlarınıza gelebilirsek tabi...bütün anneleri ve kuzucukları öpüyorum...

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz babamiz gelince duzeldik sukur sadece sut icmeye kalkiyoruz gece artik sukur rabbime masallah diyim nazar deymesin

figencim kirkiniz hayirli olsun masallah bebislere

lilacım sen rezeneyi ne kadar veriyorsun?
humananın rezenesi di mi?
kız seninkiler bundan mı uyuyorlar yoksa :)

bize dr günde üç defa bir çay kaşığı verebilirsin dedi
sen ne zamandan beri ne kadar veriyon hemmen söyle

bizde kırk gezmemize gidicez akşam teyzeleri
kutlayan herkese teşekkür ederim

saol canım
senide bekliyoruz buraya yavaş yavaş
maşallah 37 yi görecen inşallah çok iyi gidiyorsun
benim kadar sızlanmıyorsun en azından :)

Yaklaşık 1 aydır evimizdeyiz. Ama bir türlü bilg. başına oturamıyorum. Akşam bebeler yatınca da benim pilim bitmiş oluyor. İyiyiz çok şükür. Yanlız Enesin boğazında sert bi şişlik var. Bademcik diye dr.a gittik.1 haftadır antibiyotik kullanıyoz değişiklik yok. Beze de olabilir dedi dr. Bi de çapaya götürcez o kafama takılıyo. Tuğçe uyuyana kadar nerdeyse 5-6 kez kontrol ediyom. Yatak döşek kalmıyor. Ya battaniyeye sarılıyor. Park yatakta ya da en alt döşekle astar arasına giriyo. Havale geçircek diye ödüm kopuyo. Önceki akşam yatakta göremeyince korktum baktım en allta. Birbirlerine ellerine ne geçerse pat küt. Bi de kızınca öpmeler falan. Yerlerinde bi dakka durmuyolar. Koşturmaca. Ara ara okurum yazılanları. Herkesi çok merak ediyorum. Öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…