Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kızlar günaydın bu hafta herkesin neti sorunluymuş galiba bizimde iş yeri sorunluydu malum hafta sonuda çalışmıyorum aslında ama fazla mesai var çocukları bablarına bırakıp geldim .
kübracım , nilüfercim tekrar geçmiş olsun canım bian önce herşey yoluna girsin inşallah .küçücükten mücadele etmeyi öğreniyor bebişler ve tabi bizlerde umarım bunlar onların ilerde çok güçlü herşeyle başedebilen insanlar olmalarını sağlar . benim bebişlerde yaramazlıktan öte herbiri ayrı bi şey için ağlıyor biri yemek için ağlar biri kucak için ağlar biri desen habire kardeşlerini alindekini alır onları döver burdaki arkadaşlarda diyor hepsi aynı anne baba bütün kardeşler ayrı bi huylarıda benzemezmi ya napcaz bilmem .
bide kızlar benim ufaklıklarda hareketler anlama modları gayet iyide konuşmuyorlar ya sinir olucam sadece hastayken yada ağlarken anne baba diyorlar kayracık hariç o gene konuşuyor ama azram ve mirzam konuşmuyor . benmi erkenci davranıyorum konuşmaları lazım değilmi en azından üç beş bişey demeleri gerek gibi geliyor ama anlamadım

tarçıncım bekleyebildiğin kadar bekle canım ama mutlaka dr. kontrolünde ol yani hastanede yatmıyorsan yatış yaptır bence her saat dinliyorlar çünkü bebekleri yani en azından bursada öyleydi . artık iyice büyüdükleri için sorun olmaya başlıyor bide stres etkiliyor ben beklerken hep aklımda ya kalpleri falan duruver,rse ensişesi vardı son zamanlarda iyice artmıştı kendimi 36 diye şartlamıştım bide ona ulaşıpda hala 37 bulalım falan olunca hep ölecekler korkusu sarmıştı allah korusun bekleyememeiştim .ama keşke stres yapmayıp bekleseymişim diyorum

baslarini yükseltiyordum ve bitene kadar baslarinda bekliyordum, bir kac resim koydum görürsün biberonlar kendilerinden büyük, arada bir kaciyordu hemen kaldiriyordum benimkiler hisli cekdikleri icin kucakdada kacirirdilar böylelikle nerde icdikleri pek fark edmiyordu.
cabuk toparlamalari icin annesütüne katilan bir toz var adi Nestlé FM 85, bir sor dr.
ben onu kulaniyordum normal mama agir gelir sindirim sistemine yada premature mamasi var onlarda cok iyi oluyor

benimkiler de konusmuyor, yada bana göre az geliyor, dr. göre normal gecen yine sordum 2 yasinda 20 kelime dedi.ama cok güzel mimik konusuyorlar delikafadulden ve kendi aralarinda anlasiyorlar bende sabirsislaniyorum,

evet herbirinin huyu ayri ayri ama nedense birbirinin iyi huylarini kapmiyorlar ama kötüleri cok bulasici alsanaalsanasmile hankisi daha yaramaz karar veremiyoruz kaydirigubbakcemile birine uslu diyoruz digerlerini bastiriyor ne yapalim buda ücüz annelerini özelikleri yoksa canimiz sikilirdi.kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlar inş herşey çok iyi olucak yarında tahayı götürcez artık ameliyatı çok yakın marmara üniv nerde tam olarak kızlar araştıramadım bile

nilcim sizede geçmiş olsun tatlım bu günler geçicek inş şuan yapılcak bişey yokmu peki buarada pdf gerçekten çok işe yaradı inan bir haftada bebeklerim kilo aldılar keşke önce başlasaydım

edikacım sen nasılsın bebeklerin nasılllar kızın tamamen iyileştimi
özlem ne akıllı hatunsun laaaaa :) iyi yapmışsın öyle uzaktan boru öttürüp sonra etliye sütlüye karışmak yokkkk
arzucum demek iç savaş var evde bizim evde curcuna inan eymenin birde azı dişleri ve yanındakiler çok şişti herşeye ağlıyor uyumuyor mama yemiyor taha desen ayrı alem oldu sallanarak uyuyor sadce kuzenim geldi yardıma kız 2. günü kaçtı taha öldürdü onu yani en uslu kızım oldu şimdi

tarçınım maşallah tatlım inş sıkıntısız bebeklerini kucağına alıursın
muallimcim bebeklerin anca toparlanıyorlar az daha alışsınlar biberona ozaman hemen kilo alıcaklar maşallah çok güzel kızların kaderleride güzel olur inş

hemen kaçıyorum kızlar eşim içerde bayılmak üzere öptüm herkesi

pitoşcum daha öncede bu mama hakkında bilgi vermiştim başlaman iyi olmuş canım

kızlar yeni doğum yapanlarada özellikle muallim sana önerim sende doktoruna danış derim APTAMİL PDF diye hastane çıkışı sonrası mama 3, kg dan sonra başlanıyor bebeklerin kısa zamanda toparlanacaktır....

