nıl canım ınşş ufurum gecer canım skıntı olmaz ınş.........dedıgın gıbı bebekler hasta olmasın canım....ben bu ay ınş alıcam cok kuçukler naıl bakarım dıyorum once sanırım sedayı verırler ama ölede ayrı ayrı zıoor olucak bakalım
umuda yeseren bıbıeronu yatarak verdım dıyosun ya bogazına kacmazmı kafasını tutmak gerekmez mı azcık yukarda ..yoksa uykusuz kalmak sart valla....benmıkle cok yavas kılo alıyo sadece anne sutu verıyolar ya......ama ben cıkınca mamada arada vermek ıstıryorm artık sutum yetmez
kızlar günaydın bu hafta herkesin neti sorunluymuş galiba bizimde iş yeri sorunluydu malum hafta sonuda çalışmıyorum aslında ama fazla mesai var çocukları bablarına bırakıp geldim .
kübracım , nilüfercim tekrar geçmiş olsun canım bian önce herşey yoluna girsin inşallah .küçücükten mücadele etmeyi öğreniyor bebişler ve tabi bizlerde umarım bunlar onların ilerde çok güçlü herşeyle başedebilen insanlar olmalarını sağlar . benim bebişlerde yaramazlıktan öte herbiri ayrı bi şey için ağlıyor biri yemek için ağlar biri kucak için ağlar biri desen habire kardeşlerini alindekini alır onları döver burdaki arkadaşlarda diyor hepsi aynı anne baba bütün kardeşler ayrı bi huylarıda benzemezmi ya napcaz bilmem .
bide kızlar benim ufaklıklarda hareketler anlama modları gayet iyide konuşmuyorlar ya sinir olucam sadece hastayken yada ağlarken anne baba diyorlar kayracık hariç o gene konuşuyor ama azram ve mirzam konuşmuyor . benmi erkenci davranıyorum konuşmaları lazım değilmi en azından üç beş bişey demeleri gerek gibi geliyor ama anlamadım
iyiakşamlar kızlar bayağıdır yazamadım size sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz hatırlarsınız eymene mr çekilcekti ama o akşam bebeğim çok fenalaştı ve soluğu durmaya başladı sabah hemen doktorumuzu arayıp ne yapmamız gerektiğini sorduk bu şekilde narkoz alamayacağını hemen burdaki üniversite hastahanesine gidip yatış yapmamaızı söyledi apar topar gittik hemen bebeğimi aldılar buhar falan verildi ve 2 gün gözlem altında tutuldu ertesi gün hemen ambulansla marmara üniv sevk edildik ordaki özel bir makinayla endeskopi yapılcaktı akciğerlerine kadar girilip ancak kardan dolayı gidemedik bu çarşamba istanbuldayız inş şuan evde buhar tedavisi görüyor ordaki dr bir sıkıntı halinde hemen gelmemezi söylediler şuan daha iyi apneleri nerdeyse yok denecek kadar az çarşamba günüde herşey belli olucak umarım bişey yoktur çok zor ve acı günler geçirdim rabbim kimseye vermesin merak eden dua eden herkesede teşekkürler
canım sen süpersin ya keşke senin yazılarını doğumdan önce okusaydım yaptığım bi çok hatayı yapmazdım. çünkü yavrular küvezde bazı şeylere alışıyor ve biz onları evde sevgiye ve ilgiye boğarak altüst ediyoruz.. benimkiler şu an kucak manyağılar..baslarini yükseltiyordum ve bitene kadar baslarinda bekliyordum, bir kac resim koydum görürsün biberonlar kendilerinden büyük, arada bir kaciyordu hemen kaldiriyordum benimkiler hisli cekdikleri icin kucakdada kacirirdilar böylelikle nerde icdikleri pek fark edmiyordu.
cabuk toparlamalari icin annesütüne katilan bir toz var adi Nestlé FM 85, bir sor dr.
ben onu kulaniyordum normal mama agir gelir sindirim sistemine yada premature mamasi var onlarda cok iyi oluyor
benimkiler de konusmuyor, yada bana göre az geliyor, dr. göre normal gecen yine sordum 2 yasinda 20 kelime dedi.ama cok güzel mimik konusuyorlar delikafadulden ve kendi aralarinda anlasiyorlar bende sabirsislaniyorum,
evet herbirinin huyu ayri ayri ama nedense birbirinin iyi huylarini kapmiyorlar ama kötüleri cok bulasici alsanaalsanasmile hankisi daha yaramaz karar veremiyoruz kaydirigubbakcemile birine uslu diyoruz digerlerini bastiriyor ne yapalim buda ücüz annelerini özelikleri yoksa canimiz sikilirdi.kaydirigubbakcemile3
evet nilcim teldede konuşmuştuk hatta ama benim yanlış anlamışım iyice saftirik oldum zaten sen pdf dedikçe ben acaba bu pufa ilaveli olan mamalrı kast ediyor diyordum hatta bir ara onu kullanmıştık neyse anca dankkkkk etti -tatlicadiarzu-pitoşcum daha öncede bu mama hakkında bilgi vermiştim başlaman iyi olmuş canım
kızlar yeni doğum yapanlarada özellikle muallim sana önerim sende doktoruna danış derim APTAMİL PDF diye hastane çıkışı sonrası mama 3, kg dan sonra başlanıyor bebeklerin kısa zamanda toparlanacaktır....
çarşamba günü belli olucak tatlım şuan tam kesinleşmedi durumu biraz daha rahatladı buhardan sonra ama uyurken ve beslenirken çok zorlanıyorkübracım nasıl eymenin durumu neden böyle oluyormuşki canım
pitos cok gecmis olsun insallah bu günlerde gececek ben inaniyorumki senin bebeginde hic birsey cikmicak bu yasadiklarini bende yasadim cünkü cok zor günler ama geciyoo benim bebegim daha kücükken yasadi bunlari allahin izniyle melegin düzelecek...
Sağol wavy cim kızlar nasıllar nasıl oldu gazları daha iyilerdir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?