kambersiz düğün olurmu datlum nedemek bütün üçüz annelerini beklerim valla temiz hava sahil bebişler bayram eder yokkk sen büyüğümüzsün sen oturr nilo yapar kekiii güzel olmanın bedelini ödesin uyusss sempatiksalakcinniya benı cagırmak yok mu ...........bensız mı cay ıccenız ....................kek yaparım bennnnnnnn off bıde denız ne hoş olur
kaydirigubbakcemile sen keki yap gezmeyede gelirsinnnnn
ben bu yaz taşınıcam yaaa dediğin gibi kimse bana ev vermek istemiycek aaaa inş tayininiz buraya çıkarrrr
yarın eymeni küvözde takip eden dr götürücez yineee bakalım şimdine diycek ağzından cımbızla laf alıyorduk yarın konuşmazsa uçucam artık birine
kambersiz düğün olurmu datlum nedemek bütün üçüz annelerini beklerim valla temiz hava sahil bebişler bayram eder yokkk sen büyüğümüzsün sen oturr nilo yapar kekiii güzel olmanın bedelini ödesin uyusss sempatiksalakcinni
günaydın arkadaşlar kızıma cuma günü tahlil yapıldı enfeksiyonu geçmiş çok şükür yemeside eskisine göre iyi hala hastalık öncesine dönemedik heralde midesi küçüldü ama olsun aç kalmıcak kadar yiyor çok şükür.
bence üçüz olduğunu duyan herkes önyargılı yaklaşıyor .ilk başta ay bunlar nasıl büyür diyorlardı bugünlerdede 5 kilo olan çocuğa ayy bu 3 kilo varmı diyenler insanlar çok insafsız benimde birisi çok zayıf diğer erkeğe göre milletde ay buna daha çok yedir diyor sanki ben yedirmiyorum
edıka gecmış ols ......ıyı olmasına sevındım kızının.............valla ınsanlara bakarsak sokaga adım atamayız bosver cnım .....üç tane bı tane gıbı olmaz.....bıde onlar dogursun goırelım......ınsanlar bazen herseyıu soler ben oğlumda cık yasadım bunlardada yasıcama emınım aynen dedıgınız gıbı yok buna azmı yedırsdın nıye bu böle dıye.....kayınvalıdem pompayla sut sagmama bıle elınle sagsana demezmı ay delı olucam ya elınle sag dıye ınek memesı gıbı öle daha ıyı olurmuş yok bı tanıdıgı öle yaparmış ya varmı elıyle sut sagan ya..........delı eder ınsanı bu tur ınsanlar....gununuz guzel ols canlar..........pıtoscum tamam geleyım ohhhh ben oturucam demek yok kıyamam yaparım bıseyler ....zavallım nıle nıye öle dıyoon uyus mu kı..............soyun kız bakcammmmdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 hiç gülesim yoktu özlemçok yaşa he yani tasarruf olsun diye yedirmiyoz sanki bide ayy bunlar nasıl büyüycek şuna bak yenidoğmuş gibi diyorlar biriçokkiloluya ee o nasıl böyle kilolu olmuş ay ne laflar bebeklerinin son resimlerini eklesene özlem vaktin olursa 3 te yazmışsın bebişlermi uyutmadı
nil canım sen kaçıncı haftanda doğum yapmıştın maşşallah kiloları çok iyi allah nazardan saklasın
maşallahhhhhhhhhh sen hiç tasarruf etmemişsin ay çok sevindim kilolarıçok güzel benimkiler seninkilerinin yanında solucan kadar kalırlar demek kızımla taha 5 eymen 6350 dr hiç beğenmedi yemeleri çok güzelse niye kilo almıyorlar görmemlazım dedi ben en iyisi hastahaneye yakın bir ev buluyim yoksa işim zor a.sedika resimleri gördüm benim için öp zuzularıı çook tatlılar yaaaa cin gibi bakıyolar heee
pitoş geçmiş olsun canım bebişlerin yeni resimlerini koy özledim ....
doğu görevimiz 2 sene
benim bebişler 3, no 6 kg 2, no .: 6,200 kg 1,no:6,700 kgnazar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?