Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ya benı cagırmak yok mu ...........bensız mı cay ıccenız ....................kek yaparım bennnnnnnn off bıde denız ne hoş olur
kambersiz düğün olurmu datlum nedemek bütün üçüz annelerini beklerim valla temiz hava sahil bebişler bayram eder yokkk sen büyüğümüzsün sen oturr nilo yapar kekiii güzel olmanın bedelini ödesin uyusss sempatiksalakcinni

günaydın arkadaşlar kızıma cuma günü tahlil yapıldı enfeksiyonu geçmiş çok şükür yemeside eskisine göre iyi hala hastalık öncesine dönemedik heralde midesi küçüldü ama olsun aç kalmıcak kadar yiyor çok şükür.
bence üçüz olduğunu duyan herkes önyargılı yaklaşıyor .ilk başta ay bunlar nasıl büyür diyorlardı bugünlerdede 5 kilo olan çocuğa ayy bu 3 kilo varmı diyenler insanlar çok insafsız benimde birisi çok zayıf diğer erkeğe göre milletde ay buna daha çok yedir diyor sanki ben yedirmiyorum

edıka gecmış ols ......ıyı olmasına sevındım kızının.............valla ınsanlara bakarsak sokaga adım atamayız bosver cnım .....üç tane bı tane gıbı olmaz.....bıde onlar dogursun goırelım......ınsanlar bazen herseyıu soler ben oğlumda cık yasadım bunlardada yasıcama emınım aynen dedıgınız gıbı yok buna azmı yedırsdın nıye bu böle dıye.....kayınvalıdem pompayla sut sagmama bıle elınle sagsana demezmı ay delı olucam ya elınle sag dıye ınek memesı gıbı öle daha ıyı olurmuş yok bı tanıdıgı öle yaparmış ya varmı elıyle sut sagan ya..........delı eder ınsanı bu tur ınsanlar....gununuz guzel ols canlar..........pıtoscum tamam geleyım ohhhh ben oturucam demek yok kıyamam yaparım bıseyler ....zavallım nıle nıye öle dıyoon uyus mu kı..............soyun kız bakcammmmdelikafadulden

doktoruna uçarsın artık kaydirigubbakcemile3 yoksa sorunlara çözüm bulmak zor demiii
olmadı gel bana uç :) sana indirimli tarife sempatiksalakcinni

ohaoldumsmile ohaoldumsmile aaşkkkkolsunnnnnn o senin güzelliğin ama uyusluk kanımda var biliyorsun sempatiksalakcinni
hem ben süper kek yaparım ciddiyim ya bu sene doğuya gidebiliriz keşke yakın olsaydık yaa ne süper olurdu hiç birimizde aynı şehirde değiliz kısmet bakalım birgün bir yerlerde karşılaşırız ... kekde yapacam yemeyen ne olsunn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

oh şükür geçmiş gelmiş geçmiş olsun zuzucun inş bida hastalanmaz

aman boşverin bu tür insnlara her zaman hazır cevap olmak lazım özlem gibi dalga geçip eylenmek lazım aslında fırsat kollıyacaksın eylenceli kelime oyunlarıyla bak özlem ne güzel ediyor :))

kaynananaaaaan süpermiş yaaa hayran kaldım ohaoldumsmile yuh yani seninde cadı gelinliğin tutmuş nolurki iki dakka elinle sağıversen incilerinmi dökülür yaw sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 anam soyma meraklısı kaçıp giderim haa

merhaba kızlar dr geldik bebişimeönce buhar verildi 4 kez ama hırıltısı daha çok arttı dr pzretsi için hem gırtlaktan hemde ciğerden mr istedi eğer bişey çıkmazsa endosopi yapılcakinş gerek kalmaz ve inş sonuç iyi çıkar bugünden beri bağıra bağıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum allah yarımcımız olsun

muallim ne komik kıs kayınvaliden aşağıyada bebelerikoyarsın sen sağdıkça onlar alttan içerlerrr :)
nilcim kaç sene kalıyorsunuz gittiğiniz yerde çok zor yaaa böyleside ne zaman biticek bu zorunlu hizmet
edikacımızının iyi olmasına sevindim maşallah nekadar güzel bebeklerin var ibnan hep maşallah dedim neresi zayıf bacım bunların kocaman bebiş bunlar sen benimkilerini görmedinde konuşuyon gayet güzel bence hiç dert etme ama demeden edemiycen kızın gerçekten çok cadıya benziyorrr :) ah bu kızların hepsiböyle benimkininde gözleri felik felik vallaa

nilo bebişlerin kaç kilo oldular
bebeklerimle küvözde ilgilnen dr kilolarını hiç beğenmedi kızımla tahanın mutlaka getir göriyim dedi uzak falan gidicez artık

edika resimleri gördüm benim için öp zuzularıı çook tatlılar yaaaa cin gibi bakıyolar heee

pitoş geçmiş olsun canım bebişlerin yeni resimlerini koy özledim ....

