edikacım seninkiler kaç kilo oldular ay benimkiler ne bücürler heeee aklım takıldııııı
edika senin kızın mamayı kesik kesikmi yiyordu kusması varöıydı benim kızım hep öyle erkekler düzeldide o düzelmedi tahlil istiycez gidince inş ondada bişeyçıkmaz
oyyy özlem nekadar geç yatıyorsun sabah zorolmuyormu sana ben senin yerinde olsam hor hor uyurum valla gece kuşu :)
bence kizlar dr eger kilolu cocuk seviyorsa etli butlu, kilolarini begenmiyor, veya cevresinde sade sayif cocuk varsa bir deri bir kemik kalmis cocuka normal diyor. bana dr 6 ay icinde dogdugu kiloyu ikiye katlamalari lagzim bu alt sinir demisdi, ve her ay kilo almasi gerekiyor en az 250 g,
her bebek ayni degil kimnin yapisi kalipli kimi minyon, bence en önemlisi saliklimi düzenli yiyormu mutlu bir bebekmi kilo en son sirada geliyor.
maşallahhhhhhhhhh sen hiç tasarruf etmemişsin ay çok sevindim kilolarıçok güzel benimkiler seninkilerinin yanında solucan kadar kalırlar demek kızımla taha 5 eymen 6350 dr hiç beğenmedi yemeleri çok güzelse niye kilo almıyorlar görmemlazım dedi ben en iyisi hastahaneye yakın bir ev buluyim yoksa işim zor a.s
yok bebislerin sucu onlar misil misil uyudular ben bir daldim birde baktim saat üc olmus.
gerci bugünde iki yapdik yakinda cocuklar kalkip anne yatsan iyi olur diyecek.
yeni resim ekledim bak benimkiler hic gelismemis bakimsiz kalmislar savalilar millet gördükce üzüntüden kar oluyor.:roflol:
kızlar benımkıler daha ıkıye bıle gelmedı o yuzden kılo muhabbetı yapamıcam ama sızı okuyorum ılerde ınşş benımkılere uyarlklarımmm..........ınş herkes ve bebekler ıyıdır.............kızlar uç taneyle gırıyosunuz ya buraya bence sıze uç tane daha lazımm demek vakıt kalıyooo huıımmmmmmmmmmmmm sızı sızı....
bahsettiğin mamamıneydi kuzum osağlıklı olsunlarda artık bizler için kilo son aşamada.... biz bu kiloyu bahsettiğim o mamaya borçluyuz bizi göçürdü ama bebekler çabuk toparlandı şimdi kilo alımları yavaş biz artık takip etmiyoruz fazla artık sağlıklı olmaları önemli bu arada benimkiler mamadan sıkıldı acıkıyorlar mama yetiştirene kadar ortalık yıkılıyor ama iştahla yemiyorlar bütün mamalardan aldık tat değişikliği olsun diye taa starbuck kafeden vanilya aldık bursadan geldi ıhıhhh yemiyolar şimdi bunların günlük 180 olması lazım 150 yiyorlar e zaten 3 , ayda 150 bitiyordu SMA alacaktım zaten süt bitiyor sağar kaşıkla veririm dedim sütten soğurlarsa diye SMA piyasadan çekilmiş sebebini blmiyoruz araştıramadık
kızlar eşim 12 kutu hippin mamasını sipariş etmiş varmı kullanan !!!!
bahsettiğin mamamıneydi kuzum o
CADIARZU hippi hiç duymadım ben sma damı yok ay ne etcez ya bebelac kullandımbenimkiler mahvoldu nestleyi deniycemşimdi
benim gökalp' imdende bir horlama sesi geliyor ilk fırsatta bizde baktırcaz bebişimize etmi var nedir diye ....
pitos hipp alman markasi mama oda cok güzel en az aptamil kadar kullaniliyo
canım sen almanyadasın sanırım kullandınmı bu mamadan mesela aptamşlde alman ürünü genelde oralarda bu mamalarmı kullanıyor yoksa orda başka mama mı daha çok kullanılıyor ??
evet kullandim yeni dogum yaptigimda nestle kullan dedi doktorlar benim cocuklarda cok gaz yapti daha sonra aptamil ve hipp kullandik doktor hepsi alman mali hic farketmez dedi icerikleri aynismis evet bunlar cok kullaniliyo tabi türkiyedeki gibi ucuz mamalrda var
pitoş bebelac yerken ne oldukiiii !!! milupayla aynıymış o aynı firma üretiyor belkide ikisini farklı kılan şey immunofortis yok bebelacta olabilirmi dersin ???
aynen bende dediğiniz gibiyim şarkı söylemekten konuşmaktan yoruldum kızlar soruma cevap yazmamışsınız şuanda bebeklerin gelişimleri nasıl neler yapıyorlar mesela
özlem ordasın sanırım aklıma gelmişken sen orada her çocuk için para alıyorsun dimi benim kuzenim fransada o alıyorda merak ettim sende alıytonmu diye birde oradada anasınıfı 3 yaşa gelince gidiliyor sizin orası nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?