Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

gunaydın .............kızlar mama muhabbetı guzel yarasın bebışleree..............pekı hala emzıren varmı..........sutu devam eden varmı ...........merak edıyorum üçüzlerde bı yasına kadar emzıren anne oldumu...benım arkadasımın kesılmış sutu üçüz annesı ..........bende tedırgınım az da olsa var gecen gıoz drunun sok acıklamasından sonra sutunm azaldı .......ınş yarın yıne gelıcek ınş olumlu boseyler söler bu dr nıye böle bılmıyorum pat dıye cok kotu dıyıp gıdıyoo ınsan egıtımınden yoksun hepsı bılgı dolu ne cıkar...........ınşş altı aya kadar .........emzırerırım ınş......

günaydınnn kızlar yine haftasonu muhabbeti döktürmüşsünüz. muallimcim ben mama takviyeli anca 9 aya kadar emzirdim işe başlayınca malıum kesildi en çok kayra emiyordu genelde onu emzirerek artırmaya çalıştım . mirzacık çok küçüktü onada hep geceleri verdim . anca yetti işe başlayıncada malesef kesmek zorunda kaldım . sen doktorlara bakma herşey yoluna girer hiç üzülme canım

tria canım işe kaç aylıklarken başladın nasıl çok zor olmuştur heralde bakıcımı bakıyor bende eylülde başlıcam şimdi ücretsiz izindeyim işe başlayınca bakıcı bulmam lazım napcam bilmiyorum

edikacım 6 ay ücretsizi bende kullandım canım şimdide süt izni var işte erken çıkıyorum ama şubatta oda bitecek . annem ve kayınvalidem bakıyor hafta içi bakıcı bende istemiştim ilk başta ama 3 çocuğa tek bakıcı olmaz annemin yanına biri olsun dedim . kayınvalidemde ben gelir kalırım sizde diyince zaten masraflar bi dünya tamam dedim . hafta içi kalıyor şimdi cuma günü gidiyor .

kızlar bu aralarda çocuklarda yemek problemi yaşıyorum olağan bi durummuş bide sanırım kendileri yemek istiyor artık yemek istemiyor gibi kaşıgı tutuyordu bizde bırakıyorduk ama sanıyorumki kaşığı tutup kendi yemek istiyor bikaç kere bıraktım tabağa batırıp ağzına götürmeye çalışıyor . şimdi onlara pasta falan yapmaya başladım ellerine veriyorum beya bi yiyorlar ama kaşığa nasıl geçiricem bi fikrim yok öğretmeye başlıyımmı yada biraz daha bekliyimmi annnemlerde o sabır olurmu onuda bilemiyorum

ben almanyada her cocuk icin para aliyorum bunun disinda baska olanak yok gerci sehir sehir degisiyo bizim burda bu kadar evet ana okulu 2 yasa indi onuda her kres kabul etmiyo bizim sehirde ne kadar cok kazanirsan o kadar fazla ödüyosun her seyi kres parasida dahil biz dogduklarinda yazdirmistik mecburuz buna yer acisindan cocuk basina simdilik 200 euro istediler yemekli yarim gün

aman allahim o kadar cokmu kres parasi desene hapi yutug ücüde gidecek olsa. dar gelirliler demi bu kadar ödüyor yoksa onlara bir indirim sunuyorlarmi, duydum anne tek olunca devlet yardimda bulunuyormus bir bilgin varmi.

evet bunu cok iyi taniyorum, ben yiyecem ben kasik tutacam yada bagirti basliyor.
ben süzme yogurtla basladim elerine kücük kasik veriyordum onlar batirip agzina götürüyordular o arada bende verecegim yemegi agizlarima dolduruyordum hem iyi oyanaliyordular hemde daha fazla yiyordular simdide elerine cetal veriyorum onlar batirip yemeye calisiyor o arada bende yediriyorum yoksa agizlarini bile acmiyorlar.

süt olmasi bir yana ben yetistiremiyordum, ben birini emzirirken digeri aglamakdan catliyordu cözümü pumpalamaya basladim e oda zaman aliyordu 4 saate bir yedir arada pumpala gece dahil ilkönce onlari doyuruyordum sonra pumpaya sariliyordum birde benim sercan memede uyumaya alismisti cektinmi uyaniyordu bakdim olmuyor 3 ay dayandim 2 bucuk ayda hastanede kaldiklarinda verdim 5 bucuk ay yeter yoksa ben bitecekdim dayadim mamayi büyüdü gitiler.alkisalkisalkis

tabi canim durumu iyi olmayanlar zaten devlet destekli yasiyolar krese yazilinca maasina göre para aliniyo verilen egitim ayni ama ücretler kisiye göre farkli evet eger anne tek basina bakiyosa baba dan ayriysa yardimlar var ev kirasini falan ödüyolar

herkese merhaba eymenimi mr için götürdük hiç kımıldamadan durması gerekiyormuş makinada buda mümkün olmayınca ilaç verdiler ama bizim afacan her seferinde uyandı ve kıpırdadaı yani mümkün olmadı yarın anesteziyle yapılcak işlem doktorumuzla iritibata geçildi çok kalabalıktı ne konuşuldu bilmiyorum ama gölcükte uzman anestezi dr varmış onu getirticekler o yapıcak bir sorun çıkmaz inş zaten çok sıkışıyor kuzum nasıl dayanıcak narkoza bilmiyorum
nilcim bende kızımla tahaya o mamadn alıp deniycem bide hippin sorudurcam buralarda varsa en azından onu kullanırım her firma aynı ama benimkilere bebelac hiç yaramadı inş diğerinde sorun yaşamam iki mamayı birbirine karıştırıyormusun hiç belki öyle yerlermi acaba sorun olurmuki

