Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

vallahi gece kusu oldum cikdim, yok sabahlari saat 10 gibi kalkiyorlar bende uykumu almis oluyorum o samana kadar

el-muallim bende ayni fikirdeyim bize üc az geliyor hazir hizimizi almisken bir üc dahami getirsek kaydirigubbakcemile3 +
ne hos olur, hemde masrafsiz nasil olsa hersey ücer ücer hasir :sm_cool:

olabilir valla bizim dr küçük bir dünya gibi hemkısa hem tombul belkide tüm bebeklerin kilolu olduğunu görerek mutlu oluyordur delikafadulden
evet kilo sağlık deme değil ama ne yalan söyliyim tombul bebeklere karşı zaafım var belki seninkiler gibi zamanla yakalarlar yaşıtarını

özlem çok tatlı bebeklerin ya bayıldım maşallah hele gülüşleri maşallah ne güzelşeyler allah nazarlardan saklasın

sağlıklı olsunlarda artık bizler için kilo son aşamada.... biz bu kiloyu bahsettiğim o mamaya borçluyuz bizi göçürdü ama bebekler çabuk toparlandı şimdi kilo alımları yavaş biz artık takip etmiyoruz fazla artık sağlıklı olmaları önemli bu arada benimkiler mamadan sıkıldı acıkıyorlar mama yetiştirene kadar ortalık yıkılıyor ama iştahla yemiyorlar bütün mamalardan aldık tat değişikliği olsun diye taa starbuck kafeden vanilya aldık bursadan geldi ıhıhhh yemiyolar şimdi bunların günlük 180 olması lazım 150 yiyorlar e zaten 3 , ayda 150 bitiyordu SMA alacaktım zaten süt bitiyor sağar kaşıkla veririm dedim sütten soğurlarsa diye SMA piyasadan çekilmiş sebebini blmiyoruz araştıramadık

kızlar eşim 12 kutu hippin mamasını sipariş etmiş varmı kullanan !!!!

benim gökalp' imdende bir horlama sesi geliyor ilk fırsatta bizde baktırcaz bebişimize etmi var nedir diye ....

bu bebekler süper savaşçı solcier :) kaydirigubbakcemile3 maşallah onalr ilerde koca koca adam olacaklar inşşş

anca oturdum nefes aldım evde şu an yardımcı eşimin yeğeni var annmler gitti kaldım sap gibi benimkiler kucakcılar gezmek istiyorlar akşam 7 oldu anca tam anlamıyla ukyuya daldılar ama bende bittim bugun bi ara kriz geçirdim yine
ya aynur ben hala merak ediyorum canım sen nasıl baktın ya maşallhhh senin bebeler kucak istemedimi ben kıyamıyorumda şöyleki sanki onlar günlük ev içi gezintilerini yapmazsa gelişimleri gerilicek gibi sanki onlarla agucuk gugucuk yapıpı konusmassam geriliyecekler gibi geliyor konusmayıca zaten pek agulamıyorlar

bahsettiğin mamamıneydi kuzum o
CADIARZU hippi hiç duymadım ben sma damı yok ay ne etcez ya bebelac kullandımbenimkiler mahvoldu nestleyi deniycemşimdi

arkadaşlar biz SMA dan daha 2 gün önce aldık 5 kutu hiçte zorlanmadık ki ben çok küçük bir ilçedeyim bizim burdaki eczane hemen getirtiyor siz bir eczaneyle anlaşın

nil benimkilerde seninkiler gibi sürekli kucak ve muhabbet istiyorlar şimdi ana kucaklarında bile oturmuyorlar illa bizim kucağımızda oturacaklar ben annemle bakıyorum eşimde evde olduğu zamanlar hep yardımcı biz 3 kişi baş edemiyoruz heralde biz biraz beceriksisiz

evet yaaa off vala kolarım kas yaptı kocaman oldu geçen eşim ölçtü de onunkilerden fazla kas yapmışım kodummu ((oturturum artıkın :kaydirigubbakcemile3)):):):):))

eve ben kabul ediyorum beceriksizimmm vallaa yaa püfff

mama konusu pitoşum bebekler kuvezden çıktıktan sonra 3 kg olana kadar prematil kullanmıştık ya ondan sonra geçiş maması aptamil pdf kulllandık bebekler iki saatte bir acıkıp bağırrılardı hiç tok tutmazdı ama protein değerleri çok yüksekti işimize çok yaradı ...

