Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

muallimcim sağol canım sizede geçmiş olsun Allah bu sıkıntılarımızı aratmasın ....

wayvcim herhangi bir cocuk doktoru steskopla dinler ve anlayabilir test te gerek yok kalp atışlarını dinlerken anlaşılıyormuş

evet doğru diyorsun birde yemin etmişler tabii hepsi aynı değil arada çıkıyor böyleleri parayı veren düdüğü çalar diyor adam resmen gelde çıldırma ama ne yapıcan işte allah düşürmesin bende sünnet işini konuşucam bakalım belki onuda çıkartırız aradan

nilcim çok geçmişolsun tatlım ya neoldu bizim kuzulara nazar değdi galiba inş hemen atlatır canım gelişmeleri bize yazarsın allah yardımcınız olsun

biz beklemedeyiz muallimcim iyi iki dr ihtiyacımız var şuan rop tedavisi lazerle yapılıyor basitmiş ama inş gerek kalmaz canım diğerleri nasıl işitme testlerini kalça ultrasonları çekildimi bide htp aşısının 2. vurdularmı seninkilere ben kızımda beklemiştim 2.5 kilo olana kadar

aynır periecem wavy hepinize teşekkür ederim

wavy çok ağladığında bazen benim kızımda morarıyor hemen aklına kötü bişey getirme yinede ihmal etmeye gelmez tabii oyy onların gazları geçsinde annesi bak ozaman görücen mama yapmaktan yorgun düşücen

birde aynur arzu özlm periecem sorum size kızlar şuan bebekleriniz kilo ve boy bakımından yaşıtlarını yakaladılarmı hastahanede gören herkes ayy ne minik bunlar nasıl büyüycek yok hiç yemedimi bunlar dedikçe kötü oluyorum şahsen ben gerçeğibilsemde yine sanki benimkiler bana çok ufak gelmeye başladılar

rabbım cumlemıze sıfa versın kızlar..........ınş bı sorun cıkmaz bızdede ya ınş............
üfürüm olayı bebekte kansızlık yapıyoo ........ benım oğlum dogdugunda her muayeneden gecmıştı ama kılo almıyo dogru duzgun benı emmıyıodu her gıdısımde kansızlık cıkıyodu tahlıllerde ........sonunda ıyıbı dr bulduk oğlumun alerjık bronsıtınıde o anlamıştı normal dr her gıdısımızde usutmuş dıyıp ilac verıyodu......ama oksuruk hırıltı gecmıyodu..........cok sukur alerjık old anlayıp tedavuye basladık daha rahat atlattık bes yasından berı her yıl grıp asısı oluyo coksukur daha rahat atlatıyoruz hatta cok sukur uç yıldır grıp olmadı.........neyse ben ufurume gelıcem oğlum vaktınde dogmuştu 2 750 ıdı sekız aylıken bu dr ufurumu hıssettı gecmeyınce bızı karduyologa yooladı hocası vasıtasıyla ..........ve kalbıne gıden bı damarda delık old anlasıldı ........sıkıntılı gunlerdı ıstahsızlıgı hep ona baglandı......o zaman alman hast yapıldı amelıyat ama amelıyat seklınde degıl o zamanın yenı ve ılk yontemını bızde uyguladı dr kasıktan gırerek anjıyo yont ıle delık kapatıldı mınık bı metal parcasıyla bu delık olayına pda denıyomış........bı yıl ağlamıcak duşmıcek dedı dr her an gozum ustundeydı belkıde bu kadar pıpırıklı o yuzden oldum..........sonra fıtık old ıçın o donemde hemen fıtık ta yapıldı cok sukur hepsı ıyı gectı.........gecen gun merak ettım dr bu yaslarda yıne goreyım demıştı ama baska dra gıttım dr oğluma baktı ve mukemmel dedı kım kapattı pda yı ..........cok sukur sımdı ıyı........dıcem okı ımtıhansız gecmıyo hayat .........ama evlat cok farklı ınsanın omrınu alıyoo.............sımdı kızlarımı beklıyorum elım yuregımde rabbım nerde varsa sıfa versın.............yetrkı caresı olan hastalık ols ........rabbım acıl sıfalar versın kuzuşlara...........nılcım korkma sakın ınş senınkı cok onemsızdır bazen ufurum asırı demır eksıklığı oluncada oluyoo belkıde odur kan tahlılı ıle anlasılır.

ah canım benim onlar yesinlerde ben yorgun düşeyim yeterki..

canım sende benim gibi yap geçen muayeneye gitiğimizde emzirme odasında bir bayan vardı kaç aylık dedi iki dedim ay mınıcık1 aylık gibi falan dedi sinir oldum.. sonra biri daha sordu bende 1 aylık dedim o da ay maşallah ne güzel toparlamış bizimki daha minik dedi:lepi::lepi:alsanaalsanasmile takmayacaksın böyle şeyleri. boşversene millet karnında gerile gerile gezip onları orda büyütürken bizler özelliklede siz üçüz anneleri küvez yollarında helak olduk.

