Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

sagolun kızlar ınşş hafıf olana bakayımm ........vıdeoıoo cok guzel dımı face de vardı.......allahtan dışleır yok bı ısırsa gorurdu garıbımm

muallimcim benimkiler hem oynuyor hem kavga ediyor hatta bu gün burak onuru kolundan çok kötü ısırmış saç baş asılıyorlar...
anakucagını şiddetle tavsiye ediyorum arabada evde özellikle hasranede biz ayak ucumuza koyuyorduk hepsini.. battaniyeye sarılı sıcacık sıra gelene kadar uyuyorlardı hatta kızlar ben satmayı düşünüyorum çok ucuz fiyata büyügünü alıcam artık....
çocuk arabasına gelince bizde 1 ikili birde tek var çarşıya onlarsız çıkmamız mümkün değil üçüz arabası araca sığmaz bence zaten üçüyle tek başına çıkmak pek mümkün değil...

sagol canım neyse yanı hem oynuyo hem yoluyolar bırbırlerını .........ınşş anlassınlar da.......tamam canım alayım ınşş araba konusunda sıkıntılıyım ben yalnız cıkmayı severım hep bakalım ya zor ıolucak bu .............yalnız gezemıcemm mııı

Bebeğinizi Mutlu Etmenin 10 Yolu

1-)Bebeğinizle birlikte oyun oynamak onun için en büyük mutluluktur. Onunla içinizden geldiği gibi oyun oynayabilirsiniz. Bu hem sizi hem de onu son derece mutlu eder. Onu günlük yaşamınızın içine katabilir, birlikte alışverişe çıkabilir, pusetiyle gezdirebilirsiniz. Sizin rahat ve sakin olmanız bebeğinize de yansır. Yumuşak, parlak renkli oyuncaklar onların mutlu olmalarını sağlar.

2-)Banyo saatleri bebekler için rahatlatıcı ve eğlenceli olabilir. Ancak bazı bebekler banyodan korktukları için sorun çıkarabilir. Oysa uzmanlar bunun anneden kaynaklanabileceği görüşünde. Anne bebeğini yıkamaktan korkuyor olabilir, sinirli hali bebeğe yansıyabilir. Olaya sakin yaklaşırsanız hem bebeğiniz hem de siz banyo saatlerinden keyif alabilirsiniz.

3-)Uyku bebeğin beslenmekten sonra ikinci önemli ihtiyacıdır. Uykusu gelen bir bebek huzursuzluğuyla bunu belli eder. Yorulup uykusu gelen bebeğinizi hemen uyutmaya çalışmak en iyisidir. Büyüdükçe yanına sevdiği bir oyuncağını alıp yatmaktan hoşlanan bebeğiniz, oyuncağını alıp yanınıza geldiyse uyumak istiyor olabilir. Mesajı doğru alırsanız onu mutlu edersiniz.

4-)Anneler bebeklerinin sevdikleri yiyecekleri bilirler. Zaten bebekler sevdikleri gıdaları kabul edip sevmediklerini reddeder. Yemek konusunda onu zorlamaz, onunla işbirliği yaparsanız yemek saatleri “mutlu saatler” e dönüşür.

5-)Bebeğiniz ilk aylardan itibaren sizin ilginize muhtaçtır. Birlikte geçirdiğiniz dakikalarda ona söyleyeceğiniz sevgi dolu cümlelere cevap veremese bile bu diyalog onu mutlu eder. Onunla konuşurken ara verip size kendince cevap vermesini bekleyin. Bir bakışla, bir gülücükle mutlaka size cevap verecektir.

6-)Minik bebekler dili ve işitme duyuları sayesinde müziğe ve müzik yapmaya yatkındır. Eğer ruh hali uygunsa ona şarkı mırıldanmak onun çok hoşuna gidecektir. Banyo saatlerinde ya da altını temizlerken ona şarkı söylemeniz bebeğinizi çok keyiflendirir.

7-)Bebeğiniz büyüdükçe evi ve etrafı keşfetmek isteyecektir. Ancak bu keşifler sırasında engellenmek onu mutsuz eder. Evde alacağınız bazı önlemlerle onu güvenli ve mutlu bir şekilde etrafı tanımasına yardımcı olabilirsiniz.

ılk yaşından sonra bebeğiniz sosyalleşmeye başlar. Ancak yeni arkadaşlar konusunda ona baskı yapmamalısınız. Herkesle iyi arkadaş olmak zorunda değildir ve bu onun içine kapanık olduğunu göstermez. Siz nasıl herkesle samimi değilseniz bebeğinizde kendine yakın bulduğu bir ya da iki çocukla arkadaşlık edebilir.

9-)Bebeklerin yaptığı aktiviteler aylarına göre değişir. Üç aylık bebeğin yapacağı aktivite bir yaşındaki çocuğunkinden farklı olur. Bebeğinizi başka bebeklerle kıyaslamayın. Onun en sevdiği oyunları seçerek ona yardımcı olabilirsiniz. Bebekler sevdikleri oyunlardan büyük keyif alır.

