Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

mrb arkadaşlar eskisi gibi giremeyenlerdenim gurupta daha sık görüşüyoruz bizler burayı geç farkediyorum yine soruları olan varsa sorun elimizden geldiğince yardımcı olalım

meryemcim insan zora geldimi herşeyin çaresini buluyor işte
çok sevindim bir düzen kurduğuna çok ihtiyacın vardı buna
bizimde bir senemiz daha var rahata ermeye ama bu kadar olduk ya ona da binlerce şükür ne günler geçti ne zordu bazen

enezcim hoşgeldin
her konuda yardımcı oluruz canım güle güle büyüt bebeklerini inşallah

figencim saol canim allaha sukur kurduk duzenimizi canim insallah hep boyle gider sukur allaha rahatladik eskiye gore
evet canim bir seneniz kaldi sizinde allahim sana guc versin canim zamanla hersey oluyor iste ben hic boyle kolay olacagini ummazdim cok ihtiyacim vardi masallah allah nazardan saklasin
herseyimiz dort dortluk degil ama olsun eskiye bakarark cok cok iyiyiz insallah sizde rahatlarsiniz bir an once

yarindan sonrada kadin sadece haftada uc gun gelecek ev isi yapacak utu falan yapip gidecek artik kimseye muhtacim yok allahin izniyle
allah hepimize guc versin insallah

valla meryemcim umut oldun bana
ben açıkçası senin anlattıklarından sonra baya endişelenmiştim neden düzelmiyorlar diye
demekki zamanı varmış herşeyin
ohh kadını da azaltmışsın maşallah
darısı başımıza ama dediğin gibi daha bir senemiz var

yehareeee sesimi duy canım faceden arıyorum seni msjda attım ama emin olamadım
bi kontrol et faceini

FIGENCIM benim de hic umudum yoktu canim hic duzelmicekler diyordum ama allaha sukur eski halimizden cok cok iyiyiz masallah
hic bir zaman yanliz bakamam diyordum ama allaha sukur simdi yanlizim cogu zaman zor ama olsun sukur bir duzen kurduk kendimize insallah hep boyle giderler artik anneminde evinde olmasini istiyorum iki senedir kadin evinde yatmiyordu
sabret canim herseyin bir zamani var dedigin gibi

facede mesaj gelmemiş görünüyo
yelizmeryemozcan@hotmail.com a mesaj atarsan oradan ulaşabilirirm
teşekkürler

2aydır yokum diyorum oho kızlar almıştır başlarını gitmişlerdir diye sizde en az benim kadar hayırsızmışınız yahu:))
evime geldim sonunda o kadar değişiklerine gittiki sanki bu evde büyümemiş sıpalar evi beğenmediler ama girdiğim anda darma duman ettiler etrafı kaldıracak ne çok eşyam varmış meğer yavaş yavaş dank ediyo bende sema figen siz ne zaman geçiyosunuz bacılar evlerinize:?

SLM kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarimla bas basayiz artik gece de gunduzde bazen cildiracak gibi oluyorum ama olsun alistim artik bu duzene tek sorun bitmek bilmeyen kavgalari biktim artik hic birseyi paylasamiyorlar oyuncaklarin hepsi 3er tane ama yine kavga ediyorlar neyse o kavgalar bitmez bence
haftada 3 kez kadin geliyor utu temislik yapiyor idare ediyoruz yani gece uyaniyorlar daha ama eskisi kadar degil bazen hic uyanmiyorlar sabaha karsi 4 de bir kalkiyorum uykuyu almis bir halde sonrada uyuyamiyorum insallah hep boyle devam ederler

kizlar benimkiler gece sut iciyorlar hala onun icin kalkiyorlar nasil biraktiracam bilmiyorum yada icsinler diyorum bir gece denedim vermedim ama o zaman hic uyumadilar zaten gunduz cok yemiyorlar yeseler gece sut istemzler bence neyse bakalim artik nasil vazgececekler bunada sukur hic aklima gelmezdi onlarla yanliz kalacagima

birde kizlar tuvalete alistirmak istiyorum artik daha erken mi acaba diyorum ama nisan da krese baslicaklar allahin izniyle o zamana kadar alismalari gerek nasil yapacam bilmiyorum

muallimcim sen ne yaptin tuvalet isini kizlarinla

lilacim masallah senin kuzulara yaslarina da girmisler nasillar gece rahatlarmi

allahim hepimize guc sabir versin insallah

selam bende buraları unutanlardanım :))

