ben almanyada her cocuk icin para aliyorum bunun disinda baska olanak yok gerci sehir sehir degisiyo bizim burda bu kadar evet ana okulu 2 yasa indi onuda her kres kabul etmiyo bizim sehirde ne kadar cok kazanirsan o kadar fazla ödüyosun her seyi kres parasida dahil biz dogduklarinda yazdirmistik mecburuz buna yer acisindan cocuk basina simdilik 200 euro istediler yemekli yarim gün
kızlar bu aralarda çocuklarda yemek problemi yaşıyorum olağan bi durummuş bide sanırım kendileri yemek istiyor artık yemek istemiyor gibi kaşıgı tutuyordu bizde bırakıyorduk ama sanıyorumki kaşığı tutup kendi yemek istiyor bikaç kere bıraktım tabağa batırıp ağzına götürmeye çalışıyor . şimdi onlara pasta falan yapmaya başladım ellerine veriyorum beya bi yiyorlar ama kaşığa nasıl geçiricem bi fikrim yok öğretmeye başlıyımmı yada biraz daha bekliyimmi annnemlerde o sabır olurmu onuda bilemiyorum
gunaydın .............kızlar mama muhabbetı guzel yarasın bebışleree..............pekı hala emzıren varmı..........sutu devam eden varmı ...........merak edıyorum üçüzlerde bı yasına kadar emzıren anne oldumu...benım arkadasımın kesılmış sutu üçüz annesı ..........bende tedırgınım az da olsa var gecen gıoz drunun sok acıklamasından sonra sutunm azaldı .......ınş yarın yıne gelıcek ınş olumlu boseyler söler bu dr nıye böle bılmıyorum pat dıye cok kotu dıyıp gıdıyoo ınsan egıtımınden yoksun hepsı bılgı dolu ne cıkar...........ınşş altı aya kadar .........emzırerırım ınş......
herkese merhaba eymenimi mr için götürdük hiç kımıldamadan durması gerekiyormuş makinada buda mümkün olmayınca ilaç verdiler ama bizim afacan her seferinde uyandı ve kıpırdadaı yani mümkün olmadı yarın anesteziyle yapılcak işlem doktorumuzla iritibata geçildi çok kalabalıktı ne konuşuldu bilmiyorum ama gölcükte uzman anestezi dr varmış onu getirticekler o yapıcak bir sorun çıkmaz inş zaten çok sıkışıyor kuzum nasıl dayanıcak narkoza bilmiyorum
nilcim bende kızımla tahaya o mamadn alıp deniycem bide hippin sorudurcam buralarda varsa en azından onu kullanırım her firma aynı ama benimkilere bebelac hiç yaramadı inş diğerinde sorun yaşamam iki mamayı birbirine karıştırıyormusun hiç belki öyle yerlermi acaba sorun olurmuki
anesteziden korkma hic benim ege de yazmistim daha önce fitik ameliyati oldu diye o zaman nefes problemi vardi cok kücüktü daha 39 haftalikti karnimda olmasi gerekirken ameliyat masasina yatti hic bir problem olmadi bayilip ayilmasinda insallah atlaticak bunuda
evet yaaa off vala kolarım kas yaptı kocaman oldu geçen eşim ölçtü de onunkilerden fazla kas yapmışım kodummu ((oturturum artıkın :kaydirigubbakcemile3)):):):):))
eve ben kabul ediyorum beceriksizimmm vallaa yaa püfff
mama konusu pitoşum bebekler kuvezden çıktıktan sonra 3 kg olana kadar prematil kullanmıştık ya ondan sonra geçiş maması aptamil pdf kulllandık bebekler iki saatte bir acıkıp bağırrılardı hiç tok tutmazdı ama protein değerleri çok yüksekti işimize çok yaradı ...
herkese merhaba eymenimi mr için götürdük hiç kımıldamadan durması gerekiyormuş makinada buda mümkün olmayınca ilaç verdiler ama bizim afacan her seferinde uyandı ve kıpırdadaı yani mümkün olmadı yarın anesteziyle yapılcak işlem doktorumuzla iritibata geçildi çok kalabalıktı ne konuşuldu bilmiyorum ama gölcükte uzman anestezi dr varmış onu getirticekler o yapıcak bir sorun çıkmaz inş zaten çok sıkışıyor kuzum nasıl dayanıcak narkoza bilmiyorum
nilcim bende kızımla tahaya o mamadn alıp deniycem bide hippin sorudurcam buralarda varsa en azından onu kullanırım her firma aynı ama benimkilere bebelac hiç yaramadı inş diğerinde sorun yaşamam iki mamayı birbirine karıştırıyormusun hiç belki öyle yerlermi acaba sorun olurmuki
sagolun kızlar trıa masallah ya ıyı vermısısın sıut ..ama emzırmek zor hepsını bı anda hayırlısı ben depolayayaımmm azcık daha......ıyı bakın bebeklere......
tatlım geçmiş olsun ufacık bebiş dur desen anlamaz mecbur kalınıyor narkoza ama korkma bişey olmaz hemen hemen hepimiz< narkozlu işlem yaptırdık galiba herkesde gayet ,iyi senin bebişlerde iyi olucak inşallah
mama konusuna niye bu kadar takıldınız anlamıyorum ben hiç araştırmamıştım aptamili bi süre kullandım sonra pahalı gelmeye başladı bebeleca geçtimm öylede devam ediyor .benim mirzamda hala diğerlerine göre daha zayıf bu bahsettiğiniz mama çokmu iyiyimiş kilo falanmı aldırıyor bende kullanayım .diğerlerine süte başlarım artuıkda mirzaya mama devam etmek istiyoruım
arzucum kilodan ziyade benim kızım ve taha yeni doğmuş bebek görünümündeler abartmıyorum boyları kısa eller ayaklar minicik belki diyorum mama takviyesiyle daha iyi olur
inş canım ya dediğin gibi olur çok korkuyorum valla birde 6 saat aç durması gerekiyormuş nasıl dayanıcak bilmem açlığa hiç tahmmülü yok yarını bir atlatsak allahın izniyle
narkozdan sonra oksijen türüne takıldımı bir yerde okudum prematüre bebklerde soluk darlığı çekenlerde bu işlem 2 saatliğine yapılıyormuş ayılıren zorluk yaşadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?