valla meryemcim umut oldun bana
ben açıkçası senin anlattıklarından sonra baya endişelenmiştim neden düzelmiyorlar diye
demekki zamanı varmış herşeyin
ohh kadını da azaltmışsın maşallah
darısı başımıza ama dediğin gibi daha bir senemiz var
yehareeee sesimi duy canım faceden arıyorum seni msjda attım ama emin olamadım
bi kontrol et faceini
SLM kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarimla bas basayiz artik gece de gunduzde bazen cildiracak gibi oluyorum ama olsun alistim artik bu duzene tek sorun bitmek bilmeyen kavgalari biktim artik hic birseyi paylasamiyorlar oyuncaklarin hepsi 3er tane ama yine kavga ediyorlar neyse o kavgalar bitmez bence
haftada 3 kez kadin geliyor utu temislik yapiyor idare ediyoruz yani gece uyaniyorlar daha ama eskisi kadar degil bazen hic uyanmiyorlar sabaha karsi 4 de bir kalkiyorum uykuyu almis bir halde sonrada uyuyamiyorum insallah hep boyle devam ederler
kizlar benimkiler gece sut iciyorlar hala onun icin kalkiyorlar nasil biraktiracam bilmiyorum yada icsinler diyorum bir gece denedim vermedim ama o zaman hic uyumadilar zaten gunduz cok yemiyorlar yeseler gece sut istemzler bence neyse bakalim artik nasil vazgececekler bunada sukur hic aklima gelmezdi onlarla yanliz kalacagima
birde kizlar tuvalete alistirmak istiyorum artik daha erken mi acaba diyorum ama nisan da krese baslicaklar allahin izniyle o zamana kadar alismalari gerek nasil yapacam bilmiyorum
muallimcim sen ne yaptin tuvalet isini kizlarinla
lilacim masallah senin kuzulara yaslarina da girmisler nasillar gece rahatlarmi
allahim hepimize guc sabir versin insallah
slm kizlar nasilsiniz biz idare ediyoruz 10 gundur yine eskiye donduk maalesef simdide hastalar grip oldu birisi simdi biri daha basladi daha beter oldu yani hasta olunca
eve doktor cagirdim ilac verdi iste dahada iyi olmadilar dr a sordum 2 yasini gectiler daha gece uyaniyorlar dedim ve drun yarasini kanattim onun cocuguda ayniymis hatta iki cocugu varmis ikisde ayni dedi yapacak birseyin yok dedi benimki 3 yasinda tam olarak duzeldi dedi bakalim hayirlisi artik dayanicaz acaba hasta olacaklardi da onun icin mi basladi yine uyanmalar bilmiyorum tam duzeldi diyorum yine basa donuyoruz cok bunaldim artik cok sinirleniyorum uykusuzluktan perisan oldum yine birde yanlizim gece esim yardim ediyor ama zaten erken gidip gec geliyor elinden geleni yapiyor ama o da sizip kaliyor gece
annemi cagiracam ama 9 unda hacca gidecekler alismam lazim yanliz olmaya
kadin haftada uc gun geliyor ama onun lada durmuyorlarki bir iki saat yattayim hemen beni soruyorlar annem nerde diye
her gece dua ediyorum allahim hepimize guc ve sabir versin
tam tuvalete alistirayim diyordum boyle olunca yapamadim zaten gece uyumuyorum yorgunum sinirliyim bu ara birde kaciracaklar altlarina daha cok sinir olacam
herkes alistir diyor bende kolaysa gelin siz bakin gece uc cocuga diyorum gunduz hic haliniz kalmaz diyorum
kızlar kusuruma bakmayın malesef aklım sizde de olsa üçüzlerden dolayı giremiyorum hiç fırsatım olmuyor.benimkiler 19 ekimde 4 ayı bitiricekler.çok zor geçen bir 4 ay atlattık.kolikli üç bebek...uykusuz yorgun delirmiş bir ben...robot gibi monoton bir telaş...gitmem lazımama az da olsa artık yamaya çalışıcam.ek gıdaya geçen var mı?ilk ne zaman neyle başlıcaz.
kızlar kusuruma bakmayın malesef aklım sizde de olsa üçüzlerden dolayı giremiyorum hiç fırsatım olmuyor.benimkiler 19 ekimde 4 ayı bitiricekler.çok zor geçen bir 4 ay atlattık.kolikli üç bebek...uykusuz yorgun delirmiş bir ben...robot gibi monoton bir telaş...gitmem lazımama az da olsa artık yamaya çalışıcam.ek gıdaya geçen var mı?ilk ne zaman neyle başlıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?