Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

evet tatlı şeylere batırmayla alıştıramadım emmemesi bir yandan güzel bıraktırma sorunu olmaz benimkiler gündüzleri emmiyorlar uyurken emiyorlar

sanada günaydın kayracım

kaydirigubbakcemile3 aynur one kısss çok şeker yaaaa deli şeyyyy yok bacım bende denedim neler ama kızımla eymen öğürüp kusuyorlar emziği alınca birtek taha emiyor onuda bıraktırıcam sanırım habire emziği düştükçe ağlıyor reflüsü olduğu içinde kusması var ve ben istediği zaman emziği atsın istiyorum en zor dönemdeyiz sence yani daha zor günlermi gelicek yoksa rahatlıycaz mı eymen bütün gün cin gibi bakıyor neler yaptık salıncak anakucağı yok uyumuyor saat 7 de bir yatıyor gece uyandıra bilene aşkoolsun tahada tam tersi gece kuşu kızımı bilemiycem annem hayatından gayet memnun gözüküyor sen erkeklerden birini al diyorum yutmuyor :)

nilcim bu dediğin mamaların özelliği ne yani pdf olanın araştıramadım ben allah yardımcın olsun canım ya kabızken çocuklar çok huysuz olurlar
sizde anlatın bebişlerinizin huylarını çok merak ediyorum

arkadaşlar bgun doktora gittim numunelik bebişimn birini götürdum kaydirigubbakcemile3 ilaç tedavisine başladık birtakım mide ve sindirim düzenleyici birde zorlanmaktan poposunda çatlak var dedi onun için bir krem ve ağrı kesici bir krem daha verdi onlarla masaj yapıcam zeytinyağı damlat dedi bir defa günde birde bitki çay doğadanın bebek çayı varmış onu önerdi onu araştırıyorum inş şifa bulurlar olmassa 15 gün sonra başka tedavi uygulayacak milupanın pdf mamasına devam gelişimlerine destek oldugundan şimdilik conformile geçmiyoruz....

pitoşum pdf mama milupanın sitesinden bak özel mamalar bölümünde hatta doktorunuza danışın kullanın derim gelişim desteklii bizede yeni doğan doktorumuzu aradım o önerdi şimdiki doktorda de vam edin dedi

geçmiş olsun nilcim inş şifa olur kuzularada geçer sancıları kıyamaz teyzesi onlara
aslında mama iyiymiş ama mama değiştirmek istemiyorum aslında bebişler istemiyor gazlı bebekler için olanı bile yemediler alıştılar buna şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun sen ben monovit multivitamin kan ilacı (ferro sanol) kullanıyorum

muallim sen sallanan beşiklerden üç tanemi alıcaksın bence çok akıllıca olur çocukların ruhunda var bence sallanmak ya yada gazları dağılıyor bilemiyorum şimdilik neler aldın peki
doğum yapmış üçüz analarıı gelsenize yardım etsenizeeee bizeeeee aloooooo

canım multitaps vitamin olarak ... demir ilacı ferro sanoldu bugun değiştirdi onu ferrum verdi.. mide için debridat gaz e kabızlık için osmalak... gaz için zinco vardı ama baştan bewri sevmedim o ilacı sadece yağlardan yaplmış çok ağırdı zaten bişide yaramadı onu vermiyorum ayrıyeten gaz için de om-x bu tamamen bitkisel bişi doktor devam et dedi onada onu doktora sormadan almıştık birde mamalarına birkaç damla zeytinyağı hem bebişler kilo alırlar dedi sizlerde verebilirsiniz doğal zeytinyağı olacak ...evim ilaçla doldu yaa ...devid 3 kullnmıyorm hem multitabs da var hemde mamalarda var doktorum kullanma gereek yok dedi fazlası boy kısalığı yapıyormuş..:S:S

evet yaa nerde bu üçüz anneleriii ??? biz de doğurduk anacımmm bak gene geliyozz yaaaa

bugun doktor bebişler ne kadarlık oldu diye sordu bende 1 aylık 2 haftalık 5 günlük dedim adam yüzüme bakakaldı diğerleri gibi 1,5 aylık yada50 küsür günlük dememişiim burdaki cetvellerden takip ediyorum alışmışım artık ::)))))

birde benimkilerin burunları tıkalı geçmek bilmiyor canım tonimer baby sprey daha iyi geldi eğer diğerinden kullanıyorsanız su seklinde olandan işe yaramıyoro bu sprey daha güzel ve daha kullanşlı

nilcim kusura bakma ama seninkilerin üçüde erkekmiydi bende cetvel yaptım ama 3 ü erkek bebiş bulamamıştım

evet aynurum üçüde erkek aynı siteden cetvelelrimiz ben vala bebişlere dikkt etmedim üç tane buldum beğendiğimi eklediydim :)) :1closedeyes:fisfisfis

kızlar bu mehlikayla tubaa kayıplara karıştı valla ben tek bakıyorken girerdim daha önceleri..şunlara bak ortalarda yoklar