hipp alman malıymış organik diyorlar

pitoş bebelac yerken ne oldukiiii !!! milupayla aynıymış o aynı firma üretiyor belkide ikisini farklı kılan şey immunofortis yok bebelacta olabilirmi dersin ???

pitos hipp alman markasi mama oda cok güzel en az aptamil kadar kullaniliyo

canım sen almanyadasın sanırım kullandınmı bu mamadan mesela aptamşlde alman ürünü genelde oralarda bu mamalarmı kullanıyor yoksa orda başka mama mı daha çok kullanılıyor ??

canım sen almanyadasın sanırım kullandınmı bu mamadan mesela aptamşlde alman ürünü genelde oralarda bu mamalarmı kullanıyor yoksa orda başka mama mı daha çok kullanılıyor ??

evet kullandim yeni dogum yaptigimda nestle kullan dedi doktorlar benim cocuklarda cok gaz yapti daha sonra aptamil ve hipp kullandik doktor hepsi alman mali hic farketmez dedi icerikleri aynismis evet bunlar cok kullaniliyo tabi türkiyedeki gibi ucuz mamalrda var

hımmmm tşl ederim canım cevap için opuyorumnanaktan

pitoş bebelac yerken ne oldukiiii !!! milupayla aynıymış o aynı firma üretiyor belkide ikisini farklı kılan şey immunofortis yok bebelacta olabilirmi dersin ???

evet dr banada öyle dedi diye aldım ama okadar cıvıkki yerlerken hep boğuldular taha ishal oldu diğerleri ise gazdan uyumadılarki gaz sorunumuz bitmişti bugün yine aptamil aldık pdf yi hala kullanıyormusun peki periecem her eczanede varmı o dediğiniz mama bizim burasıda ufak bir yer yakında mamalar tükenicek acil başka mamaya geçiş yapmak gerek

edika sma da toplatılıyormuş baksana siz bence toptan alın bari
bebişler uyudu ama ben stersten uyuyamıyorum inş yarın bizim için iyi olur inş küçüğümün bişeyi yoktur hemen sonuçları verirler umarım

aynen bende dediğiniz gibiyim şarkı söylemekten konuşmaktan yoruldum kızlar soruma cevap yazmamışsınız şuanda bebeklerin gelişimleri nasıl neler yapıyorlar mesela

özlem ordasın sanırım aklıma gelmişken sen orada her çocuk için para alıyorsun dimi benim kuzenim fransada o alıyorda merak ettim sende alıytonmu diye birde oradada anasınıfı 3 yaşa gelince gidiliyor sizin orası nasıl

canım bende çok yorgunum inan böyle yazcak halim kalmadı desem yeridir şu an kullanmıyorum pdf 6 kg olana kadar kullan demişti yeni doğan doktorumuz....

bizimkiler şimdi ellerine bakıyorlar ellerini ağızlarına götürüp emiyorlar emziklerini atıp şapur şupur ses geliyor şimdi aguluyorlar

mamalarin temel katgilari ayni hic bir fark yok.
sade aromalari farkli oluyor, kimi tatlimsi kimi kremasi fazla, kiminde vitamin eklenmis, su iyi su kötü diye birsey yok, bebeklerde bizim gibi tat ayrimi yapiyor, ben selinayla sercana nestle kulaniyorum, seymende basta icdi, sonra icmem diye tuturdu tüm mamalari sirayla denedik birtek hipp severek icdi artik onda kaldim,
iyiki kizim biraz hobur ne olursa olsun havada kapiyor yoksa mama koleksionu yapacakdim beyefendinin icmedigi mamalarla

bu aylarda basini tutuyordular eleriyle oynuyordular, kendi kendine sescikarip gülüyordular ve onune birsey koydunmu takip ediyordular.

hayir ben su an isvicirede alamiyorum, anasinifi burdada 3 yasinda basliyormus,
almanyada veriyorlarmis cocuk basina ve haklar daha cokmus, bende en gec martda o tarafa gecmeyi pilanliyorum, su an ev sorunumuz var cözer cözmez gidecegim, almanyada anasinifi 2 yasa indirilmis duyduguma kadar eyer imkanim olursa gönderecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…