10-)Bebeğinizin mutlu ve huzurlu olması biraz da anne babanın mutluluğuna bağlıdır. Sürekli gergin ve stresli ortamda bebekler de huzursuz olur. Gergin ve sinirliyseniz bunu üzerinizden atın, sakinleşmeye çalışın. Arada bir kendinize de vakit ayırın. Bol bol gülün ve pozitif düşünmeye çalışın. Rahatlamış anne baba, rahatlamış çocuk demektir.

bakın bıde pekmezlı kurabıye bebışler ıçın ............
100 gr oda sıcaklığında tereyağı
- 1 çay bardağı pekmez
- 1 yumurta
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 14-15 tepeleme yemek kaşığı un
- Birkaç damla limon suyu

Hazırlanışı:
Tüm malzemeler karıştırılır un az gelirse biraz daha eklenebilir. Elle yuvarlayarak veya merdane ile açıp kalıpla istenen şekil verilir. Sert olmaması için çok ince olmaması gerekiyor. 170 dereceye ayarlanmış fırında 15 dk çok kızartmadan pişirilir

pekı bırı verılen mamayı yemezse napcaz hepsı yıcek dıye bı kural yok o zaman zor olur dımı sızınkıler de öle varmı farklı yıyen

hepsı aynı anda aglıyo mu buna cozum nasıl bıldunuz sımdı bı korku aldı benı ya yapamazsam hele gece ınş aynı anda aglamazlar aralıklı beslesem benım ıçın zor olucak onar dakka ara ıle beslesem ya bakalım ınş ustesınden gelırım .......yardımcı alıcam ama onunlada yapmak nasıl olucak bılmem esım cok sık gıdıyıoo evde cok kalamıyoo yalnızım ıyıcee ... yardımcı konusu nasıl olucak bakayım .........nerdesınız kızlar gırılmıyoo dımı bende gıremıcem bu kada r sık .......herkes v bebekler ıyı olsun ınş

selam kızlar ben dişimi çektirip yeni geldim işe ama bakıyorumda 2 gündür kimsecikler yok kübra nilüfer inşallah bi sorun yoktur bebeciklerde . özlem ve periecemdende ses seda yok .
aynurcum heleki sende 3 oğlan var kavga döğüş alır başını gider. muallimcim herşey yoluna giriyor tıkır tıkır . tabiki zorlukları var ama öyle her saat 3de ağlıyım falan demiyor yani benimkiler demiyor ama kızlardanda hiç öyle bi şikayet duymadım .heleki sende tecrübede var yaparsın tabi

gecmis olsun triacim benim cocuklarin hepsi dis cikariyo cok agliyolar ben bide yanliz bakiyorum 1 aydir anlayacagin halim harap

trıa ınşş canım öle olursa cok ıyı olur ınş.........gecmış ols ya......perıece bebılerıne gecmış ols canım bu da ayrı bı sıkıntı dış cıkıncaya dek sıkıntı ınş baska sıkıntı olmasın canım............evet kımseler yok ınş herkes ıyıdıt

cok tesekkür ederim el muallim cok zor geciyo dis cikarma dönemleri seninde az kaldi galiba bebislerini eve almana tabi ki korkular da basladi dogal olarak dua et yada hepimiz dua edelim kolik sancisi cekmesin bebeklerin tek zorlugu bence o biz cok cektik geceler gündüzler haram olmustu bize annecigim mahvolmustu gerisi inanki kolay allah yardim ediyo ve bakiliyo biz bir gecede 3 kez doktora gittigimizi bilirim tek sorun gaz sancisiiiiiiiiiiiiii

gerci benim cocuklarda hala var bu gaz derdi ama türkiyedeyken bi teyzeden duydum bebeklerin göbegine ayaginin altina eczanelerde satiliyo aci elma yagi diye ondan sür demisti bende hemen alip denedim ohhhh be dünya varmiss dedimm cok memnum kaldik tavsiye ederim benim gibicekenlere

periecem ya bu acı elma yağı bizde hiç fayda etrmedi. sen nasıl kullanıyorsun. ben topuklarına ve karnına masaj yapmıştım. iki gün denedim sonra bıraktım.. işe yaramıyor diye..

kıslar nabersiniz? size de sorayım yavruları ne zman oturtmaya başlıyoruz şu eldivenlerden ne zmaan kurtulacaüız fikri olan varmı..?

bende ayni sekilde karnina ve topuklarina sürdüm cok iyi geliyo ama senin kilerin siddetli oluyodur sancilari ben daha yeni yeni kullaniyorum memnunum

eldivenleri çıkarabilirsin artık canım kendine güveni gelişiyor bebeklerin. hem ellerine anca alışırlar. biz yaklaşık 2 aydır takmıyoruz sadece banyo sonrası takıyoruz . şimdi en güzel oyuncaklarından biri elleri öyle güzel hareket ettiriyorlar birleştiriyorlarki hayran oluyorsun. sık sık tırnaklarını eksince bişey olmuyo :)

oturtma meselesi acele etmemek lazım destekli oturtmak için bi 4. ayın dolmasını beklemekte fayda var diye biliyorum.

pamuğumm canım nabersinn. ?
dimek eldivenlerden kurtuldunuz hemi. bende kurtulmak istiyorum yavrular ellerini emmek istiyolar mememe dokunmak istiyolar ama hep önlerinde bi bez parçası engeli var. bugün banodan sonra uyurlarsa keseyim tırakları sonrada serbest bırakırım:)) oyşş çok mutlu olacaklar..

iyiyz canım şükür

kurtul tabii geç bile kaldınız şekerim :) ilk başta alışıcaklar ellerine ama çok mutlu olucaklar tutmaya başladı benimkiler birbirlerinin kollarını tutuyolar bizim kulağımızı saçımzıı tutup bırakmıyorlar. hadi bakalım kızçeleri özgür bıraaak :sm_cool:

herkese hayırlı cumalarrr

biliyorum beni merak ettiniz, inan bende sizleri çok merak ettim.. muallim, elitu kaçıncı haftalarda doğum yaptınız, inşallah bebişlerde sizlerde çok iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…