meryemcim çok sevindim canım, o zor günler geride kalmış,, bende tek sayılırım, bana da öğlene kadar gelen komşu ablamız var ama sadece çocuklar ve yemekleri yada dışarı çıkarmak için ev işi bana bakıyor, çok şükür onunla idare ediyoruz, annem geçen ay benimleydi şimdi ist. da kaldı,, ama artık büyüdüler çok şükür, dillendiler, gece sütü bizimde devam zaten seninkilerle benimkiler çok benziyor, gece bir defa süte kalkıp yatalarında içip yatıyorlar bende onlar istediği sürece vericem, bazen geç yatıp yatmadan öncede birşeyler yerlerse istemedikleri de oluyor tabi, amann buna da şükür..

tuvalet eğitimini face de kızlar bol bol konuşuyor,, bizimkilerde ufaktan ufaktan alışıyor ama gece bağlıyor ben yoksa yatak yorgan göl oluyor :)) kızlar bu süreci daha kolay geçiriyorlar eğer çişini tutma refleksi gelişmişse sende başlayabilirsin, benim arkadaşımın bizimkilerle aynı bir kız var, hiç bezini çıkarmamış geçen haftalarda başladı önce sürekli yaptı dedi, tabi bizim arkadaşın sinirleri gerilmeye başlamış bende boş bırak ikinizde yıpranırsınız dedim, o hazır olunca hissedersin zaten, sonra 2-3 gün sonra tekrar denedi, hemen alışmış.. bu süreci zorlamadan oyunlarla atlatmak gerekiyor bence... birde halı koltuk battı diye hayıflanmadan :)))

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla alistik artik duzenimize bazen gece kalkiyolar bazen cok kalkmiyorlar ama bunada sukur eskisine bakarak cok daha iyiyiz en azindan yanliz bakabiliyorum idare ediyorum artik sukur allaha

tarcincim saol canim bende alistim artik sukur allaha o gunler geride kaldi insallah bir daha gelmez en azindan yanliz idare ediyorum hic umudum yoktu ama allaha sukurler olsun kimseye muhtac degilim artik annemin 2 senedir duzeni kalmamisti artik o da rahat ediyor en cok onun icin seviniyorum evinde artik annem

tuvalet egitimine gelince bilmiyorum erken diyorum bazen bazende alissinlar artik diyorum kararsizim deneme yapiyoruz buyuk tuvaletini soyluyorlar ama lazimliga yada tuvalete oturunca yapmiyorlar bitti diyorlar bezini bagliyorum hemen beze yapiyor demekki daha hazir degiler
gercektende benimkilerle seninkiler benziyor bence gece sut ictikleri icin cok cis yapiyorlar valla bende alistirirsam gece baglarim daha yeni biraz uyuyorum birde onunla ugrasamam saatte bir kalkip tuvalete gotur gece zor olur bizim icin

gece sutune benimkilerde kalkiyorlar yatakta icip yatiyorlar birde hepsi ayni odada uyumuyorlar benimkiler ikisi yataklarinda biride benimle ayni odada yatiyor ikisini alistirdim ayni odada olmayi turkiyede simdide ucunu alistiririm insallah gece en cok uyanan benimle olsun ya bunada sukur

allah bizlere guc versin sabir versin insallah

kizlar burayi bos birakmayin benim face yok

canım benimkilerde 1defa kalkıyolar oda hasta falan değillerse huzursuzlarsa falan uyanıp ayıldıkları oluyo sabaha kadar salla sonra allahım o korkunç günlere geri mi döndük diyorum ertesi gün unutturuyolar ama saolsunlar canım tuvalet içinde aslında zamanları gelmiş bence nisana kadarda zamanın varmış aslında ama ş,imdiden öğretmeye başlasan nisana kadar süreceğini sanmıyorum çabuk alışıyolar diye duydum bide gece benimkilerde süt içiyo doktor artık azaltmamı hatta mümkünse kesmemi söyledi artık acıktıklarından değil alışkanlıktan uyanıyolar artık süt doyurmaz onları su içir yada meyve suyu ver yatsınlar dedi biz günde 3biberon veriyoduk şimdi azalttım 1 yada 2 defa veriyorum birdende bırakamıyorum kendilerde istemez falan diyede korkuyorum istedikleri kadar içircem gece uyanınca ilk önce su veriyorum baktım uyumuyo sütünü yapıyorum yoksa öyle yatıyolar
kızlarında düzene girdiğine sevindim inşallah zamanla dahada iyi olcaklardır

