kötükedihüso gelde dr güven ama malesef elimiz mahgum
birde hipokrad yemini yapiyorlar saglig icin canla basla calisacaz diye, keske sorsaydin biras önce hemen ameliyat dediniz simdi sira cok diyorsunuz eger param yoksa,sira gelmese askere gitimi orda ameliyat olur.
birde fitigin yasi yoki benim yegenim iki tarafli fitikla dogmustu bir gün sonra ameliyat oldu kücük demediler.
allah yardimcin olsun bir an yavrunu sagligina kavustursun
mrb kızlar
pitoşcum çok üzgündüm şimdi bu yazıları okurken ikiye ktlandı rabbim yardımcımız oolsun napalım düzen böyle gidiyor kahretsinkiiii paran varsa insansın....
inşallah tez zamanda kuzucukların iyileşir bu günleri hemen atlatman ümidiyle arkadaşım..
bende bugun hastaneye gittim metemiz morarıyordu geneldeçook uslu bir bebek ama canı yandığında ağlarken mosmor oluyordu bu durum bizi endişelendiriyordu çünki doğuştan ürüfümü vardı ama doktorumuz geçer demişti prematüre bebeklerde çok sık oluyor bu durum demişti bir ara geçmişti ben yinede emin olmak istedim 2 ay sonra götürdük ve üfürümü çıktı şimdi biz şu an en yakın antalyadaki ünv hastanesine gideceğiz oradaki cocuk kardioloğu bakacak tabi oraları bilmiyoruz yarın arayıp netleştiricez durumu yavrumun yüzüne baktıkça içinde bulunduğumuz durumdan ciğerim yanıyor (Rab dermansız dert vermesin)
nıl gecmış olsun canım ............rabbım sıkıntı vermesın bebeklerımıze .........benımkılerdede goz dr rop baslangıcı var deddı elaya daha onemlı dedı canım cok sıkıldı bugun ınşş ılerlemez gerıler ........haftaya yenıden bakıcak amelıyat olabılır falan dedı rabbım sıfa versın bebeklere
aynır periecem wavy hepinize teşekkür ederim
wavy çok ağladığında bazen benim kızımda morarıyor hemen aklına kötü bişey getirme yinede ihmal etmeye gelmez tabii oyy onların gazları geçsinde annesi bak ozaman görücen mama yapmaktan yorgun düşücen
birde aynur arzu özlm periecem sorum size kızlar şuan bebekleriniz kilo ve boy bakımından yaşıtlarını yakaladılarmı hastahanede gören herkes ayy ne minik bunlar nasıl büyüycek yok hiç yemedimi bunlar dedikçe kötü oluyorum şahsen ben gerçeğibilsemde yine sanki benimkiler bana çok ufak gelmeye başladılar
wavy çok ağladığında bazen benim kızımda morarıyor hemen aklına kötü bişey getirme yinede ihmal etmeye gelmez tabii oyy onların gazları geçsinde annesi bak ozaman görücen mama yapmaktan yorgun düşücen
birde aynur arzu özlm periecem sorum size kızlar şuan bebekleriniz kilo ve boy bakımından yaşıtlarını yakaladılarmı hastahanede gören herkes ayy ne minik bunlar nasıl büyüycek yok hiç yemedimi bunlar dedikçe kötü oluyorum şahsen ben gerçeğibilsemde yine sanki benimkiler bana çok ufak gelmeye başladılar
günaydın kızlarrrr nasılnız
arzucum nasıl gribi atlatabildinizmi evet ya evede bir net al sen arada msn dende görüşürüz :) burdanda ayrıca teşekkür etmek istedim sana güzel yüreğin ve uğraşların için demek yakınız okadarrrr eeee artık yazın alır ciccivlerini gelirsin kahvaltıya bana çoluk çocuk coşarlar :)
bende artık öyle diyicem wavy hatta dün doğdu bunlar diyicem :)
kaydirigubbakcemile3 niloda gelicek zaten nilo bize çay kek yapar bizde sahilde bebişleri gezdiririzzz
ne demek hayatım herzaman diyoruz bizi en iyi biz anlarız keşke daha fazla yapabileceğimiz bişeyler olsa .
)))) bak alır gelirim sonra konu komşu kaçacak delik ararsa karışmam . miting yapar gibi takılırız milletinde gözü korkar )))
arayi cok cabuk kapatiyorlar banada söylüyordular aldirmiyordum, bir ara cok gelistiler hata yasitlarini bile soladilar o saman büyük söylüyordum soranlara göz olmasin diye simdi akranlariyla hemen hemen aynilar, kiminden büyük gözteriyorlar kimine göre kücük,
ama bu normal gününde ve tek dogan cocuklardada farkli oluyor kimi büyük kimi kücük, kilolu, kilosus,
benim en cok kizdigim benim oglanlarin birinin kemik yapisi cok narin boyu iyi ama kardeslerinin arasinda cok zarif citkirim kaliyor gerci huyuda cok nazli.
gören soruyor sen digerlerine yedirdin buna niye bakmadin, lafa bak sinirlenme kafamçokkarıştı
evlat benim birine yediriyorum digerini ac birakiyorum tasaruf olsun dige ikinci dönem ona yediricem digerlerinden tasaruf yapacam.
:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?