Buhar makinası alın derim soğuk buharlı olanlar ! almassanız kalorifer üstüne mutlaka su koyun en azından odanın kurulugu gider bebekler rahat nefes alır bizim bile başımız ağrıyor kışın evin içinde hava kuruduğu için soğuk
soğuk buharlı alıcam zaten onda karar verdim kalorifer çok fena ben bile çekiyorum burun tıkanıklığını sabah bi kalkıyorum hepsinin burnu tıkalı mama bile içemiyolar alıyorum elime cımbızı ancak öyle geliyo kuru sümükler yada burn aspiratörüyle çekiyorum serum fizyolojik damlatıyorum günde 2defa
figen bu zorluklar bitmicek heralde hiç bi zman bende okula gidecekleri zaman bi tane daha yaparım diyodum annemde bu defa sana daha çok işleri düşecek hep beraber oturup ödev yaparsınız bebek sefil olur dedi doğru yani ilkokulda ödevlerini tek başlarına yapamıyolar çünkü bide ödevler o kadar zorki bizimkilere gelene kadar daha nolur bilmiyorum
ek gıdayı bekliyorum şimdi ama yemeleri dahada zorlaşıyomuş sonra emekleme derdimiz var arkalarından daha çok koşucaz sonra yürüme ve diş offf sürekli ağlamayla bişeyleri elde etmenin huzursuzluğu sonra kavgalar başlıyo ohoooo daha en güzel halleri dedikleri kadar var okuldaykende rahatlar ama gelip gitmeleri bi dert ödevleri bi dert yemek beğenmeme kıyafet seçme offf ömür geçiyo ancak 35imde bi tane yaparım heralde yani ısrarla bi tane istiyorum tek çocuğu merak ediyorum onlar 12 yaşında olduklarında ben 35 olurum belki yardım bile ederler:)))
mama konusu aklıma geldi aptamil ile bebelac aynı firma değerlerine baktık aynı aptamil daha pahallı gerçi biz yine mama konusunda hipp den vazgeçememiştik organik odlugu için bazne karışık kullanıyorduk ek gıdaya 4 aydamı başlıyacaksınız ?
evet canım boyları önemliymiş bende bilmiyodum ya hala seninkilr gece çok mu kalkıyolar benimkiler ilk geldiğinde ben ancak hatırlatıp mama veriyodum yoksa uyanmıyolardı bile gece yatıp kalkmak daha sersem yapıyo insanı
vavvv anne tam istediğim gibi bayılırım :))) kayranın şu sıralar favori sözü ne yapsam böyle söylüyor . bide maşallahı öğrenmişler azrayla dün akşam habire onu söylediler göbüşe bak maşallah , popoya bak maşşallah :))) ağlamıyorlarmı valla kendimden geçirecek adar hemde ama muhabbetlerinede doyum olmuyor napalım bizde öyle böyle büyütcez . bende tomografi için gitmiştim doktora temiz çıktı üçüz olduklarını söylemiştim bebeklerin mutluluk hapı vermiş çok sıkılırsa yutsun diye :))))dedim kendi yutsun ben zaten mutluyum
vavvv anne tam istediğim gibi bayılırım :))) kayranın şu sıralar favori sözü ne yapsam böyle söylüyor . bide maşallahı öğrenmişler azrayla dün akşam habire onu söylediler göbüşe bak maşallah , popoya bak maşşallah :))) ağlamıyorlarmı valla kendimden geçirecek adar hemde ama muhabbetlerinede doyum olmuyor napalım bizde öyle böyle büyütcez . bende tomografi için gitmiştim doktora temiz çıktı üçüz olduklarını söylemiştim bebeklerin mutluluk hapı vermiş çok sıkılırsa yutsun diye :))))dedim kendi yutsun ben zaten mutluyum
canım serum fizyolojik damlatması zor olur onun yerine daha etkili tonimer baby spreyleri var ben hala kullanıyorum 2 yaş olmalarına rağmen ..
birde ek gıda zamanı geliyor öylemi desene işin zor kısmıda burası ben ilk önce havuç suyu elma suyuyla başladım 1 er tatlı kaşığı cam rendede rendeleyip suyunu sıkıp ilk zamanlar öyle yaptım birde yoğurt günlük mayalarsanız küçük cam kavanozlara iyi oluyor püreye geçiş döneminde bizim doktorumuz alerji riskinden dolayı ilk haftalar hazır olanlardan kullanın dedi şu cam da satılıyor minik kavonozlardaki özellikle ananaslı püreyi bizimkiler bayılırlardı ayrıca hazır gıda zararlı diyip endişelenmeyin organik ürünler özelliklede hipp ve bebelac almıştık aklıma gelenler bunlar ilk 1 ay sonra ben normal kendim püre yaptım hazır almadım
ya lilacım senin bebekler eve geldiğinde hemen hemen benimkiler kadardı dimi
biz doğumdan beri her gece ayaktayız
huysuzluktan yada gazdan değil ama acıktıkları için uyanıyorlar
gece iyide yiyorlar ama sürekli acıkıyorlar
gündüz daha iyi uyuyorlar,az yiyorlar
tersine dönse şu iş keşke
ama seninkiler acıkmıyorlar mı da uyanmıyorlar maşallah diyim
anaaaam tatlılığa bak hele
yerim onları yaa
valla dillenince nasıl da tatlı olurlar
hah ya şöyle şeyler yazın da içimiz açılsın :)
arzucum 100 cc falan bizim için hayal şu anda
ilk bir 60 lık yiyorlar sonra 10 dakka geçiyo bi 40 daha istiyorlar sonra bi yarımsaat sonra bi 50 daha
yani dura dura yiyorlar
150 yi bikerede versem başında 1 saat bekliyorsun
gereçi bu şekilde de bekliyoruz ama dediğin gibi bi kerede vermeye çalışmakta fayda var
90lık yapayım bari artık mamaları
şimdi bişey sorcam
mesela mamayı yaptık yemedi
onu bekletip biraz mesela 1 saat 2 saat sonra falan ısıtıp veriyor musunuz tekrar?
yoksa anında döküp bi yarım saat için bile olsa yenisini mi yapıyorsunuz?
birazdan kırkımızı çıkarıcaz teyzeleri :)
hayırlı olsun diyin
yok canım daha küçüklerdi en büyüğü 1700 en küçüğü 1500dü ama ilk hafta böyleydi tabi sonradan düzene bindi şimdi acıktıkça uyanıyolar dün oğlan gece çok uyandı en son saat 7buçukta uyandı ve şimdiye kadar uyumadı bugün oğluml gezmeye gitcez teyzesi bizimkilerde gece daha güzel yiyolar sanki uykularının arasında gündüzde sadece 1defa çok güzel uyuylar 4saat kadar
nilcim 100cc içerlerse mama içmezler o zman daha şimdi 90 yiyolar arada 120 yedikleride oluyo ancak 30verirsem iyi olur heralde ama bende rezene var onu yapıyorum emzirirken çok içiyodum bi sürü alımışım hala kullanıyoruz çok seviyolar zaten epey içiyolar
Figen canım oh maşallahkırkınızda çıkmış hayırlı olsun inşallah...buraya pek yazmasamda yazdıklarınızı dikkatle okuyorum inanın bana burda okuduğum şeyler çok yol gösterici olacak...hayırlısıyla sizin zamanlarınıza gelebilirsek tabi...bütün anneleri ve kuzucukları öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?