doğu görevimiz 2 sene

benim bebişler 3, no 6 kg 2, no .: 6,200 kg 1,no:6,700 kg nazar:)

nil canım sen kaçıncı haftanda doğum yapmıştın maşşallah kiloları çok iyi allah nazardan saklasın

yok bebislerin sucu onlar misil misil uyudular ben bir daldim birde baktim saat üc olmus.
gerci bugünde iki yapdik yakinda cocuklar kalkip anne yatsan iyi olur diyecek.

yeni resim ekledim bak benimkiler hic gelismemis bakimsiz kalmislar savalilar millet gördükce üzüntüden kar oluyor.:roflol:

kızlar bende ikiz bebeklerimi beklerken ansızın kaybettim şimdi tekrar tüp bebeğe başlıcaz ilk denemede bir bebeğe hamile kalmıştım ikinci denemede ikizlerime ne dersiniz bu denemede tekrar ikizlerim yada abartayım üçüncü denemede bebekleri üçlermiyim varmı bildiğiniz buna benzer arkadaşlarınız yaptığım aç gözlülük birini bulamazken ben ikizlerimi geri istiyorum ama napim çok güzel görünüyorlardı tekrar bende olsunlar istiyorum umut verin bana nolur bildiğiniz varsa paylaşın lütfen

maşallahhhhhhhhhh sen hiç tasarruf etmemişsin ay çok sevindim kilolarıçok güzel benimkiler seninkilerinin yanında solucan kadar kalırlar demek kızımla taha 5 eymen 6350 dr hiç beğenmedi yemeleri çok güzelse niye kilo almıyorlar görmemlazım dedi ben en iyisi hastahaneye yakın bir ev buluyim yoksa işim zor a.s

edikacım seninkiler kaç kilo oldular ay benimkiler ne bücürler heeee aklım takıldııııı

edika senin kızın mamayı kesik kesikmi yiyordu kusması varöıydı benim kızım hep öyle erkekler düzeldide o düzelmedi tahlil istiycez gidince inş ondada bişeyçıkmaz

oyyy özlem nekadar geç yatıyorsun sabah zorolmuyormu sana ben senin yerinde olsam hor hor uyurum valla gece kuşu :)

mavılle ınş kavusursun canım.........valla ben bundan once ıkızdı kaybettım bu kez üçüz tuttu .....gozum korksada devam ettım ...ve korktugum geldı basıma erken dıogdulatr ama cok sukur kı ıyıler ama hala beklıyorum ....goz kontrollerude bı ıyı gecse ınş....hersey gonlunce ols ınşş

kızlar benımkıler daha ıkıye bıle gelmedı o yuzden kılo muhabbetı yapamıcam ama sızı okuyorum ılerde ınşş benımkılere uyarlklarımmm..........ınş herkes ve bebekler ıyıdır.............kızlar uç taneyle gırıyosunuz ya buraya bence sıze uç tane daha lazımm demek vakıt kalıyooo huıımmmmmmmmmmmmm sızı sızı....

pitos benimkileri daha yeni tarttık mete:5.200 efe:6.400 asya:5.700 doktorunuz niye beğenmiyorki kilo alımlarını benimkiler sizin ayınızdayken kiloları daha azdı ama doktorumuz iyi diyordu önemli olan bir bebeğin ayda 600 gram almasıymış eğer ayda 600 gramdan az alıyorsa problemmiş ki benim kızım geçen ay 15 günde sadece 150 gram almıştı doktor olmaması gerek bir problem var diyerek idrar tahlili istemişti. benim kızımında kusması var hala ama ilk günlere göre daha az benim cadı kesik kesik yemiyor karnı iyden acıkacak ondan sonra yiyecek hanımefendi hatta 4 saati dolmadan mümkün değil ağzına mama almıyor bir öğün ağlamadan yerse diğer öğün zorla oyunla ağlaya ağlaya zor yediriyorum mesala gece 3 te zorla 60 cc içirdim sabah 7 de mama veriyorum yemedi cadı kavga dövüş mümkünü değil yemedi uyudu taaa 11 de iyiden acıkınca 150 cc içti . ben artık takmıyorum kafama sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım ben diyorumki benim kızım manken olucak ondan yemiyor kendimi öyle avutuyorum

edikacım senin bebişler daha erken ve düşük kilolu doğdular ama ondan dolayı kiloları çok çok iyi bilemiyorum diğer dr iyi dedi kiloları ama bu dr beğenmedi benimde kafama takıldı haliyle bakalım yarın eymene mr çektiricez ondan sonra da muayne ettiricem yine
bişey daha kızlar nil sorum sanada motor gelişimleri nasıl şuan neler yapıyorlar bebişler

bence kizlar dr eger kilolu cocuk seviyorsa etli butlu, kilolarini begenmiyor, veya cevresinde sade sayif cocuk varsa bir deri bir kemik kalmis cocuka normal diyor. bana dr 6 ay icinde dogdugu kiloyu ikiye katlamalari lagzim bu alt sinir demisdi, ve her ay kilo almasi gerekiyor en az 250 g,
her bebek ayni degil kimnin yapisi kalipli kimi minyon, bence en önemlisi saliklimi düzenli yiyormu mutlu bir bebekmi kilo en son sirada geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…