kızlar günaydın sizin bu gece muhabbetlerinize ben yetişemez oldum artık valla sırf bu yüzden eve bi internet aldıracam . anladığım kadarıyla herkesin bi derdi var allah hepinize ve tabiki bizede bol bol şifa derman versin . bebekler çok çok yesin . bol neşeli sağlıklı kocamannnnn olsunlar inşallahda bizde burda keyifli muhabbetler yapalım . benim bebişler zaten çok küçük doğmadıklarından çabuk toparladılar şuan mirzacık hariç yaşıtlarından önde oda yaşıtlarıylaymış ama bana hiç öyle gelmiyor . milletin dediklerini boşverin bi çocuğu taşıyıpda işin içinden çıkamayan insanlar var gelip bide konuşurlar göreceksiniz etraflarındaki herkesden çok daha önde olacaklar sadece biraz daha zamana ihtiyaçları var çünkü daha küçükler bizim işyerinde 2600 2700 zor buluyorlar bide tek çocukda . biz hepsinin en iyisini yaptık enaz onlar kadar hatta daha iyi 3 melek dogurduk :lepi:

muallimcim geçmiş olsun canım rob olayı beklenen bi olay zaten ama artık kübranında dediği gibi kolaylaşıyor inşallah allahım yardımcızın olur herşey çok çabuk yoluna girer.

günaydın kızlarrrr nasılnız
arzucum nasıl gribi atlatabildinizmi evet ya evede bir net al sen arada msn dende görüşürüz :) burdanda ayrıca teşekkür etmek istedim sana güzel yüreğin ve uğraşların için demek yakınız okadarrrr eeee artık yazın alır ciccivlerini gelirsin kahvaltıya bana çoluk çocuk coşarlar :)
bende artık öyle diyicem wavy hatta dün doğdu bunlar diyicem :)

ben sana yazayim suankii durumlarini doktor cok iyi diyo ece: 1180 gr 41cm dogdu simdi 10 kilo 74cm efe:1220 gr 31 cm simdi 9600 gr 74 cm ege:1480 gr 41cm 11600 gr 80 cm

ne demek hayatım herzaman diyoruz bizi en iyi biz anlarız keşke daha fazla yapabileceğimiz bişeyler olsa .
)))) bak alır gelirim sonra konu komşu kaçacak delik ararsa karışmam . miting yapar gibi takılırız milletinde gözü korkar )))

kaydirigubbakcemile3 niloda gelicek zaten nilo bize çay kek yapar bizde sahilde bebişleri gezdiririzzz

kaydirigubbakcemile3 niloda gelicek zaten nilo bize çay kek yapar bizde sahilde bebişleri gezdiririzzz

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni nihahahaha bensizzz gezersinizzz heeee bende yedirtmem size o keklerii pppıışşşşııkkkkkkkkk :mymeka:

ya biizimde bu sene tayin çıkarsa ayy bize kimsee ev vermezzz :))) çocuk yokkk derizzz üçüzleri görünce hani yoktu derlerseee cocuk yok dedik çocuklar demedik diyee çamur yaparızzzz :lepi:

kaydirigubbakcemile sen keki yap gezmeyede gelirsinnnnn

ben bu yaz taşınıcam yaaa dediğin gibi kimse bana ev vermek istemiycek aaaa inş tayininiz buraya çıkarrrr
yarın eymeni küvözde takip eden dr götürücez yineee bakalım şimdine diycek ağzından cımbızla laf alıyorduk yarın konuşmazsa uçucam artık birine

edika bugünde gelmedi inş iyilerdir kızı iyileştimi acabaaa ?
ebruda uğramıyorrr papişte tuubada nerdesiniz kızlarrrrr

ya benı cagırmak yok mu ...........bensız mı cay ıccenız ....................kek yaparım bennnnnnnn off bıde denız ne hoş olur

arayi cok cabuk kapatiyorlar banada söylüyordular aldirmiyordum, bir ara cok gelistiler hata yasitlarini bile soladilar o saman büyük söylüyordum soranlara göz olmasin diye simdi akranlariyla hemen hemen aynilar, kiminden büyük gözteriyorlar kimine göre kücük,
ama bu normal gününde ve tek dogan cocuklardada farkli oluyor kimi büyük kimi kücük, kilolu, kilosus,

benim en cok kizdigim benim oglanlarin birinin kemik yapisi cok narin boyu iyi ama kardeslerinin arasinda cok zarif citkirim kaliyor gerci huyuda cok nazli.
gören soruyor sen digerlerine yedirdin buna niye bakmadin, lafa bak sinirlenme kafamçokkarıştı

evlat benim birine yediriyorum digerini ac birakiyorum tasaruf olsun dige ikinci dönem ona yediricem digerlerinden tasaruf yapacam.
:1shok:

kaydirigubbakcemile3 hiç gülesim yoktu özlemçok yaşa he yani tasarruf olsun diye yedirmiyoz sanki bide ayy bunlar nasıl büyüycek şuna bak yenidoğmuş gibi diyorlar biriçokkiloluya ee o nasıl böyle kilolu olmuş ay ne laflar bebeklerinin son resimlerini eklesene özlem vaktin olursa 3 te yazmışsın bebişlermi uyutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…