pitos çok geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz
kızlar benimde iki bebişimin dişi çıktı çok rahat çıkardık hiç anlamadan umarım hep böyle gider
nil öncelikle meyve püresiyle başla elma yada armut olabilir sonra sırasıyla sebze püresi yoğurt muhallebi diye gidiyor bende dün hayatımda ilk defa yoğurt mayaladım yinede iyidi çocuklarda sevdi yediler ama mama vermek birşey değilmiş meyveyide güzel yiyorlar ama sebze işi bozuyor

hazır olanlardanmı başlıyayım sizce doktorumuz hazırlardan başla demişti ama açıkcası onlarda da gdo varmıdırkii bu nedir gdo muhabbeti bu nasıl bir pazardır yaa

canımm çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşecek yavrun. allahım yavrularımzıza sıkıntı dert vermesin inşallah valla insan kendi hasta olsa undan daha az acı çeker..

canım sen süpersin ya keşke senin yazılarını doğumdan önce okusaydım yaptığım bi çok hatayı yapmazdım. çünkü yavrular küvezde bazı şeylere alışıyor ve biz onları evde sevgiye ve ilgiye boğarak altüst ediyoruz.. benimkiler şu an kucak manyağılar..

ve yine sana katılıyorum tam diyorumki ohh be yaren düzeldi uslandı hoop bi bakıyorum cerenden beter oluyor. ne zman ne desem tersini yapıyor yavrular ve sonuç olarak hiç aynı anda uslu olmadı bunlar yaw.alsanaalsanasmile

Nil canımmm sanada tekrar çok geçmiş olsun canım. Şeniz

pitos cok gecmis olsun insallah bu günlerde gececek ben inaniyorumki senin bebeginde hic birsey cikmicak bu yasadiklarini bende yasadim cünkü cok zor günler ama geciyoo benim bebegim daha kücükken yasadi bunlari allahin izniyle melegin düzelecek...

evet nilcim teldede konuşmuştuk hatta ama benim yanlış anlamışım iyice saftirik oldum zaten sen pdf dedikçe ben acaba bu pufa ilaveli olan mamalrı kast ediyor diyordum hatta bir ara onu kullanmıştık neyse anca dankkkkk etti -tatlicadiarzu-

ebrucum aucoad teşekkürler kızlar hadi gözün aydın ebrucum darısı bizim başımıza eymenim azı dişlerinden başlayınca çok zorlandı zaten sıkıntısı da var hepten huysuzlaştı kuzum

nilcim ben yazmayı unutttum ben sadce mama veriyorum şuan bayağı oldu benimkiler ilk başlarda hop hop yuttular ama sonra gaz yaptı birde sıkıntılar eklenince çok zorlandılar bir ay daha bekliycem ben banada dr hazırlardan başla sanki pazardakiler gdo lu değilmi dedi adamın aldığı salatalıklar dolapta kocaman olmuş hormondan :)
wavy nasılsın tatlım özlettiyorsun kendini afacanlar demek kucaktan inmiyorlar yavaş yavaş alıştırsan iyi olur kilo aldıkça çok zorlanırsın

inş geçicek ecemcim okadar zorki çaresiz olmak bugün oturup ağladım yine dayanmak çok zor içim acıyor resmen umarım yakında atlatıcaz ben bebeğime güveniyorum o çok dayanıklı bir çocuk

Sağol wavy cim kızlar nasıllar nasıl oldu gazları daha iyilerdir heralde

valla canım benimkilerin içinde bi gaz makinesi falan var sanırım hiç bir ilaç ekarde edemiyor..dün gece yarenim çok gazlıydı sabah 5e kadar ağladı. ya bide ben anlamıyorum bu yavr4ular tam wemerken mi gazları artıyor. dün gece besleyemedim bir türlü açlıktan ve sancıdan bas bas bağırıyor tam sakinleştiriyorum mememe geliyor ve yine ciyak ciyak ve öyle sert gaz çıkartıyorki valla ben çıkartsam ben bilwe ağlarım:kedi:
geçecek elbet diyorum. şu an annemlerde kalşıyoruz eşim yavaş yavaş mızmızlanmaya başlıyor. ama kendisi uykuya çok düşkün ve bütün gün direksiyon başında gece benle yavrulara yeterince ilgi gösteremez göstersede asabiyet yapar. o yüzden bir an önce düzene girselerde evime düzenime dönasem diye dua ediyorum ama yok bunlar düzeleceğine her geçen gün kötüye gidiyor..alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…