slm kizlar nasilsiniz biz idare ediyoruz 10 gundur yine eskiye donduk maalesef simdide hastalar grip oldu birisi simdi biri daha basladi daha beter oldu yani hasta olunca
eve doktor cagirdim ilac verdi iste dahada iyi olmadilar dr a sordum 2 yasini gectiler daha gece uyaniyorlar dedim ve drun yarasini kanattim onun cocuguda ayniymis hatta iki cocugu varmis ikisde ayni dedi yapacak birseyin yok dedi benimki 3 yasinda tam olarak duzeldi dedi bakalim hayirlisi artik dayanicaz acaba hasta olacaklardi da onun icin mi basladi yine uyanmalar bilmiyorum tam duzeldi diyorum yine basa donuyoruz cok bunaldim artik cok sinirleniyorum uykusuzluktan perisan oldum yine birde yanlizim gece esim yardim ediyor ama zaten erken gidip gec geliyor elinden geleni yapiyor ama o da sizip kaliyor gece
annemi cagiracam ama 9 unda hacca gidecekler alismam lazim yanliz olmaya
kadin haftada uc gun geliyor ama onun lada durmuyorlarki bir iki saat yattayim hemen beni soruyorlar annem nerde diye
her gece dua ediyorum allahim hepimize guc ve sabir versin
tam tuvalete alistirayim diyordum boyle olunca yapamadim zaten gece uyumuyorum yorgunum sinirliyim bu ara birde kaciracaklar altlarina daha cok sinir olacam
herkes alistir diyor bende kolaysa gelin siz bakin gece uc cocuga diyorum gunduz hic haliniz kalmaz diyorum

canım sen milletin lafına bakıpta alıştırma zaten anlarsın çocuğun eğilimi varsa bence laftan anlıyosa arada gün içinde sorsana çişin var mı falan diye bide oturak al belki o hoşlarına gider doktoruna sorsaydın tuvalete teşvik edicek bişeyler yapabilirmiyiz dieneyse hadi az kaldı 3e çoğu gitti azı kaldı

kızlar bide 1yaşındayken kaç öğün ne ne yediriyodunuz aklınızdaysa yazabilir misiniz sanki benimkiler az yiyo gibide bide ne zaman yürür bu sıpalar sizinkiler ne zman yürüdüler

kızlar kusuruma bakmayın malesef aklım sizde de olsa üçüzlerden dolayı giremiyorum hiç fırsatım olmuyor.benimkiler 19 ekimde 4 ayı bitiricekler.çok zor geçen bir 4 ay atlattık.kolikli üç bebek...uykusuz yorgun delirmiş bir ben...robot gibi monoton bir telaş...gitmem lazım ama az da olsa artık yamaya çalışıcam.ek gıdaya geçen var mı?ilk ne zaman neyle başlıcaz.

Allah'ım kolaylık versin size.
Acaba biz neler göreceğiz?

normal yollar dışındanasıl bi yöntem var üçüz hmilekalmak için?

bişemerak ediyorum. normal doğum yapmak imkansız değilmi üçüz gebeliklerde :)

Allah üçüzlerinizi size bağışlası. hayırlıysa isteyenlerede nasip olsun:)

canım az kaldı zor günler geride kalmış biraz daha sabret rahatlicaksın inşallah kimle bakıyosun yardımcı olan var mı??? valla canım muhallebiyle başladım ben azar azar elma yoğurt verebilirsin emziriyo musun mama mı veriyosun???

Kizlar nerdesiniz nasilsiniz biz iyiyiz kosusturmaya devam iste
Tuvalette alistirmaya calistim ama olmadi kizlar biraz daha beklicem
Siz neler yapiyorsunuz

arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun üçüz annesi olmak çok zor bizde dün üç ayımızı doldurduk uykusuz yorgun üç ay ne zaman düzene gireceğiz bilmiyorum doktorumuz ek gıdaya başlayın dedi meyve suyu yoğut gibi sizler naıl beslediniz merak ediyorum ben doğumdan itibaren mama ve anne sütü sağıp verdim
kızım hoplamaya alıştı sürekli hoplamak istiyor ooooofffff oooffff kollarımız kopuyo hoplatmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…