mehaba kızlar nasılsınız

nilcim benimde evim ilaç dolu ve bebişler ilaç imeyi hiç sevmiyorlar zeytinyağını ilkkez duydum dr sorup deniycem onar kilo aldıkça çok mutlu oluyorum bende sprey kullnıyorum daha ii bencede peki sümük oluyormu bazen kızımda ve rymende oluyor her seferinde acba üşüttülermi diye korkuyorum ya bide dr bana bebişleri yıkama sil dedi kendi bebeğni bile 3 aylık olunca yıkamışlar ama silmek yıkamak gibi olmuyor tabi yıkamayada cesaret edemiyorum açıkçası sen ne sıklıkla yıkıyorsun yıkandıktan sonra daha çok gazlanıyorlarmı

aynurcum bebişler nasıl evde kavga çıkıyormu çok bide birbirlerine çok düşkünlermi yoksa tam tersimi

pitoşum hastaneden çıktığımız ilk zamanlarda daha çok burunları tıkanıyordu senağlama ve biz aspire ettikçe sümük geliyordu senağlama hemde nasıl böyle sanki büyük insan gibi yanii saat başı 5 dk buhar makinasını çalıştırıyorum oda iyi geliyor ...şimdi biraz daha azaldı gibi

banyo olayını 40 çıkana kadar yapamadık ama 40 çıktıktan sonra annemler kayınvaldemler evde nöbet değişimi esnasında hepsi bir oldular benim bütün karşı çıkmama rağmen yıkadılar bebişleri ama odada iki tane ısıtıcı yaktık oda hamam gibiydi 33 34 dereceye getirdik yerimseniben ondan sonra yıkandılar ama çok farkediyorlar bence yıka sende şimdi artık 3 . banyolarını yapacaklar bu akşam sengözlerimebaksanab banyodan sonra bir rahatlıyorlar ama tok banyo etsinler :1hug: kolay gelsin ...
birde bebişleriniz banyoda ağlamamaları için önce suyu ellerine ve ayaklarına süre süre yıkayın :dance: :asigim: :1hug:

arkadaşlar merhabalar ben haftada 2 bazende haftada 1 yıkıyorum çok rahatlıyorlar ama ben beslenmelerini banyodan sonra yaptırıp yatırıyorum tavsiye ederim hem bebeğin içi ısınıyor , birde arkadaşlar ben hiç vakit bulamıyorum sizlerin nasıl buraya bile hep girmek istiyorum ama olmuyor ya benimkiler çok yaramaz ya sizinkiler nasıl.birde benim metemi zorla yediriyorum çocuk açlıktan ölse ben acıktım diye ağlamıyo kilosuda diğerlerinden düşük gelişimide sizlerinki nasıl bebeklerinizin arasında çok fark varmı kaç saate bir kaç cc alıyorlar .nilcim bebişlerin doğalı 1ay 3günmü oldu yoksa düzeltilmiş ayımı 1 ay 3 gün . ben hergün supravit zinco devit ve ferrosanol veriyorumbenimkilerin üçününde kan değerleri düşük.pitos canım seninkiler ne kadarlık oldular kızlar hepimizin yavrularını bize bağışlasın nazardan korusun allah kolaylık versin

canım edika hoşgeldin sık sık uğra bilgilerimizi paylaşalım... benim düzeltilmiş yaş değil doğdukları gün den itibaren sayıyorum kafam karışıyor ya benim öyle biz neye göre hareket edeceğiz anlamadım düzeltilmiş yaşa göremii ..

canım benimkiler şimdi 80 e yakın bazen 50 keyiflerine göre 80 ine yeni çıkarttım benim metehanım da tam tersi açken durduramayız :))) en küçükğü 3 kg benim ...

şimdi benimkilerde kabızlık sorunu var mide ilaçları ve sindirim düznleyici kullanıyorum vitamin multitaps ..kan ilacımız değişti ferrum ... zinco bizde işe yaramadı gaz giderici om-x kullanıyorum oda arkadsaş tavsiyesi bitkisel bişi

bu arada subravidin içinde d vitamini varda devit3 kullanmayın kızlar mamalardada d vitamini var fazla geliyor

Son düzenleme:
2 saatte bir 3 e çıkarmaya çalışıyorum bi öğün 2 saat bi öğün 3 saat bazen 1 saat oluyor yanii ben düzen kuramıyorum onlar kendi düzenlerini kendileri ayarlıyorr ...
ben aç iken banyo yaptırdım çok zorlandım hem açlardı banyoda hiç ağlamadılar o gün ağladılar banyo çıkışı zorlandım bida aç banyo yaptırmam :)) bebişlrin isimleri ne edika resimlerini paylaşırmısın canım

kızlar benim bebişlerin göbegi 10. günlerde düştü ondan sonrada 3 günde bir yıkadım hatta derler ki çocugu kırklanana kadar hergün yıkarsan iyi gelişir ama 3 tane olunca biz 3 günde bir yıkıyorduk o neymiş öyle yıkamamak silmek zaten çocuklar yıkandıktan sonra hasta olmazmış terleyip sogursa hasta olurmuş bebişler yıkanınca rahatlıyorlar uzun uyuyorlar kızlar eger önemli bir rahatsızlıkları yoksa sık sık yıkayın derim ben

bebişlerimin isimleri mete efe asya resimlerinide koymak çok istiyorum ama fırsat olmadı hiç en kısa zamanda koyucam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…