inş özlem ev sorununu çözersin allah gönlüne göre versin
maşallah nilcim bebişlerin hem çok tatlı hem çok akıllılar :)
reesim eklenmiyor pc ye nedense bir sorun var ama çözemedim buletoot kapandı açılmıyor birtürlü sorun halledilince yükliycem

anesteziden korkma hic benim ege de yazmistim daha önce fitik ameliyati oldu diye o zaman nefes problemi vardi cok kücüktü daha 39 haftalikti karnimda olmasi gerekirken ameliyat masasina yatti hic bir problem olmadi bayilip ayilmasinda insallah atlaticak bunuda

sagolun kızlar trıa masallah ya ıyı vermısısın sıut ..ama emzırmek zor hepsını bı anda hayırlısı ben depolayayaımmm azcık daha......ıyı bakın bebeklere......

inş canım ya dediğin gibi olur çok korkuyorum valla birde 6 saat aç durması gerekiyormuş nasıl dayanıcak bilmem açlığa hiç tahmmülü yok yarını bir atlatsak allahın izniyle
narkozdan sonra oksijen türüne takıldımı bir yerde okudum prematüre bebklerde soluk darlığı çekenlerde bu işlem 2 saatliğine yapılıyormuş ayılıren zorluk yaşadımı

Son düzenleme:
pıtos ınş ıyı olucak korkma canım rabbım sıfa versın kolaylık versın ınş gor bak ne kolay olucak

tatlım geçmiş olsun ufacık bebiş dur desen anlamaz mecbur kalınıyor narkoza ama korkma bişey olmaz hemen hemen hepimiz< narkozlu işlem yaptırdık galiba herkesde gayet ,iyi senin bebişlerde iyi olucak inşallah

mama konusuna niye bu kadar takıldınız anlamıyorum ben hiç araştırmamıştım aptamili bi süre kullandım sonra pahalı gelmeye başladı bebeleca geçtimm öylede devam ediyor .benim mirzamda hala diğerlerine göre daha zayıf bu bahsettiğiniz mama çokmu iyiyimiş kilo falanmı aldırıyor bende kullanayım .diğerlerine süte başlarım artuıkda mirzaya mama devam etmek istiyoruım

sagolun kızlar trıa masallah ya ıyı vermısısın sıut ..ama emzırmek zor hepsını bı anda hayırlısı ben depolayayaımmm azcık daha......ıyı bakın bebeklere......

sagol canımö ben ikisini bir emzirdim genelde gündüzleri geceleride mirzacık emiyordu tek olarak . kayra daha çok ve daha sık çekiyordu o yüzden boşluklarda kayraya daha fazla verdim herkes haksızlık gibi gördü ama onuda o kadar emzirmeseydim bu sütte gelemzdi mecbur en iyi emene veriyosunki süt gelsin bide eltimin yanında dogum yaptım canım ben oda dogumhastanesinde hemşire nasıl emzirecegimi falan o öğretmeşti yoksa bende ikisini alıp başaramazdım . onun sayesinde çogu şeyi öğrendim ve uyguladım rahat ettim

arzucum kilodan ziyade benim kızım ve taha yeni doğmuş bebek görünümündeler abartmıyorum boyları kısa eller ayaklar minicik belki diyorum mama takviyesiyle daha iyi olur

arzucum kilodan ziyade benim kızım ve taha yeni doğmuş bebek görünümündeler abartmıyorum boyları kısa eller ayaklar minicik belki diyorum mama takviyesiyle daha iyi olur

iyide canım motor gelişimleri normalse belşkide çocukların tipi öyledir . ben aynı şeyi mirza için diyorum bu çocuk hiç bir yaşında gibi durmuyor diye . kayra ağır abi gibi . eşimde dedi geçen şişme havuz almıştım oynasınlar diye bak seyret şimdi dedi kayra içine girdi oturdu kaldı mirza belki 5 kere girdi çıktı hiç yerinde durmuyor gayet sağlıklı demekki dedim tipi öyle olacak ama bi yandanda içim içimi kemiriyor . yaş kontrollerinde doktora soracam bakalım .

kübracım bide biz devit3 kullanılıyor ama normalde mirzaya polivit diye şurup kullanıyoruz demiri falanda içinde olan doktor bunu kesmeyelim demişti . halada kullanıyorum onuda sorucam başka bişey varmı diye

bize öyle demislerde ac kalicak diye ama cocuk agliyo dururmu hic o kadar sonra 2 saat önce biraz mama verdiler öyle girdi ameliyata ayilmasinda hic problem olmadi zaten beni hemen yanina aldilar misil misil uyuyordu sadece yüzü bembeyaz di cok korkmustum sende korkarsin eminim ama korkma doktorlar en kötüsünü düsünüp ona göre önlem aliyolar merak etme allahin izniyle gecicek bunlarda ben anlatsam yasadiklarimi roman olur inanin bunlar kücük seyler allaha emanet minik prensssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…