selam kızlar ben dişimi çektirip yeni geldim işe ama bakıyorumda 2 gündür kimsecikler yok kübra nilüfer inşallah bi sorun yoktur bebeciklerde . özlem ve periecemdende ses seda yok .
aynurcum heleki sende 3 oğlan var kavga döğüş alır başını gider. muallimcim herşey yoluna giriyor tıkır tıkır . tabiki zorlukları var ama öyle her saat 3de ağlıyım falan demiyor yani benimkiler demiyor ama kızlardanda hiç öyle bi şikayet duymadım .heleki sende tecrübede var yaparsın tabi
periecem ya bu acı elma yağı bizde hiç fayda etrmedi. sen nasıl kullanıyorsun. ben topuklarına ve karnına masaj yapmıştım. iki gün denedim sonra bıraktım.. işe yaramıyor diye..
kıslar nabersiniz? size de sorayım yavruları ne zman oturtmaya başlıyoruz şu eldivenlerden ne zmaan kurtulacaüız fikri olan varmı..?
periecem ya bu acı elma yağı bizde hiç fayda etrmedi. sen nasıl kullanıyorsun. ben topuklarına ve karnına masaj yapmıştım. iki gün denedim sonra bıraktım.. işe yaramıyor diye..
kıslar nabersiniz? size de sorayım yavruları ne zman oturtmaya başlıyoruz şu eldivenlerden ne zmaan kurtulacaüız fikri olan varmı..?
pamuğumm canım nabersinn. ?
dimek eldivenlerden kurtuldunuz hemi. bende kurtulmak istiyorum yavrular ellerini emmek istiyolar mememe dokunmak istiyolar ama hep önlerinde bi bez parçası engeli var. bugün banodan sonra uyurlarsa keseyim tırakları sonrada serbest bırakırım:)) oyşş çok mutlu olacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?